Karma v číslech a ve hvězdách


13.06.2014 - 11:27
(Kozoroh) kocour_mivik
Karma v číslech a ve hvězdách
Vážení spolunajdisáci,často přemítám nad souvislostmi mezi numerologií, astrologií a karmou.Ovšem odpovědět na otázku do jaké míry, jsou spolu svázané kolik vrstev karmylze jimi poznat, dosud neznám. Uvítám vaše názory, podněty a poznatky a těším se na košatoudiskuzi.Váš oodaný Kocour_Mivik :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1:

Stránka: 2 1
Řazení:
20.06.2016 - 11:46 | Filtr
(Ryby) Crumb
V numerologii je karma vyjádřena osudovým a jmenným číslem a jejich součtem. Při výkladu je třeba zohlednit i významy mezisoučtů, dvouciferných čísel, a to nejen čísel 11 a 22, a také významy dalších numerologických hodnot, podobně jako v astrologii, kde je třeba brát v potaz řadu astrologických hodnot. Číslo dne narození je pouze jednou ze základních numerologických hodnot.
20.06.2016 - 10:47 | Filtr
(Váhy) dôvera » Suea
No ja som sa narodila 6 :)
20.05.2015 - 10:58 | Filtr
(Kozoroh) kocour_mivik » mirxon
Máte pravdu a dodávám k tomu,
také mu odpoví na otázku, proč je človíčkovi samému sobě ze sebe nevolno
:28: :28: :28: :28: :28:
Zdraví
Milan
19.05.2015 - 23:07 | Filtr
(Blíženci) mirxon » xMaudx
Právě tohle je ten důvod proč mě astrologie, potažmo numerologie a jiný duchovní záležitosti toliko zajímají. Ta příležitost lepšího sebepoznání, lepšího porozumění lidem a jevům v okolí. Je úžasný jak právě astro/numero-logie umí člověku napovědět nebo osvětlit věci, který tak nějak podvědomě cítí, ale neumí si je adekvátně popsat, identifikovat proč je zrovna takove anebo makovej :3:
04.04.2015 - 12:32 | Filtr
(Střelec) tiferett » xMaudx
Tak toto sa už trochu blíži k pravde....
03.04.2015 - 12:25 | Filtr
(Lev) Suea » Samanthaa
To víš, že se to stalo i mně. Taky se druhým ulevilo a já se opájela jejich pozorností, jak jsem pro druhé potřebná. Samo, že mě to v jeden moment dostihlo. A když jsem potřebovala pomoc sama, zázraky se nekonaly. Přestala jsem "léčit" druhé a začala uzdravovat sebe. Teprve pak se děly věci. Žádnou zázračnou pilulku Ti nikdo nedá - a právě tohle druzí často hledají. Jenže zkratky každého dostihnout, zrovna v nejnevhodnější okamžik.
Za mě tedy: nazí jsme sem přišli, jsme tu každý za sebe a nazí odejdem. Co nechci a tahám z druhých, to si nesu jako karmickou zátěž svoji i druhého. Musela přijít rakovina, abych pochopila. Svoji ne-lásku, veškeré odvádění pozornosti od sebe a hledání toho, co mi chybí u druhých. Hlavně se učím, že není sobecké být tu v lásce sama se sebou. A sama za sebe. :27:
03.04.2015 - 12:09 | Filtr
(Lev) Suea » musiúa
Moc hezky řečeno: Karma nám to spočítá.
Přesně tak to vnímám. Jinak souhlas - nedávat přílišnou váhu - ničemu. Ono to všechno souvisí se vším a jednotlivosti se vzájemně dopňují. Jistě ne náhodně.
:74:
04.04.2015 - 12:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele xMaudx, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nehledej příčiny toho, co se Ti děje v astrologii, numerologii, nebo v karmě - hledej je v sobě, je to nejkratší cesta.
Všechny ty hypotézy, které se stále hromadí v mystice si už občas protiřečí a stále jsou to jen samé hypotézy, .. není čeho se chytit, jediné, co je jisté, jsi Ty sám, sebe znáš nejlépe a sám také nejlépe můžeš posoudit, jak se svým životem naložíš. Stalo se zvykem, že hledáme vinu, nebo důsledky někde jinde ( astrologie, numerologie, karma.) Myslím, že hlavním úkolem každého člověka je, aby co nejlépe poznal sám sebe a podle toho se také postavil ke svému životu, chování, slabostem, přístupu k ostatním a k věcem, které ho obklopují. Zkrátka, záleží jen na našem rozhodnutí, zdali budeme konat dobro, naučíme se empatii, slušnosti a čestnosti. Zkrátka, přijmi odpovědnost sám za sebe.
04.04.2015 - 02:10 | Filtr
(Blíženci) Habakukk » savvana
To dá rozum, že čas si tvoří každá mysl zvlášť. Nekonečno neni pochopitelné ve vteřině. Sen je to, jak jsme schopni pobrat tu skutečnost naší (relativně) malinkatou myslí... :1: JSem lehce vrauši, zkuste to pochopit...
ČloFěk rád shromažďuje InVormace a pracuje s nima, zkoumá je, prohání realitu hlavou a hezky si ji podle svého s filtuje. V každé té kebuli se zachytí jen nepatrná část reality. Tak vnímáme prostor, kterému jsme vztičili hranice, aby jsme mohly pochopit alespoň více reality tak, že vnímáme jen vjemy v bezprostřednim okolí a tak to v jedné chvíli lze alespoň zčásti pochopit a zaznamenat, v každý jednotlivý moment... Sen je odproštění od prostoru (a jakýmsi způsobem zčásti od času), kdy nám v každém okamžiku leží na bedrech tíha celého vesmíru... to je chaoSZ
KDEžto prožívání okamžiku je menší nálož na náš procesor...
Je to jako by jsme po kalkulačce chtěli, aby zvládla spočítat všechny procesy superpočítače za vteřinu...
TA Kalkulačka to zvládne, ale potřebuje na to o pár vteřin víc... tak o kvadrilion...
VZOrec vznikl teť v rauši jentak a najednou zjišťuju, že se o něj zčerstva mohu podělit, abych se nezasmál jen já :4:
26.01.2015 - 18:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mirxon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je moje specialita, dělám na objednávky rozbor jména s esoterickým výkladem. Je to na osvětu i na meditaci, protože čísla jsou dost všeobecné, neposkytují tak konkrétní charakteristiky, jako výklad k horoskopu. :29:
26.01.2015 - 16:02 | Filtr
(Blíženci) mirxon » musiúa
Taky možnost... karma... ta nám to spočítá :75: :4: :6:
26.01.2015 - 08:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mirxon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No jo, snažíme se spočítat karmu, a zatím to karma spočítá nám! :4: :6:

Ale vážně, co jsem tak vypozorovala, ona ta jména spíš souvisí s karmou tohoto života. Jak to myslim. Narodíme se a přidělí nám jméno, dokonce číslo. Takže vyrůstáme se jménem v nějaké rodové linii, prostředí, atmosféře, učíme se, nahráváme programy, vytváříme vzorce a systémy víry - a to je velmi silné a protože jméno spojujeme se svou bytostí více, než je logické, je nositelem těchto informací-vibrací... a to tak silně, jak silně v něj vkládáme víru, tedy se ztotožňujeme.

P.S. já ale energii čísel úplně nepodceňuju, jen jim nepřikládám přehnanou váhu...

:29:
25.01.2015 - 18:47 | Filtr
(Blíženci) mirxon
Ahoj, zdravím :37: já bych se rád při této příležitosti dozvěděl jak se dá spočítat karma nebo osobní vibrace z křestního jména a příjmení... díky za případnou osvětu :37:
24.06.2014 - 17:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
...."často přemítám nad souvislostmi mezi numerologií, astrologií a karmou.
Ovšem odpovědět na otázku do jaké míry, jsou spolu svázané kolik vrstev karmy
lze jimi poznat, dosud neznám."......
----------------------------------

Co máš na mysli ohledně vrstev karmy? :74:
23.06.2014 - 19:21 | Filtr
(Střelec) savvana » Samanthaa
Neexistoval.. :17:
21.06.2014 - 22:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » savvana
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No já to vidím tak,že čas jako čtvrtý rozměr je vázný k hmotnému světu, takže pokud si představím prostor bez hmoty (tím myslím bez hmoty v jakékoli podobě včetně zvuku, elektromagnetického vlnění a pod. ) existoval by tam čas? :74:
21.06.2014 - 22:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Suea
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
..."Pěkně jsem si zavařila - totiž výsledek byl ten, že i když se jim ulevilo, otočilo se to nakonec proti mně."....
--------------------
Tohle znám z léčitelství.Z počátku,když jsem se to učila,tak jsem si taky nemoc druhého natáhla na sebe :4: bylo to překvapivě rychlé a fungovalo to skvěle :4:, dotičný pak vesele poskakoval a já pajdala bolestí :4:, něž jsem se naučila své ruce "zapečetit" při léčení ( energii předávat a přitom bolest odebírat).
:74:
Takže mě napadá,jestli se nestalo něco podobného tobě. :74: I když - a to je taky z léčitelství, pokud někdo sám, z vlastní vůle, nechce pomoci, tak léčení moc dobře nefunguje,nakonec se uzdraví, třeba i proti své vůli, ale trvá to hrozně douho. :4:
Osobní vůle "nemocného" je jak se zdá neopominutelná :4: :4: :4:
21.06.2014 - 20:55 | Filtr
(Kozoroh) bhakti » Dévi
citim to jinak,ale kazdy ma svuj nazor,zkusenosti :1:
19.06.2014 - 22:59 | Filtr
(Střelec) savvana » Suea
No,možná máš pravdu.
Však se dobře říká,že každý dobrý skutek,bývá po zásluze potrestán.
Tvoje pomoc bližnímu,je tomu tedy *zářným příkladem.. :3:

Ano,přesně to,jsem měla na mysli.
Dopředu si vzít *úkol sklizně*- možná že jen část,za druhého ..
19.06.2014 - 22:47 | Filtr
(Lev) Suea » savvana
...dobrovolně vezmeš na sebe *úkol sklizně*za druhého..
tím je myšlena dohoda před vtělením se? Nebo to, že na sebe dobrovolně přetáhnu to, co si má řešit druhý člověk?
Mám špatnou zkušenost s tím druhým případem - kdysi jsem měla nutkání dávat nevyžádané rady a některé lidi přesvědčila, že mají na sobě pracovat - dokonce je vedla při odblocích...
Pěkně jsem si zavařila - totiž výsledek byl ten, že i když se jim ulevilo, otočilo se to nakonec proti mně. A dobře mi tak - je to pro mě ponaučení. Tím vlastně potvrzuji větu: Sklízím to, co jsem si zasela. I když jsem na sebe dobrovolně...a právě proto jsem si to hezky vyžrala i s chlupama :41:
Jsem poučena - už nikdy více :1:
19.06.2014 - 22:38 | Filtr
(Lev) Suea
Nejsem tak znalá v astrologii a numerologii, dám jen vlastní zkušenost ohledně čísla 6 /rodinná karma/ v datu narození. První manžel 1960, dcera 6.5., syn 6.6. Všichni prožili následky rozvodu a v podstatě museli začít znovu budovat své místo v životě. Dlouho jsem to v sobě řešila. Hodně mi pomohla informace, že to byla volba jejich duše /datum narození, znamení, atd./
:27:
19.06.2014 - 22:15 | Filtr
(Střelec) savvana » Samanthaa
Počkej,to že čas vlastně neexistuje,to dokázala až moderní věda..?
Asi čerpám z trošku jiného *zdroje*.. :3:

Vážně ti neumím dát žádnou odpověď.Sama jsem nad tou bezčasovostí mockrát přemýšlela.Možná to je cosi,co lidský mozek zkrátka nepobere.. :63:
19.06.2014 - 21:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » miluška medvídková
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, něco na tom je, uznávám vibraci čísel podle numerologie, 11 - citlivost, ano, i jako např číslo jména, duchovní číslo, atd. jak konkrétně, v čem je člověk duchovní, nebo chytrý, když má trojku nebo jeho její složené podoby v datu narození, ale vypovídá jen tak ve všeobecné rovině.
19.06.2014 - 19:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » savvana
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Savvano,ty mne zkoušíš! :4: :4: :4:
Tedy! Dobře :4: taky se zeptám:
Moderní věda dokáže měnit úhel pohledu na realitu a vytváří stále nové interpretace vesmíru, např.podle posledné zprávy, čas, tak jej vnímá člověk neexistuje. Pokud je toto pravda, jak to bude s reinakrancí a karmou? :74:
19.06.2014 - 15:30 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » Dévi
jsem narozená 11, můžeš mi říct blíž jak myslíš to duchovní číslo 11? :6:
Příspěvky: 37-13 12-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »