Měsíc v Panně versus Venuše ve Střelci v osobním horoskopu?


19.06.2014 - 18:11
(Štír) scorpio-15.11.1987
Měsíc v Panně versus Venuše ve Střelci v osobním horoskopu?
Zdravím všechny najdisáky :1: a ráda bych se pozeptala těch,kterých se to týká,jak se tohle postavení u vás projevuje ve vašich životech a jak s tím bojujete?Samozřejmě děkuji za jakékoliv příspěvky i lépe znalých najdisáků :1: A pěkný den všem :27:

Řazení:
26.06.2014 - 11:50 | Filtr
(Štír) scorpio-15.11.1987 » hajounek
Krásně řečeno :15: :1: no asi nejprve pokud dosáhneme kompromisu se sebou,tak pak ho můžeme uplatnit ve vztahu,ale jinak jak říkáš nesmí člověk na sebe tlačit příliš a měnit se v někoho jiného :3: Tak děkuji a také přeji hodně štěstíčka :27:
24.06.2014 - 11:31 | Filtr
(Kozoroh) hajounek
Svádím podobný boj,.. Introverzní Slunce v Kozorohu ve 12. domku prahnoucí po klidu a jistotách v kontrastu s vřelou přátelskou střelenou Venuší, jejíž vášně navíc rozdmýchávány jsou sextilem od vrtošivého po svobodě a volnosti prahnoucího ASC a Měsíce ve Vodnáři.. Na jedné straně touha usadit se, dát životu řád, na druhé straně osypky z představy uvěznění se vztahu, lebedění v chaosu :4: A dalo by se pokračovat.. Tvrdohlavost, neústupnost,..
Někdy má jeden problém vyjít sám se sebou, natož s někým dalším,.. Vždycky jsem si myslela, že klíčem k úspěšnému partnerství je kompromis, ale člověk by ze sebe neměl dělat někoho jiného jen proto, aby se jinému zavděčil. Ke každému z nás existuje kompatibilní protějšek, jen si k němu nezavřít cestu uvíznutím ve vztahu plném ústupků a neporozumnění..

Být sám sebou, řídit se svým vnitřním pocitem (a zapomenout na otřepané společenské normy ala "co by se mělo" a "co se sluší a patří") :1:

Tak hodně štěstí :17:
22.06.2014 - 11:56 | Filtr
(Štír) scorpio-15.11.1987
Děkuji vám všem,rozhodně jste mi pomohli si to v hlavě ujasnit,něco jsem možná tušila,ale názor někoho jiného napoví víc :1: . Je vidět,že sem chodí chytří lidé :2: Krásné dny přátelé :27:
22.06.2014 - 11:44 | Filtr
(Štír) scorpio-15.11.1987 » Saon
Děkuji :1: tak myslím,že už se mi celkem vyjasňuje :27: Ano určitá rozpolcenost a touha mít pod kontrolou i nekontrolovatelné,je to mamka :4:
22.06.2014 - 08:16 | Filtr
(Panna) Saon » scorpio-15.11.1987
Ano,je to tak.Luna v našem horoskopu ukazuje jakou máme zkušenost s vlastní matkou,jak ji vidíme,čeho si nejvíce z jejího chování k nám budeme pamatovat.Jedná se hlavně o emocionální a mateřský postoj k nám,který pak ovlivní náš způsob jak budem prožívat své emoce,jaký vztah budeme mít ke svému vnitřnímu světu,co nás bude emocionálně uspokojovat a v čem budem hledat jistoty.Když je Luna v Panně tak obraz naší matky nám předává zkušenost mít se na pozoru před chaosem,uzkostlivě mít svůj svět pod kontrolou z obav něčeho nečekaného a nevyzpytatelného.Vnímala jsi obavy matky aby dokázala plnit minimálně na 100 procent své každodenní povinosti a jak byla nervozní když zavládnul chaos a svět najednou přestal být uspořádaný a přehledný.
Pak je tu Venuše která v horoskopu ukazuje jak se naše matka cítila být ženou,nebo chtěla tak vypadat a to je v rozporu s tvoji Lunou.Matka to jak ty ji vidíš mohla na tebe působit rozpolceně.Měla na své partnerství,na své vztahy velké nároky/Venuše Střelec/chtěla od života a od partnera víc a málo co ji mohlo uspokojovat.Chtěla muže co by byl společensky uspěšný,který by rád cestoval,vzdělával se,matka toužila po něčem víc než se ji v životě mohlo dostat,určitě po větší volnosti a osobním samostatném růstu.
21.06.2014 - 21:48 | Filtr
(Štír) scorpio-15.11.1987
Děkuji moc Saon,Madahi a fish za příspěvky,rozhodně se mám co v astrologii učit :4: :1: ale když jsem se jimi tak pročítala,tak myslím,že u Luny se psalo,že souvisí se zkušenostmi s matkou,je pravda,že moje maminka je Panna a je velmi úzkoprsá a nekompromisní.Pokud něco není podle toho,jak to zná ona a má zažité,jak byla vychovávána od svých rodičů,tak to ve většině případů nekompromisně odsoudí a zahrne člověka velkou kritikou a je pravda,že její neustálá nespokojenost je vyčerpávající :8:.Takže je možné,že moje potlačování Venuše ve Střelci a inklinování k Luně v Panně může souviset i s ní,rozumím tomu správně ? Přeji vám všem hezký víkend :3:
21.06.2014 - 19:11 | Filtr
(Štír) Ilona Regina
Taky přeju pěkný den,

mě se to sice netýká, ale vzhledem k tomu, že mám pro štíry slabost a neustále mě provázejí na každém kroku, včetně mé drahé polovičky, tak jsem jen chtěla napsat něco málo z mého pohledu.

Dívala jem se na tvoje stelium ve Štíru a ve Střelci, které je v harmonické vazbě na Lunu, i když na Venuši už tak ne. Tvoje Slunce nemá žádné apekty od jiných planet a stejně tak v numerologické mřížce je jednička představující právě Slunce izolovaná od ostatních planet. To mi připadá jako hlavní téma, už z toho důvodu, že Slunce stojí na ascendentu. Tvůj cholericko-flegmatický temperament ukazuje taktéž na vnitřní napětí, kdy děláš zřejmě věci zcela jinak, jak skutečně cítíš, aby byl klid...Přitom bys chtěla zábavu, dobrodužství, a zároveň jistoty. Může to sebou nést i nadměrnou kritičniat k deuhým, resp. potřebu se ke všemu vyjadřvat, kdy ovšem ti druzí neradi slyší pravdu, kterou ty máš a dáváš najevo..

Jsi mnohostranně nadaná, druhé možná ráda šokuješ, nicméně přitahuješ k sobě a vysíláš zároven něco tajemného, záhadného a lákavého. Vzhledem k silnému zstoupení planet na východní straně zde může být zaujetí na svou vlstní osobu, i když zastupení planet ve vodě to poněkud sníží a zmírní :1:
21.06.2014 - 11:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1:K tomuto dotazu bych řekla asi toto:
Jste někdo, kdo vycítí, když je čas na změnu, na obnovu nebo revoltu, vedený potřebou udělat život správnější. Máte tendenci jít s dobou, uvolnit se od starých zavedených způsobů a převrátit život, někdy vyloženě náhle. Ke transformaci dojde, když se dostanete do bodu zlomu a vaše emoce povstanou a řeknou:, Mám toho dost - Musím to změnit! Cítíte svou cestu životem a cítíte, když něco už přestalo fungovat!
Tak to je skvělý ne? :3:
21.06.2014 - 10:33 | Filtr
(Panna) Saon » scorpio-15.11.1987
Ahoj,já bych nic nekrotil:1:,to už by jsi pak nebyla ty.Je krásné mít takto postavenou Venuši :3:.Jen mě zarazilo jak píšeš,že k sobě přitahuješ partnery se Střeleckou energií.To vypadá že energie Panny kde máš Lunu ti je bližší než energie Střelce,což chápu když jsi Štír.Štír má velkou potřebu kontroly stejně jako Panna,akorát Panna na to jde mentálním způsobem a Štír emocionálním.Energii Střelce kde máš Venuši s největší pravděpodobností nevědomě přenášíš na své partnery.Žádná energie která patří nám se nedá vytěsnit a pokud se to stane příjde k nám zvnějšku ve formě jiného člověka aby nám nastavil zrcadlo.Bud klidně střelená Střelkyně :1: a užívej si to,víš jak je na ženě krásné když vyzařuje sebevědomím,nezkrotnou svobodomyslností,když cítíš že v každé její bunce pulzuje zázrak jménem život který ona tak miluje stejně jako své tělo.Pro každého chlapa je na ženě přitažlivé když je nepolapitelná a za každých okolností vždycky svá.Energie Střelce kterou jsi dostala od sudiček tvůj život kropí doslova živou vodou,dává tvému životu smysl,víru,radost,nadšení,budoucnost....
Luna v Panně ženě ukazuje jak má pečovat o své tělo a Venuše ve Střelci jak ho vyjádřit,jak jeho prostřednictvím se cítit sebevědomá a štastná.
20.06.2014 - 18:02 | Filtr
(Štír) scorpio-15.11.1987 » Lilly
Děkuju moc za příspěvek Lilly :1: ano Venuše je taková rozlítaná a svobodná,ale Měsíc v Panně zase hledá takovou emocionální jistotu...u mě to je tak,že ve vztazích vyhledávám protějšky,kteří většinou mají nějakého Střelce v horoskopu(jako Měsíční nebo Sluneční znamení nebo Ascendent)ale z emocionálního hlediska mého Měsíce v Panně,kde toužím po jistotě,to vůbec nejde dohromady a dělá mi to ohledně vztahů docela problémy,tak jsem se chtěla zeptat,zda to má někdo podobně?A jestli na to není nějaký lék nebo rada jak se tomu přizpůsobit,jak tu postřelenou Venuši krotit? :4:
20.06.2014 - 17:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lilly, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já jsem našla v knize Venuši ve Střelci tak tu napíšu své poznatky.
Žena s tímto postavením se těší ze svého těla a ženskosti a dříve byla pravděpodobně kurtizánou. Cenní si své sexuální svobody a stále flirtuje. Výzvou je uvázat se ve vztahu.

O Měsíci píšou v jiné knize, kterou tu teď nemám.

Tak aspoň Venuše :-)


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »