Partnerské vztahy


26.06.2014 - 10:58
(Kozoroh) Lubo-k2
Partnerské vztahy
som síce ešte mladý ale zdá sa mi akokeby nemožem mať normálny vztah, vztahy ma psychycky strašne zaťažujú...bude moj údel ostať sám :D ? vyčíta mi to niekto z dátumu ? ;)s pozdravom.. :2:a dík :3:

Řazení:
27.06.2014 - 08:52 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Já myslím, že ta psychika tě opravdu nezatěžuje jen ve vztazích, ale tak celkově (Merkur ve 12. domě), ale když jsou vztahy na programu dne, tak je to zřejmě nejvíc vidět na nich. Podle mě bys měl zkusit najít si partnerku, která ti nechá hodně prostoru a nebude ti dávat najevo citovou závislost (Luna, Venuše v konjunkci se Saturnem ve Vodnáři + descendent asi v Blížencích). Pak se můžeš ty sám rozhodnout, jestli se k ní citově přiblížíš nebo ne a nebudeš se cítit tak pod tlakem. Jak už bylo řečeno, u lidí s touto konstelací může být problém s projevováním emocí (např. partnerka si nemusí být jistá, jestli je pro tebe důležitější než kamarádi, když se k všem chováš stejně mile, ale s odstupem). Jinak řečeno ten vliv Vodnáře může způsobovat, že někomu budeš připadat jako studený čumák, ale na tom se dá pracovat. :17:
26.06.2014 - 16:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1:Milý Lubo,
na Tvůj dotaz, tak jak to vidím já, bych odpověděla, že máš dvě možnosti, své schopnosti a nastavení využívat správně, potom budeš procházet životem snadněji a s větší spokojeností a nebo budeš využívat své schopnosti špatně a potom bude život více o nárazech, nespokojenosti, boji a hledání. :44: Jsi a vždycky budeš emocionální, :3: tudíž úkol je naučit se své emoce využívat k posunu a ne, aby Tě obtěžovaly a znemožňovaly Ti správný posun. Emoce je třeba přirozeně ukazovat, neschovávat je, nedělat, že je nemáš, prostě být přirozeně sám sebou, jinak budeš nečitelný, nepřirozený a okolí Tě bude číst jinak, než kdo opravdu jsi. :25:
Jelikož jsi na své cestě životem celkem v začátcích, čeká tě ještě hodně učební látky, kterou Ti život bude pokládat do cesty. A proto Ti mohu říci, že vnímám, že pokud chceš dobře prožívat partnerské vztahy :18: a dobře je emočně zvládat a vztahy celkově, je třeba u Tebe dobře umět pracovat s konfliktem, :47: emocionalitou, manipulací (která je u Tebe hodně zdůrazněná, myslím tím využívat "pozitivní manipulací", pokud bude opačná nebude to dobré), dát se v životě do "služby" ostatním.
Nevím, co studuješ nebo jsi studoval či kde pracuješ, ale u Tebe je to o smysluplné službě ve prospěch ostatních i sebe. Podívám-li se na Tebe, jsi mladý muž, který má schopnost obchodovat, organizovat, podnikat, je spíše sebevědomý a má tu schopnost mít poslední, to závěrečné slovo (pokud je ve prospěch ostatních - vynese Tě vzhůru :15:), pokud ne, bude to komplikace. :19:
Tvůj životní úkol je dosáhnout vnitřní disciplíny a morálky. :68: Vše se Ti bude dařit snadněji, budeš-li člověkem, který bude stmelovat lidi, :12: zvládne ukočírovat konflikt a bude citlivý vůči ostatním. Spravedlnost, mírnost, zdravý rozum, to Ti bude slušet a přinášet příležitosti, obdiv ostatních a zdravý respekt. Budeš životem procházet v etapách a tato etapa, kterou si nyní procházíš je klíčová - trošku nejsložitější, :44: ta Tě naučí největším darům a pokud ji zvládneš s poctivostí, s poučením se, když něco nefunguje, s tolerancí vůči ostatním a snahou pomáhat, další Tvůj život se bude vyvíjet mnohem snadněji. Život Ti dal do vínku schopnost "slyšet", :30: číst mezi řádky, vnímat svými emocemi a srdcem :18: potřeby ostatních i své a umět je skloubit spravedlivě a smysluplně. Nedělej "akci", ta Ti nepatří, jen si "trpělivě" počkej, až ostatní vycítí, že Ty jsi ten, o kterého mají projevit zájem (neboj oni to poznají i potencionální partnerka - sama Tě rozpozná :27:).
:1:Užívej si své sny, pokud nebudeš tlačit na pilu, budou se Ti plnit. Zapomeň na "ztřeštěné riskování", to by Tě zavedlo do propasti. Tak jak psala Lilly o té duši odpojené od emocí, já to vnímám tak, že je to, že ne, že máš duši odpojenou od emocí, akorát díky svému nastavení s každým nejsi schopen "emoce vyjadřovat", potom je máš opravdu hluboko. Vztah bude ten správný, pokud se Ti snadněji o svých emocích bude hovořit, takovou partnerku poznáš, protože Ti s ní bude fajn a budeš s ní umět své emoce prožívat a nebudou Ti ubližovat. Emoce se propojí s krční čakrou a mohou "ven jako gejzír". :27: Tak si všímej, s kým Ti jde se projevovat a s kým ne a tam vybírej. Nemyslím si, že by jsi v životě měl být sám, to ani náhodou. :1: Co Ti ještě bude trochu (nebo dost) komplikovat vztahy je "nedůvěra" :8: převzatá od Tvé linie předků, byla Ti předána a některý Tvůj předek (zapátrej, rodiče, prarodič, prapra..) byli rozvedeni nebo opušteni nebo se dělo něco nestandartního kolem vztahů. Ty máš za úkol toto ve svém životě přetnout a z nedůvěry týkající se bližších vztahů vytvořit důvěru, která je pro život správná. Jsi přátelský, ale potřebuješ (pokud si to uvědomuješ) být pro někoho potřebný a chtěný, potřebuješ mít takové základní potřeby, které Tě budou hnát se zajistit, něco mít, mít dostatek jídla, něco navíc. Když to z nějakého důvodu nepůjde, jsi schopen něco vymyslet a tu situaci změnit, prolomit, prostě udělat takovou "revoluci". Ale dej si pozor, aby to byla zdravá revoluce, tato energie má ohromnou sílu a přeženu-li to, dokáže až zabíjet. Svoji potřebu nikdy nepřeháněj, potřebuješ jen o trochu více, než je nutné na přežití. Budeš-li neustále mít pocit, že ještě potřebuješ to či ono, nebudeš mít nic, vzdej se své potřeby a pak Ti věci budou přicházet. Zdravý strach ber jako výhodu a neboj se, že Ti něco uteče. U Tebe pozor na dominanci, ta Ti nepatří, zdravé spojování lidí, vytváření prostředí, kde konflikty se mění v porozumění a slušnost a poctivost, to je Tvoje cesta k úspěchu. Nakaž lidi kolem sebe svojí spontánností, radostností, vitalitou, občas se zastav, zmlkni, podívej se na věci s odstupem a s nadhledem. Nauč se, kdy je třeba čekat a kdy je už čas něco udělat, nic neřeš v emocích, používej dech ke zklidnění, dovol si být i zranitelný, protože, když ukážeme svoji "slabost", naopak je to naše přednost, která nás činí lidskými.
Tak se neboj života, :12: partnerství, :45: emocí :18: a pokud máš nějaké "šrámy" z dětství či dospívání, zkus je zacelit a důvěrou se otevřít životu. :27:
:37:Buď léčivý a hojivý jak pro sebe, tak i své okolí. :44:
Hodně štěstí... :1: :29:
26.06.2014 - 14:07 | Filtr
(Kozoroh) Lubo-k2 » Lilly
Aj ked ta psychika ma zatažuje pri viacerých veciach, akokeby by som nevedel len tak vypnúť..

možno ak by sa ktomu ešte vyjadril dakto kompetentnejší ak by mal čas a chuť ..

ale vďaka Lilly :15:
26.06.2014 - 12:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lubo-k2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lilly, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
je to výňatek z knihy, já to vnímám jako blízký vztah.
26.06.2014 - 11:29 | Filtr
(Kozoroh) Lubo-k2 » Lilly
mmm intimita v akom slova zmysle ? ak to možte trošku rozšíriť
26.06.2014 - 11:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lilly, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no první co mě hned zaujalo je Luna ve Vodnáři, což značí, že vztahy dvou lidí jsou komplikované, obrovským problémem bude intimita, duše je oddělena od emocí, které jsou ukryté hluboko...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »