Podivný sen s hadem


24.06.2014 - 09:56
(Kozoroh) kocour_mivik
Podivný sen s hadem
Přeji krásný letní den všem návštěvníkům, příležitostným i pravidelným. Před několika dny jsem měl živý sen, nacházel jsem se v koupelně s jednou svou známou, i když koupelna to asi úplně nebyla, jen si pamatuji na kachlíky béžové barvy a na nich se plazil tmavorůžový had. Nevšímal si mě, jen má známá na něj mluvila a držela jej v ruce. Celé to na mě působilo nepříjemně a tajemně.Co by to mohlo ukazovat a znamenat. Za případné odpovědi budu neskonale vděčenVam vsem vzorne oddanyKocour_Mivik :1: :1: :1: :1: :1: :1:

Řazení:
27.06.2014 - 07:03 | Filtr
(Kozoroh) kocour_mivik » Olesandra
Zdravím a obávám se,
že je to velice přesné.
Přeji krásný den
Kocour_Mivik
:1: :1: :1: :1: :1: :1: :1:
25.06.2014 - 13:19 | Filtr
(Ryby) Olesandra
Ahoj, tento sen je hodne symbolicky. Mistnosti v dome, jako je koupelna, zachod ukazuji na intimni stranku osobnosti. Had je typicky falicky symbol, tzn. jde tady o sexualitu. Pises, ze cele to pusobilo na Tebe neprijemne a tajemne... mozna se obavas, nebo vyhybas podvedome blizsi intimite s nejakou zenou, nemusi to byt tato konkretni znama, ale i to je mozne. Muze to znamenat nejake tabu ("pusobilo to tajemne") v sexualite.
Behem snu nas mozek zpracovava temata, ktera nas skryte tizi, kterym se vyhybame, logicky nedokazeme resit. Pomoci snovych symbolu se dozvidame o svych stinovych strankach osobnosti.
Je dulezity kazdy fakt, kazda podrobnost, kazdy pocit. Muze take jit o nejakou predtuhu budouciho deje... kazdopadne by to pro Tebe nebylo asi to prave orechove... :2: Hezky den Olesandra
24.06.2014 - 13:28 | Filtr
(Kozoroh) verusqa*
Tak hady jsem ve snech taky mívala.. Dočetla jsem se, že to znamená zradu ze strany přítele.. Já měla sen, kde jich stovky visely u nás na plotě.. A taky se stalo, chvíli na to jsem se "rozešla" s nejlepší kamarádkou..
Tady jsem našla
http://snar.sms.cz/index.php/…

Pak se mi o hadech zdálo ještě jednou a opět přišla zrada,..


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »