Podivínství, pošetilost, občasná dětinskost ?


21.05.2014 - 11:14
(Kozoroh) kocour_mivik
Podivínství, pošetilost, občasná dětinskost ?
No řekněte sami, je to na něm vidět ?Ujišťuji vás, že k výše zmíněnému mám sklony.Hmmm a vypovídá to taky o IQ ? Mám totiž strach si jej nechat změřit.Názory všech barev a vyznání vřele vítámVáš vždy oddanýKocour_Mivik :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1:

Řazení:
27.05.2014 - 08:52 | Filtr
(Kozoroh) kocour_mivik » SLUNOVRAT
Děkuji za příspěvek,
zdá se že tzto aspekty jsou mi mírně nakloněny. Přeji krásný den
Milan
:1: :1: :1: :1: :1: :1:
27.05.2014 - 08:09 | Filtr
(Hadoken) SLUNOVRAT
:15:sem ráda, že jste se přiklonil k RHB.

Astrologie je jak zjišťuji hodně o úhlech(aspektech)-stejně jako život, na který můžeme pohlížet z různých úhlů pohledů.
:27:Přeji pěkný den :27:
26.05.2014 - 15:55 | Filtr
(Kozoroh) kocour_mivik » SLUNOVRAT
Děkuji za zajímavý příspěvek,
podařilo se vám astrologii částečně rehabilitovat v mých očích. :74: :74: :74:
Přeji krásný den
Kocour_Mivik
:1: :1: :1: :1: :1: :1: :1:
26.05.2014 - 12:47 | Filtr
(Hadoken) SLUNOVRAT
Pěkný den :27:
:3:
Jedno povšimnutí (názoru třeba modré barvy) k této diskuzi.
Předem říkám, že v astrologií si jen čtu, ale nestuduji ji, ale zahlédla jsem tam spojitosti Vašeho horoskopu s horoskopem Alberta Einsteina.
1) Váš i jeho Mars je v Kozorohu (to by mohli rozebrat astrologové)
2) tvar horoskopu je stejný (vědro s držadlem Uranu) uranské vědro-v rozboru Lenky Adamové si lze počíst.
3) K vlastnostem pošetilství(rebélie), podivinství, dětinství o kterých se sám zmiňujete o sobě lze také vyčíst i z přiloženého odkazu o Albertu Einsteinu.

http://technet.idnes.cz/albert-eins…

Máte silně obsazený 3 dům (myšlení), takže bych se neobávala vyzkoušet IQ test.Zřejmě bude na stejné úrovni výše jmenovaného vědce.

To jen tak od laika pohled, ale astrologicky by mě to také zajímalo-zda je to tak a
či by nenašli i jiná podobenství.
Jeden citát od Alberta Einsteina pro Vás

„Člověk, který se dokáže soustředit 3 minuty může dobýt svět.“
:74:
23.05.2014 - 18:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Aspekt Merkur konjunkce Saturn /taky opozice, kvadratura/ obvykle doprovází neustálé pochybnosti o svém IQ. Je to typické, považovat se přes nesčetné diplomy a vysvědčení za hloupého.
22.05.2014 - 12:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:44:No ale...,
neustálé hledání vnitřní pravdy , hlad po rozpoznání této pravdy, ohromné nutkání porozumět neznámému a rozluštit různé záhady a tajemství vedou k samotnému rozpoznání sebe sama, ale v rozumné míře. Potřeba najít klid v mysli. :8:To všechno Tě žene pořád k dalším a dalším otázkám a jsi jako vězeň ve své mysli, spoutaný, neklidný a podrážděný, že na to stále nemůžeš přijít a Tvůj život se tím pádem ubírá jiným směrem. Ubírá se směrem, který je pokroucený a Ty můžeš ho vrátit do správných kolejí. :27: Nehledej pravdu násilím, tlakem a netrpělivostí, zrovna se Ti neukáže. Jedině respektováním toho, že nebude člověk tolik usilovat, akceptuje určité omezení, spolehne se na rytmus života, to přinese výsledek a pravda vykoukne nečekaně sama.
:8:Cituji: "Občas jsem měl ale pocit, že jsem narodil abych byl za blbce, můj osud mě těchto okolností připravil dost a to potom si nemumíte představit, jak jsem reagoval. Jsem na tyto věci hodně citlivý a zranění v tomto směru ve mě vyvolává bezcitnost, krutost
a zlobu
:1:Ne osud, ale iniciace, netrpělivost, tlak, tlak a zase tlak z mysli. Život Ti dal do vínku schopnosti a jen Ty s nimi můžeš správně nakládat. To Ty sám si určuješ, jak se budeš cítit. Neochota poslechnout svůj vnitřní instink a intuici, která ve Tvém případě Tě má navádět. Rovněž Tvoje potřeba šokovat Tě nutká. Šok je Tvým základním nastavením. Ano správný šok rozhýbává věci, situace..., ale nepřiměřený vytváří ve Tvé auře něco, co Tě nepustí k těm správným příležitostem a lidem. Až teprve se vzdáš a odevzdáš životu, mysl budeš používat s lehkostí, nebudeš vytvářet sám tolik otázek, potom to v Tobě nebude vyvolávat bezcitnost, krutost a zlobu. Už tyto tři emoce ukazují na špatný směr. :3:Přejdi přes své nutkání soupeřit, přes vnitřní agresivitu, pak najdeš smysl a hodnotu života. Využij svoji schopnost "provokace" správně, nepopichuj, nedráždi..., využij naopak svoji cílevědomost beze strachu a různých pokroucených myšlenek a obav. Pak se Ti začne dařit, v tom, co cítítíš, že nejde zlomit, ať děláš, co děláš. :29:
Tak to jen tak, že takto to vidím u Tebe já. :12:
22.05.2014 - 11:45 | Filtr
(Kozoroh) kocour_mivik » Ilona Regina
Děkuji vám vážená Fish za astrologické dobrozdání, i kdzž mluvíte o dobrém rozumu.
Mimochodem nemohla byste to upřesnit ?
Víte jsou to jen nuance a dobrá je ve škole trojka, takže nic moc, takže velmi dobrá nebo výtečná ? Občas jsem měl ale pocit, že jsem narodil abych byl za blbce, můj osud mě těchto okolností připravil dost a to potom si nemumíte představit, jak jsem reagoval.
Jsem na tyto věci hodně citlivý a zranění v tomto směru ve mě vyvolává bezcitnost, krutost
a zlobu
Přeji krásný den
Milan
:1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1:
21.05.2014 - 13:27 | Filtr
(Štír) Ilona Regina
Máte velkou převahu ženských energií, což by mohlo některé výrazy výše uvedené vysvětlovat. Toto ještě podtrhuje inrovertní zaměření a asc, ve Vahách. Co dětství, nehraje tam nějakou důležitou roli Vaše výchova, resp. požadavky rodičů, otce?

Zajímavé je Vaše stelium dole, v pořadí planet: luna- napřed něco vycítíte, vytušíte, přijde vize, pak následuje Venuše, vidíte v tom krásu, dobré spojení a chuť do toho jít, slunce tomu dodá sílu a energii, merkur o tom začne přemýšlet, saturn to trochu překazí a ukáže, že to není zas tak jednoduché, jak se původně zdálo a poslední v pořadí jupiter ukáže, že nakonec vše dobře dopadne, s patřičnou náležitiostí ve svém postavení Střelce.

Melancholický temperament má rád své jistoty a někdy i ukazuje na dětinské chování, kdy si můžete jak to malé dítě dupnout a trvat zarputile na svém.

Podle karet se potřebujete cítit užitečný ( i mnoho dětí), s potřebou získavat sebedůvěru majetkem, financemi a materiálním zajištěním. Některé věci možná příliš dloho odkládáte, jelikož se Vám do nich nechce, i když jsou někdy nevyhnutelné.

Co se týče IQ, je vidět dobrý rozum, schopnost přemýšlet a vidět všechna spojení. Převažuje Vám levá hemisféra mozku, která trochu potlačuje tu levou, která by také chtěla ukázat a zazářit, ale ten rozum ji pokaždé udolá...

pěkný den

Fish



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »