Dlouhodobý lymfatický zánět


23.03.2014 - 14:14
(Ryby) Ida 29
Dlouhodobý lymfatický zánět
Zánětu předcházelo zranění na levé holení kosti - pád na schodech. 26. 7. 2007 se noha zapálila a byla léčena antibiotiky. Po léčbě zůstal noha širší, kůže tmavě zbarvená a na přední části nohy se utvořila vystouplá jizva, která někdy praskne a vytéká z ní bílo-žlutá tekutina. Další zánět se vrátil až 25. 6. 2010 a byl znovu léčen antibiotiky. Po přeléčení se zánět vrátil znovu. Na radu léčitele se zánět léčil zelenou stravou - brokolice, zelená paprika, okurka atd. Na nohu byly přikládány obklady ze švédských kapek. Zánět se podařilo potlačit, ale ne vyléčit. Teď se vrací v kratších intervalech.Prosím o radu, jak to vyléčit? Děkuji :74: :17: :74:

Řazení:
13.09.2014 - 09:13 | Filtr
(Váhy) sunrise
Co zkusit chlorofyl ve spreji? Je to zelená zvenčí a mně pomáhá výborně.
24.03.2014 - 21:50 | Filtr
(Ryby) Ida 29 » Suea
Na tom něco je. Taky si kladu otázku co je v životě špatně. Děkuji :17: :74:
24.03.2014 - 21:45 | Filtr
(Ryby) Ida 29 » Samanthaa
Děkujeme za rady, vyzkoušíme to. :27:
24.03.2014 - 20:34 | Filtr
(Lev) Suea
Nelze léčit oko bez hlavy, hlavu bez těla a tělo bez duše /Hypokrates/.
Ani nehoda není náhoda:
http://empatia.inshop.cz/otokyedemy…
http://empatia.cz/prehled-pricin-ne…
24.03.2014 - 20:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ida 29
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pokud nemá horečku, nebo zvýšenou teplotu, tak je možno (zatím) se obejít bez antibiotik. Streptokoků je si 70 druhů a domnívám se,že jej identifikovali při zánětu v plicích. Může, ale i nemusí mít souvislost s nohou. Dobře, pokusíme se o něco. Jde totiž o to, že za normální situace se potřebuji pacienta dotknout, nebo aspoň jeho astrálního těla. Jde o to, každý máme trochu jiné složení osobní vibrace, indové rozlišují asi 5 kupin, v evropě jsou 4. Má to ten projev,že co jednomu pomáhá, druhému to nic nedělá. Toto je i příčinou, proč např. které páry nemohou otěhotnět, ačkoli jsou zdravotně v pořádku. No a každá bylinka má vybraci pro jinou skupinu. Některé lze použít i pro další skupinu, ale ne pro všechny tři současně. Bylinky působí nejen na hmotné tělo, ale i předávají informaci astrálnímu tělu.
Takže, Lichořešišnice větší, je kytka, někdo ji pěstuje v truhlíkách, je docela okrasná, má červeno oranžové květy - dají se jíst,můžou se dát do salátů. Jinak se prodává jako kapky. Nevím co je na obalu napsané, jaké doporučení, občas tam píší jen jednu indikaci, ale pro nás bude tato tinktura stěžejní.Kapky mají příjemnou chuť trochu jako kafe :3: Doporučené dávkování dodržte.Kromě toho 2x denně čaj: 2x čaj z řepíku lékařského a 2x čaj z měsičku lékařského. NE ZASEBOU! Nechte si aspoň hodinu odstup. Pak z měsíčku uděláte výluh (stejně jako čaj). Do studeného,nebo jen mírně vlažného čaje, namočíte plátno a obalíte nohu aspoň 2x denně,klidně na 15 minut. Pak nechte nohu uschnout a natřite ji měsíčkovou mastí. Ideální je od Dr.Popova - je v masťovém základu, tedy nealergizuje. Stojí asi 60,-Kč, čaj 40,-50,-Kč a lichořežišnice taky cca 60,-Kč. Mělo by se mu ulevit. Každý bylinný čaj odkyseluje organizmus, bylinné čaje jsou zásadité. Kostival je úrazy kostí, vaziv,šlach a svalů. tady je želproblém jinde. Rozhodně nevnucuji tento postup!!! Je to pouze můj soukromý názor! Vyhledejte si jednotlivé bylinky na netu, aby jste měla představu co dělají,pro klid duše. Držím palečky :74: :74: :74:
23.03.2014 - 21:23 | Filtr
(Ryby) Ida 29 » Samanthaa
Lékaři řekli, že je to streptokokový zánět. Jizva je v polovině přední části lýtka. Brní, mravenčí jen polštářek na chodidle - za prsty. Noha je teplá až horká. Když se to zhorší - tak je lýtko intenzivně červené, citlivé na dotek, kůže je naběhlá. Pod kůží se rýsují drobná kolečka. Chladí to v ledové vodě nebo přikládá studené obklady.
Oprava: Tekutina vytéká z houbovitého výrůstku při škrábnutí nebo když lýtko oteče tak, že praskne.
Zelenou stravu jsem brala, jako ochlazující a uklidňující. Dlouhodobě se to jíst nedá. :28:
Předtím měl ještě zánět v plicích, vykašlával hlen. Přeléčili to také antibiotiky. Marodil s tím rok - stále se to vracelo. Lékaři povídali, že má v těle zánět, který se stěhuje.
Myslíte mazat tu nohu kostivalovou mastí?
Co je to ta vaše oblíbená Lichořežišnice - kapky, tinktura? Dá se na to také použít? Dík za odpověď :74: :17:
23.03.2014 - 20:48 | Filtr
(Ryby) Ida 29 » růžička
Bércový vřed to není.Byl s tím u specialisty v Motolské nemocnici. Kůže nemokvá, je suchá ani nesvědí. Výrůstek - jizva je taková houbovitá. Krevní řečiště je čisté, bez omezení.
Vyšetření sleziny mu nikdy nedělali - červená řepa je jeho oblíbená. Očistné dny si dělá z vlastní vůle.
S těmi otoky máte pravdu, zhoršuje se to a hodně se potí. O té soli jsem to nikdy neslyšela. :4: Je to fajn nápad. Zkusí i ty masáže. Dík za rady.
Ida
23.03.2014 - 20:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
K léčiteli: jeho rada je asi tohoto typu: Tohle užívej, to ti nemůže uškodit,kdyby to náhodou pomohlo, tak jen dobře. :1: :1: :1:
23.03.2014 - 20:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A ten zánět je virový, nebo bakteriální? Zjistili to z krve, dříve,něž dali recept na antibiotika,jinak mohli napsat špatné, které zánět potlačí, ale nevyléčí. Když se zánět opakuje, nebo stěhuje, tak není správně diagnostikován. Pokud toto vyšetření neudělali,tak ho lze udělat dodatečně. :1:
Nepíšete kde ta jizva je v které části holenní kosti,ale souhlasím, s předchozím příspěvkem, že to vypadá na bércový vřed ( otevírání rány a vytékání "tekutin") vzniká to právě nedokrvením končetin, ale to by jste jistě poznala,protože by vám často brněla noha od kolene ke kotníku,byla bledá a studená...Při pádu jste si mohla narazit i kostrč a to by později odpovídalo nedokrvené končetině...důležité je zjistit původce zánětu:vir - bakterie a proč se jizva otevírá - zda jde o bércový vřed,nebo něco jiného. Ta zelená strava vám neublíží, takže pokud vám chutná, tak ji klidně papejte. Ty kapky taky můžete užívat, ne že by něco vyléčily, protože kostival v nich není( ten je na rány typu pohmožděniny,zlomené kosti a pod. a je v tomto z bylinek nezastupitelný, další jsou pouze k němu sekundující)ale nějakou ochranu udělají. Kapky jsou vyrobeny na vnitřní užití - širokospektré ( takové univerzální, jako např. šampon s kondicionérem,nebo univerzální gumy na auto - v zimě kloužou a v létě jsou nanic) a kostival, jako jediná bylinka( jediná -takhle narychlo z hlavy) se vnitřně neužívá! :78:
23.03.2014 - 19:42 | Filtr
(Lev) růžička

To vypadá spíše na bercový vřed.!Doufám, že nejste diabetik.!!K prvním projevům patří místní zčervenání pokožky, otok, svědivý ekzém, postupující až do rozsáhlých defektů, které jsou vlhké, okolí jeví známky žilní nedostatečnosti, patrny jsou pigmentové skvrny.Nevím jesli ještě dnes se rána omývá tenciálovou fialovou vodou.Přikládal se na bercák z kostivale list čerstvý .
Raději navštivte lékaře odborníka.!! Antibiotika a lékař specialista na cévy. Noha se špatně prokrvuje a chce to včas léčit.!! Možná by byl dobrý lék na prokrvení cév a žil a to detralex(na recept)
Pohanka na cévy,černý rybíz. Lépe lékař a až se rána zahojí pak teprve pořádná masáž, uvolnění otoků kotníků,achylovky, nártu, prstů,lýtka, koleno, stehno - směr třísla atd..
Určitě vynechat mléčné výrobky a soustředit se na očistu tlustého střeva-(zelený jíl,vyšetření kolonoskopie a vyšetření sleziny, která je důležitá pro lymfatický systém.Slezina-černá ředkev. Otoky jsou kolem kotníků a nohy bývají taky oteklé, někdy i bříško a obličej, tělo je zavodněné.Nahřívací solný polštář, 17 x 14 cm si pořidte a nahřejte ho v troubě na 50stupńů a těsně před spaním si na něho lehněte, bude v oblasti beder. Vytáhne vám přebytečnou vodu z těla. To dělejte tak dlouho dokud otok nezmizí.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »