Iveta Bartošová


29.04.2014 - 16:21
(Ryby) Ida 29
Iveta Bartošová
Dnes 29.4. 2014 v 11.30 v Uhřiněvsi skočila Iveta Bartošová pod vlak.Na Ascendentu ve Lvu je Lilith – fascinující a věčná sláva, hrdost a sebevědomí. Slunce, které ve Lvu vládne je ve znamení Býka v 10. d. Kariéry, slávy a společenského uznání. Slunce – duch, rozum je tu v konjunkci s Lunou – duší, city. Je to soulad rozumu a citu, pevné rozhodnutí, stabilní společenská pozice. V Býku vládne Venuše v Rybách v 9.d – morálky, práva a spravedlnosti – říká: jsem obětí práva, obětí ideálu?V 8.d. smrti - je znamení Vodnáře, kterému vládne Uran v Beranu v 9.d – dalekých cest poblíž MC – Společenské postavení. Nečekaně se vydala na dalekou cestu . Svým zbrklým rozhodnutím šokovala společnost.Na hrotu 10.d – Společenského postávení je znamení Berana, kterému vládne Mars ve Vahách ve 3.d – Doprava, cesty, myšlení. Rozhodla se skočit pod vlak.Druhým vládcem Berana je Pluto v Kozorohu v 6.d – Zdraví . Nevratný proces, neslučitelný se životem.

Stránka: 4 3 2 1
Řazení:
20.07.2014 - 12:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V profilu Human Design jsem zjistila, že Iveta a Ivana Bartošových mají jiný inkarnační kříž. Těch 15 minut rozdílu mezi nimi lépe vidím v softweru Human Design, než v rozdílech mezi jejich radixy. Samozřejmě rozbor jejich jména taky prozradí rozdíly.
25.05.2014 - 17:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bhakti
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dají se stáhnout z uložto

http://uloz.to/hledej/…
22.05.2014 - 22:33 | Filtr
(Kozoroh) bhakti » Muse
Zajimave jsou obe knihy
Jsem
Ja jsem
20.05.2014 - 09:59 | Filtr
(Panna) Namchan » Suea
Znám ten film... mám ho nahraný i na svém kanálu: http://www.youtube.com/watch/…
20.05.2014 - 09:32 | Filtr
(Lev) Suea » Namchan
Vnímám to podobně. Podle mě to dost dobře popsal James Redfield v Tajemství Shambhaly. Na toto téma je zajímavý film Náš domov https://www.youtube.com/watch/…
:78:
Všechno jsou to sice zajímavé myšlenky, ale...
Osobní zkušenost mě vede k poznání: než myslí "tvořit" destrukce - je lepší milovat sebe v proudu života /na co myslím, to posiluji/.
:15:
18.05.2014 - 20:49 | Filtr
(Lev) Muse » Dévi
Děkuji.Doufám,že ji seženu :-)
18.05.2014 - 17:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Muse
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ta kniha se jmenuje JSEM, rok vydání 1996, dá se sehnat asi již jen z antikvariátů.
18.05.2014 - 10:27 | Filtr
(Panna) Namchan » Samanthaa
Ono je to opravdu individuální, ale v mnohých případech sebevrahové pokračují na onom světě v sebevraždě.

Lidé svými city utvářejí si jemnohmotné úrovně. Tzv. peklo nestvořil Bůh, ale lidé samotní a to skrz neutrální energii, která je jim dána k použití. Ti, kteří se zaobírají sebevraždou vytvářejí si úrovně v těchto jemnohmotných nížinách do kterých se pak dostanou.
např. ti co se oběsili se tam snaží stále oběsit a nejde jim to, protože skutečný život duše v sobě usmrtit nemůže... může jen zničit tělo.

Jde o to, že na onom světě už člověk nemá rozum a pokud na zemi na sobě nepracoval a nepěstoval ušlechtile cítění, které dal do jednoty s myšlením a mluvením, tak se to na onom světě projeví. Povrchnost a pokrytectví odpadne a vytryskne to co je v nitru. Protože ale většina lidi na zemi nedbá na své nitro, tak se to na onom světě projeví... veškerá nezralost, zloba, nenávist, závist v nitru vytryskne napovrch a zároveň člověku opatří patřičný vzhled a podmínky, protože kdo např. závidí nemůže vypadat jako ušlechtilý člověk, protože jim ve skutečnosti není.

Takže ten kdo se intenzivně zaobíral sebevraždou mnohdy po smrti pokračuje, protože už bez rozumu není schopen logicky uvažovat a duchovně zralý také není, aby mohl stát nad věci, jinak by nespáchal sebevraždu... takže jeho silné prožití se na onom světě stane skutečnosti... ono to také slouží k uzrání duše... ti co tam stále páchají sebevraždu bez možnosti se skutečně zabít se tímto prožitím musí dostat k tomu, že jejich počínání je marné. Nemá smysl za nimi chodit a říkat jim to... sám jsem to zkoušel. Na zemi lide nechtějí slyšet Pravdu, jak to asi vypadá na onom světě? Kde už nemají rozum a jen vytryskne to co nosili v nitru. Proto to musejí sami na sobě prožit.
18.05.2014 - 10:13 | Filtr
(Panna) Namchan » Samanthaa
Na mém webu je nějaký příběh sebevraha nadiktovaný z onoho světa tady: http://ceske-forum.cz/index.php/…

Jsou tam i další příběhy z onoho světa:

Záhrobí a reinkarnace: http://ceske-forum.cz/index.php/…

Franchezzo - odkaz ze záhrobí: http://ceske-forum.cz/index.php/…

Život ve světě nespatřeném - Anthony Borgio: http://ceske-forum.cz/index.php/…
18.05.2014 - 08:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Dévi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji za typ. :1: :12:
Knihy paní Foučkové jsem nečetla. Našla jsem však její webové stránky:
www.martafouckova.cz

Jako regresní psycholožka bude mít s touto problematikou jisté zkušenosti. Koukala jsem, že pořádá i přednášky.
:74:
Když člověk odkází z tohoto světa podle programu duše, t.j. v době, tak jak si to duše naplánovala před teinkarnací,tak na ni čekají průvodci. (Myslím, že o tom někde psal i Nam Chan) Když je to ale takhle "mimo program", "narychlo",tak si myslím, že odchod je složitější, ztížený. Ráda bych se o tom dozvěděla více...

:74:
18.05.2014 - 08:24 | Filtr
(Lev) Muse » Dévi
Prosím vás jak se jmenuje ta kniha? :74:
17.05.2014 - 07:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Samanthaa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V příštím životě se narodí jako mrzák. Přiložím úryvek z knihy Marty Foučkové.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
16.05.2014 - 20:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Samanthaa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Určitě trpí. Najednou vidí všechno z nadhledu, co všechno mohla udělat lépe, kde co pokazila, vidí v souvislostech řetězec všech svých předchozích životů a bude se muset vracet do podobné třídy, jako žák, kdo propadl u zkoušky a zkusit všechno znovu.
16.05.2014 - 19:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » neptun
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
O.K.máš pravdu.
Zajimalo by mě, jak to je dál s duší po násilné smrti. :74:
Má někdo nějaký názor? :74: :74: :74:
16.05.2014 - 18:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Falkenstein
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele shakti11, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nikdo z nás neví přesně, jak je to vlastně s inkarnací, zda je dobrovolná či ne, a kdo ji určuje, přesto moje zkušenosti s regresemi u mnoha lidí potvrdili, že znovu se narodit-byť do hodně komplikovaných a těžkých podmínek - chtějí, ba dokonce po tom touží. Touží to zvládnout, tu zkoušku, co si vybrali nebo "někdo" vybral za ně, kdo ví.., ale chtějí se tím učit, růst, vyvíjet. Možná to pak v tom životě samotném nezvládnou, ale možná právě tak, jak to je, je to "správné". Záleží, na čí straně jsme, jaký úhel zvolíme.
Já vůbec nesoudím člověka, který spáchal sebevraždu, samotnou mě to v životě napadlo několikrát. Tvrdím, že je potřeba velká síla rozhodnout se a hlavně opravdu ukončit svůj život. Pokud by člověk tuto sílu dokázal použít ne proti sobě, ale pro sebe, kdo ví, mohl by žít možná úplně jinak. Ale kde je napsáno, že takto to je špatně z naprosto nezaujatého objektivního hlediska, kde "nefandíme" nikomu, ničemu, ani životu ani smrti? Možná je to součást nekonečného učení, kdo ví, ale především je to volba každého z nás a je dobré ji respektovat. Pomoci člověku v depresích či na dně nejde, pokud z jakéhokoli důvodu není ochoten ji přijmout. Člověk na dně dokáže "smést" každou podanou ruku, protože něco hluboko v nás touží a ví, že tu sílu v sobě má pomoci si sám. Teoretická možnost být závislí na pomoci někoho nás tak trochu vnitřně drtí, pokud jsme fakt v těžkých krizích. Ubírá nám sílu. Je to paradox. Nemá cenu "zachraňovat" tam, kde o to nikdo nestojí. Možná jen popřát hodně štěstí...
Mít zodpovědnost za svůj život, pokud pomineme svobodnou či nesvobodnou volbu podmínek, v nichž žijem, znamená přijmout to co je, jaké jsou okolnosti našeho života, to, "co nám udělali druzí", protože s tím stejně většinou nemůžem nic udělat, zvlášť dokud jsme malí. A převzít zodpovědnost za to, co budem žit dál. Uvědomit si, kde vlastně jsme, a kde chceme být, na tom pomyslném startu a rozhodnout se tvořit sami, nechat minulosti to, co nám ublížilo, a neházet každý neúspěch na křivdy z minulosti a nešťastné dětsví. Málokdo ho měl opravdu šťastné. Chtít se s tím ale opravdu vyrovnat a pracovat na sobě, i když je to někdy bolavé, to je ta zodpovědnost. Stavěním se do rolí oběti kohokoli, se té zodpovědnosti a moci s tím něco udělat, dobrovolně vzdáváme.
16.05.2014 - 08:29 | Filtr
(Váhy) neptun » Dévi
"holky" - popravdě ono je úplně jedno zda se IVETA narodila ve 4:10, 5:30 či 6:00hodin - každý zdroj uvádí jinou hodinu a pravdu znají pouze v porodnici + matka.......
Podstatné však je, že ať je hodina narození jakákoliv zůstávají konjunkce jako např. typicky mužská konjunkce SLUNCE+MARS - viz. mužská sebevražda - skok pod vlak.
A pak bych vypíchnul těsnou konjunkci VENUŠE+ČERNÁ LUNA viz. narození DVOJČAT - polomrtvá Iveta v době narození - psal jsem o tom podrobně v článku na téma: DVOJČATA. Takovýchto konjunkcí má IVETA v horoskopu více. Tímto chci napsat, že hodina narození změní pouze ascendent + postavení planet, bodů či konjunkcí v domech. A hlavně ať je čas 4:10 či až 6:00hodin vždy má IVETA nějaké planety/konjunkci/ ve 12. domě což také hraje velkou roli v případě sebevraždy. NEPTUN :64:

15.05.2014 - 21:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Dévi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Iveta ve své knize uvádí, že se narodila cituji "v půl šesté". Vzhledem k tomu, že se jedná o autobiografickou knihu, tak bych to vzala jako fakt. Kdyby to bylo 5 minut dříve, nebo později, tak by to asi uvedla numericky. :74:
15.05.2014 - 21:15 | Filtr
(Ryby) Ida 29 » Dévi
Já mám ve své databázi zapsané oba dva časy už několik let.
Mám tu i napsaný As na 4 stupních Býka podle Mesányho. Kdy se narodila nevím.
15.05.2014 - 20:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ida 29
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja mám v databázi čas narození 6:00, v době smrti konjunkci v BÝKU měla zrovna na ascendentu, tranzitní URAN na Slunci a co nejhorší, tranzitní SATURN na své LUNĚ ve ŠTÍRU.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
15.05.2014 - 07:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Muse
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1: :29:
14.05.2014 - 20:37 | Filtr
(Lev) Muse » Madahi
Vystihla jste to přesně.
Není důležité jakou cestou se člověk ubírá k uzdravení,ale k jakému dojde výsledku.A pokud je výsledek uzdravení tak je to dobré :-)
14.05.2014 - 09:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1:Můj pohled a hlavně zkušenost je následovná. Každý z nás je jiný, má jiné podmínky pro život, jinou minulost, jiné nastavení, které mu bylo při narození dáno a všichni jsme vybaveni tak, abychom to zvládli (ne třeba lehce,ale nějak snesitelně) a to všechno dohromady tvoří nějaký celek, se kterým je nutno počítat a nedá se to úplně od sebe oddělovat. Už o tom tady bylo hodně napsáno a spoustu dobrých věcí, které jsou pravdivé, které fungují, ale je to opravdu hrozně individuální.
Já mohu říci pouze svoji praktickou zkušenost, když pracuji s člověkem, který řeší nějaký problém (jako měla třeba Iveta) nebo se dostal do situace, kterou nezvládá a týká se to všech různých problémů, od skoro banálních až po opravdu vážné (anorexie, bulimie, zneužívání, sebepoškozování, pokusy o sebevraždu, rozvody, nevěry, nezaměstnanost, nemoci, rozpory s tchýní či kolegyní v práci...). Je jedno, co člověk řeší, vždy je to pro něj to nejbolestnější. Je třeba vytvořit nejprve "maximální" prostředí důvěry a respektovat fakt, že je to na dobrovolnosti a že slovo "musí" člověk na čas zapomene (pokud už nejde o život, tam je situace jiná). Nikdo nic totiž nemusí, měl by chtít. Nemůže se vyléčit člověk, který sám nechce, to člověk plýtvá jak časem, tak i energií. Pokud klient ucítí, že ho člověk neposuzuje, nekritizuje a neodsuzuje, že ho přijímá, které však není možné pokud si lidé energeticky nesedí, neladí spolu. Nemůže to člověk ani hrát, nemůže se přetvařovat, musí to z něho "čišet" a ten klient to buď cítí nebo ne. A na tom záleží, zda se mu klient hned, později či až nakonec otevře a dovolí tomu člověku, ať už je to lékař, terapeut... nahlédnout do svých trápení a projít s ním celou svou bolest třeba až k odpuštění. A dle mých zkušeností, pokud se podaří odpuštění, je to moc osvobozující a podle zpětných reakcí klientů vidím "výsledky" a tudíž mohu vnímat, co pomáhá. A pokud se to týká dětí, je to ještě náročnější, získat si jejich maximální důvěru a zase "přirozenost", bez přetvářek, to platí, děti to vycítí okamžitě. A pokud vezmu oblast zdravotnictví, často si psychiatra nebo psychologa nemůžeme vybrat (všude se čeká a týká-li se dětských psychiatrií a psychologa často i 3 měsíce), tak lidé jdou tam, kde je vezmou nejdřív a pokud mají štěstí sami si vyberou. To ovšem nezaručuje úspěšnost. Musím z vlastní zkušenosti říci (měla jsem možnost pracovat s psychiatrem i psychologem a vidět práci a výsledky, které to přinášelo), někdy se to podařilo a často také ne. Člověk by měl mít na takovouto práci dostatek času, aby na něj nedýchalo dalších deset klientů v čekárně, což v dnešní době je často nereálné. Problém psychiatrických léčeben a nemocničních oddělení je ten, že je to neosobní, i přesto, že jsou tam třeba kvalitní lidé, kteří práci odvádějí dobře a se srdcem na dlani. Každý člověk, obzvlášť, když má problém je velice přecitlivělý, vztahovačný, zraněný a sebemenší chyba naruší celý proces nápravy. Člověk, který chce pomáhat nemůže podceňovat volená slova, tón hlasu, gesta, svoje vnitřní pocity, výraz v tváři, prostředí..., pokud je to o přirozenosti, je to úspěšné.
A člověk nesmí zapomínat i na to, že aby si člověk leckdy nechal pomoci, je nutné k tomu "dozrát" a něco lámat přes koleno nejde. Pro každého nazraje čas jindy, kdy na něco uslyší nebo na někoho uslyší, kdy se to k němu dostane a on to opravdu zaslechne.
Proto v této diskuzi nejde ani o to, kdo má pravdu. Jedna pravda neexistuje, co člověk, to jiný pohled.
Důležitý je výsledek a jestli se k němu dostaneme zprava nebo zleva je jedno, protože výsledek je jen jeden "uzdravený nebo nemocný", "probuzený nebo uvězněný ve svých bolestech a emocích" :12:
13.05.2014 - 23:44 | Filtr
(Štír) Falkenstein » shakti11
musím se usmívat jak zjednodušujete spádovost života az koncentráky asi taky nesli odpovednostsamy ti co šli na jatka ignorujete těžiště ostatního vlivu a ten nedelal jen Rychtář Macura a media ale taky její zemřelí otčím celý kontrast viditelných a neviditelných individualit Iveta sice odmitala léčbu atd ale taky samy ti co jí chteli pomoct nenašli učinné slova a které by vedli k temto krokům važte slova soudu nad jejím činem aktu obeti pro společnost každý máme nejakou cestu ale věřte že individualizmus za sebe sama nás jen neovlivnuje inkarnace není vždy dobrovolná a okolí které nás obklopuje taky není vždy zdravé a odejít se vždy nedá po bitve každý generál a smutný osud proroků když se jejich viye naplní a hlopý prorok pro toho když jakoby jeho vize nenastane třeba z důvodu toho že mezi tím vykonal vše proto aby se to nestalo příčiny a důsledky jiných nás můžou sestřelit i v případe kdy nám je jakoby vše jasné měřit složitost života svým pohledem mužeme tehdy když se přiblížíme do mysli toho druhého Tlačit do odpuštění někoho - to nejde. To musí chtít člověk sám. ale taky kvůly tomu nemusíme sedet nečinně na zadečku a neříci k tomu nic
13.05.2014 - 10:39 | Filtr
(Váhy) neptun » Kaacaa
je to pořád dokolečka dokola, ale ještě naposledy Ti odepíšu – na takovéto konfrontace vážně nemám čas.
V něčem s Tebou i souhlasím, ale ohledně odpuštění se pleteš.
Už jsem tady psal, že mnoho věcí lze odpustit, ale není to téma na astro či psychoterapii. Na individuální psychoterapii je klíčové získat si důvěru a tu si nezískáš pohádkou o odpuštění – naopak se dítě/klient/ totálně zablokuje a s ničím se Ti nesvěří. Těžko se Ti začne svěřovat 14letá puberťačka, kterou sexuálně zneužívá otec, otčín......, když na ní spustíš pohádku o odpuštění – to se začne akorát bouřit a hlavně po odchodu z terapie bude mít pocity bezmoci, beznaděje........V horším případě se doma znovu sebepoškodí či bude mít dále myšlenky na sebevraždu a začne se motat v začarovaném kruhu což byl i případ IVETY – v léčebnách se nic neřešilo do hloubky a tak se v různých cyklech znovu a znovu vracela do léčeben a jak to nakonec skončilo všichni víme.
TY píšeš cituji:
„Proč by týrané dítě mělo odpouštět? Kvůli sobě, vymaní se z pocitu oběti a tím může začít žít svůj vlastní život, TVOŘIT si svůj vlastní život“.

Tato větička zní sice krásně, ale je to pouze povrchní a vyprázněná fráze, která nic neřeší – neřeší konkrétní trauma nebo-li z pocitu oběti se týrané dítě nevymaní „blábolením“ o odpuštění, ale dobře promyšlenou psychoterapií, která zpracuje konkrétní emoce, traumata, pocity..... Pokusím se to polopaticky a stručně vysvětlit. Každý sexuálně zneužitý člověk ať už v dětství či v dospělosti má hluboko pod kůží zakořeněny pocity znečištění což je jeden z hlavních důvodu sebepoškozování, že špína formou krve vyteče ven – ven z těla. Polož si tuto otázku: Proč se znásilněné ženy jdou ihned po příchodu domů osprchovat a drhnou se kartáčem mnohdy i do krve – prostě ze sebe chtějí dostat doteky, pot...... násilníka – chtějí ze sebe co nejrychleji dostat špínu a chtějí mít znovu pocit čistoty.......
Takže v první fázi psychoterapie je nutné vše přehodit do pozitivní formy, kdy sebepoškozování, řezání......asi není to pravé ořechové jak ze sebe sexuálně zneužité dítě/člověk/ dostane všechnu špínu, všechny negativní emoce.........,ale jsou různé psycho metody např. litanoterapie/psaní/, arteterapie/malování/........kde se zpracovává konkrétní zážitek – např. k incestu byť latentnímu dochází nejčastěji v koupelně a pak u holek při výprascích/od otce/ a kluků zase v dětském pokojíčku většinou před spaním. Přeloženo do hloubky se zpracovávají např. výprasky od otce a díky tomu začnou vyplouvat na povrch různá traumata, negativní emoce, pocity......, která se pak přenesou např. na papír formou nějakého strašidelného obrázku...... - ideální také je pokud člověk začne brečet což je také pozitivní forma jak ze sebe všechny negace z dětství dostat.....stejně jako různé bojové sporty – kopání či boxování do pytle apod. Ve druhé fázi se řeší hlavně pocity studu a začíná se pracovat na sebevědomí, sebepřijetí, na fyzickém tělu.......zkrátka na tom, aby klient měl rád sám sebe, přijmul sám sebe...... – tedy zjednodušeně napsáno různé cviky před zrcadlem, cvičení...viz. např. reiki, masáže...........
Z toho všeho logicky plyne, že sexuálně zneužitého jednotlivce nevyléčí či se nevymání z pocitu oběti povrchní pohádkou o odpuštění, ale svůj život si začne ŽÍT a TVOŘIT až po zpracování traumatu až se zbaví pocitu znečištění, pocitu studu............nebo-li mezi řádky vidíš, že ODPUŠTĚNÍ není vůbec téma psychoterapie – to ať si každý jednotlivec vyřeší sám zda odpustí či nikoliv. To co tady píšu není pouze moje pravda jak píšeš, ale „cosi“ podobného se můžeš dočíst např. v některých knížkách psychologie, v knihách o týraných dětech – doporučoval jsem tady už v jedné diskuzi např. knížku od švýcarské psycholožky U. Wirtz s názvem VRAŽDA DUŠE, která se mimo jiné orientuje právě na incest a sexuální zneužívání. Tam se mezi řádky dočteš, že si týrané děti nepřejí debatovat na téma ODPUŠTĚNÍ – nepřejí si, aby je někdo násilně nutil odpuštět........
Na závěr už jen poznámka na téma sebevražda:
TY píšeš cituji: „spáchat sebevraždu obecně, je celkem jednoduchý čin, hodně sobecký čin, s odvahou bych ho fakt nespojovala“. Opět se pleteš jelikož to hodně souvisí se smrtí a strachem lidí z neznáma, ale je zbytečné Tobě a Tvojí kamáradce Shakti něco vysvětlovat.............Nicméně se měj hezky NEPTUN :64:


13.05.2014 - 09:58 | Filtr
(Ryby) Ida 29
Souhlasíte s teorií o minulých životech?
Kdy se po určitou dobu se rodíme a pracujeme na tom to světě se stejnými dušemi?
Naše role ve skupině se mění, abychom získali více zkušeností. Z našeho krátkého soudobého života nemáme do těchto inkarnací vhled. Nevíme, kolik inkarnací už ty duše své problémy řeší a kdo a jak je v minulosti zavinil. Proto nám není dáno tyto věci soudit. Nesuď a nebudeš souzen. :1:
Příspěvky: 88-64 63-39 38-14 13-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »