Tříosmičková hra


12.05.2014 - 19:05
(Kozoroh) kocour_mivik
Tříosmičková hra
Vážení spolunajdisáci,vrtá mi hlavou, zda náhodou trojka a osmička v nuemrologické mřížce si nejsou významem dost podobné, neboli je mezi nimi zásadní rozdíl ? Důvod mé otázky je čistě teoretický, obě čísla nevlastním a výklad absence v numeroskopu takto postiženého člověka mě přivádí k zuřivosti, ale to je jiná kapitola týká se ryze mě. :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1:Těším se na vaše příspěvky k tomuto tématu.Mám delší dobu pocit, že lidé bez těchto čísel jsou dle numerologie velmi, ale velmi mírně duševně méněcenní, jemněji řečeno méně mentálně čilí a to je závěr mírně zrůdný. :75: :75: :75: :75: :75: :75: :75: :75: :75: :75:

Stránka: 2 1
Řazení:
28.10.2014 - 10:10 | Filtr
(Hadoken) SLUNOVRAT » Putes
:62: :74:

ze srdce jsem ráda, že jsem předala Tobě tímto způsobem to co jsi potřebovala a co Ti dává smysl.
Třeba i já jsem díky těmto informacím pochopila smysl klíčové osobnosti mého tatínka a čtyřsedmičkové hry v mém životě.
:74:
26.10.2014 - 05:50 | Filtr
(Vodnář) Putes » SLUNOVRAT
Moc děkuji za tyto informace. To bylo přesně to, co jsem už dlouho chtěla a potřebovala vědět. Konečně jsem zaplnila prázdná místa v mé mysli. Všechno teď dává smysl,Díky :17:
27.06.2014 - 06:55 | Filtr
(Kozoroh) kocour_mivik » Do-u-ší
Děkuji za tvůj příspěvek,
příjmené k počtení, toť pravda, jenže to rychlé chápání je opravdu velkou předností, mě osobně když něco chápu pomalu dokáže rozběsnit k nepříčetnosti.
Přeji krásný den.
Milan
:1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1:
26.06.2014 - 22:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Do-u-ší
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No jasně... :15: :4:
26.06.2014 - 06:07 | Filtr
(Střelec) Do-u-ší
......pokud člověku chybí v numerologické mřížce některá čísla, neznamená to, že je o ně ochuzen. Naopak!!!! Čísla, která v mřížce nemáme, nás zbytečně nezatěžují. Dokud se nenarodíme, nejsme zatíženi žádnými "cifrovibracemi". Narozením, jakobychom načichli "šmuňkem" tohoto okamžiku a z datumu je nám přidělěno pořůznu "způsobů ukotvení" ve hmotě. -podle potřeby....
Kdo s sebou životem vláčí -3- chválí dar "rychlého pochopení věcí" jako funkční baterku v temném brlohu. My "beztrojkoví"přece nepotřebujeme svítilnu k usnadnění rozeznávání detailů(větvička jehličí list),. Není nutno rychle chápat věci,když máme jasno /(že se pohybujeme v lese)
20.06.2014 - 06:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » kocour_mivik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Chlap narozený 11.12.1952 15:30 minut, kdyby jsem nevěděla, že je matematik, na základě čísel, nemá trojky, čtverky, ani osmičku, kdo by to řekl.
Přece jen víc vypovídá astrologie.
09.06.2014 - 10:04 | Filtr
(Kozoroh) kocour_mivik » Ilona Regina
Děkuji za odpověď,
patrně jste se strefila přímo do středu terče.
Zdraví
Milan
:1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1:
06.06.2014 - 20:00 | Filtr
(Štír) Ilona Regina » kocour_mivik
Zajisté, Vaše myšlení je logické, ale možná až příliš řešíte zbytečně některé věci, sebe, druhé a některré záležitosti ..., :1:
06.06.2014 - 09:12 | Filtr
(Kozoroh) kocour_mivik » Ilona Regina
Díky za rozsáhlou odpověď,
máte pocit že i přes basenci trojky a osmičky
disponuji duševním potenciálem schopnýcm
pronikavého, rychlého a tvůrčího myšlení a chápání ?
Přeji krásný den.
Milan
:1: :1: :1: :1: :1: :1: :1:
04.06.2014 - 10:45 | Filtr
(Štír) Ilona Regina » kocour_mivik
Nic není podpásovka, pokud to tak neberete. Proč by měl být tento člověk postižený nebo méněcenný. Mimochodem méněcenní lidé si připadají i ti, do kterých byste to neřekl, a kteří se na první pohled zdají velmi suverénní a jsou ve skutečnosti velmi chytří, vzdělaní s někokliks tituly. Jedná se o mnoho slavných lidí, politiků a třeba krásných modelek, které si myslí, jako jsou škaredé. I např. Marilyn Monroe měla komplexy z toho, jak vypadá a proto se všude, kam šla, se chystala 2-3 hodiny, a proto také chodila všude pozdě a přitom to byla tak nádherná žena…
Slabinami se něco stává ve chvíli, kdy si to člověk připustí, že jsou to slabiny, -ač to tak nemusí vůbec být. Proč hned mluvit o nenávisti? Mnoho věcí by se nemělo v životě objevit. Na druhé straně ve Vaší mřížce jsou i pozitivní významy, je třeba hledat ty dobré stránky, ne jen ty špatné. Např. máte dvě jedničky, ty ukazují, že řeknete na rovinu druhým, co si myslíte, což není pro okolí vždy příjemné, ale pro Vás je to dobré v tom, že to jde alespoň ven a nedržíte to v sobě.

Dvě dvojky také nejsou špatné, ukazují na intuici a potěšení dávat druhým. Čtyřku tam máte, připíšete-li mezisoučet, takže je tam i manuální dovednost a systematičnost s logickým myšlením. Máte v mřížce pětku, co že dost dobré, pětka ukazuje na štěstí, které v životě máte, i když si to možná neuvědomujete nebo nechcete přiznat. Jde o to, že nakonec, ať už situace vypadá jakkoliv složitě, u Vás dobře dopadne.
04.06.2014 - 08:26 | Filtr
(Kozoroh) kocour_mivik » Ilona Regina
Zdravím a omlouvám se,
odpověˇříká, že ano.
Přeji krásný den
Milan
:1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1:
03.06.2014 - 22:22 | Filtr
(Štír) Ilona Regina » kocour_mivik
Z toho moc moudrá nejsem, zda ano nebo ne?
03.06.2014 - 21:07 | Filtr
(Kozoroh) kocour_mivik » Ilona Regina
Dĕkuji za optání,
mimo jiné
:1:
Přeji krásný večer
Milan
03.06.2014 - 18:55 | Filtr
(Štír) Ilona Regina » kocour_mivik
Zeptám se, to se jedná o Vaše datum narozeni?
03.06.2014 - 17:04 | Filtr
(Kozoroh) kocour_mivik » Ilona Regina
Děkuji za odpověď, bohužel člověk s tímto postižením se mi dle tohoto výkladu jeví jako velmi mírně méněcenný. Nezlobte se, že se takto natvrdo vyjadřuji. Proč taková koncentrace slabin ? Namítnete mi, že každé číslo nese jiné vibrace a že nikdo nemá mřížku dokonalou. Promiňte, ale toto je trošku moc, nemyslíte ?
Takový člověk se přímo narodil s "osudovým" předurčením k nenávisti nejdříve k sobě samotnému a poté k okolí.
Můžete namítnout, že jsou na tom jiní mnohem hůř, ale to většinou nikoho nezajímá. Nejlepší ovšem je ho učit sebeúctě a sebevědomí. Abychom si navzájem rozuměli, vadí mi výklad současné absence těchto čísel. Připadá mi to nikoli jako výzva, ale ale podpásovka a to velmi zákeřná. Proč bojovat s tolika slabinami najednou ?? Neměly se vůbec v takové kombinaci obejvit !!
Přeji krásný večer
Milan
03.06.2014 - 13:48 | Filtr
(Štír) Ilona Regina » kocour_mivik



To, že nějaká čísla chybí v numerologické mřížce, resp. v datu narození neznamená, že daná osobnost je lepší nebo horší. Už sám název chybějící vypovídá o tom, že vlastnosti představované právě těmito čísly chybí v životě daného jedince. Jinými slovy je to přesně, to na čem má pracovat, co se má učit a co je také jeho životním úkolem. Nikdo nemá obsaženy všechna čísla, každému z nás něco chybí a něco naopak přebývá, a pokud se s tím člověk naučí pracovat a uchopí to za ten správný konec, pak dokáže najít zlatý střed, který je velmi důležitý a nezbytný. Chybějící čísla jsou vlastně naše slabiny, to, na čem máme zapracovat, abychom mohli být šťastní, spokojení a aby se nám dařilo.

Dá se to „řešit“, resp. alespoň částečně doplnit tím, že máte někoho právě s těmito čísly s Vaší blízkosti, třeba u partnerky, která to naopak má. Mohou to být děti, apod. např. u SPZ, když máte nějakou, která není numerologicky zrovna nej řešit tak, že spočítáte požadovanou vibraci, a to chybějící číslo, které Vám chybí, si jednoduše napíšete na papír a vložíte, nebo nalepíte třeba do kufru. Další možností chybějících čísel je jejich částečná náhrada doplněním příslušných barev odpovídajícím absenci daného čísla. Např. chybí jednička- ta představuje červenou barvu, tak si člověk pořídí něco červeného, apod. I přesto je však třeba zapracovat na chybějícím.

Co se týče konkrétních čísel, tedy 3,4 a 8:
Chybějící:
3 – potíže s chybějící odvahou, málo energie, akčnosti, stres, uzavřenost a potíže s využíváním mentální energie
4 – menší pracovitost, snížený logický úsudek, roztržitost, nedbalost a chybějící schopnost stát pevně nohama na zemi
8 – neuvážené jednání, neuspořádané myšlenky, zbrklost, pasivita, potřeba učit se citům
03.06.2014 - 12:27 | Filtr
(Kozoroh) kocour_mivik » Ilona Regina
Děkuji vám fish za bohatou žeň příspěvků. Zajímalop by mě, jak vy vnímáte absenci
některých čísle v numerologické mřížce - jako nedostatky, či jako zvládnuté lekce ?
Přece jen bych si dovolil podotknout, že výklad absence 3, 4 a 8 současně pokud se
přikloníter k těm nedostattkům, vnímám jako mírně zrůdné.
Těším se na podnětnou odpověď
Váš oddaný Kocour_Mivik
:5: :5: :5: :5: :76: :1: :1:
03.06.2014 - 11:42 | Filtr
(Štír) Ilona Regina » afrodita333
:75:

02.06.2014 - 19:21 | Filtr
(Štír) Ilona Regina » afrodita333
Jen bych ráda oponovala na Váš názor, že čísla nejsou důležitá! Není to pravda, jsou mnohem důležitější a vlivnější, než si kdo dokáže představit a uvědomit. Stejně jako vliv planet, který je s čísly, lidmi, zvířaty, kameny, drahokamy, rostlinami, apod. spojen. Proč by např. dokázala Luna zvednout obrovské masy hladin oceánů a moří, kdyby neměla vliv a působení na vše živé a neživé na Zemi. Pokud dokáže Luna, v tomto případě číslo dvě, zvednout tak obrovkou hmotu, jako je moře, co to asi udělá s člověkem, který je proti moři pouhé nic...

Mimochodem mysl, o které se zmiňujete, je taktéž pod vlivem čísel a planet, ať už si to chcete či nechcete připustit, zda tomu věříte, či ne, je to zde i bez Vašeho laskavého svolení. A že tomu nevěříte zrovna Vy, neznamená, že to nefunguje. Pythagoras už před nějakými 580 l. př. Kristem, už tehdy tomu dal ucelenou formu, řád a systém, který funguje dodnes, a to si myslím, je dosti vypovídající a přesvědčující, stejně jako astronomie a astrologie, které se opírají taktéž o čísla...
30.05.2014 - 22:33 | Filtr
(Hadoken) SLUNOVRAT » SLUNOVRAT
vzkaz


pokoušela jsem se to zvětšit, ale, ale, ale
neumím :32:
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
30.05.2014 - 22:22 | Filtr
(Hadoken) SLUNOVRAT
Včera v noci mi vypadla z poličky knížka od numeroložky Šárky Kalábové Sehnalové .
Nevím či bylo zemětřesení, ale poblíž máme lednici, která svou vibrací zapínaním či rozmražením mohla mít také vliv na její shození.Ale bylo to v době, když jsme již leželi a v kuchyni nikdo nebyl.
Tato kniha byla otevřena a já tam zahlédla tuto pasáž.Myslím, že je to vzkaz pro Vás.
Ona absence čísel 3,8 má svůj význam, který by Vás měl hodit ne do zuřivosti, ale do klidu či radosti.Vlastnosti 3a 8 máte zvládnuté, a proto nemusíte mít pocit méněcennosti, jenom proto, že Vám schází v numerologické mřížce-důležité, že je máte již zpracované zdřívějška. :30:


Zajímavá je i numerologická mřížka na začátku této knihy s podáním vysvětlení-doplnění
čísly od svých rodičů. Zkuste ze zajímavosti zjistit životní čísla svých rodičů.

Přeji pěkné dny
již v klidu bez trojky a osmičky.....
:78: :78: :78: :78: :78: :78: :78:

K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
20.05.2014 - 13:47 | Filtr
(Kozoroh) kocour_mivik » Dévi
Děkuji za příspěvek,
přikláním se rovněž k tomuto názoru.
a zdravím víc než srdečně
Milan
:1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1:
19.05.2014 - 21:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Míru a typ inteligence se nedá moc řešit pomocí numerologie,nebo spíš vůbec. Spolehlivější je astrologie. Čísla jsou moc všeobecné, např. když někdo má v numerologické mřížce rovinu dovednosti 1-4-7, tak to vypovídá o tom, že je manuálnš zručný, ale v jakém oboru, o tom již nic neřiká. Nebo rovina myšlení 1-2-3 - ideální pro studium, ale jakého oboru? To nevíme. Na to je dobrá astrologie.
13.05.2014 - 16:31 | Filtr
(Střelec) savvana » kocour_mivik
Přesmyčky jsou fajn.. :3:
13.05.2014 - 09:42 | Filtr
(Kozoroh) kocour_mivik
Odpovídat sám sobě je nezvyklé, leč v tomto případě nutné, v nadpisu příspěvku vznikla přesmyčka - správně má být tříosmičková hra.
Všem spolunajdisákům s omlouvám a přeji krásný den
Váš vždz a všem oddaný
Kocour_Mivik
Příspěvky: 27-3 2-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »