Úplněk ve štíru aneb miluju bolest


15.05.2014 - 15:37
(Rak) Loen
Úplněk ve štíru aneb miluju bolest
Jak jste prožívali a užívali včerejší úplněk? :4:Hlubinná transformace, pohled do "temnoty", odhalení zastíraného, odkrytí strachů? Hmmm? Sex, drogy a smrt? :2: :32:Probudila sem se s šíleným sebemrskačským pocitem, se sebelítostivou otázkou: bože, proč si to dělám, proč si ubližuju...?A potom sem si uvědomila jednu dost zásadní věc :61: (po kávičce s mou "sebedestruktivní plutonskou" kamarádkou)Každý máme vždy přesně to, co chceme - i když máme pocit, že to nechceme (naše rozhodnutí, naše programy) - spousta lidí připouští, že máme vždy to, co potřebujeme, ale kolikrát v tom vidí to, že je to na úkor toho co opravdu chceme - blbost :61: - prostě máme to, co chceme - vždyProto si to připusťme a užijme :3: Je-li někdo neustále zraněný - má závislost na tom pocitu, který ale popírá a bere jako negativní - ale když ho vezme prostě jen jako pocit, který potřebuje, rázem se změní v pozitivní A když sem plně přijala to, že miluju určité formy bolesti - rázem se mi udělalo fakt dobře :61: - až extaticky dobře - nová úroveň svobody - doufám, že mi vydrží :75:Něco jako - miluju bolest a sem na ni nadržená :4:https://www.youtube.com/watch/…

Řazení:
16.05.2014 - 12:57 | Filtr
(Rak) Loen » Madahi
mám tendence cítit závazky k lidem, kteří do mě projektují svou energii...
16.05.2014 - 12:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Loen
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:27:Provinilost jsem nechtěla vzbudit..., jenom nechat působit stopičku... :12:
16.05.2014 - 12:26 | Filtr
(Rak) Loen » Madahi
Cítím se tak trošku provinile... za tu starost...

Nechtěla jsem to házet do takových extrémů... i když jsem to tak asi včera cítila... (ale nějak mi to pomohlo... přehodit to sebeobviňování za nějaká ta "plutonská hýření" - nevědomá/podvědomá, manipulativní... a vůbec... sebedestruktivní - přehodit to do pocitu, že všechno se děje protože to chceme - tudíž si to užijme - a nebrečme nad rozlitým mlékem)

Nechám stopu působit... :74:

16.05.2014 - 11:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1:Milá Loen,
sice jsem si řekla, že už nebudu přispívat a budu jenom číst povídání i rady ostatních a vnímat lidské myšlení a zkušenosti, přesto mi to nedá na Tebe nezareagovat... :3:

:23:I když je tvůj příspěvek takový "vachrlatý", přesto mám potřebu na něj zareagovat, i když možná ani ne úplně k jeho přesnému tématu. Tak jak mě zajímají lidé i lidské osudy a není mi to lhostejné, co kdo kolem mě prožívá (a vidím-li Tvoji zasněnou tvář na fotce u příspěvků), nedá mi Tě lehce neupozornit (i když si z toho třeba vůbec nic nevezmeš a já se budu zbytečně namáhat) na pár věcí, které mě ťukají do očí. Poslední dobou se zde (což je nepřehlédnutelné) rozebíralo téma lidské tragédie, která došla až do extrému, která postihla naši známou zpěvačku.
:1:Podívám-li se z pohledu energií a nastavení, vidím určitou podobnost, což neznamená nic co by Tě mělo zneklidňovat, ale jen upozornit (obzvláště v těch hlavních, nepřehlédnutelných a nejvíce člověka ovlivňujících energiích, které má v životě zvládnout, aby se posunul dál). A tím, že mi už pár lidí rukama prošlo, vím o čem mluvím. Tím nechci nic podsouvat, ani něčím strašit či přivolávat či naznačovat. Ale přesto si neodpustím pár slov (ještě nemohu mlčet :14:), abych to, co čtu z Tvých slov, příspěvků "mezi Tvými řádky" a můžeš mi to vyvracet nebo ne, nedá se to přehlédnout "lehce" neovlivnila. :108:

:12:Jak z toho ven? Pár dobře míněných slov...
:17:Ze stísněného pocitu, ze svého neklidu vytvoř poznání, jasnost a srozumitelnost. Z netrpělivosti a nedočkavosti udělej trpělivost a strpení. Ze svého hladu a prahnutí vykouzli zdravé dobrodružství, risk i zážitek. Ze svého vnitřního vření a nepokoje vykouzli lidskost a soucítění. Svoji povrchnost povyš na vlastní ujištění, na vědomí sama sebe a tím dáš o sobě vědět ostatním. Svoje omezení přelaď do pozice realistického přístupu, který vyvrcholí spravedlností. Svojí nervozitu a rozrušení prolom do zdravé iniciativy a do nových počátků, díky kterým se probudíš a procítíš uvědomění si... Z nenasytnosti a lačnosti přejdi ke "zdravým" touhám a ambicím a potom tě čeká vzestup a stoupání. Z nezralosti a nedospění si dovol pokročit k EXPANZI - k zvětšování, rozšiřování, rozpínání, k rozmachu, která Ti přinese hojnost a jak já vnímám hojnost, je to právě to, co všichni potřebujeme nebo si leckteří zaslouží - je to o trochu víc než potřebujeme. :17:
Ať už pochopíš nebo ne, co jsem Ti chtěla říci (a tyto všechna slova jsou to GRÓ pro Tebe), speciálně "probuzení", které se konkrétně týká právě Tebe, přesto to v Tobě nějakou stopu zanechá... :27:
16.05.2014 - 09:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Argyll, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Prožíval jsem ho dobře, i když jako obvykle s jeho nástupem se u mě objevila podrážděnost; ale nakonec - jeden z nejlepších dnů tohoto roku, jako bych dostal injekci energie a životního apetitu. Měl jsem tam jeden podstatný moment, téma - otevření se pomoci a podpoře...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »