Měsíc v konjunkci se Sluncem v trigonech na Černou Lunu


03.04.2014 - 16:05
(Štír) Měsíční štírka25
Měsíc v konjunkci se Sluncem v trigonech na Černou Lunu
Máte někdo osobní zkušenosti s Měsícem v konjunkci se Sluncem v trigonech na Černou Lunu? V horoskopu mám konjunkci na konci 4. domu, na 2. stupni znamení Štíra v trigonech na Černou Lunu, kterou mám na začátku 9. domu, na 1.stupni znamení Ryb. Předem děkuji za názory.

Řazení:
09.04.2014 - 10:25 | Filtr
(Štír) Měsíční štírka25 » neptun
nepíku moc,moc děkuji za astrologickou přednášku. Už chápu. :29:měsíční :64:štírka :122:
08.04.2014 - 19:50 | Filtr
(Váhy) neptun » Měsíční štírka25
Ahoj Měsíční Štírko,
s karmickou osou je to jednoduché. Háček je v systému domů. Přeloženo v Placidově systému se Ti karmická osa odehrává v 6. a 12.domě zatímco např. v Kochově systému se Ti karmická osa odehrává v 5. a 11. domě. V našich končinách je nejvíce zakořeněný systém Placidus a i dle mých zkušeností je astro rozbor mnohem přesnější podle tohoto systému. Konkrétně v Tvém případě to platí také, kdy do nějaké celkové astroskládačky mnohem více zapadá karmická osa 6. kontra 12. dům – viz. práce rodičů + Tvoje VŠ studium. Nicméně si můžeš vše vyhledat v astro knížkách a přečíst si jak výklad např. pro 6. dům, tak pro 5. dům...... a sama na základě subjektivního či přírodního instinktu vycítíš co na Tebe sedí více či s čím se vnitřně více ztotožníš. NEPTUN :64:
08.04.2014 - 16:59 | Filtr
(Štír) Měsíční štírka25 » neptun
ahojky Nepíku
děkuji moc za krásné a zajímavé psaníčko. :6:
Máš pravdu fáze Měsíce se mnou pěkně mávají. Žiju ve vlnách. :15: :19:
Někdy jsem hrozně líná a nic se mi nechce a najednou přijde nával energie.
Psaní měsíčního deníku je bezva nápad :30:
už jako malá jsem si vedla deníček a tam psala svá tajemství.
Akorát úplně nechápu karmickou osu. :8: Většinou mám dračí hlavu opravdu v 6. domě a dračí ohon v 12.domě, ale v jednom horoskopu jsem vypátrala dračí hlavu v 5. domě a dračí ohon v 11. domě. tak nevím, mám v tom maličko zmatek. :29:měsíční :64:štírka :122:
08.04.2014 - 13:30 | Filtr
(Váhy) neptun » Měsíční štírka25
Ahoj Měsíční Štírko,
krátce se vyjádřím k Tvému dotazu či otázce. Tvůj vnitřní „strach“ ohledně školy/zkoušek/ je naprosto přirozený pocit a v Tvém případě souvisí s tím, že Tvoje psychika či nervová soustava je až extrémně napojena na MĚSÍC a jeho fáze. V překladu to znamená, že Tvoje psyché bude fungovat jako příliv a odliv nebo-li v pravidelných cyklech se u Tebe budou střídat např. návaly hyperaktivity a hyperpasivity, pocity vnitřní sebejistoty a vnitřní nejistoty..........náhle v nějakém období připluje nával inspirace, kreativity, myšlenek........a jak mávnutím kouzelného proutku vše odpluje neznámo kam - „kamsi“ do hlubin oceánu.
Takže pro Tvojí psychiku je ideální sledovat velmi podrobně fáze Měsíce a sama „cosi“ vypozoruješ – případně si můžeš začít psát „měsíční“ deník a tam si zapisovat nejen svoje aktuální pocity či nálady, ale hlavně si můžeš zapisovat v jaké fázi se zrovna nachází MĚSÍC!!!! No a po roce či dvou zapisování už si budeš moci udělat psychoanalýzu vlastní psychiky či nervové soustavy. Tato psycho hra s „měsíčním“ deníkem Ti pomůže nejen v sebepoznání, ale také můžeš získané poznatky využít později v psychoterapeutické praxi nebo-li jeden pacient rád mluví, druhý rád kreslí, třetí rád píše...........a dle jeho dispozic mu naordinuješ léčebnou psychoterapii.
Suma sumárum co se týče školy se nemusíš obávat, protože v Tvém případě je tam více plusových faktorů, které jasně ukazují, že školu nakonec doděláš. Za prvé máš genetické předpoklady po rodičích – lidově napsáno psychologii či psychopedagogiku máš v genech. Za druhé z astro hlediska máš zvýrazněn vodní živel a všeobecně platí, že vodní znamení mají výborné předpoklady pro práci, která souvisí s psychoterapií, astropsychologií, psychopedagogikou.......Za třetí máš ČERNOU LUNU v RYBÁCH a hlavně v 9. domě – no a tento dům mimo jiné souvisí s vyšší filozofií, vyšším učením...... - tedy např. se studiem VŠ........nebo-li vše perfektně zapadá do nějaké astroskládačky, kdy při studiu psychologie je tam přítomna konfrontace s „čímsi“ tabuizovaným, sexuálním......Psal jsem Ti o tom už minule v souvislosti s trigony na ČERNOU LUNU. A za čtvrté máš karmickou osu v 6. a 12. domě nebo-li v těchto domech se v nějaké formě řeší např. zdraví, léčitelství, alternativní medicína, pobyty v nemocnici............Takže to znovu zapadá, kdy můžeš v budoucnu např. pracovat v nějakém psycho centru, léčebně......a tam používat alternativní psycho metody což jsou vše záležitosti 6. a 12. domu. NEPTUN :64:
07.04.2014 - 14:38 | Filtr
(Štír) Měsíční štírka25 » neptun
ahojky Nepíku
moc,moc děkuji za krásný výklad a velmi zajímavé počteníčko. :1:
U mě sedí s rodiči první varianta, ale i druhá verze je pro současnou dobu pravdivá.
S trigony na Černou Lunu opět vše sedí. :15:
Psala jsem to i tady, když jsem si zakládala diskuzi o konjunkci měsíce a slunce, že mám rodiče z oboru.Pak jsem otázku smazala a upravila. Nikdo mi neodpovídal. :8:
Asi se lidi lekli, že mám tátu cvokaře. :23:
Vyrůstala jsem teda v prostředí, kde se řešila psychologická problemetika...témata Černé Luny.
Moje studium tajné není.Studuji obor psychologie a speciální pedagogika. Pakliže dodělám školu chtěla bych pracovat jako dětská psycholožka, po mamině.
Podíváš se mi prosím do horoskopu zda dodělám školu? Občas mám všeho plnou hlavu a mám pocit, že nic nezvládám.
Jěště jednou děkuji za moc, moc krásný výkládek :29:měsíční :64:štírka :122:
07.04.2014 - 00:55 | Filtr
(Váhy) neptun
Ahoj Měsíční Štírko,
krátce se vyjádřím k Tvému dotazu. To, že máš v horoskopu konjunkci SLUNCE+MĚSÍCE mimo jiné znamená, že jsi z hlediska astrotypologie osobnostní typ: NOVOLUNÍ což ukazuje, že jsi velmi emocionální, vulkanická, intuitivní........dívka se sklonem k různým subjekcím, fantaziím......občas se můžeš cítit vnitřně nejistá, trpět změnou nálad........vše dle fází MĚSÍCE!!!!
Z astropsychologického hlediska má konjunkce SLUNCE+MĚSÍCE dva prazákladní významy.
Za prvé může symbolizovat absolutní harmonii mezi rodiči či upřímnou lásku mezi otcem+matkou nebo-li v dětství jsi mohla intenzivně cítit nejen lásku+harmonii mezi rodiči, ale také jsi mohla v nějaké formě intenzivně cítit harmonii mezi mateřskou a otcovskou láskou. Zkrátka, že jsi po dobu celého dětství byla rovnoměrně citově nasycena či naplněna jak od mamky mateřskou láskou, tak od taťky otcovskou láskou. Toto podporují aspekty o kterých sama píšeš – konjunkce S+M ve Štíru + ve 4. domě/dětství/ + blahodárné trigony.
Za druhé může konjunkce SLUNCE+MĚSÍCE symbolizovat jakési zmutování či splynutí otce+matky v jednu bytost/osobu/, že takzvaně splyne otcovský+mateřský archetyp. Tento případ nastává při rozvodu rodičů a v dnešní době je to klasika - otec „uteče“ od rodiny a mamka/žena/ začne byť nevědomě plnit také otcovskou roli nebo-li v dětství jsi v případě rozvodu rodičů mohla intenzivně cítit, že jeden z rodičů plní obě role zároveň – tedy mateřskou+otcovskou roli. Toto mohlo u Tebe vyvolávat pocity citového zmatku, citového chaosu, citového nenaplnění........a v případě, že nepřítomen byl otec Ti v dětství chyběl otcovský model či mužský vzor což mohlo podpořit i to, že na školách výrazně převládá ženský element. No a tyto spíše „negativní“ zážitky z dětství se Ti nyní mohou v různých formách promítat do partnerských vztahů např. si podvědomě vybíráš starší partnery, otcovské typy, střídáš partnery............
Co se týče ČERNÉ LUNY, tak všeobecně platí, že symbolizuje smrt ve všech formách, symbolizuje nějaké tabu či „cosi“ sexuálního......a pak záleží na postavení + aspektech. U Tebe jde vše do pozitivna, kdy jak sama píšeš máš SLUNCE+MĚSÍC v blahodárných trigonech na ČERNOU LUNU a tak vše může do budoucna souviset s Tvým povoláním – na svém astroprofilu píšeš, že studuješ psychologii a tak jako psycholožka budeš natvrdo konfrontována s tématy ČERNÉ LUNY nebo-li psychické nemoci typu: anorexie, bulimie, různé poruchy osobnosti, sebepoškozování, znásilnění/incest/, schizofrenie, autismus........v nějaké formě souvisí nejen se smrtí, ale také s „čímsi“ tabuizovaným či sexuálním dle individuálních problémů pacienta. Můžu se na závěr zeptat? Jaký obor psychologie studuješ – jestli to teda není tajné. NEPTUN :64:



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »