osobní roční vibrace čísla 6


18.07.2014 - 22:37
(Panna) Arezet
osobní roční vibrace čísla 6
Po roce s osobní roční vibrací 5 to se mnou docela zamávalo,ale pochopila jsem a naučila se spousty věcí a konečně došlo u mě hodně k uvolnění,což dá práci pro člověka se sluncem v panně :4:Takže by mě docela zajímalo,co mě čeká od září v osobní roční vibraci 6?Co se Vám dělo v osobní roční vibraci 6?Dík za názory :3:

Řazení:
21.07.2014 - 15:53 | Filtr
(Panna) Arezet » Ilona Regina
Rozhodovací,to bude zajímavé,protože když příjde na rozhodování,tak začnu zalézat do ulity,je to tak moc těžký a hlavně ty následky.
No ono se zaměstnáním by to mohlo dost souviset,ale i se vztahem,v obojím už potřebuju změnu,ale nemůžu se pořád rozhodnout,pořád procházím obě cesty.
Ono vůbec mám v tý 5 pocit,že toho je na mě hrozněm oc a nevím co dřív řešit a vím,že někdy radši řeším banality než to co byhc doopravdy řešit měla,ale to je ze strachu,že něco zkazím.
Vždycky to může být lepší jak píšete,ale obava z toho zbavit se zbytečného co vás naplňovalo,ale i tak jsem věděla že je to jen nějkaá náhraška mého snu,je zvláštní že se bojím neskutečně změn,ale jsou i chvíle kdy sním o tom,jak by to mohlo být kdybych udělala tohle a tohle.A to je i problém pro mě jako život. číslo 9,které si lebedí ve snech a iluzí což je ještě vícpodpořeno z toho,že jsem 9 z čísla 36.
Tak mi držte palce,ať se rozhodnu nejvhodněji,aby převládala pozitiva :)a děkuju za vzkaz :3:
21.07.2014 - 15:46 | Filtr
(Panna) Arezet » Gienah
vlastně,když jsme měla naposled 6,tak mi bylo 14-15 let a měla jsme se rozhodovat ohledně školy a tak nějak jsem to zvorala a doteď mě to mrzí,mohla jsem si ulehčit cestu,tak doufám,že tahle 6 pro mě bude úspěšná :3: dík za vzkaz
19.07.2014 - 09:49 | Filtr
(Štír) Ilona Regina
V šestce budete stát před několika možnostmi, kdy budete nucena rozhodnout se pro jednu z nich, šestka je rozhodovací. Stejně jako tarotová karta pod názvem Milenci, neboli vlivem Merkura, tedy v oblasti myšlení, cest a nových možností. Vzhledem k tomu, že Vám ke konci léta vstoupí tranzitující Saturn do 6.domu, může to být ve spojení se zaměstnáním, ale jednat se bude zejména o vztahy. Slunce máte v nativu dobře aspektované, i na Saturna, který bude právě na podzim aktivován. V září Vám tam proběhne i aktivní a bojovný Mars, který by mohl rozpoutat nějaké soupeření nebo i aktivní spolupráci.

Nicméně v šsestce člověk je nucen věnovat pozornost věcem, myšlenkám, lidem a událostem, které v pětce neměl čas řešit, tedy se i díky tomu něčeho vzdát, a to z toho důvodu, aby mohlo přijít něco nového, a lepšího :1: .

Je důležité se správně rozhodnout!... :15:
19.07.2014 - 07:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Gienah, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
6 byla pro me klicova...ale asi to nebylo uplne tou sestkou, ale taky jinyma planetarnima vecma a nacasovanim :)
nejhorsi + nejlepsi rok myho zivota :)

:17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »