ukousnutý nos - z hlediska astrologického


26.04.2014 - 23:14
(Beran) Flamenca
ukousnutý nos - z hlediska astrologického
Ahoj, můj Guatemalský přítel mi před zhruba 4 hodinami oznámil, že mu včera v noci někdo na koncertě ukousl kus nosu. Byla jsem absolutně v šoku z té informace. Byl to prý nějaký kluk z jiné vesničky a byl prý opilý a zřejmě i napůl blázen. Nevím jakého je to rozsahu, jel pak do nemocnice. Mohl by se prosím někdo podívat na jeho horoskop a tranzity? Já tam vidím klíčové to, že mu jde Mars přes jeho Pluto na Asc. v opozici na jeho Jupiter přes který teď jde Uran (7.dům). Dále mu tranzituje Saturn přes jeho Severní uzel. Má tam těch napjatých aspektů více...Datum narození je: 10.12.1975 v cca 1:30 ráno (to je jen přibližně) v Solola, Guatemala (91:11W; 14:46N)Budu ráda za jakékoliv postřehyMě to tedy ukazuje na to, že asi žil příliš nezřízeně (teď jsem tam rok nebyla) a toto ho má nejspíš maličko uzemnit...nevím...

Řazení:
27.04.2014 - 20:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Flamenca
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1:...
Ještě jedna poslední věta, už více nechci radit, "není mi ještě šedesát"... :44:
Vnímejte "velmi dobře" všechny signály, které Vám j :12:asně ukazují, zda je toto "pro Vás". :29:
27.04.2014 - 20:15 | Filtr
(Beran) Flamenca » Madahi
fíha tak to koukám a smekám klobouk. Vůbec netuším, jak je možné vidět auru takhle na dálku a ještě jen z dat narození...To že je to těsný vztah je pravda a to i když jsme rok každý ve své zemi, i tak spolu téměř denně komunikujeme po Skypu. Jeho to tedy trošku obtěžuje a to hlavně kvůli časovému rozdílu (u nás když je večer a já mám po práci čas, tak tam začíná den).

S emocemi je to také pravda, dříve než jsem ho poznala jsem byla vcelku emočně vyrovnaná, s ním jsem neustále chvíli dole a chvíli nahoře - horská dráha...Často jsem frustrovaná tím, že nevím, jak to se mnou vlastně myslí, jestli si jen s mými city nepohrává, jestli mě nevyužívá. Párkrát už mě před někým pojmenoval jako "ta holka". Strašně mě to znejisťuje.

On má velkou výhodu, je ve svém domácím prostředí, obklopen kamarády a rodinou a já tam nemám nikoho blízkého. Každý kompromis je pro mě tak trochu boj - např. abychom netrávili každý večer ve společnosti jeho kamarádů, ale dopřáli si také večer jen pro sebe. Pro mě je důležité soukromí, pro něj nikoliv, nejradši by byl stále ve společnosti někoho a bavil se. Bojuji tedy o to, abych se cítila dobře, aby byla rovnováha.

Co se týče přitažlivosti, tak je pravda, že láska na první pohled to z mé strany nebyla. Spíš taková zvláštní náklonnost, jako kdybych ho už znala a něco mu dlužila, neumím to pojmenovat. Jinak z hlediska numerologie jsme oba dva osudové 8-ky.
27.04.2014 - 19:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Flamenca
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1:...
Když se podívám na Vaše partnerství, energeticky se k sobě hodíte, v tom nevidím problém. Je to takový těsný vztah, můžete být sami se sebou a vystačíte si. Ale to za předpokladu, že půjdete správně svým nastavením, tak jak to má být. Ale je tam pár věcí, na které bych upozornila, co vnímám jako podstatné. Vy jste o trochu dominantnější energeticky, ale Váš přítel má zase takové energie, které jsou o jeho naprosté samostatnosti, specifičnosti,rozhodnosti, jeho aura je více nepřístupná. Můžete spolu fungovat za předpokladu, že budete respektovat specifika a různorodost toho druhého. Pokud Vás budou tyto jinakosti štvát, speciálně Vy, i přesto že jste beran budete z toho nešťastnější, než Váš přítel. Pozor na jeho nesprávnou, nezdravou manipulaci. Oba chcete mít poslední slovo, což Vám také patří, tady budete muset volit kompromis. Poslední slovo by mělo být něco spravedlivého a prospěšného, ne takovéto umíněné poslední slovo, to by Vás rozdělovalo. Vám se, vidím-li to správně nálady střídají, jednou jste dole a jednou nahoře a Vaše emoce jsou někdy až nad Vaší hlavu a s vaším přítelem si budete muset ještě poradit s jeho zase jinou "emocionalitou" :25: (více výbušnou nebo příliš nečitelnou) a jeho nepřístupnou tvrdou aurou, na kterou občas budete možná pro Vás nepochopitelně narážet a nebudete mu někdy rozumět. Přitažlivost mezi Vámi je, ale chybí tam takové to "elektromagnetické mravenčení", alespoň podle toho jak Vás vidím já. U Vás vidím, že je třeba se chvíli zastavit, rozmyslet se, než něčemu dáte své ano. Pozastavit se, pozor na snahu uniknout strachu prostřednictvím neustále činnosti a zbrklého rozhodování. To by pro Vás mělo následky. Vám patří radostnost, :1: vitalita, dětská uvolněnost, :27: která je nakažlivá pro vaše okolí. Patří k Vám ale i chaos :8: a během chaosu, kdy nevidíte, co je za tou mlhou se nerozhodujte, posečkejte, až mlha opadne a vy JASNĚ uvidíte, co chcete. :1:
Dobrá rada zní: Dělejte jen to, co je pro Vás dobře, :1: nezaměňujte logiku za hlas srdce, :12: nevěřte, že někoho můžete předělat. :44: Vás čeká změna (může to být ten správný partner nebo i něco jiného cca ve 48-50 letech), pokud si to dovolíte a nezkomplikujete si do té doby život jinak.
Tak to jen odpověď na Vaší reakci...
Hodně štěstí. :12:
27.04.2014 - 18:36 | Filtr
(Beran) Flamenca » Martin_B_D
No vzhledem k tomu, že je to Guatemala a asi tam moc dobré plastické chirurgy nemají (jako u nás), tak je to klidně možné, že to vyřeší amputací. On navíc nemá finanční prostředky na nějakou nákladnou operaci...
27.04.2014 - 18:04 | Filtr
(Rak) Martin_B_D » Flamenca
Ináč Pluto ovláda nevratné procesy, napríklad aj amputácie ... ale snáď sa všetko dobre skončí ... Dobre je pozrieť do budúcna nejaké zlepšujúce tranzity alebo direkcie buď na ten Jupiter, Uzol, alebo Slnko, Mesiac, alebo tak celkovo ...
27.04.2014 - 17:30 | Filtr
(Ryby) Ida 29 » Flamenca
Jéje, to mě nenapadlo, že ta odpovědnost je jednostranná. Nechtěla jsem zbytečně vzbuzovat žárlivost. :61:
27.04.2014 - 17:28 | Filtr
(Beran) Flamenca » Martin_B_D
Aha, no tak to je taky pravda...ráno jsem se od kamarádky, jejíž přítel je lékař, dozvěděla, že lidské kousnutí je zdaleka nejhorší. Že prý máme spoustu bakterií a hrozí opakované zanicování a komplikace. Tak jsem na to zvědavá. Jinak ten pád a pohmoždění ruky byl spojen s elektřinou, výbojem - tj. také Uran.
27.04.2014 - 17:17 | Filtr
(Beran) Flamenca » Madahi
Děkuji, já to vidím také tak, přespříliš nezřízeného povrchního života...Jeho moto je být šťastný za každou cenu a užívat si, z ničeho si nedělat těžkou hlavu a "zodpovědnost" vnímá jako sprosté slovo. My dva jsme se asi hledali až jsme se našli, protože já jsem zase disciplinovaná až moc (Saturn na Asc.) a tím svým chováním mě hrozně irituje. Přijde mi to strašně povrchní a sobecké. Kvůli jeho úletům v alkoholu jsem odtamtud odjela zpět do ČR, teď se tam budu ale zase vracet a dost se toho bojím. Podle něj jsem já ta zlá, omezující a chyba je ve mě. Ono je to asi někde napůl - já se musím maličko uvolnit a on zase naopak trochu zpevnit...Je to ale záhul to soužití, já se samozřejmě nechci nechat úplně převálcovat, na to jsem dost velký Beran :-)
27.04.2014 - 15:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1:Co já vidím podle nastavení vašeho kamaráda je , že deformuje svojí přirozenou cestu. Tlačí ji někam, kde nemá být a tím mylným směrem, který je v nedodržení určitých pravidel, které z jeho energetického nastavení má ve zvýšené formě dodržovat narazí a může to být nos či něco jiného. "Strká nos, kam nemá" a dostává životní lekce. Kdyby vedle něj stál někdo jiný, tak jemu se to nestane a stane se to právě Vašemu kamarádovi. :8: Tento člověk, pokud něco dělá nebo se chystá něco dělat, měl by říkat dopředu, co chystá a ta správná informovanost by mu měla dělat bezpečnou cestičku, pokud to tak nedělá budou ho provázet nepříjemnosti. :42: Dodržování hodnot a pravidel, vyhodnocovat správně dětaily (slyšet hlas - sem ne, tady to není pro Tebe...) by měl být jeho významný životní úkol. :44: Přestat hledat za každou cenu nadměrnou "stimulaci", tím se totiž jenom uklidňuje a jak ji neustále bude hledat, bude přitahovat takovéto problémy i situace i lidi, co popisujete. Nadměrná stimulace a nenasytnost po nových zážitcích mu zabraňuje cítit nepohodlí, nespokojenost, prázdnotu, ale také mu nedovolí přes toto chování vidět svoji přirozenost, svoji správnou cestu, kolej, po které má jet. Že přirozenost není v nezřízeném životě, v neustálém hledání nezdravé stimulace, aktivity, ale v umění sebekázně, v zajištění si rovnováhy, zdrženlivosti i shovívavosti. :1:
Krotit svoje "nezkrocené emoce", dostat je pod svou zdravou vládu, aby mu pomáhaly a ne aby ho dostávaly do nešťastných situací - je to zase o pokusu a omylu, poučit se správně z každého životního omylu a již ho neopakovat... :29: Tak to je můj postřeh... :27:
27.04.2014 - 14:55 | Filtr
(Ryby) Ida 29
Já jsem se na to podívala, jako na astrologii okamžiku, kdy jsi informaci dostala po telefonu. Čas před 4 hodinami - dala jsem to na 26. 4. 2014 v 19 hodin.

Ascendent byl ve Vahách - partnerství, harmonie, láska. Venuše je v Rybách v 5.d - Milostných vztahů - máte se rádi, milenecký vztah. Venuše je v trigónu na Saturn - ve vztahu je zodpovědnost, pevnost.

Druhým znamením 1.d. je Štír - pomstychtivost, žárlivost, zášť. Vládcem Štíra je Mars ve Vahách - vztahy - je ve 12.d. - Skrytého nepřátelství. Napadlo mě, že útok může být kvůli lásce - Venuše v 5.d.
Luna nám ukazuje o co se jedná. Je v 6.d. zdraví - šlo o zdraví, došlo k úrazu. Informace byla o úrazu a zdravotních problémech.
Luna je ve znamení Berana - impulsivnost, vznětlivost v konjunkci s Uranem - rychlé, zbrklé emoce. Je i v opozici na Mars - neovladatelné citové podráždění, vnitřní neklid. Mars je ve 12.d. - úraz je z nevědomých příčin, ze skrytého nepřátelství.
Druhým vládcem, jak Berana, tak Štíra je Pluto v Kozorohu ve 3.d. - komunikace, myšlení. Pluto je součástí velké kvadratury - sadistické, násilné představy a činy. Zbrklé a ukvapené jednání. Fanatické prosazování spravedlnosti.


K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
27.04.2014 - 14:13 | Filtr
(Rak) Martin_B_D » Flamenca
ono to nemusí znamenať že celé obdobie bude mať problémy s úrazmi, môže to byť jedna udalosť, ale ak ju spôsobí pomalá planéta tak by mala mať ďalekosiahlejšie dôsledky, ako keby to bol spôsobil napríklad len Mars ...
27.04.2014 - 14:03 | Filtr
(Beran) Flamenca » Martin_B_D
Díky, no tak kdyby to bylo hlavně tím přechodem Urana přes Jupitera v Beranu, tak by to tedy znamenalo že dost dlouhé období může mít problémy s různými úrazy. Je pravda, že asi před 4 dny zase spadl, když montoval žárovky a pochroumal si ruku...Podrobnosti s tím nosem zatím moc nevím, je teď v nemocnici, kde mu ho operují.
27.04.2014 - 09:23 | Filtr
(Rak) Martin_B_D
Zdravím, pozeral som sa na to, a snáď som to nahodil správne ten horoskop ...
Tak ten tranzit Marsu, neviem, ešte v podstate nebol v orbise tranzitu, a Mars skôr uvoľňuje tranzity vyšších planét ...
Skôr tam vidím ďalšie veci, čo sa týka tranzitov, ten Jupiter je na 15 stupni Barana a pred pár dňami sa na 14 stupni kardinálnych znamení odohral veľký kríž:
spomenutý Urán v Baranovi, Jupiter v Rakovi, Mars vo Váhach, Pluto v Kozorožcovi, ktorí v orbise 1° zasahoval ten Jupiter. Takže to odkazuje skôr na jeho Jupiter v Baranovi.Baran symbolizuje hlavu (nos je na hlave) a Urán s Marsom sú signifikátori úrazov ...
Ale ak ide o nos, tak to sa spája skôr so znamením Škorpióna ...
Na tom istom stupni ako je uzol v Škorpiónovi sa ocitol Saturn. Takže aj to by teoreticky mohlo zohrávať rolu.
Dalo by sa to možno rozriešiť, čo bolo kľúčové, skrz podrobnosti toho, čo sa tam odohralo ...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »