Vražda novorozence


06.05.2014 - 14:09
(Ryby) Ida 29
Vražda novorozence
Náš právní systém umožňuje odložit dítě beztrestně do babyboxu. Přesto některé ženy své narozené dítě zavraždí. Co je k tomu vede? Nenávidí své dítě, nenávidí partnera nebo nenávidí sebe? Jsou psychicky nemocné? Máte na to nějaký názor?

Řazení:
03.01.2015 - 22:39 | Filtr
(Blíženci) Habakukk
To záleží na přemýšlení oné ženštiny...
Například nechtěla, aby tady musel tvrdnout někdo další...
Nebo soucítí s Matkou Zemí a nechce aby byla dále devastována...
Možná je dotyčná duchovní guru a něco jí řeklo, že porodila dalšího Mengele, tak se ho zbavila.
(I když ten zvrácený parchant přispěl medicíně a chirurgii, zásahy do těla nejsou přirozené a každý by měl pokorně přijmout, co si způsobil.)
Nebo jí posedl zlý duch a konal, protože porodila proroka, nebo poloboha..
A jestli byl otec kdovíkdo, ochmelka, násilník.. Tak jí došlo, že na svět přivedla poloblba..
Také ho mohla porodit ve sklepě a oběsilo se na pupeční šňůře...
Nebo trpí nadváhou, nic neví a jednoho krásného dne se vykákla a utopila ho.. (mám to ale zvrácené teorie)
Další možnost, například jí mohl někdo vyhrožovat, že dítě nesmí mít.. Otec, matka... Nebo ten Óm nadsamec
Mohla se bát o svoji kariéru...
Možností spousta.. Náboženství, rozumářství, fanatismus.., každá je možná... Ale čin pěkný to tedy není..
10.05.2014 - 14:25 | Filtr
(Lev) Muse » Namchan
Já vím,četla jsem o tom procesu tvoření na vašich stránkách.O tom jak se duše na jemnohmotné úrovni brání když cítí že jim tato duše ublížila a tím pádem jí odmítají přimout.Je to zajímavý proces.
Pak lze vysvětlit když rodiče cítí i v průběhu vyrůstání děťátka jejich averzi vůči němu.
Nám se to zdá nespravedlivé a nepochopitelné.
Snad lidé dokáží co nejvíce odpouštět i když je to hodně těžké.
09.05.2014 - 20:30 | Filtr
(Panna) Namchan » Muse
Ono ta duše se právě inkarnuje mnohdy za účelem nápravy a aby ji bylo odpuštěno.

Kdyby lidé jen tušili kolik to obnáší práce a starostí. Ty měsíce příprav... nastávající matka, když onu duši nechce, tak je i problém pro úspěšnou inkarnaci... k pomoci stojí celá řada duchovních pomocníků a v noci při uvolnění duše z těla se to snaží řešit a duše sblížit k sobě.

Zkuste se do toho vcítit. Někdo vás v minulé inkarnaci např. zavraždil nebo spáchal jiný těžký zločin... a oni vám ho chtějí dát do těla... tedy inkarnovat do vašeho budoucího dítěte. Na zemi byste se takovému člověku vyhnuli, ne-li mnozí s nenávisti na něj vrhli.

Je třeba se naučit odpouštět. Dokud neodpustíme, tak sami nemůžeme stoupat nějak rapidně vzhůru.

Vyčítat matce počínáni? To už si musí každý sám za sebe... jestli bude někomu něco vyčítat. Jde mít pro to určité pochopení, když známe souvislosti (na rozdíl od věděckých blábolů). Podstatné je, že z hlediska zákonů stvoření je to stále vražda ať "oprávněna" nebo ne a tedy je to setba, která se musí nějak sklidit.
09.05.2014 - 19:59 | Filtr
(Lev) Muse » Namchan
Tohle dává úplně jiný rozměr chápání.Myslím s tou nevítanou duší.Je možné potom matce vyčítat její počínání?
07.05.2014 - 18:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tady je kompletný přehled babyboxův ČR. http://www.babybox.cz/?p=babyboxy
( Mimochodem Evropská unie je považuje za něco podivného a chce je zrušit.)
Takže si myslím, že vzhledem k tomu, že problém mívají ženy ze sociálně slabým zázemím, tak možná ani neví, kde babybox hledat, nebo ani nemají peníze tam zajet. např. Plzeňský kraj je má pouze tři. Hezky je pokrytá hranice se SRN - asi se ví proč. :1:
Něco o matkách závislých na tvrdých drogách. Předně nemají menzes (to způsobí tvrdá droga) takže to, že jsou těhotné zjistí až v 5. měsíci těhotenství, k lékaři nejdou, nemají zdravotní pojištění a ani je takový "výlet k lékaři" nezajímá. Dítě je omezuje, nemohou si vydělat na fet, protože se zpravidla živí prostitucí a jejich komunitě to taky vadí. Po porodu utíkají z nemocnice a dítě tam zpravidla nechávají. Pokud porodí někde jinde, tak se již k ničemu zpravidla neobtěžují. Děti drogově závislých trpí hned po narození abstinenčními příznaky, takže bez odborné pomoci by jen stěží přežily- dává se jim transfuze. Takže otázka je taky, zda některé děti byly opravdu zavražděné.
Domnívám se, že to, jak se dokážeme postarat o své potomstvo, o svou budoucnost v dětech,je také obrazem celé společnosti.
:74:
07.05.2014 - 15:19 | Filtr
(Panna) Namchan » Namchan
Je si třeba tady uvědomit tu omezenost rozumářů. Člověk spoutaný svým rozumem i když třeba vědec, může sledovat svým rozumem jen hmotné věci.

Takže skutečný vznik mnohých dějů nemohou vidět, protože ten bývá často v jemnohmotnu nebo duchovnu.

Vědec začne děj sledovat až v místě, kde má pro něj pochopení... tedy často v mozku. Každý děj v člověku, který vznikl v jemnohmotnu se promítne i do mozku... a omezení rozumáři pokládají toto místo za vznik mnohých dějů. Tento závěr ale pramení z omezených možnosti chápaní rozumu, který je produktem hmotného mozku. Rozum je nástroj daný člověku k chápaní hmotného světa a pohybování se v něm. Duch ale nesmí být líny, ale musí se postavit NAD rozum a ovládat jej.

07.05.2014 - 13:13 | Filtr
(Panna) Namchan
Člověk nebo lépe řečeno lidská duše ve spánku opouští tělo.
Nastávající matka ví v tomto stavu, která duše se bude inkarnovat do jejího budoucího dítěte. Mnohdy se jedná o nevítanou duší... o takovou se kterou máme silné karmické vazby. Mnohdy tam bývá silná nenávist z předchozích životů. Sice denním vědomím si to člověk většinou neuvědomuje, ale ten vnitřní cit, nenávist k té duši se dostane napovrch... a to může vést až k usmrcení dítěte.
07.05.2014 - 12:59 | Filtr
(Lev) Muse
Tohle se dělo vždy napříč dějinami.Už ve středověku se vražda novorozence krutě trestala,a i přesto že ženy věděly jaký je za to trest,dělaly to dál.Akorát teď je to více vidět,je vše medializované.Kdoví co se v takovém člověku odehrává.Možná má absenci sociálního cítění a empatie,nebo je tak zoufalý,že toto vidí jako jediné východisko.I když je mi z toho smutno,neodsoudila bych.Nikdo nevíme jací se narodíme v příštím životě,s jakými dispozicemi,cítěním,inteligencí atd.A pokud tohle už neděláme,tak jsme si tím taky prošli.Člověk nabírá zkušenosti skrz x životů.Jsou to poutníci,kteří ještě nejsou daleko a už v dalším životě si zkusí následky svého jednání.
07.05.2014 - 10:19 | Filtr
(Štír) atraM » Ida 29
To nevím, lidský život je lidský život a sáhnout na něj by mělo zůstat tabu...

Jen je kolikrát asni největší problém ve společnosti určit, kde je ta přesná hranice...
U někoho už po početí (a potrat je nepředstavitelný zločin),
u těchto nešťastných žen hádám, že i ve chvíli porodu vnímají svoje dítě jenom jako "TO" (součást svýho těla, které jim takto vykvetlo, i když o to vůbec nestály)...

Rozhodně bych nechtěla být soudce či ten, kdo v tomto případě lajnuje zákony...
07.05.2014 - 10:14 | Filtr
(Štír) atraM » Ida 29
No, trochu pozor na to - schválně se zaměř, na kterém kanálu či co za rádobyzpravodajský pořad to je (TV Nova, Prima, z novin Blesk, Aha,...) Mně to připadá spíš jako trend v bulvární novinařině (když už se nic "výživnějšího" k předhození neděje).
Zprávy z těchto médií nepoukazují na nic, co by stálo za opravdovou pozornost (kromě infa o těch trendech v krmení mas). Pro ně je vpodstatě typický znak pouhý zájem o povrch či třpyt staniolu - a je lepší to i tak brát...

Na druhou stranu to, že se mateřství těmto ženám tak nezadaří (nevěřím, že by si to od začátku takhle představovaly praktikovat) sice taky o něčem vypovídá, ale určitě ne o prudkém nárůstu matek-alkoholiček.
Jen pro bulvár je to zajímavější a větší tutovka ke čtení, když se mamča s obrovskýma trablema na hrbu takto veřejně znemožní v kontrastu s tím nevinným bezmocným robátkem vedle sebe. Bohužel, rodiče-alkoholici vžy byli a zřejmě budou... jen víc za zavřenými dveřmi - ale to už tak parádně nezaručuje ten zisk z článku, fotek a reportáže...
:19:
07.05.2014 - 10:10 | Filtr
(Ryby) Ida 29
Teď mi došlo, že ten Cheiron není v souboji s Lilith. Oni mezi sebou udržují rovnováhu. Některé děti Lilith sežrat musí a jiné připadnou Cheironu. :1:
07.05.2014 - 09:51 | Filtr
(Ryby) Ida 29 » atraM
Potom jsou, ale vysoké, záměrně odstrašující tresty úplně zbytečné?
07.05.2014 - 09:48 | Filtr
(Ryby) Ida 29 » atraM
To máš pravdu, vždycky tam schází podpora partnera, rodiny.
Letitá traumata na duši - ty jsou na nich opravdu vidět.

Ještě mi zneklidňuje epidemie TV reportáží o úplně opilých matkách, které mají malé děti v kočárku. Ve společnosti musí být něco úplně špatně, když se tohle děje ve velkém.
07.05.2014 - 09:33 | Filtr
(Ryby) Ida 29
První babybox byl otevřen v Praze 1.6.2005 (čas nevím) součet 14 - tarotová karta Mírnost- mír, klid, trpělivost.
Poučení: Všechny násilnosti se obrátí proti nám samým.

Všechno převádím na astrologii :1:.

V horoskopu je Lilith, požíračka dětí ve znamení Lva (Lev je znamení dětí)v souboji se zraněným léčitelem Cheironem ve Vodnáři- přátelská pomoc, svoboda.
http://osobni-horoskop.najdise.cz/r…

Umí někdo vysvětlit nárůst vražd novorozenců svými matkami přes astrologii? Co se ve společnosti změnilo?
Taky je možné, že je to pořád stejné. Jenom se o tom víc mluví, protože díky DNA je dnes možnost vražedkyni dohledat a potrestat.

07.05.2014 - 09:30 | Filtr
(Štír) atraM
Ido, těžko říct, těžko soudit...
V GNM jsme se třeba učili, jak se v důsledku hormonálních vychýlení (antikoncepce, těhotenství, kojení, postšokové stresové stavy) mění preference hemisfér a člověk se pak rozhoduje a jedná jinak než normálně...
U těch žen to může být skoro jako ping-pong, že nakonec ani samy nevědí, kde je sever...

Určitě tam bude něco ve výrazném útlumu (z konkrétních důvodů, podle toho, jak to jejich tělo-mozek vyhodnotí, aby svou nastálou situaci jakože "přežily").

Tyto stavy (např. i laktační psychózu) podporuje to, když má žena pocit, že jí absolutně schází jakákoli podpora partnera (tedy se i v biologickém-evolučním režimu těla najede na to, že dítě nejspíš nepřežije a je výrazně utlumená citová složka)...
Vzhledem k tomu, že žádná z těch žen, které zavraždí/pohodí své novorozeně nejsou pohodářky s životem podestlaným růžemi, bych to vysvětlení opravdubrala tudy (jako důsledek řetězených traumat na duši).
Odsoudit to je strašně lehký...
07.05.2014 - 09:07 | Filtr
(Ryby) Ida 29 » savvana
Dítě může být pro někoho velkou přítěží. Necítí se na to připravený, zralý, nemá peníze. Já to chápu, ale proč mu nedá šanci? Když ho vloží do babyboxu, tak se ho zbaví taky a beztrestně. Potom může žít zase, jako dřív.
07.05.2014 - 08:54 | Filtr
(Střelec) savvana » Ida 29
No právě že má dostatečně dlouhou dobu na to,jak situaci řešit.
Nemyslím,že by nenáviděla sebe.Spíš bere to dítě jako velkou přítěž a proto se jí chce za každou cenu zbavit tímto způsobem.
A možná věří v to,že všechno bude jako dřív..?
07.05.2014 - 08:49 | Filtr
(Střelec) savvana
Možná absence mateřských citů,hraničící s nenávistí..
07.05.2014 - 08:46 | Filtr
(Ryby) Ida 29 » MG34
Laktační psychóza to být může, ale ne v případě, že žena záměrně nechodí ke gynekologovi na lékařské prohlídky.
Žena může být i nižší inteligence a emoční úrovně. To, ale muži nevadí a nezabrání mu to ani v tom, aby s ní měl pohlavní styk. Užije si a potom se už oni nestará. Nikdo se o ni nezajímá. Má devět měsíců na to, aby se rozhodla. Nevím proč se rozhodne špatně. Nenávidí se snad tak, že nechce, aby se její geny dál na tomto světě reprodukovaly? Potom musí dál žít s výčitkami svého svědomí a pokud je nemá, tak aspoň ve strachu z prozrazení a trestu. Úplně zbytečně.
06.05.2014 - 20:14 | Filtr
(Ryby) MG34 » Ida 29
+ pak asi něco jako laktační psychóza.
06.05.2014 - 20:10 | Filtr
(Ryby) MG34 » Jan1na
Ať žijí tabu, autocenzura, náboženská policie, aktuální morální hranice a pořádně prudérní výchova. :74: :21: :61:

Za takových podmínek se totiž rodí ty nejsilnější zážitky... :64:
06.05.2014 - 19:38 | Filtr
(Ryby) Ida 29 » Jan1na
Eticky a psychologicky mě to zajímá. Jev existoval určitě vždycky, ale společenské podmínky se změnily. Teď se o tom mluví dost často v televizi a tak se mi ta myšlenka vrací. Okolí ženy si nevšimne, že je těhotná. Trpí snad kolektivní slepotou a hluchotou. Ta žena se zřejmě nikdy nepřevléká ani nemyje. Muž s ní nespí a v posteli si nevšimne jejího obrovského břicha.
06.05.2014 - 17:51 | Filtr
(Ryby) Jan1na
Jezisi! Nejdriv diskuze o Ivete Bartosove hned ten den... jeste ji ani nestihla zaschnout krev a vy uz vyrukujete s diskuzi.. ani jste se neobtezovala min. tyden pockat, aby jste aspon trochu uctila jeji pamatku!
Je to tady jak v nejhorsim bulvaru.
No a tahle diskuze / no comment.. :39: :39: :39:
06.05.2014 - 16:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Něco pozitivnějšího by zde nebylo?


Těch důvodů je porůznu... co člověk to jiný důvod... některé mohou být nemocné, u některých je to spíš jen vztek nebo třeba nedostatek citů...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »