Opakujicí sen se zvonem


01.07.2014 - 15:52
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dragonis, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Opakujicí sen se zvonem
Ahoj, už delší dobu se mi občas zdá sen se zvonem. Odbijí nějakou hodinu strašně nahlas, bolí mě v tom snu z toho hlava. Může to něco znamenat, že se mám na něco připravit ? Děkuji :) .

Řazení:
04.07.2014 - 23:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No jo,užírá tě svědomí,copak si provedl? :3: :4:
04.07.2014 - 20:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Garsia, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahojky,sny se většinou váží k přítomnosti člověka a odrážejí jeho niterný stav, co prožívá a co se odehrává v jeho životě. I skrze sny k nám promlouvá naše duše a něco nám sděluje, i když pouze symbolicky, nepřímo, že to nemusí být zcela jasné a srozumitelné, ale skrývá v sobě hlubší, podvědomý obsah. Pokud se Ti sen opakuje, tak Tě obzvláště upozorňuje na něco podstatného ve Tvém životě, co nemusíš vidět či si plně uvědomovat.Sen je pouze oním prstem ukazujícím na měsíc a Tebe by měl zajímat hlavně ten měsíc nebo jinak řečeno ono poselství, které máš vědět. Být na Tvém místě, tak se nejprve zamyslím nad těmi symboly ve snu, tj. zvon, který hlasitě odbíjí nějakou hodinu, další symbol je hlava, která Tě z toho bolí. S čím bys spojil tyto symboly, co Tě napadne, když si je představíš? Nějaké asociace? Jsi Rybička a určitě máš dobrou intuici a představivost :3:

Ta hlava může souviset s Tvým myšlením, rozumem či uvědoměním si něčeho (můžeš něco nevědomě přehlížet, žít v nějaké iluzi či klamu, něco sám sobě nalhávat a nevidět realitu takovou, jaká je..)Ten odbíjející zvon Ti může signalizovat, tak už se konečně prober a prozři! Dokud je ještě čas...Je třeba být k sobě upřímný a vidět i druhé lidi v tom správném světle... Ty sám si nejlépe dokážeš sen vyložit, protože je spojený s Tvým prožíváním.Jen se nacítit na své nitro a dát na svou intuici, co Tě hned napadne.. Přičemž se zamysli i nad fyzickou realitou, nad svým životem, co právě prožíváš a s čím by ten sen mohl souviset..Věřím, že Ti odpověď přijde sama, aniž by Ti ji dával někdo zvenčí.. :3: :78: Měj se hezky a hodně štěstí! :27:
03.07.2014 - 17:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Poukazuje na něco důležitého, aby jste nezapomněl. To, že vás bolí hlava v tom snu může být hodně povinnostmi nebo prostě o upozornění,o běh času nestojíte. Asi se vám něco nelíbí...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »