Pluto v 6. domě


01.06.2014 - 16:44
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lilly, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Pluto v 6. domě
Ahoj mám knihu KARMA MINULOSTI od Judy Hall, kde se uvádí, že Pluto v šestém domě znamená karmickou nemoc, která uniká diagnóze. Jaký je váš pohled na věc Plutaři v šestém domě?

Stránka: 2 1
Řazení:
31.07.2016 - 21:07 | Filtr
(Býk) UreaNayal
Pluto v 6 domě vede člověka především k poznání,že tělo,emoce/city/a mysl je jeden celek-a pakliže v jednom systému dojde k disharmonii-následně přestanou fungovat i ostatní složky-a pokud je tedy takto vnímavá psychosomatická složka,která umí dopřát pořádnému rozkladu/což pluto umí/-tak ale je tu i stejně silný potenciál-se skrze psychosomatiku zase uzdravit!!-..6dům se mj vztahuje i ke každodenním záležitostem-tedy k běžnému životu-a u pluta v 6d-i tyto běžné,obyčejné každodennosti mají mnohem větší/a hlubší/význam-proto tu má tolik lidí všerůzné obsedantní poruchy-je tu podvědomá obava z nějakého rozkladu,nebo ztráty,nebo ohrožení-a z toho vzniká nutkavá potřeba k přehnaným reakcím-v jádru jde o vyhýbání se "zlu-ztrátě-bolesti..."

...Já mám narozdíl od jiných zdejších reakcí-Judy Hall celkem ráda,ale problém je v tom,že když se vytrhne něco z obsáhlejšího kontextu-a zaměříš se předně na jednobodovost-unikne Ti mnoho pozitivního a důležitého/např,když se zaměříš na karmický dopad pluta v 6 domě-zatlačíš do pozadí-obrovskou regenerační schopnost pluta v 6 domě...a pod/a mj-konkrétně k Tvému kolečku-Tvá osa 6/12dům je mnohem obsáhlejší-např jde přes 3 zanamení-tzn,že osa váha/beran je uzavřená,hrot 6d je v panně/kde je mj i jižní uzel/a merkur v 1domě=síla Tvého myšlení/a z toho plynoucího přesvědčení/-je vlastně spolutvůrcem Tvého vnitřního vesmíru/včetně schopnosti trávit+zpracovat cokoliv,co dovnitř vpustíš/,tam,kde je váha v 6d je velmi citlivý zažívací systém atd atd...
31.07.2016 - 15:09 | Filtr
(Lev) heslo
Přiznám se že nemám moc ráda knihy a předpovědi které popisují vždy situace spíš z té horší strany a jen dvě slova pak přidají něco kladného.Pluto a štíři obecně jsou takový trochu tajemní jejich síla není moc vidět a přece tady je a co teď s tím.....nevidím to tak se toho bojím.Ale Pluto je vlastně náš největší pomocník poskytne nám životní zkušenosti,které nás seznámí s naším idivividuálním osudem.Proto se přikláním spíš k tomu pozorovat co se nám děje,jaké máme okolo sebe lidi,co zrovna řešíme...Mnoho z nás Pluto pozná jen při smrti někoho v rodině nebo narození nebo při velkých společenských změnách a převratech.Když není v horoskopu silně postaven /konjunkce se světly nebo osobními planetami a nebo hodně aspektován nemusí nám do života moc zasahovat.Šestý dům je dům zdraví ale taky dům práce.Je možná lepší seznámit se s energii Pluta při svém zaměstnání než přes nemoc.Plutonských zaměstnání je hodně ...psycholog,kriminalista,pojišťovák,popelář,policista...... :5:
31.07.2016 - 10:56 | Filtr
(Ryby) thééé
Zvládnuté a pochopené Pluto může být tím nejlepším léčitelem. Právě přes všechny ty pocity bezmoci, obavu odevzdat se do rukou cizích lidí, co se léčení a pomoci týká, člověk může dostat klíč k podstatě nemocí, a jejich léčení :15:
30.07.2016 - 22:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Parfumgirl, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mne osobne judy hall nesedi, pride mi taka extremna,,taktiez sa nestotoznujem s definiciou ze pluto je destrukcia, je to uhol pohladu, dava cloveku nesmiernu silu pre zdolavanie prekazok, takze ak aj padnem, mam na to ist dalej,, najma v prislusnej oblasti, dava silu byt tahunom v danom dome, mam znamu s plutom v 6 dome a robi rehabilitacnu sestru, 6 dom je aj domom sluzby takze aj takto sa da z neho vytazit maximum,,ja osobne sa stranim vyjadreni typu karmicka choroba a podobne, je to vec nastavenia :1:
28.06.2014 - 22:30 | Filtr
(Ryby) Ida 29
Znám ženu s Plutem v Panně v 6.d.
Živí se administrativou, má zájem o zdraví(kupuje si výživové doplňky) a ve svých 43 letech je úplně zdravá.
27.06.2014 - 01:25 | Filtr
(Rak) seven » Lilly
V jistém momentu života člověk dostane příležitost podívat se na sebe do zrcadla. Zdá se, že u Tebe to nastalo nyní. Možná to není příjemný pohled a na povrch vyplouvá spoustu věcí které Tě děsí a jen potvrzují to s čím se potýkáš. Ale je to právě ta nejlepší služba, kterou Ti mohl nyní život nabídnout a je čas chopit se šance vše změnit. Může to trvat dlouho, ale důležité je aby jsi se po té cestě vydala. Tvé štěstí spočívá právě v ní. Je deprimující stát na úpatí vysoké hory s představou na její zdolávání, ale už v její třetině se při pohledu zpět začneš ujišťovat jak skvělé bylo začít stoupat a to podpoří Tvoji chuť a odhodlání pokračovat. Musíš se tedy teď otočit a vykročit vstříc sama sobě, projít černým mrakem strachů a obav který se za Tebou táhne a před kterým se útěkem nespasíš. Každý z aspektů v horoskopu (a tím myslím ony potenciálně negativní) má vždy jenom tolik síly a takový význam jaký mu sama přisoudíš :3: Přeju Ti hodně štěstí a jednou kupu dětí a spokojenou rodinu. Myslím, že sama citíš, že to zvládnout chceš, protože to za Tebe nikdo jiný neudělá :17:
26.06.2014 - 16:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lilly
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:12:Od zdravé sebelásky to vždy začíná, tudíž je zřejmé, kde je úspěšný začátek. :44: Nic není kromě smrti nezměnitelné nebo neřešitelné, takže já věřím, že milá Lilly i tento úkol zvládneš, :1: ale tomu musí předcházet to, abys sama "chtěla". :3:
26.06.2014 - 14:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Madahi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lilly, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
v té samé knize díky které jsem založila tuhle diskusi. jsem vyčetla nejmíň ze tří aspektů Venuše, že mám se naučit milovat sama sebe, teď mi to píšeš i ty.. To bude nejspíš můj hlavní karmický úkol, a předem říkám i dost nesplnitelný, neboť já k sobě samé cítím spíš nenávist, než lásku. :44:
11.06.2014 - 18:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lilly
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, obsesemi trpí asi 80 % české populace a jen u 4% se projeví závažným způsobem. Rozvíjí se zpravidla mezi 18 až 20 věkem. Většinou za to může omezení tvorby serotoninu. Mám taky pluto v 6. domě, od narození trpím slabým žaludkem. Podle karmické astrologie jsem byla v minulém životě zrozena pod lvem - nestřídmý život. Pokud se to včas nepodchytí ( u mne posilování meridiánů) tak to postupuje "hlouběji do člověka". Pokud ti chybí serotonin,nemůžeš přestat užívat antidepresiva ze dne na den. Souhlasím s Madahi, že prvopočátek je u SEBE, mít se rád. Lidem trpícím touto poruchou,kteří si přejí vysadit antidepresiva je doporučeno, aby si stoupli před zrcadlo,podívali se sobě do očí a řeli "mám tě rád",když to dokáží,dá se uvažovat o změně léčby.
Nevím zda jsi četla knihu od Luisy L.Hay Miluj svůj život. Myslím, že tam najdeš spoustu odpovědí a inspirací jak dál. Nemusíš se vším souhlasit, ale tato knížka je napsaná z takovou pokorou a láskou, až se člověk ptá,kde tu sílu po tom všem našla :1:Je to moudrá paní,která taky neměla lehký život a změnila jej. Domnívám se, že po zažití jejího sdělení si klidně stoupneš před zrcadlo :4:, třeba ne hned, ale začas určitě ano. :6:
K regresím byla tady zmíněna paní PhDr. Marta Foučková z Prahy, její knížky najdeš na stahujto, knihy se jmenují JSEM, a Já JSEM. Vyhledej si ji na netu,ještě učí i když je to již starší dáma. :1: a provádí i regrese.
Držím palečky. :74: :74: :74:

11.06.2014 - 09:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lilly
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1:Milá Lilly (Leni),
ještě napíši pár pro Vás důležitých vět. Také nevím, jestli z nich něco "uslyšíte", ale přesto mi to nedá Vám to nesdělit. :12:
Dalším smyslem Vašeho života je rovněž nalezení "vhodného chování". Možná, že jste díky "podmiňování v dětství" Vaši schopnost o zdokonalování trochu překroutila a z přirozenosti jste si vytvořila "nepřirozenost. :8: Vy osobně máte ve svých energiích výrazně zvýrazněné "JÁ", které je ovšem o potřebě "být sama sebou", o vyjádření své "jedinečnosti" a projevit právě tu svou individualitu prostřednictvím "správného chování" a pokud to chování jak zmiňujete je vyjádřené právě Vaší obsedantně - kompulzivní poruchou (jak to nazývá psychiatrie), tady jste si své energie nechala pokroutit do této podoby. :8: Můžete brát antidepresiva stále dokola, ale pokud nedojdete k porozumění "sama sobě", tuto věc budete špatně odstraňovat. Je to o přehnané opatrnosti, o přehnaném zdokonalování, o nepřirozenosti, o zajišťování si přežití špatnými vzorci chování, o nevyjádřené sebelásce, :18: o strachu ze své jedinečnosti a tak bych mohla pokračovat.
:44:Zdokonalujte si svoji formu, ale s láskou k sobě, k samotnému bytí, bez podmiňování. Je třeba si sebe sebeuvědomit v tomto okamžiku. Fixní vzorce chování Vám patří, ale ne přehnané. Je to opravdu na Vás, jak s tím naložíte. Je to o práci sama na sobě, docházení postupně k moudrosti a cítění "sebelásky", přijmutí sebe sama..., přijměte se a milujte se (ale opravdově:12:). Jinak Vás Vaše přecitlivělost bude izolovat, budete zažívat bolestné pocity, :9: budete pořád cítit nebezpečí. Neberte se tak vážně (vím hezky se to říká, hůře se to dělá), ale Vy to postupně, dopřejete-li si čas, zvládnete. :30: Nespěchejte na sebe, Vy si máte vždy dát dostatek času věcem a vše kolem Vás "strávit" přes Váš solar plex- 3. čakru. Nestaňte se "mučedníkem" ve svém životě, máte na to tuto výzvu zvládnout i bez antidepresiv a psychiatrů. :1:
Opakuji znovu, abyste to "zaslechla" - ústřední téma - sebevyjádření (pozor na to, že v karmě máte z minulosti nějaký pád z piedestálu), nyní to napravte a ukažte svou schopnost a výjimečnost, bez povyšování a velkého chtění. Ukažte svůj talent a žijte ho. Jak to máte s tatínkem? Je tam vše vyjasněné? O čem nemluvíte nebo je tam něco, co je zamlžené?
Téma děti se u Vás také objevuje, je tam také nějaké tabu z minula, něco nevyjasněného, něco co Vy tady v tomto životě budete muset řešit a vyrovnat se s tím, odblokovat to, nastavit to zase do správné polohy. Proto také je u Vás velmi slyšitelná věta, děti mít nechci, je to prostě téma (karmické téma) na vyřešení. Jsou prostě témata, která budete intenzivněji řešit a hledat tu správnou polohu, až se postupně ve svém životě i úkolech zorientujete.
:1:Vztah ke svému zdraví i ostatních, nemusí to být vyloženě jen zdraví, ale jakákoliv odnož pomoci zemi, přírodě, lidem, zvířátkům... Dbejte, abyste měla finanční záležitosti v pořádku. Pokud to nebude nutné raději se nezadlužujte. Nepřipusťte si ani na vteřinu přivlastňování něčeho cizího, tady v tomto tématu budete mít celoživotní úkol být čestná, neobohacovat se na úkor druhého, to by Vám přineslo pád. Zodpovědět si otázku sexuality a pohledu na ni. Dávat si pozor při výběru partnera, nezabředávat do nečistých sexuálních vztahů. U Vás v rodu Vašich předků je nějaké tabu, tajemství ohledně něčího narození, nějakého původu nějakého Vašeho předka a neustále se toto téma promítá ze všech stran i do Vašeho života, do Vašich úkolů a témat, které máte zpracovat a zvládnout. Je tam znásobená karmická "nedůvěra". Odmítání početí, rození dětí, nemanželských či nechtěných dětí, to se ve vašem rodu prostě neustále opakuje a je nyní na Vás tento vzorec přetnout a nastavit zdravé prostředí a nepokračovat v tom tabu či chaosu Vašich předků.
Vy osobně budete mít obavy a vnitřní strachy ze vztahů, z takové blízkosti a budete raději volit větší volnost a nebudete se chtít moc vázat (ale to je úkol pro vás to zvládnout). Vy potřebujete vlastní prostor, kde budete volně dýchat a cítit se svobodně. Vy máte vytvořit prostor, kde bude bezpečno, klid, základní potřeby, starat se a mít pevný domov a zázemí. Kdo z Vašich předků přišel o majetek, komu byl zabaven nebo ho ztratil vlastní nedůsledností, zapátrejte. Vy toto máte napravit, postarat se o to, aby Vám nikdo nic nevzal, abyste zajistila pevnou půdu pod nohama svojí rodině, komunitě, tak to je Váš úkol, respektive Vaše úkoly. Dejte do pořádku vztah se svým tatínkem (pokud není v pořádku nebo jen zdánlivě v pořádku), srovnejte si mužskou energii.
:1:Tak to jsem Vám chtěla říci, je to sice dlouhé, ale snad to "strávíte"... Opatrujte se. :12:
10.06.2014 - 22:32 | Filtr
(Panna) Arezet » Lilly
No fobie tak mám fobii z myší,z vody,ze tmy a plno dalších,ale to už asi nebudu moc prozrazovat.
Taky jsem přemýšlela o regresní terapii,ale pořád hledám odborníka,nerada bych z toho měla třeba trvalé následky.

Tak t osi můžem podat ruce,též trpím obsedatní kompulzivní poruchou :)tak nějak jsem vždycky myslela,že to ke mě patří,že prostě taková jsem :D .
Jako celkově se dá říct,co píšeš o Plutu,že by to docela sedělo.
10.06.2014 - 16:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Arezet
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lilly, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a jakými fóbiemi přesně?

Teď mám u sebe knihu tak to schválně opíš celé, ať je o čem diskutovat :-)

Pluto v 6. domě naznačuje hluboce zakořeněnou nemoc, která pochází z dávné a vzdálené minulosti a která často v raných stádiích uniká diagnóze, tato nemoc pak přivádí duši tváří v tvář možnosti smrti. Stejně jako u Neptunu se to může týkat alergií na jídlo nebo drogy - zvláště vedlejších efektů drog, které člověk možná před lety bral - nebo potlačených emocí. Může být zasažen reprodukční systém.
Toto umístění rovněž naznačuje obsese a nutkání z minulých životů.
Pluto nebo Štír v 6. domě mají rovněž potenciál uzdravovat, hlavně skrze terapie, které zahrnují prozkoumávání hlubin duše a práci s jemnými energiemi, které vládnou zdraví. Abychom jemně uklidnili emoční problémy, lze užít např. květových esencí, nebo homeopatie, která přivede duši zpět do rovnováhy a dosáhne na jemné nevyrovnanosti, které leží u kořenů plutonské nemoci.

Tak přemýšlím jestli by pro mě nebylo nejlepší podstoupit regresní terapii (myslím terapii minulými životy, nevím jestli jsem to dobře napsala :75:) Protože fakt trpím obsesemi, nazývá se to přímo obsedantně-kompulzivní porucha.

Co myslíte?
08.06.2014 - 13:19 | Filtr
(Panna) Arezet » Lilly
jo ještě jsem zapomněla napsat,že od puberty mě zlobí štítná žláza.Co psala Madahi o 6.domě na mě taky sedí a vlatsně mi bylo vyloženo dost podobně až skoro stejně. :3:
08.06.2014 - 12:48 | Filtr
(Panna) Arezet » Lilly
tak to máme dost společný,já trpím úzkostnou poruchou a jsem dosti psychicky labilní,když je toho stresu více,tak to zachází až do depresí.
Mám dost fobií,ale snažím se ten strach překonat,nic jiného mi ani nezbývá.
08.06.2014 - 08:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lilly
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele toncek_soprano, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Neharmonická Luna znamená, že má těžké aspekty, zde umocněno, neboť je v apexu (vrcholu) T-kvadratury - "téčka". Napětí se vybije na Luně/Marsu, zde napětí Pluton/Jupiter, Slunce (opozice). Jednak to zabarví domov a zázemí, taky otce, nebo jednoho z rodičů, přičemž půjde i o Tvé společenské postavení a Tvé přátelé, statut.
Pak půjde o Marse, jež vládne DSC - mnoho nějakých konfliktů s okolím, nebo i s partnerem, nejisté je i postavení nějakých smluv a závazků vůči třečba bance (Štír/banky), ale taky proces (soudní) kolem dítěte (Slunce/5 kvadrát Mars/7),a le taky naznačuje aspekt mezi Marsem a Sluncem, že partner bude Martického založení .
Životní partner může být činý v záležitostech 8. domu - policista, voják, banka, zkrátka jeho práce může být nějak spojená s nějakým nebezpečím či manipulací, Mars je ve Vodnáři - liberální pohled na život. Nicméně MArs vládne i 12. domu (výzkumník, nebo člověk, jež bude ovlivňovat společnost (11) nějak skrytě (12)).
Tento svazek bude natolik hluboký a intenzivní (Štír), že ho rozdělí pouze smrt - láska až za hrob.
Jistým východiskem je protilehlé znamení - zde Lev, oblast, na kterou by ses měla zaměřit - více si dopřát nějakou tu potěchu, být činná v dětech, podnikat - antiapex v 5. domě.
Divadlo, všechny různé hry, umění, nadarmo není Venuše v domě radosti v 5. domě. :-))
Tohle všechno je nějaké inspirace, hledání.
Energie musí být nějak zužitkována.
Ztráta jednoho z rodičů bude v konečném důsledku osvobozující - 8. dům od MC je 5. dům.
Kvadrát Plutona na Lunu - krize v domovině, na jejímž konci je obroda a začátek něčeho nového.
Proto jsem psal o "porodních bolestech".
Žena rodí, trpí, ale když je po všem, vidí dítě, je šťastná.
Začíná něco nového.
Už staří Egypťané měli Marse za největšího nepřítele Luny, totéž platí i pro indickou astrologii - konjunkce je o výbušných a nestálých emocích, což odnáší zejména žaludek.
Erupce (Mars) a dominance (Pluton) - to vše zabarvuje emoce.
Bolestivá menstruace může hodně ubližovat.
Pokud bys chtěla hodnotit Lunu jako planetu, pak je peregrín (nemá hodnost ve znamení, není povýšena, v domiciclu, není v exilu, atd), nemá hodnost SECT - Luna je noční, ale Ty už máš Slunce nad obzorem, pak by se dala hodnotit hranice, dekan, atd.
Pro Tebe je důležité, jaké má aspekty.
Kvadratura/opozice a konjunkce zejména škůdce (Mars) je neharmonické spojení, proto píšu, že je špatně postavená.
Astrologové, kteří dělají psychologickou astrologii, nerozdělují aspekty na dobré či zlé.
Já dělám spíše klasickou astrologii.
Luna je pro ženu zásadní, charakterizuje zejména ženský rod v její rodině, planeta, jež je blízko Luny, chrakterizuje i matku (Mars), taky dceru, babičku, sestru, atd.
Tvá Luna je pod velkým tlakem - tlačí na ni mnoho planet (projevuje se to v emocích), kvadrát Plutona je vyloženě o nějaké nadvládě ze strany maminky, ale taky o dětství, které bylo o ničem, což se v konečném důsledku může projevit negativně - citový odstup. Vládce Luny je Saturn v Kozorohu - možné deprese a možnost vztahu s babičkou, pokud je Saturn v 9. domě, mohla matka nutit k víře (9, nebo je sama věřící, a to pedantsky (Satunr/retro).
Lunu svým způsobem zahcraňuje Venuše (Trigon) a Chiron (léčitel).
Luna u Tebe vládne IC (kořeny rodu, domov, zázemí, jistota, otec) - když vidím, jak je postavená, usuzoval jsem na nepříliš dobré rodinné prostředí. Luna je ve Vodnáři a ve Vodnářském domě (), proto jsme ususzoval, že rodiče mohou být nevlastní, nebo jeden z rodičů.
Samozřejmě by se dalo i napsat, že IC chrakterizuje povolání manžela (10. dům od DSC), nebo majtek od sourozenců (2. dům od 2. domu, nebo že IC vypovídá i o nepřátelích dětí (12. dům od 5. domu, atd.).
Výkladů je spousta.
Pokud budeš mít nemovitosti - doporučuji pojistit, konjunkce Mars je hodně nebezpečná.
07.06.2014 - 23:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lilly
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1:Milá Lilly,
stačí se podívat a vidím... :1:
Jsem ráda, že jste mi potvrdila štítnou žlázu i Váš zájem o studium ohledně zdraví a rovněž strachy. Tady opravdu musím říci, že se nemáte čeho bát a přeji si pro Vás více důvěry v život, protože Vaše strachy o zdraví jsou zbytečné a přehnané. :8: Nevím kdo a kdy Vám tento vzorec chování nastavil (zda byl kolem Vás někdo nemocný) a Vy jste si vytvořila v sobě program "nemoci". :44: Tady říkám, "klid", jste zdravá až na pár drobností, které pokud si dovolíte zase odezní. Já před sebou vidím skvělou slečnu, která má prostě obyčejný "strach", který jí přináší díky prožívaným emocím projevy nemocí na fyzickém těle. :8: To, že jste nevystudovala medicínu není vůbec podstatné, protože o zdraví se můžete starat i jiným způsobem, zajímat se o alternativní léčbu, bylinky a další péči o tělo. Máte spoustu možností se o zdraví "zdravým" způsobem zajímat.
A to, že kolem 29-30 roku se Vám život změní, vnímám pozitivně, k lepšímu (život Vás odmění).
Já prostě před sebou nevidím nemocnou ženu, já vidím ženu zdravou, která díky pár svým problémům dokáže negativní projevy změnit v pozitivní a dovolí sama sobě být zdravá. Vykašlete se na různé diagnózy a nastavte své prožívání tak, aby Vaše tělo mělo možnost se opravit samo. Dopřejte mu některé dobré doplňky, ale nepřehánějte to, raději se podívejte na své prožívání a sama sobě řekněte, co Vás trápí, co Vám chybí, co prožíváte (pojmenujte si to a připusťte si to), potom máte šanci ze začarovaného kruhu vystoupit. :27: Vaši nedůvěru změňte v důvěru, strach přijměte, obejměte a propusťte. Dokažte se postavit svým stínům čelem, bez boje, tlaku, ale s láskou a důvěrou. Své "utrpení" překonáte tím, že se do něj více ponoříte. Buďte konečně "naživu", žijte svým osudem, odevzdejte se životu, potom budete žasnout, jak se Vám zdraví vrátí. Píšete, že máte strach z možné infekce a že skoro nežijete. Děvenko zlatá, dovolila jste strachu s Vámi cloumat, díky strachu se stáváte bezmocnou. Obraťte to a dovolte lásce a důvěře přenastavit Vaše vnímání a prožívání. Nebojte se infekce, nebojte se života, nebojte se svých emocí, prostě svobodně dýchejte a tolik nepřemýšlejte. S přibývajícím věkem dozrajete a věřte mi, že pokud byste se rozhodla mít děti, nebude to nejspíš dříve než až po 33 roce Vašeho života, pokud v tom není jiný důvod.
Každému se v životě přihodí něco, co musí strávit, vydýchat, zvládnout, takže i Vy to dokážete. Nejprve uzdravte Vaši duši a pokud to sama nezvládnete, vyhledejte si někoho, kdo Vám pomůže na sebe lépe a zdravěji pohlédnout a provede Vás Vašimi emocemi, abyste zase mohla zářit zdravím a spokojeností. :17:
Jenom Vám chci říci, že jestli budete zdravá nebo nemocná, záleží na Vás, pro co se rozhodnete. Máte svůj život ve svých rukách, tak si zbytečně neubližujte. :12:
07.06.2014 - 19:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » toncek_soprano
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lilly, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji za vážně rozsáhlý výklad. Astrologie je zase o kousek komplikovanější než jsem si myslela :-D
Bohužel datum nebo období, kdy se porucha začala projevovat už neznám.
Zajímalo by mě, jak poznáš poškozenou planetu, neboť na toto stále nemůžu přijít a píšeš, že např. má Luna je poškozená.
07.06.2014 - 15:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lilly
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele toncek_soprano, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pokud Tě zajímá zdravotní oblast, pak je nutné, abys věděla, kde máš Hyleg - z arabské astrologie = životodárce.
Zdravotní astrologie stojí zejména na Hylegu, znamení, ve kterých jsou Světla, hrot ASC, výklad jednotlivých stupňů a samotné aspekty.
Zásadní je taky dekumbitorní horoskop.
To je horoskop, kdy jsi onemocněla, z něhož se dá celkem snadno poznat, zda svou nemoc překonáš, či ne.
Jak vidíš, je toho hodně.
Já napíšu můj pohled přes Hyleg.
Podle arabské techniky určení Hylegu, je u Tebe Hylegem PF (Bod Štěstí).
Slunce ve 12. domě není Hylegem, Luna je v mužském znaku, je taky ze hry, prenetální plná Luna (sygyzy - úplněk) a PF (Bod Štěstí) není v padacím domě a má aspekty na své vládce, tedy je Hylegem.
Tento prvek mocně zabarvuje Tvé zdraví.
PF má aspekt na Mars - zde je náchylnost k zánětům a horečkám. Mars je Anareta (škůdce), sleduj v tranzitech aspekty Marsu na PF - neharmonický aspekt a konjunkce může znamenat zhoršení stavu.
Harmonické aspekty Venuše poskytují dočasnou úlevu.
Harmonické aspekty Jupitera poskytují dlouhodobější zlepšení stavu.
Nepříznivý vývoj (chronické zhoršení) bude o tranzitu Saturna na PF, kdežto harmonie od Saturna bude překážka s pozitivním koncem.
Všechny aspekty, jež bere PF, zabarvuje Tvé zdraví.
Samotné postavení Ve Vodnáři je o nemocech Vodnáře (nervy, krev, oběh, křeče/Uran, Zlomeniny/Saturn starý vládce) + odraz z opozičního znamení - Lev (nemoci Lva - srdce, oběh). Namátkou Kvadratura mezi Sluncem a Marsem u Tebe může být i o bušení srdce.
Konjukce Marsu je o zánětech všeobecně, ale taky sklonu k teplotám, operacím.
Kvadratura Slunce (krevní oběh, srdce).
Kvadratura Jupitera (imunita, játra, slinivka, lymfa a chodidla).
Širší konjunkce Luny ( zejména žaludek, hrudník).
Poškozená Luna ve Vodnáři je o vodnatelnosti a poruše krevního oběhu v dolních končetinách.
Poškozené Slunce v Býkovi od Marse - možnost operace v krční krajině.
Podle starých astrologů je znamení v 6. domě odpovědné za nemoci, které si člověk léčí doma, kdežto 12. dům je o nemocech, jež člověka připoutají do nemocnice.
Panna v 6. domě bude bazírovat nejen na čistotě, ale taky na zdravém stylu a bude hodně důsledná, může i přehánět. Různé diety, tenké střevo, celiakie, Crohn, nekořenit.
Panně patří zejména vnitřní orgány kolem trávení, vládcem je Merkur, a ten je v 1. domě- jsou zasaženy všechny roviny člověka, křehká tělesná konstituce, práce může naplňovat, nemoci s ní spojené.
Nemoci, jež spadají pod Ryby (12) je právě Tebou i zmíněná imunita, ale taky chodidla, lymfa, krevní oběh, atd.
Momentálně máš v soláru postaveného Sata v opozici na Slunce - zde se může stát, že tento solár budeš pociťovat zejména tak, že Tvé Slunce nebude mít šťávu, ale laso Ti hodí Jupík z Raka, kde je duchovně povýšen - sextil - šance. Odchytne tento neharmonický aspekt.
Nyní máš těžší období, co se týká zdraví, PF Ti jede v direkci kvadraturou na nativ Saturn.
Závěrem doporučuji sledovat tranzity a direkce na PF - jednoznačně budou zabarvovat průběh všech nemocí.
Doporučuji publikaci Astrodiagnóza : průvodce léčením : pojednání o lékařské astrologii a diagnostikování z horoskopu a z ruky /Heindel.
Zde nalezneš základní nástřel všech možných aspektů s příklady, aby ses mohla i něco naučit na vlastním kolečku.
:3:
V rpvní řadě je nejlepší dostat do lajny otázky těla (Slunce) a emocí (Luna).
Máš mezi Světly kvadraturu, není zde harmonie.
Každá emoční napěťová situace Tě vyvede z míry na tolik, že to odnese tělo a naopak - nemoci těla ovlivňují psychiku.
Já mám Lunu pod emocemi, někteří píšou, že Luna je duše, já zastávám, že duše je ASC.
Tělo není spokojeno se svými emocemi a naopak.
Kvadratura Luny je někdy o nějaké nestálosti, výkyvech a změnách.
Lva máš v 5. domě - zejména ukazuju na milenecké vztahy.
Máš slabě obsazený Oheň - hledat k sobě někoho, kdo ho má hoodně.
NA jednu stranu jsi spíše pohodlná (SLuncční Býk+Býk na ASC), ale přesto máš v sobě mnoho energie.
Tohle bývá zejména u překyselení a pálení žáhy + Luna/Mars.
Pokud máš Sata v 9. domě (morálka), pak se vyhni širokým obloukem jakýmkoliv podvodům - dostaneš to i s úroky umocněné zpět.
Saturn je tak na hranici dvou domů, ale retro Neptun už v něm je - pozor na cestování po moři, opět bacha na podvody (9. dům = právník, justice, životní cesta, víra, vyhnout se veškerým fanatikům).
Pokud je v 8. domě (Sarturn) pak si hlídej váhu a pozor na podvýživu.
Pluton retro není jenom o nemocech v šestém domě, ale i o jisté dominanci (+Slunce v opozic = EGo, + Luna v akci na Jupíka (domýšlivost), z níž může pramenit neoblíbenost ze strany spolupracovníků, taky pozor na Plutonovskou manipulaci a intriky.
Slunce v konjunkci na Jupíka je velkomyslné, ale někdy i přehnaně domýšlivé...
Dle mého je lpění na čistotě "vadou" Merkura (Panny) v kvinkunxu na Saturn (lpění).
Merkur je v 1. domě.
07.06.2014 - 13:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Madahi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lilly, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Milá Madahi,
velice mě zaujalo tvrzení, že mě život zaúkoloval péči o zdraví, neboť mé strachy se týkají zdraví, mám především strach z možné infekce, takže skoro nežiju, neboť se stále jen obávám. Pochopila jsem to dobře, když si myslím, že životním úkolem mé duše je péče o zdraví? Už odmalička jsem chtěla být lékařkou, což se mi nesplnilo, bohužel.

Nevím, jak jste to odhadovala, ale mám sníženou funkci štítné žlázy. Takže v tom jste taky měla pravdu :-)

To, že se můj život ve 29-30 letech změní jste myslela směrem k pozitivitě nebo to bude ještě horší, než je to teď.
07.06.2014 - 09:48 | Filtr
(Štír) Ilona Regina » Lilly
Milá Lilly,

narušená autoimunita je jen konečný důsledek dalších jiných důležitých vlivů. Vzhledem k negativním vazbám v celém horoskopu, včetně Vašeho náročného karmického zatížení i z oblasti numerologie je vidět celkové oslabení. Špatně Vám funguje žilně cévní systém, kdy energie z překrvené spodní části nedokáže prokrvit i tu druhou část, tu horní. Ve hře jsou slabé játra a porucha metabolismu, jako taková, zejména pak v kostech, resp. vnitřní krvetvorby. Vaše tělo celkově se špatně a nestejnoměrně prokrvuje, což má také mimo jiné negativní dopad na činnost vnitřních žláz v těle, které mají nárazovou činnost, jednou jedou naplno a podruhé zase nefungují vůbec. Krom toho máte oslabený hormonální systém, což může vést krom ženských problémů také k úbytku fyzické i psychické energie. Potřebujete se hodně, ale opravdu důsledně pročišťovat, a to celý organismus, zaměřit se na ty správné a zdravé potraviny, vynechat uzeniny, zlepšit a urovnat vztahy ve svém okolí a více si věřit. Kupte si ostropestřec, celá semínka, dejte do kávového tříštivého mlýnku, nebo jen do mixéru, a to si pravidelně po lžičkách přidávejte 2-3 denně do jogurtů, polévek, kaší, přesnídávek nebo pudinků. Je třeba minimálně 1 měsíc, a několikrát v roce opakovat. Ostropestřec skvěle regeneruje játra, čistí organismus, odvádí škodliviny ven z těla a má protirakovinové účinky. Pohlídejte si krevní obraz, jistě chodíte na pravidelné odběry, ale krvetvorba není zrovna ideální: upravit to skvěle dokáže Spirulina nebo Chlorella, ale musí být kvalitní (http://www.healthlink.cz/produkty/…).
06.06.2014 - 23:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1:Milá Lilly,
podívám-li se na Vás, vnímám že Vás život zaúkoloval, abyste se starala o své zdraví a nejen o své. Zdraví je Vaše celoživotní téma, starat se o ostatní i sebe. Vaše Pluto v 6. domě vnímám jako úkol pečovat o zdraví a léčení vůbec. :27:
:44:U Vás vnímám zablokovanou krční čakru, je to spojené se sebevyjadřováním. Cítím štítnou žlázu (nemusíte to vnímat), ale opečujte si ji, dopřejte jí uvolnění. Zkuste své emoce pustit přes krční čakru - mluvením, zpěvem, hlasitým čtením, recitováním, hlasitým vzdycháním, rovněž tancem, psaným slovem... Tím, co nejvíce cítíte jako pro Vás uvolňující. :1:
Komunikace, komunikace a zase komunikace, ta je pro Vás klíčová. Mluvte o věcech, které chystáte, svému okolí říkejte a vysvětlujte, co chystáte, plánujete, bude Vám to přinášet hladší průběh. Pracujte s hlasem, hlas používejte pozitivně, neubližujte hlasem, slovem ani tónem. Váš hlas má léčit :12: a sbližovat, budit respekt. Jste člověk výborný pro týmovou práci, máte dar vycítit ty správné lidi, kteří Vám dopomohou splnit Vaše plány. S čím je třeba u Vás pracovat je "karmická nedůvěra", která je předávána Vašimi předky. Tuto nedůvěru změňte v naprostou důvěru v život a lidi. Nedůvěra způsobuje strachy a strach vždy uzavírá dveře, :8: namísto důvěry a lásky , která naopak dveře otevírá. Váš strach vychází ze zážitků z raného dětství, z dysfunkčních vztahů. Máte strach z emocionální bolesti. Máte dar orientace, pokud ho však nepřehluší ztracenost, odpojenost či přehnaná disciplína. Vám patří "svěžest", kreativita a tvoření nezávislé na vůli. Máte schopnost vycítit, kdy něco přestává fungovat a jste schopna udělat změnu, revoluci, nějaký převrat, aby se situace změnila a posunula k lepšímu. Jste taková "revolucionářka".
Pozor na snahu věci napravovat a vysvětlovat logikou, neplýtvejte časem a nesoustřeďujte se na nepodstatné věci. Zapomeňte na předsudky, vyvarujte se apatii, nebuďte příliš kritická ke svému okolí. Vypěstujte v sobě "porozumění". Váš život se zhruba ve 29-30 letech změní, do té doby budete ještě narážet, ale vy se stejně jinak nepoučíte, pokud si to nevyzkoušíte na vlastní kůži, takže je to pro Vás takto správné. Dopřejte si občas chvíli samoty, abyste si vyhojila šrámy pochytané na své cestě životem. Vyhojte své rány klidem, tichem, samotou, potom vám bude lépe. Přijměte své emoce a využijte je k vlastnímu posunu. Využijte svůj léčivý dotek, nic pro sebe nežádejte, na naději zapomeňte, potom Vám to přijde samo. Vzpurnost, vzdor, odpor změňte na již zmíněné "porozumění". :1:

06.06.2014 - 21:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lilly
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Za autoimunitní nemoci v čínské medicíně je zodpovědný meridián sleziny, strach ovládá žaludek a veselou mysl způsobujou čistá játra. :1: :1: :1:
06.06.2014 - 18:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lilly
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele toncek_soprano, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Milá Lily,

jelikož jsem seznal, že si čteš o astrologii, domníval jsem se, že Ti budou některé analogie jasné, načež se Ti omlouvám.
No, prvně, když jsem viděl Tvé kolečko, tak mě zaujalo Slunce, neboť je ve 12. domě v konjunkci na Jupiter, načež vládne 5. domu (požitky a děti, nelegitimní partner, podnikání).
Vládce 5. domu spolu s hodnocením Luny (plodnost) je zásadní pro potomky.
Vládcem 5. domu je Slunce (Lev sám o sobě vysouší celkem dost), je ve 12. domě (zde může jít i o nějaké tajně (12) románky (5), ale co se týká dětí - Slunce má konjunkci na Jupiter, jež vládne 8. domu (potraty), opozice Plutona naznačuje krizi a mnou zmíněné porodní bolesti, což jsem myslel jako metaforu pro Plutona, pohlavím potomek může být holka (Býk), nebo dvojčata (konjunkce Jupíka + dispozitor 5. domu je Venuše v párovém Blížovi), kvadratura Marse může v konečném důsledku naznačit i císařský řez, ale taky soudní spor kolem dítěte (vládne DSC), kdežto třeba trigon Sata na Slunce může naznačovat i potomka v pozdějším věku.
Neříkám, že jsi neplodná, pouze z mého pohledu se mi zdá, že početí nebude úplně snadné.
Luna/plodnnost v apexu téčka Pluton/Slunce + konjunkce Mars = beru každé dítě jako dar (Lilith v 5. domě).
Za další Luna charakterizuje dětství, vidím, že Luna má celkem těžké aspekty, proto usuzuji na těžší dětství.
Autoimunitní nemoc souvísí s Tvým Sluncem ve 12. domě (analogicky Ryby/imunita) v opozici na Plutona + starý vládce Ryb/Jupiter má konjunkci na Tvé Slunce, jež vládne 8. domu, analogicky krize a Pluton).
Slunce - archetyp muže - je v konjunkci na Jupitera, vládce Štírovského domu, proto jsem naznačil jako partnera pro Tebe někoho, dko má silné Plutonické pole - Pluton vládne Štíru + starý vládce Mars má kvadraturu na Slunce = výzva + máš DSc ve Štírovi = hluboké vztahy (Štír) s nejbližšími.




06.06.2014 - 17:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » toncek_soprano
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lilly, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Velice zajímavá interpretace mého horoskopu. Mám pár otázek, jak jsi na to přišel? :-D Třeba na to, že budu hledat osobnosti se silným Plutonickým polem a co to vůbec znamená?
Pluto je oslabený Sluncem, jak jsi k tomu došel? Porodní bolesti platí pro moje narození, nebo narození mých dětí? Problém s početím potomka? Naznačuješ možnou neplodnost?
06.06.2014 - 17:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Arezet
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lilly, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já mám autoimunní poruchu, na kterou doktoři dlouho nemohli přijít, takže unikala diagnóze. Momentálně mě trápí spíš psychické problémy - přestrašný strach..
Příspěvky: 31-7 6-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »