Numerologicke skadleni


04.07.2014 - 15:34
(Kozoroh) kocour_mivik
Numerologicke skadleni
Vážení spolunajdisáci,mé drobné škádlení numerologů obývající zdejší virtuální světy úspěšně pokračuje. Psal jsem jednomu z nich právě včera mou poťouchlou polemiku jejíž obsah lze shrnout do věty : Pokud mi schází 3,8 mohu se cítit jako méněcenný. Ten čacký hoch, soudím že bude mladý mi řekl, že se tím nemám trápit, že mám jiné kvality, a že mi prostě mentální bystrost a logické myšlení nebylo dáno do vínku i když věděl, že jsem matematiku vystudoval. Trošku jsem ho pozlobil a dal mu k dispozici ke zpytování dvě data narozenídvou čeksých matematiků světového formátu, v nichž čísla 3 a 8 nejsou při žádném úsilínalezitelná a on se mi odporoučel, lépe řečeno neodpověděl. Patrně ho rozčílila věta, že by asi bylo probleamtické o těchto lidech tvrdit, že nemají pojmovou představivost, abstraktní a logické myšlení, což jsou atributy hrdých nositelů výše zmíněných čísel. Pro vaše info jde o následující data21.10. 1944 a 7.7. 1944, jména nejsou důležitáTěším se na reakce a přeji krásný den, jen prozradím, že první z nich už pětatřicet let bohužel nežije. Váš jako vždy velmi oddanýKocour_Mivik :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1:

Řazení:
07.07.2014 - 13:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » kocour_mivik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1:To chápu...
No, sám nejlépe víš, že s intelektem nemáš problém, takže je vlastně vše O.K. :44:
Numerologie je skvělá, ale já osobně vždy dávám přednost na člověka se podívat ze všech stran (i přes numerologii), tím je obrázek ucelenější a přesnější. :30:
Co právě z Tebe (dle Tvého nastavení) má zářit je "intuitivní jasnost, :27: kterou projektuješ ven vůči ostatním, umožňující ustanovit správné hodnoty a ideály". :12:
Tak se měj krásně... :29:
07.07.2014 - 13:09 | Filtr
(Kozoroh) kocour_mivik » Madahi
Děkuji za obsáhlou odpověď, vůbec mš nepopudila, chtěl jsem jen demonstrovat, kam až může dospět dogmatické uplatňování numerologie. Cílem bylo přimět její horlive vyznavaše aby trošku víc přemýšleli a brali v úvahu mnoho dalších okolností. Onen numerolog mi totiž napsal, že mám v oblasti intelektu
handicap, na který ukazují tato čísla, že mi to prostě není dáno do vínku, proto jsem mu posloužil těmito dvěma křiklavými příklady.
Leč napsal ať se tímto nedostatkem netrápím.
a tím mě hodně pobavil. Cílem bylo, aby se trošku chytl za nos.
:1: :1: :1: :1: :1: :1: :1:
06.07.2014 - 06:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Přiznám se, že na mně sedí i numerologie. Trojku mám jen v životním čísle, a je fakt, že nikdy jsem nepochopila vyšší matematiku, dokážu se zabloudit, v cizím městě se panicky držím orientačních bodů, naučit se zaobcházet se složitými přístroji mi taky dělá problém, nemohu pochopit fungování nového šicího stroje, i když v tabletu jsem se začala vyznat poměrně rychleji, než v šicím stroji. Chybí mi čtyřka /ale mám v životním čísle/ - ruční práce mi taky nikdy nešly.
Ale mám v horoskopu Merkur opozice Saturn - dá schopnost velkého soustředění, mentální sebekázeň, ale i určité škarohlídství a černobílé vidění. Přesně, jako u Kocourka. Ale netrap se s těmi chybějícími čísly, :1: šestka v datu narození dokáže hledat a najít harmonii i ve světě čísel a Merkur konjunkce Saturn ti vizi Jupitera ve Vodnáři zkoncentruje a převede do reality. :15:Obsazení třetího domu taky vynahradí ty chybějící čísla. Každý má jiné kvality a charakteristiku člověka nemožno redukovat jen na numerologii. Ta se zakládá na statistikách a nemusí doslovně sedět na každého.
http://www.osudvcislechapodlekabaly.estranky.cz/…
05.07.2014 - 12:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ilona Regina
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1:..., také přeji krásný den. :29:
05.07.2014 - 12:19 | Filtr
(Štír) Ilona Regina » Madahi
Děkuji i z Vás :1:. Neříká se nadarmo, že děti, ač nezletilé mají nejblíž k těm zralým a zkušenějším, jako jste třeba právě Vy :15:.)

Přeji krásný den
05.07.2014 - 11:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ilona Regina
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1:Krásně jste to Fish doplnila. I přestože jste virtuálně nezletilá, čiší z toho moudrost... :15:
05.07.2014 - 10:31 | Filtr
(Štír) Ilona Regina » Madahi
Ano, velmi dobře jste to vystihla, souhlasím s Vámi.

Mimochodem, jméno, či přezdívka dotyčného mluví velmi výstižně a mnoho vyjadřuje...

Zralý, moudrý muž, s potřebou logického zdůvodění, kde pracuje zejména levá hemisféra mozku. Ovšem ta pravá zůstává ladem, kde by proto měl více naslouchat své intuici, vnitřnímu hlasu svého srdce a neřešit vše jen logicky,materiálně a hmotně.

Ne vždy a ne pokaždé lze vše vysvětlit rozumově, některé věci fungují i přesto, že nechápame, jak a proč, nicméně je dobré to brát tak to je a neřešit vše stále dokola, stále se v něčem přehrabovat, pitvat, analyzovat, zdůvodňovat a tím si zvyšovat svoje vnitřní napětí a nižší sebevědomí. Zde je jistě namístě chybějící schopnost se nad některé věci, skutečnosti a lidi pozvnést a být nad věcí, uvolnit se a více si užívat života, jeho krás, které dotyčný nevidí a nechce vidět...Je dobré se přestat hlídat, nemít potřebu mít nad vším kontrolu, nepřežívat, ale začít ŽÍT...

Jedná se o vnitřní nedostatek sebedůvěry, v podobě uvězněného vnitřního dítětě, které potřebuje neustálé utěšování a podporu, toho, jak je dobré. Zde je namístě podpořit své nízké sebevědomí, více si věřit a hodně na sobě zapracovat...

Nezletilá sice virtuálně, někdy i myšlenkově, nicméně děti mají nejlepší intuici a nejsou spojeni s předsudky ale vynilají svojí přirozeností....
04.07.2014 - 16:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1:Milý Mivíku,
tak jak Tě již delší dobu vnímám, spoustu věcí chápeš, jsi dle mého vnímání zralý, chytrý muž, určitě jsi v mnohém (matematika...) výborný, ale to ostatní, co máš chápat jakoby "velkoryse přehlížíš", i kdybychom Ti to křičeli do ucha a psali černé na bílém, neslyšíš... :44: Ať je to numerologie, chybějící čísla a nebo jiné. Jde o to, že ve svém nastavení máš určitou cestu a Ty stále uhýbáš jinam a jakoby nechceš jít cestou, která vede správně. Numerologie je numerologií, má svá daná pravidla, nemůžeš mít všechna čísla v mřížce, narodil jsi se tak, jak uvádí Tvá data. Pokud a to uvádíš v mnoha příspěvcích se cítíš méněcenný, není to ani numerologií ani ničím jiným, než Tvými pocity. Tvé pocity vychází z nedůvěry - k lidem, ke vztahům... (už jsem Ti to několikrát psala a ráda Ti to ještě napíšu), je to i karmická věc a je vidět, že jsi ji ještě nezvládl, stále se ukazuje. Jsi velký individualista a život Tě učí naslouchat i srdcem a já mám pocit, že se úspěšně bráníš. To není ani výtka ani kritika, ale jen popsání situace, jak se neustále motáš v kruhu otázek a odpovědí (také to vidím ve Tvém nastavení - to je nízká vibrace, je na čase ji posunout výš). Tvá správná potřeba je komunikovat, potřeba blízkých vztahů, to je pro Tebe správně. Ale jsi také muž, který má potřebu "provokovat, šokovat", to čtu z Tvého DNA, to si nevymýšlím. Proto Tvé příspěvky a otázky tohoto typu. To není špatně, jen je třeba nalézt a udržet "zdravou míru", ve které Ti bude fajn a kde Tě to nebude nutit a nutkat hledat neustále odpovědi na pro Tebe "záhady". :27: I když my jsme jistě rádi (nechci mluvit za ostatní), že s námi komunikuješ a zadáváš nové diskuse. Já jen vnímám, že u Tebe by se bylo třeba zbavit frustrujících pocitů a nahradit je "větší důvěrou v tok života", v přirozený a logikou nezatížený "tok života", který Ti ukazuje cestu, když jí budeš chtít vidět. :3:
A co se týče dvou uváděných datumů, základy platí jako u každého, ale pokud člověk chce vědět přesně - na tělo, musí znát i hodinu a vidět věc nejen přes numerologii, ale jako celek.
:1:Doufám, že jsem Tě svou odpovědí moc nepopudila, protože ji píšu v míru. :12:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »