KVINKUNX? YOD?


16.04.2014 - 10:47
(Panna) Arezet
KVINKUNX? YOD?
Zdravím milí Najdisáci :3:,chtěla bych se zeptat co v horoskopu značí kvinkunx?Jelikož jsem toho moc nenašla a zajímá mě to z důvodů,že jich mám 5 v horoskopu a to:Mars kvinkunx UranJupiter kvinkunx UranJ.uzel kvinkunx UranMC kvinkunx SlunceMC kvinkunx CheirónJeště jsem si přečetla,že můžou tvořit YOD,a řekla bych že i v mém horoskopu je,i když nevím to jistě,jelikož v astrologii nejsem tak znalá a trvá mi dlouho než něco přelouskám :4:Moje data :) : 17.9.1990,Praha,23:10 , kdyby se někdo chtěl mrknout ještě na něco jiného co s tím souvisí :) .Děkuju předem za veškeré Vaše názory :)a mějte se sluníčkově :3:

Řazení:
30.06.2016 - 21:55 | Filtr
(Lev) Tig » Ram-anit
Napadá někoho význam yodu, kdy je pluton na ascendentu, neptun ve trojce a merkur v osmičce? Děkuji.
22.01.2015 - 07:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » 0RLAND0
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ram-anit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ďakujem pekne... :3:
06.01.2015 - 16:38 | Filtr
(Váhy) 0RLAND0 » Ram-anit
literatura samozrejme k tejto teme existuje, ale len v anglictine, ci inych cudzich jazykoch :2:

http://www.amazon.co.uk/Yod-Book-Ka…

http://www.amazon.co.uk/The-Yod-Its…
06.01.2015 - 16:36 | Filtr
(Ryby) Ida 29 » Ram-anit
Asi záleží ke komu chodíš. Já jsem to nebrala.
06.01.2015 - 16:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ida 29
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ram-anit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahá...Tak ďakujem za odpoveď. a tá špeciálna literatúra je len na kurzoch?
06.01.2015 - 15:11 | Filtr
(Ryby) Ida 29 » Ram-anit
Kvinkunx je vzdálenost 150 stupňů a máš to mezi Marsem – Cheironem a Lilit.
Jod - Prst boží - nemáš. Na Jod potřebuješ dva kvinkunxi a mezi nimi sextil.
Speciální literatura - kniha na to není. V češtině a v knihkupectví jsem nic neviděla.
06.01.2015 - 14:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » neptun
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ram-anit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zdravím...práve som sa dopracovala k aspektu kvinkunx a pozerám, že ho mám v 3 planétach okrem iných aspektov, ale neviem zistíť, kde je ich hrot. :23:


Mám ho v Neptune, lebo tam mám sextil pluta, alebo niekde ind, lebo tých sextilov mám tiež viac. :23:

A ešte prosba...aká je vhodná kniha o astrológii pre začiatočníkov ?

Ďakujem vopred.
27.11.2014 - 14:31 | Filtr
(Vodnář) Putes » Madahi
Moudrá slova,naprostý souhlas :17:
26.11.2014 - 11:52 | Filtr
(Váhy) neptun » bonvik
Ahoj,
předem zdravím. To je hodně individuální a mezi řádky se o tom dočteš v této diskuzi, kde jsem o vlivu YODU psal dost podrobně. Konkrétně Tobě tvoří YOD či "Boží prst" sextil MARSU/BÝK+11.dům/ a SLUNCE/RAK+12.dům + na hrotu je jak sám píšeš SEVERNÍ UZEL/STŘELEC+5.dům/ a tento typ YODU bude na Tvůj osud či život mít spíše zásadní vliv jelikož součástí není žádná takzvaná generační planeta jako např. Pluto či Neptun, ale Slunce + Mars. Takže se při studiu či sebepoznávání zaměř hlavně na znamení + domy v kterých se YOD nachází s tím, že na hrotu je SEVERNÍ UZEL - tedy jeden z karmických uzlů a navíc v 5.domě nebo-li je klíčové si rozpitvat vlastní rodinu, udělat si rodokmen rodiny, vytáhnout staré fotky, pídit se např. po tom jak byla vychovávána Tvoje matka + otec a pak vše porovnat s vlastním dětstvím.....Zkrátka se zaměřit na vše co souvisí s 5.domem.

Letmo jsem mrknul na Tvůj horoskop a ono to vše na první pohled či vjem zapadá do nějaké astro skládačky. Heslovitě Ti napíšu na co je potřeba se zaměřit.
Za prvé TY jsi stejně jako JÁ narozen na rozhraní dvou znamení 22 - konkrétně TY jsi narozen 22.7. tedy na předposledním 29stupni RAKA, ale krátce po Tvém narození bylo už SLUNCE ve LVU nebo-li co se týče postavení SLUNCE jsi už spíše LEV lehce šmrncnutej RAKEM. Navíc TY máš ve LVU i ascendent + shluk planet např. i MERKUR a tak i Tvoje myšlení už je ovlivněno ohnivým LVEM. Co se týče postavení SLUNCE bych zdůraznil dvě věci. Za prvé máš SLUNCE v konjunkci s ascendentem s tím, že ho máš na konci 12.domu nebo-li SLUNCE máš lehce nad ascendentem což je první dominanta. Za druhé SLUNCE je součástí toho YODU - takže z tohoto pohledu je potřeba studovat hlavně 12.dům.
S tím souvisí, že máš shluk planet v 1.domě + LVU - opět máš ascendent v konjunkci s VENUŠÍ s tím, že VENUŠE je pro změnu těsně pod ascendentem - tedy v 1.domě - vše ve LVU. Z tohoto úhlu pohledu je nutno se zaměřit na 1.dům + znamení LVA. Polopaticky napsáno si např. v astro knížkách vyhledáš ascendent ve LVU, VENUŠE, CHIRON, MERKUR ve LVU + 1.domě...a pak jedeš aspekty jako např. konjunkce VENUŠE+ASC, VENUŠE+CHIRON......

Popojedu dále a sice na konec 4.domu, kde máš planetu PLUTO což naznačuje "cosi" psychologického ve Tvém dětství - tedy pitvat vlastní dětství. No a toto vše Ti narušuje partnerské vztahy viz. konjunkce SATURNU+ČERNÉ LUNY v 7.domě - partnerství+manželství nebo-li vše souvisí se vším a vše krásně zapadá do jakési astropsycho skládačky, kdy se oklikou vracíme k hrotu YODU symbolizovaný SEVERNÍM UZLEM + 5.domem nebo-li ve Vaší rodině se "cosi" opakuje či přenáší z generace na generaci a TEBE to bude v nějaké formě blokovat v 5.domě - takže jedna forma je, že budeš toužit po dětech, potomcích..., ale z nějakého důvodu je nebudeš moci mít dokud "cosi" nepochopíš či se neodblokuješ, druhá forma může být, že se Ti narodí dítě a "cosi" skrze potomka vypluje na povrch, z NEVĚDOMÍ do VĚDOMÍ...., třetí forma může být, že se nedokážeš uvolnit např. v přítomnosti dětí nebo se naopak chováš "nezodpovědně" jako malé dítě.....forem může být mraky jak se SEVERNÍ UZEL na vrcholu YODU projeví. Nicméně při hlubším zamyšlení či spíše studiu zjistíš, že záležitosti 1.domu + 4.,5.,7. a 12.domu spolu tak nějak souvisí - jsou propleteni a vše se točí kolem mezilidských vztahů, dětství, výchově, partnerství.....Tohle budeš v životě intenzivně řešit a prožívat - více než ostatní lidi.
Suma sumárum nejdřív je potřeba začít od začátku - od prazákladu např. postavením SLUNCE + ASC. a až poté se zaměřit na pitvání YOD. Toť v kosce vše. NEPTUN
26.11.2014 - 01:08 | Filtr
(Rak) bonvik » neptun
Ahoj, já mám "boží prst" na Severní uzel, to už ale není boží prst, ne?
28.04.2014 - 11:31 | Filtr
(Panna) Arezet » Madahi
Jo rozumím,jenže díky tomu žejsme to začla řešit,tak se vztahy s mími rodiči vylepšili dokonce s partnerem.
Já se ani nedivím,že hodně lidí neumí otevřít srdce,člověk si pak připadá jako nahý.
Ono je to cesta na dlouho,už teď cítím změny k lepšímu,ale pokud se mám zbavit všech věcí co mě brzdí,tak je možné že do toho jdu příliš rychle,ale jinak to asi ani neumím.
S tím rozhodováním,je to těžký,protože jsem člověk,který je nerozhodný do poslední vteřiny,pak se rozhodnu a dost čast ose mi stává,že zjistím že jsem se rozhodla špatně,ale už se to nedá vrátit.Um ě opravud mám víc na vrch hlava,jako srdc pouštím,ale na konec ho opravdu převálcuje hlava.Ono je to opravdu ze strachu co bude dál.
Děkuji ti Madahi za odepsání,taky se opatruj :74: měj se sluníčkově
26.04.2014 - 23:14 | Filtr
(Váhy) neptun » Arezet
Ahoj „Terry“,
ještě v kosce zareaguji na Tvůj poslední dopis ať to nějak zakončíme. To spisovatelské střevo v sobě máš a mimo jiné to souvisí s tím, že máš na začátku 3. domu konjunkci Jupiter+Jižní uzel což může naznačovat talent na psaní. Navíc máš tuto konjukci výborně ozáženou a tak se v případě zájmu můžeš psaní začít více věnovat. JÁ mám ve 3. domě Měsíc v konjukci s IC a hlavně mám Měsíc stejně jako TY v Panně – to jen poznámka na úvod – jak jsi psala, že si s lidma ve znamení Panny píšeš kilometrové vzkazy.

Přejdu k jádru věci a sice k Tvému dětství. To jak píšeš, že otec zahrnoval bratra láskou, pozorností, dárky....... a na Tebe lidově napsáno kašlal je klasika, která přežívá z komunismu. Přeloženo někteří muži si přejí syna/kluka jakéhosi nástupce trůnu, dědice........a pokud se jim přání nesplní a narodí se holka, tak reagují negativně a to v různých formách – jeden zbaběle uteče a opustí ženu + malou holku, druhý se začne chovat agresivně, podrážděně......,třetí začne chodit do hospody a začne zklamání utápět v alkoholu, čtvrtý sice zůstane fyzicky, ale duchem je jakoby nepřítomen – neprojevuje city, emoce, nemá zájem, chová se chladně........
V Tvém případě otec citově ochladl a nejevil o Tebe zájem jelikož jsi byla holka což nezapadalo do jeho představ, snů a přání. Pokud to polopaticky krůček po krůčku přeložím, tak první psychotrauma Ti otec zasadil ihned po Tvém narození, kdy prožil velké zklamání, že se nenarodil syn/kluk/, ale narodila jsi se TY-holka/dcera/ a v neviditelné formě Tě odmítal, citově ochladl, nedokázal Tě přijmout........... Po narození bratra a vysněného syna jsi už se vším byla natvrdo konfrontována, kdy jsi na základě vizualizace na vlastní oči viděla jak otec bratra/syna/ zahrnuje láskou, dárky.....zatímco na Tebe kašlal. Takovéto chování otce způsobilo, že jsi téměř celé dětství citově strádala a zažívala střídavě různé negativní pocity jako např. pocit odmítnutí, pocit nespravedlivosti, pocit nedostatku otcovské lásky, pocit nepřijetí, pocit nenávisti.........nebo-li Tvůj otec do Tvého nitra či psychiky střílel jakési jedovaté šípy – způsobil Ti šrámy na duši.........
Toto vše je také vidět v Tvém osobním horoskopu, kdy máš např. shluk planet ve 4. domě + YODY a tak ten jakýsi VYŠŠÍ ÚKOL je poměrně jednoduchý a sice vytěsnit a zpracovat co nejvíce traumat z dětství a hlavně neopakovat stejné chyby při výchově vlastních dětí. Přeloženo díky tomu, že jsi si zpracovala kontrétní psychotrauma – odmítání či nepřijetí ze strany otce už např. víš, že je totální nesmysl řešit s partnerem/manželem/ zda se Vám narodí holka či kluk. A pokud to bude přítel řešit, tak je nutné jít i do ostré hádky či konfrontace jelikož na základě vlastních zkušeností víš, že na psycho vývoj dítěte to má velmi negativní až destruktivní vliv. No a toto je hlavní účel vytěsňování traumat z dětství a sama o tom píšeš, že nechceš, aby Tvoje děti prožívali podobné věci či pocity jaké jsi prožívala TY jako malá holka.

Přejdu k druhému psychotraumatu a sice k výpraskům. Jak už jsem Ti psal minule právě při trestání nasekají rodiče nejvíce chyb a tím své děti traumatizují. Každý rodič může dítě potrestat buď psychologicky - formou např. zákazu televize, počítače, odebrání kapesného......nebo fyzicky - formou výprasku např. proutkem, rákoskou, řemenem..........
Ve Vaší rodině se spíše aplikovala fyzická forma trestání a opět jednoznačně selhal Tvůj otec což jsi sama mezi řádky vystihla. Když to krůček po krůčku rozeberu, tak Tvoje mamka používala fyzické tresty jen v krajním případě a hlavně nedělala žádné chyby, přemýšlela u toho mozkem a spíše se soustředila na to, aby výprask měl výchovný účinek. Přeloženo dostala jsi nařezáno za „cosi“ konkrétního např. za krádež peněz, pozdní příchod z diskotéky......a i když Ti to nevonělo, tak jsi podvědomě cítila, že dostáváš zaslouženě či spravedlivě – vše Ti bylo jasné a srozumitelné. Sečteno a podtrženo výprasky od matky nemají na Tvojí psychiku žádný negativní vliv - naopak nyní v dospělosti v tom dokážeš vidět i spoustu pozitiv a „cosi“ výchovného. Nicméně je nutné zdůraznit, že v psycho vzorci: matka/žena/ kontra dcera/žena/ toho ani nelze moc pokazit – stačí dávat jen pozor, aby nedocházelo k mutaci fyzického a psychologického trestu či nějakému druhu psychického ponižování. Takže nad tím se případně také můžeš zamyslet zda Ti matka k výprasku nepřidala ještě nějaký zákaz „čehosi“ což už je zdvojování trestu.......
Co se týče výprasků od otce, tak to už je trošku jiné kafe, kdy on nad ničím moc nepřemýšlel a podle toho to také vypadalo. Konkrétně se třeba nesnažil najít prvotního viníka při nějakých sporech mezi Tebou a bratrem nebo neřešil např. kdo při blbnutí v pokojíčku rozbil sklo od dveří, rozlil pití na koberec......prostě nepoužíval mozek a lidově napsáno to bral jedním šmahem a seřezal oba. Tohle pochopitelně v Tobě vyvolávalo nejen pocity nespravedlivosti, kdy jsi už při výprasku podvědomě cítila, že dostáváš za něco co jsi neprovedla, ale také to vyvolávalo pocity bezmoci, nenávisti, citového chaosu..........a ve skryté formě došlo ke ztrátě autority, citovému chladu......
A sama jsi o tom psala, že otec pro Tebe není vůbec autorita což má kořen právě v tomto psychotraumatu a fyzickém trestání, kdy už jako malá holka jsi cítila, že je „cosi“ špatně, ale nedokázala jsi vše pojmenovat či pochopit. Takže ta jakási psychodestrukce spočívá v tom, že otec Ti kromě fyzických trestů zasazoval ještě psychologické či emoční rány nebo-li se zde mutuje fyzická a psychická agrese/násilí/ a v Tvém případě se to vše cyklicky opakovalo. Navíc je potřeba zdůraznit, že v psycho vzorci: otec/muž/ kontra dcera/žena/ jde o střet pohlaví a vždy se tam přimotává sexuální podtext. Konkrétně je třeba klíčové zda při výprasku byl s Tebou otec někdy sám v uzavřeném prostroru – pokud ano, tak je dost zásadní jak vše probíhalo a jaké jsi u toho měla pocity – zda jsi měla pocity studu, když Ti nařídil, abys se svlékla, zda jsi cítila pocity bezmoci, odporu........Tyto pocity nemusíš psát sem do diskuze, ale můžeš si vše zpracovat doma v soukromí. Za druhé je dost zásadní věk – je velký rozdíl, když otec fyzicky trestá 7letou Terezku a 15letou dospívající puberťačku. Takže je nutné si vzpomenout, kdy jsi od otce dostala poprvé zda to bylo cca v 6-7letech nebo až cca ve 13-14letech. Pokud jsi dostala až později, tak je třeba si klást otázku: „Proč až takto pozdě“? Tady je většinou skryto to jakési „zlo“ a jedna z psycho pastí, kdy pubertální dcera už začíná být sexuálně přitažlivá a zároveň v manželství to už neklape – manželka odmítá sexuálně manžela a ten veškerou pozornost upne na dceru – tedy i sexuální nebo-li náhle otci lidově napsáno hrábne a začne 15letou dceru z ničeho nic řezat. Snad chápeš.
Za třetí je důležité čím jsi dostávala jelikož výprask musí být vždy přiměřený věku dítěte nebo-li není dobré pokud jsi furt dostávala např. řemenem jelikož třeba na cca 6letou dceru stačí bohatě ruka či malej proutek. A za čtvrté je dost klíčové si vzpomenout od koho jsi dostala výprask jako PRVNÍ zda od matky či otce nebo-li jedno z prazákladních pravidel pro každého rodiče zní, že první ať už syna či dceru fyzicky trestá vždy MATKA – pokud je to opačně je to proti přírodě a vymyká se to zdravému rozumu a má to na psycho vývoj dítěte traumatický a negativní vliv.
Suma sumárum pro Tvojí psychiku či nervovou soustavu je zásadní se nad tímto vším hlouběji zamyslet - jak vše ohledně výprasků od otce probíhalo a vše si vytěsnit z NEVĚDOMÍ do VĚDOMÍ což Ti do budoucna hodně pomůže, že se v Tobě „cosi“ UVOLNÍ, také Ti výrazně stoupne sebevědomí....a následně Ti to opět usnadní výchovu vlastních dětí – budeš moudrá mamka!!

Ohledně zpracování psychotraumat se sexuálním podtextem Ti můžu doporučit knížku VRAŽDA DUŠE, kterou napsala švýcarská psycholožka Urshula Wirtz a při čtení či listování se Ti může „cosi“ vybavit z NEVĚDOMÍ a také tam mezi řádky najdeš „návod“ jak postupovat při psychoterapii, kdy jeden člověk se projevuje verbálně a tak mu pomůže psychoterapie, kde se o všem mluví....., druhý člověk se projevuje písemnou formou a tak mu pomůže např. psaní deníku a takzvaná litanoterapie....Ono pokud se hlouběji zamyslíš, tak tato Tvoje diskuze je defacto skupinová terapie v písemné formě nebo-li TY jsi nadhodila nějaké téma a od lidí dostáváš nějakou zpětnou vazbu což je jeden z účelů skupinové terapie – např. sdílení problému, traumatu......konfrontace s opačným pohlavím, otcovským či mateřským archetypem.........
No a třetí člověk se nejraději projevuje kreslením a tak všechny traumata vyjádří s pomocí takzvané arteterapie např. ve formě nějakých strašidel, abstraktních obrazců...........Přeloženo záleží na Tobě jakou formu vytěsňování negací či traumat z dětství případně zvolíš - zda jsi spíše extrovertka a máš potřebu o všem takzvaně kecat nejdříve na individuální a na to navazující skupinové terapii nebo jsi spíše introvertka a máš potřebu o všem spíše psát a pak můžeš např. vše rozebírat nejdříve individuálně přes počítač a časem nadhodíš téma do diskuze a tím získáš skupinovou zpětnou vazbu. Ohledně litanoterapie je ideální třeba tento astroportál, kdy můžeš nejprve vše řešit intimně s jedním člověkem a následně vše řešit v diskuzi skupinově. To platí i pro arteterapii či vytěsňování nočních můr.......,kdy Ti čistě hypoteticky budu např. zadávat domací úkoly - abys nakreslila sebe jako krajinu, zvíře........napsala nějakou noční můru z dětství.........a pak nakreslený obrázek přepošleš a buď individuálně či skupinově se vše bude analyzovat dle Tvého přání. Tímto jsem Ti chtěl ukázat, že sedět „kdesi“ v uzavřeném prostoru na individuální terapii to je pravěk a dnešní doba nabízí mraky alternativ a ono stejně jako ve škole platí, že mnohem lepší je takzvaná zábavná forma nebo-li psychoterapie hrou – prostě vymýšlet nové a nové alternativní možnosti a třeba astrologie + numerologie je ideální pomocník, kdy se „cosi“ učíš a zároveň se léčíš – je to jakási astro či numero hra. Snad chápeš. Na zavěr mě ještě napadlo, že TY umíš také zpívat a např. zpěv, skládání písniček, tanec..........je také ideální na uvolnění různých ať pozitivních či negativních emocí – to samé platí pro sporty typu: tenis, plavání, běh, všechny bojové sporty.........,kde můžeš vybít různé emoce „odkudsi“ ze svého těla. Toť vše. Neptun :64:


26.04.2014 - 07:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Arezet
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:12:Milá Arezet,
pokud zvládnete svůj velký tlak a snahu po rozpoznání pravdy ukočírovat, pokud si dovolíte meditovat, abyste své mysli dopřála ticho. Pokud dáte do rovnováhy rozpoznání, co je důležité "vědět" a na co odpovědi "nepotřebujete", najdete klid a cesta a pravda se Vám ukáže sama. Rozum lehce odstavte na druhou kolej a naplno otevřete srdce, přijměte i svou bolest, kterou leckdy pociťujete a podívej se jí "do očí" a prociťte jak vypadá a "přivítejte ji", ona sama zmizí, když zjistíte, že s ní dokážete chvíli pobýt, když jí hned "neodeženete". Nehledejte složitost, je to v jednoduchosti. Odpustit můžete buď sama, ale musí to být "pravdivé", zase přes srdce odpuštěné, ne přes mozek, jestli mi rozumíte. U Vás je opravdu důležité OTEVŘÍT SRDCE :18: a ač se to zdá jednoduché, spousta lidí to neumí, i když se často snaží, ale snaha je leckdy špatně. Čím víc se snažíme, tím víc to nejde :8:, protože přes srdce to jde jednodušeji (tudy vede cesta a není to fráze) a přes rozum těžko a jsme naučeni, všechno cpát přes rozum a logiku. Když to nedokážete sama, pak si odpuštění můžete projít s někým přes právě již zmíněnou emoční terapii (jako vhodnou vidím EFT s kombinací CESTY, ale vybírejte správného člověka - srdcem). Měl by to být člověk také s otevřeným srdcem, který nebude dělat jenom nějakou emoční techniku jako "recept na bábovku", ale vnese do toho "něco..." + ten správný fungující recept, potom to bude fungovat. :3:
Nebojte se "zdrženlivě" jít životem a poslouchat "hlas", který Vám našeptává "pozor, do toho nechoď, tady by to nebylo dobré, tady cítím, že to není správně..." Pokud toto dokážete ve svém životě "zaslechnout" a odolat tlaku pokušení udělat to jinak, potom Vám toto jakoby "pozdržení se" přinese daleko rychlejší a bezpečnější cestu životem. Občasné "sebeomezení, zdržení se slova, akce, rozhodnutí", je pro Vás osobně, s Vašim nastavením velmi důležité. Láska, kreativita, zpěv, :27: uvolněná tvořivost..., to patří k Vám. Tak se nadechněte a žijte volně a s radostí, vždyť Vaše duše :1: i mládí po tom volá...
:14:Tak to je ode mne vše. Opatrujte se. :12:
25.04.2014 - 10:47 | Filtr
(Panna) Arezet » Saon
Jééé to je tak těžký,pro mě je nesmírně jednoduché pomáhat druhým hledat to dobré v nich a u seb mám problém.Co u jiných mi příjde originální,tak u sebe divný.Jo už beru,že každý je výjmečný a nikd není lepší nebo horší.
Myslím,že se mé vnímání sebe sama zlepšilo a líp se mi komunikuje s lidmi,prootže se tak moc nehlídát,abych neplácla něco o čem si někdo bude mylset,že jsem divná.
Děkuju za vzkaz :) měj se hezky :3:
25.04.2014 - 10:43 | Filtr
(Panna) Arezet » Madahi
U mě tam je i problém,že víc než srdce či intuicí se kolikrát spíš řídím rozumem.
Dřív jsem to brala jako že jsem oběť,ale teď to zkouším rozluštit,abyxh se z toho poučila a pochopila o co jde a nebrala si vše k srdci,jsme dost vztahovačná.Pracuju na sobě a řekla bych se,že to beru s klidem,ono odpustit,já nevím ani jak mám odpustit,to že to říkám nebo si to myslím neznamená,že se to skutečně děje,kd už jsem myslela,ž jsme odpustila,tak mě to znovu zasáhne.Určitě se vložím do rukou odborníka,taky mám pocit,že je to všechno na mě až moc a že vlatsně ani nevím kde začít.Jo facky dostávám,protože mě něco pořád tlačí,abych to vyřešila nebo nco udělala,už bych to věchno měla raději za sebou :D než se v tom ješt dlouho hrabat,ale pokud je toprávě ten problém,který mě zablokoval a já kvůli tomu nedokážu žít normálně,neb ose zařadit mezi ostatní lidi,tak to bude stále problém a bude mě to tížit a ubližuje to mě i mojí rodině a partnerovi.Díky za podporu :3: taky doufám,že se k tomu vypracuju,časem,děkuju za vzkaz Madahi :74:
25.04.2014 - 04:29 | Filtr
(Váhy) neptun » Arezet
Ahoj „Terry“,
koukám, že máš také spisovatelské nadání jelikož jsi se docela rozepsala. Vše o čem píšeš je na delší a podrobnější rozbor či psychoanalýzu – nicméně se pokusím v kosce reagovat.
Začnu u PRSTU OSUDU/YODU/ - máš pravdu, že o této konfiguraci toho v knížkách moc není a pokud už se „cosi“ dohledá, tak se většinou píše, že jde o disharmonickou konfiguraci, která člověku stěžuje život.........Jak jsem Ti však psal minule z vlastní zkušenosti vím, že PRST OSUDU je spíše DAR i když záleží z jakého úhlu se na vše díváš. Nicméně napišme si fakta: YOD je konfigurace, kterou tvoří jeden sextil což je aspekt, který je všeobecně považovaný za harmonický a pak je tvořen dvěma kvinkunxy což je také spíše harmonický aspekt.
Cituji ze svého astroprogramu: „Kvinkunx – slabě harmonický aspekt naznačující zkoušky životního plánu“.
V překladu to tedy znamená, že YOD je tvořen třema spíše harmonickýma aspektama a vytváří obrazec trojúhelníku z čehož logicky vyplývá, že musí působit spíše pozitivně či blahodárně na osud člověka. Ono je to vše o myšlení a pokud si budeš každé ráno opakovat, že YOD je negativní, tak se Ti to dostane do hlavy, do mozku – prostě tomu uvěříš a budeš mít brouka v hlavě. To kouzlo YODU je v tom, že zrozenci dává do vínku zvýšenou senzitivitu a hlavně zvláštní či originální osud což pochopitelně hlavně v mládí způsobuje různé vnitřní tenze, nejistotu.......
Co se týče planetky Chiron, tak už jsem tady doporučoval knížku CHIRON náš vnitřní léčitel a tam si můžeš vše najít – Chiron v Raku + 2. domě a pro Tebe je také důležitý sextil Chiron/Slunce a navíc je součástí toho jednoho YODU. A v knížce se mimo jiné dočteš, že Chiron v Raku mají všichni Tvoji vrstevníci – konkrétně všichni lidé narozeni od cca 1.7.1988 do cca 1.8.1991.
Ohledně Tvého dětství také vše zapadá do nějaké astroskládačky jelikož máš např. shluk planet ve 4. domě a hlavně ve Vaší rodině se „cosi“ zátěžového přenáší z generaci na generaci – to jakési „ZLO“ se neustále opakuje – je to jakýsi začarovaný KRUH a po Tobě se nyní chce, abys vše jakoby přerušila a neopakovala chyby rodičů a předků – to naznačují právě YODY ve Tvém horoskopu což je ten jakýsi VYŠŠÍ ÚKOL – vše detailně prozkoumat či analyzovat.
Nakonec sama jsi to vše popisovala, že Tvůj otec byl mladší ze 2dětí a díky tomu na něj byla matka zlá. V překladu to znamená, že na Tvém otci bylo v dětství také pácháno nějaké „zlo“ či násilí a poté co vyrostl, tak vše v nějaké formě přenesl na Tebe – nedokázal Tě pochválit, kritizoval, nedokázal Ti projevit lásku........Zkrátka se choval k Tobě/dceři/ podle vzorců chování, které viděl u svých rodičů – hlavně u matky – opakoval ty samé výchovné chyby. Stejné je to u Tvojí babičky, kterou vychovávala macecha + následné problémy s Tvojí matkou – neschopnost projevit lásku, citové strádání, přílišná kritika...........nebo-li jak asi sama cítíš KOŘEN všeho zla je „kdesi“ hluboko v minulosti u Tvých předků.
Poradím Ti jednu astropsychologickou metodu či hru díky které si vše lépe poskládáš a sice astro hantýrkou se tomu říká dědičná astrologie nebo-li některé postavení planet/světel/ či aspekty se dědí jen je mnohdy vše zašifrováno a skryto. U Tebe je však problém, že neznáš hodinu narození otce což také „cosi“ naznačuje, že máš problém nejen s otcem, ale mužským pokolením obecně a sama jsi o tom psala, že jsi si „vybrala“ přítele, který se v „čemsi“ podobá mamince – oba jsou Střelci. Nicméně to, že neznáš hodinu narození otce tak nelze např. porovnat postavení planet v domech, partnerskou + karmickou osu apod. Takže by bylo dobré do budoucna zjistit hodinu narození otce – alespoň přibližně.
Takže nyní velmi stručně Ti napíšu co mě zaujalo na první vjem ohledně dědičnné astrologie ve Vaší rodině s tím, že jsem se zaměřil hlavně na TEBE.
Za prvé TY máš shluk planet/světel/ ve znamení PANNY – Merkur+Měsíc+Venuše+Slunce a Tvoje matka má ascendent a shluk planet také v PANNĚ. Takže tady můžeš vidět první skrytou planetární dědičnost, kdy Tvoje matka má ascendent/hodina narození/ + shluk planet v Panně a TY její dcera máš např. obě světla v tom samém znamení. Ve Vaší rodině má zvýrazněno toto znamení ještě děda po kterém jsi podědila konjunkci Venuše+Merkura právě v Panně – bohužel u dědy nevíme hodinu narození a tak nelze porovnat postavení v domech.
Za druhé s matkou máte např. obě Merkur ve 4. domě a Mars ve 12. domě. Tady bych se zastavil u toho MARSU jelikož je zajímavé, že v ženské větvi se Vám stalé opakuje kvadratura MARSU na jedno ze světel SLUNCE či MĚSÍC. Konkrétně Tvoje babička má kvadraturu MARS/SLUNCE, Tvoje matka má kvadraturu MARS/SLUNCE+MĚSÍC a TY máš kvadraturu MARS/MĚSÍC. Takže tohle vše krásně zapadá do jakési astroskládačky, kdy MARS symbolizuje nějaké fyzické násilí jakousi primitivitu, agresi..... A ve Vaší rodině se v nějaké formě stále opakuje nějaké násilí či zlo, kdy babičku vychovávala macecha a tak na vlastní kůži pocítila nějaký druh fyzického násilí či jen cholerické chování typu ostrých hádek, házení talířů.....a „cosi“ podobného zažila Tvoje matka a v jakési konečné fázi jsi vše zažila na vlastní kůži i TY o čemž sama píšeš, že jsi dostávala od rodičů nespravedlivě nařezáno - babička se s Tebou také nemazlila a šla na Tebe hned po zlém.......
Takže pro Tebe je dost klíčové hlouběji se zamyslet např. nad tím od koho jsi dostávala nařezáno – zda jen od otce nebo také od matky, babičky a také jak vše probíhalo nebo-li zda tam nebyl přítomen alkohol, zda jsi věděla za co dostáváš nařezáno, dále např. v psycho vzorci: otec kontra dcera se tam při fyzickém trestu vždy přimotává jakýsi sexuální podtext.......Ono to, že dítě dostane od rodičů výprask/tělesný trest/ nemusí být automaticky negativní, ale dost klíčové jsou pocity dítěte a to hlavně po výprasku – to je na samostatnou slohovku – nicméně právě při trestání dětí rodiče nasekají nejvíce chyb a neuvědomují si, že hranice mezi dobrem a zlem je velmi tenká. Vrátím se k planetární dědičnosti. Ještě bych vypíchnul jednu zvláštnost a sice TY máš ascendent na 29stupni Blíženců a Tvoje babička má ascendnent na úplně stejném stupni tedy 29stupni a také v Blížencích což naznačuje, že můžeš ohledně partnerských vztahů prožívat „cosi“ podobně a to se také už vyplňuje jelikož máte obě partnerskou osu Blíženci kontra Střelec a TY nyní prožíváš první lásku se Střelcem. Navíc z toho všeho logicky plyne, že máte s babičkou např. IC + MC či další hroty ve stejných znameních – třeba co se týče dětí máte obě hrot 5. domu ve znamení Panny a tak by se Ti mělo narodit dítě, které bude mít zvýrazněno toto znamení.
Myslím, že pro představu to stačí, kdy si můžeš s pomocí této astro metody hledat další dědičnosti ve Vaší rodině, kdy máte např. v ženské větvi planety ve 12. domě a navíc Tobě i matce jde ta kvadratura Marsu právě z 12. domu do 3. a 4. domu nebo-li vše to zapadá i do toho minulého astro výkladu, kde jsem Ti psal, že je nutné se zaměřit na záležitosti 12., 3., 4. a 7. dům – viz. YOD či shluk planet.
U otce je nutné zjistit tu hodinu, ale na první vjem jsi po otci podědila např. shluk planet v Kozorohu a tady je nutné zdůraznit, že na špičce YODU máš URAN právě v Kozorohu a navíc v 7.domě a tak Ti vztah s otcem v nějaké formě zasáhne-uje do partnerských vztahů. A na závěr bych zmínil, že Tvůj otec má Venuši v Blížencích a TY to máš jakoby obracené, kdy máš Mars v Blížencích a tak Vás sexuálně přitahují podobné typy. Kontrétně Tvého otce „milenky“ se zvýrazněným Blížencem a Tebe „milenci“ se zvýrazněným Blížencem což opět sedí jelikož Tvůj přítel má konjunkci IC+MARSU na nultém stupni BLÍŽENCŮ!!!!
No a podobnou metodiku můžeš použít při psycho hře s čísly – numerologií, kdy TY máš např. stejné životní číslo jako matka a sice číslo 9 – TY z čísla 36 a matka z čísla 27. A tady je třeba vnímat, že Tvoje babička se narodila 27 a když sečteme datum Tvojí matky, tak dostaneme také číslo 27. Z toho všeho logicky plyne, že jak z astro, tak z numero hlediska je tam dost dědičných vlivů skrze matku a babičku – jste jakoby propojeni či propleteni – stále se z nějakého důvodu „cosi“ dokolečka dokola opakuje. Nicméně je tady také mužská větev a např. Tvůj děda, kdy on se narodil v roce 1936 a pokud sečteme Tvoje datum, tak dostaneme číslo 36 a pak je zde např. ta konjunkce Venuše+Merkura, kterou jsi po něm podědila.........
Jak jsem psal na začátku dopisu podrobnější rozbor to je na delší dobu – tohle je jen vodítko a nástřel. Neptun :64:







24.04.2014 - 20:49 | Filtr
(Panna) Saon
Ahoj,co si pamatuju ze školy tak YOD nejvíce a nejobtižněji působí v opozici k planetě která je na vrcholu apexu,ale zároven ta stejná opozice nám dává řešení jak z toho ven.
V tvém případě je na apexu Uran v 7 domě,problémem a zároven cestou jak z toho ven je soustředit se a sama rozvíjet a hledat u sebe Urana v 1 domě.Nehledat tu výjmečnost jedinečnost,originálnost,ztřeštěnost v druhých lidech,ale najít ji v sobě :29:
24.04.2014 - 17:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Arezet
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1:Když tak pročítám tuto diskuzi, vnímám, že v této spleti vzájemně propojených konfliktů a vazeb je jediné důležité. A to, pokud chcete něco změnit, protože informace je jen informace a ta nic neodemyká, je důležité to měnit sama u sebe, přepsat vzorce chování převzaté od linie předků, přes své stínové vyzařování, které přijmeme se dostat ke svým darům. Ostatní změnit nemůžeme, jedno z toho co můžeme je, jinak se na věci podívat, jinak je prožívat, jinak se cítit, nebýt obětí svého života :8:, i když okolnosti jsou takové jaké jsou. Budeme-li tou obětí nebo ne, je jen na nás. V prvé řadě nepatlat se v minulosti, brát jí jako informaci, ale dál jí možná ani nelustrovat. Odpustit všem i sama sobě, projít si nějakou dobrou emoční terapií (nevybírala bych skupinovou), volila bych spíše soukromí s jedním terapeutem, protože tohle, co popisujete dle mých zkušeností sama nedáte. Chce to nějakého dobrého průvodce, který Vás těmi emocemi a životními ranami provede a pomůže Vám najít východ z tohoto bludiště. Pak už musíte sama. Pokud si člověk stěžuje, zabývá se tím, co bylo, sám se připravuje o svoji sílu. Pokud člověk usiluje, také si bere svoji sílu i energii. Co vyzařuje naše aura, to přitahujeme, takové lidi, takové situace. Pokud sami sebe uvolníme z pout emočních bloků, potom se kolem nás dějí malé "zázraky", lidé kolem nás se začnou chovat jinak, protože naše uvolnění se dotklo i jich. :1: Jsme všichni naučeni se ze životem prát a věci si vybojovat, namísto toho, abychom se životu vzdali, odevzdali a svěřili se mu do rukou a počkali si na správný podnět, signál, okamžik, který, budeme-li mít otevřené srdce poznáme. :18: Jestliže jde něco těžce, ztuha, stojí nás to spoustu sil, je třeba to uvolnit, neusilovat, dát si čas, aby nám život sám ukázal kudy chce jít a kam nás směřuje. Často jsme netrpěliví a nechceme si počkat a tak to někam tlačíme a pasujeme a pak dostáváme facky od života. Tak to jen můj pocit a malá rada.

Máte vyzařovat klid, mír, ohleduplnost, harmonii, odpovědnost, to je Váš životní úkol, k tomu máte směřovat a to máte vyzařovat. K tomuto vyzařování se dostanete přes lidskost, kterou i přes všechny strasti a životní šrámy můžete, budete-li natolik silná uvolnit z hloubky srdce. Když se Vám toto podaří, dokážete poté zpracovat všechna traumata z průběhu Vašeho života. Zvládnete-li zmatek, nervozitu, krizové okamžiky, své obavy a strachy, neschopnost se uvolnit a dopřát svému tělu i duši odpočinek, potom Vám to přinese hojnost jak ve vztazích tak i materiální. :12:
17.04.2014 - 17:03 | Filtr
(Váhy) neptun
Ahoj „Terry“,
s touto konfigurací mám bohaté zkušenosti ať osobní či z praxe a tak Ti v kosce napíšu svoje zkušenosti či poznatky.
Na úvod chci zdůraznit dvě věci. Za prvé YOD nebo také jiným názvem BOŽÍ RUKA nebo PRST OSUDU nepůsobí pouze negativně jak jsi si „někde“ přečetla. Tato tajuplná konfigurace naznačuje ZVLÁŠTNÍ OSUD, duchovní určení a zvýšenou SENZITIVITU a pro zrozence představuje spíše jakýsi DAR z vesmíru či od sudiček jelikož na konci dlouhé a někdy trnité cesty je nějaká ODMĚNA či POKLAD, který má většinou duchovní, přírodní či psychologický rozměr. Tímto Ti chci napsat nevěř všemu co se píše na internetu a snaž se čerpat z více zdrojů či z vlastních zkušeností – třeba u nás je problém, že většina astroknížek je přeložena od amerických či anglicky mluvích astrologů/lidí/ a tak je dobré vyhledat zdroj např. od nějaké francouzské astroložky a tím získáš jiný úhel pohledu.
A za druhé je dost klíčové jaké planety, body.......jsou součástí této tajuplné konfigurace. Uvedu konkrétní příklady. Např. sextil mezi Plutem a Neptunem mají celé generace lidí nebo-li pokud jsou součástí YODU tyto dvě generační planety, tak na zrozence to má minimální vliv. O trošku větší vliv má YOD v případě, že je tvořen nějakou menší planetkou či nějakým klíčovým bodem/hrotem/. Toto je i Tvůj případ, kdy jeden trojúhelník Ti tvoří Chiron/Rak+2.dům/+ Slunce/Panna+4.dům/+MC/Vodnář+hrot 10.domu/ nebo-li YOD v tomto složení bude mít na Tvůj osud spíše vedlejší či střední vliv a pro lepší pochopení je asi nejříve nutné studovat např. postavení Chirona v Raku + 2. domě nebo MC ve Vodnáři a teprve poté se ponořit do studia YODU. Nejsilněji se PRST OSUDU projeví pokud obrazec trojúhelníku tvoří 3 planety či jedno ze světel. Toto je i náš případ. Konkrétně Tobě YOD tvoří Mars/Blíženci+12.dům/+konjukce Jupiter+Jižní Uzel/Lev+začátek 3.domu/+Uran/Kozoroh+7.dům/ a takovéto složení tajuplného trojúhelníku už na Tvůj život/osud/ bude mít zásadní vliv.
Například se to může projevit tak, že v určité fázi života budeš cítit jakési vnitřní tenze, vnitřní neklid, určitou bezmoc.......a také můžeš mít pocit, že jsi obětí nějakých vnějších vlivů, které nemůžeš ovlivnit nebo budeš jakoby zatažena do určitých situací třeba v rodině, které opět nebudeš moci ovlivnit......Dříve či později Tě PRST OSUDU donutí pokládat si filozofické otázky typu: „Kdo jsem a proč tady jsem?“ „Co vlastně chci a jaký je zde můj úkol?“ Přeloženo YOD je defacto přímou konfrontací s prazákladem našeho BYTÍ, ale také s „čímsi“ neviditelným, neuchopitelným.......což je u nás zvýrazněno ještě tím, že nám část YODU leží ve 12. domě a tak je tam např. přímá konfrontace s nevědomím ať individiuálním či kolektivním.
Suma sumárum jednoho dne se aktivuje Tvoje NEVĚDOMÍ a začne „cosi“ ze tmy vyplouvat na světlo – do VĚDOMÍ a bude se to týkat pravděpodobně Tvého dětství což naznačuje i shluk planet/světel/ ve 4. domě a zatěžové kvadratury z tohoto domu právě do 12. domu na MARS, který je součástí YODU. U Tebe může být prapůvod všeho už v prenatálním období a nebo ještě „kdesi“ hlouběji v minulosti u Tvých předků, prarodičů.......nebo-li je nutné podrobně analyzovat nejen svoje dětství, ale také vztahy předků.....Dále je nutné zdůraznit, že na hrotu YODU máš URAN v 7. domě což má dva klíčové významy. Za prvé hrot tajuplného trojúhelníku symbolizuje, kde Tě nějaká vyšší či neznámá síla bude opakovaně klepat přes prsty. V Tvém případě se vše může projevit tak, že s partnerem v nějakém období budeš až moc řešit materiální věci a náhle přijde blesk z čistého nebe symbolizovaný URANEM na hrotu YODU - přijde osudové klepnutí přes prsty. A tady je třeba připomenout, že YOD symbolizuje duchovní cestu, zvláštní či tajuplný osud z čehož logicky plyne, že TY patříš k lidem co tady mají nějaký VYŠŠÍ ÚKOL a osud Ti jakoby nedovolí, abys delší dobu řešila přízemní či materiální věci jako většina populace. Tento proces se bude cyklicky opakovat stále dokolečka dokola a to tak dlouho dokud se budeš vnitřně obávat proniknout do království NEVĚDOMÍ /dokud si do hloubky nezačneš řešit záležitosti 12., 3., 4. a 7. domu/. No a druhý význam hrotu YODU symbolizuje jakýsi POKLAD či ODMĚNU, která na Tebe čeká v 7. domě skrze URAN. Navíc u Tebe je velmi pozitivní, že Ti jdou ze 4. domu blahodárné trigony do 7. domu právě na URAN a dalším plusem je, že máš shluk planet ve znamení PANNY což naznačuje výborné analytické schopnosti a tak máš předpoklady jednoho dne všemu přijít na kloub.
Shrnu-li vše ještě jednou, tak PRST OSUDU na jedné straně symbolizuje vnitřní tenze či strach z nekontrolovatelných emocí, které jsou uzamčeny „kdesi“ v NEVĚDOMÍ, ale zároveň symbolizuje jakýsi potenciál či DAR, který umožňuje lidem s touto tajuplnou konfigurací aktivovat a odemknout bránu do království NEVĚDOMÍ a právě zde se skrývají největší poklady či dary. :64:
16.04.2014 - 16:54 | Filtr
(Rak) Martin_B_D
Okrem toho, že orbis u minorov je veľmi malý, teda do 1°, tak ak chceš uvažovať kvinkunx na MC, tak by si mala mať dosť presný čas narodenia, čo je vlastne slabinou astrológie.

Len taká zaujímavosť, ak je v horoskope kvinkunx, tak sa často stáva, že v momente keď spraví tranzitujúca planéta harmonický aspekt (sextil, trigon) na jednu planétu, tak na druhú spraví disharmonický aspekt (kvadratúru), v tom vidím určitú záludnosť tohto spojenia.
16.04.2014 - 14:59 | Filtr
(Beran) danacka » Arezet
tak tak, mrkni ještě do těch odkazů, tam píšou, co znamená apex, v tý který planetě ...
Víš, mě někdy přijde, že se lidi nechaj těma horoskopama občas zbytečně vyděsit. Každý dům, každá planeta i znamení jsou významově hodně široké. A pokud něco má vliv na Tvůj život, něco Tě charakterizuje, tak se to objeví i v dalších aspektech a planetách. Jen se v tý astrologii šťourej, uvidíš, že čím déle to budeš zkoumat a z různých zdrojů, tím víc Ti to bude dávat smysl. Zkoumej sebe a zkoumej i ostatní blízké lidi, u kterých znáš datum a čas narození. Jen tak pochopíš, že i když mají třeba Lunu ve stejným znamení i domě, že se u každého projevuje jinak, tak si nazkoumáš apekty a další souvislosti ... A najednou pak přijde to úžasný kouzlo, jak Ti všechno zapadne jak kamínky do mozaiky.
16.04.2014 - 12:55 | Filtr
(Beran) danacka
Ahoj Arezet,
Yod je útvar ze 2 kvinkunxů a jednoho sextilu (to sis určitě někde našla ;)). Jednoduše, když mrkneš do svýho horoskopu zrození, tak uvidíš takovej hodně špičatej trojúhelník vedoucí k Tvýmu Uranu (2 zelený kvinkunxí ramena, spojený modrou základnou sextilu mezi Jupiterem/Dračím ocasem a Marsem). Vidíš? Takže ažněkde budeš číst o Yodech, tak máš na apexu Urana, popř. MC u toho druhýho Yodu, co máš v radixu.

Píší, že energie apexu je nejnáročnější na zvládnutí. Představ si to jako vysokou špičatou horu, na kterou je potřeba vylézt (a je to pěkněj pruďák) a zase slézt (a to je opět pěknej sešup). A taky jako šipku, která ukazuje do ohniska problému, u Tebe Urana v 7. domě). Ono když si přečteš u sebe v horoskopu charakteristiku těch zainteresovaných planet, který do toho vstupujou Jupiter, Mars a pak Uran, včetně samozřejmě znamení, ve kterých je máš atd. Tak pochopíš, že se Ti dva, co jsou ve spodní části a který spolu v podstatě "kamarádí" (sextil je spolupracující energie) spojujou do něčeho, co jakoby "skřípe".

Někde píšou, že kvinkunx by se měl uvažovat jen do odchylky 1 stupně (to bys jich pak měla míň, pokud Tě to potěší - a uvažovaly by se jen ty silnější čáry).

Doufám, že jsem Tě neuvedla moc do zmatení :).
Tady jsem našla 2 zajímavý odkazy:
http://www.astrolot.cz/apraxe1/…
http://www.astrolot.cz/letopisy/…

Každopádně by mě kvinkunxy taky zajímaly. Mám jich v horoskopu až až. Yody teda jen 2, navíc jsou tvořený vždy jedním volnějším kvinkunxem a druhej je tedy do 1 stupně to zas jo.

Mně by to i zajímalo z hlediska tranzitů. Vzhledm k tomu, že mám kvinkunxy křížem krážem, tak během života nemám nouzi o situace, kdy tranzitující planeta dotvoří s planetou v radixu Yod. Co s tím?
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »