Jak poznat neplodnost v horoskopu?


16.03.2014 - 17:47
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Jak poznat neplodnost v horoskopu?
Ahoj :-)Víte někdo, zda a jak lze poznat neplodnost v horoskopu muže? Nějaké příklady z "praxe", nápady, jaké aspekty by ji mohly naznačovat atp?

Řazení:
01.04.2014 - 07:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » gulka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele flyboy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já bych doporučil i fyzické spojení. mým přátelům to moc pomohlo a mají krásné děti. :3: :74: :27:
31.03.2014 - 14:27 | Filtr
(Panna) gulka » bhakti
Ďakujem za odpoveď ... verím, že všetko má svoj zmysel :3:
27.03.2014 - 21:47 | Filtr
(Kozoroh) bhakti » gulka
V horoskopu manzela retrogradni saturn v patem dome.Myslim ze jsou zde karmicke veci.Nekdy se tyto veci procisti,kdyz clovek venuje svou lasku cizim detem,a teprve potom prijde dite vlastni.Verme vesmiru,nic se nedeje jen tak,a vse ma svuj smysl. :68:
27.03.2014 - 08:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » gulka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:27: :1: :29:
27.03.2014 - 08:08 | Filtr
(Panna) gulka » Madahi
Ďakujem a vaše slová si zoberiem si srdcu, cítim, že mi rozumiete

Prajem všetko dobré
26.03.2014 - 17:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » gulka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, já vnímám, že Váš věk už Vás trochu zneklidňuje vzhledem k mateřství, ale právě proto je tomu třeba dát volnost. :27:

Věnujte se životu teď a tady, přestaňte řešit život, jeho podstatu a dejte mu volnost. Až se této snahy pustíte, dáte tím volnost svému osudu. Na jednu věc si dávejte pozor, tou vaší snahou najít ty detaily, důvody a řešení máte genetickou dispozici přehlížet a nevšímat si toho nejdůležitějšího. A k tomu vede cesta právě tím, že život přestanete řešit, protože ho nevymyslíte. Jakmile se pustíte té snahy ho vyřešit, vyřeší se sám. Ale musíte být schopná informace, které jsem vám předala, přijmout, protože máte tendenci hledat něco jiného (geneticky) a to nejdůležitější vám proto s tímto přístupem (znovu podotýkám je to genetické)bude mít tendenci vždycky unikat. Pozorně si i několikrát přečtěte, to co jsem vám napsala v minulé odpovědi i nyní a nechte si to procházet hlavou. Máte tam naprosto všechno napsané, do puntíku. Je to v podstatě jednoduché. Manželovi zrovna tak řekněte, že jeho cestou je nevinnost, nic nechtít mu dává tu největší šanci naopak dostat, to co potřebuje. Každý to máme jinak, on to má přesně takto - nic nechtít. Víc v podstatě není nutné psát, protože každé slovo může svádět k hledání pravého opaku toho, co se Vám snažím říci. Tak to máte zase Vy. Na určité věci prostě musí člověk dozrát a tohle máte Vy oba společné, i když každý jinak.

Zkuste třeba ještě něco zkusit z tohoto: http://masaze-dana.cz/blog/…
Držím pěsti... :12: :29:
26.03.2014 - 14:56 | Filtr
(Panna) gulka » Madahi
Ďakujem,dali ste si námahu na takú dlhú odpoveď. Len ja mám už 38 rokov. Máte zrejme pravdu s tým strachom, ale väčší je u môjho manžela. Bojí sa, že nemáme na deti dostatok peňazí. Čo podľa mňa vôbec nie je prioritou. Ja neviem z čoho mám strach ... nejako ho u seba necítim. Myslím si, že by som kľudne zvládla aj 3 deti... ale nejaký blok do mňa vštepila moja mama, ktorá sa neustále bála, či náhodou nie som tehotná (to ešte počas strednej školy a možno aj dlhšie a nemala na to dôvod - aspoň podľa mňa).
Ale dúfam, že aspoň 1 potomka budeme mať. Rada by som to vyriešila, no vôbec neviem ako na to, fakt vôbec a to je strašný pocit. Skúsila som aj umelé oplodnenie hoci som sa s tým nestotožňovala, len čo neurobím preto!

26.03.2014 - 08:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » gulka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Můj pohled... :1:
Pokud se oba vzdáte vnitřní vzdoru a odporu, pokud se svěříte běhu života do rukou a s důvěrou počkáte, budete na okolnosti v klidu reagovat, pak je větší šance na otěhotnění. Zkusit to beze strachu a očekávání, lpění a přijmutí situace, potom máte daleko větší šanci dosáhnout vysněného miminka :27:.
U Vás vidím, že zrození potomka mělo být stejně, až tak nejdříve kolem 33 roku. Cítím, že oba máte strach, Vy větší. Netrpělivost a spoléhání se na lékaře Vás brzdí. Ale u vašeho muže cítím a možná se s tím někdy setkává, že působí chladnějším dojmem (ale není), je více soustředěný na sebe, na dokonalost své práce i své osoby, na výdělek a zabezpečení rodiny (upravený, doladěný... i pracovně na sebe hodně náročný - tady je třeba polevit). Jste oba dva dominantnější, silní, proto nebuďte příliš tlačící na věci a hlavně na početí (i když budete operovat věkem), což je logické, nicméně v tomto případě blokující. Jako partneři se k sobě hodíte, energeticky spolu ladíte, pokud respektujete jeden druhého v jeho odlišnosti a nesnažíte se ho předělat a spolupracujete spolu.
U Vás vnímám rodový (po linii předků) strach z neschopnosti přežít jako druh (to se do vašeho problému může hodně promítat), strach z nedostatků prostředků (podvědomý strach) na přežití a uživení se. Úsilí zajistit si prostředky (finance), abyste byli zabezpečeni, což vibruje nízko - strach, tudíž to blokuje uvolnění se k otěhotnění). To potom může podvědomě Vám našeptávat "ještě nemůžu otěhotnět, ještě nejsem dost zabezpečená" nebo vašemu manželovi. Nalijte si čistého vína,má někdo tyto pocity, ale otevřeně. U Vás obou vidím, že v linii vašich předků se dělo něco kolem dětí, početí, otěhotnění, uživení dětí, vztahové věci mezi partnery, odmítání dětí, nechtěné děti a tudíž, toto si nesete i vy a je to nějaký váš úkol,abyste pomocí lásky, důvěry, respektování, přijetí i uvolnění se, mohli dosáhnout změny a beze strachu otěhotnět. Můžete říkat, že to tak není, nic Vám netvrdím, jen vidím, že (možná i vědomé strachy), ale spíše nevědomé rodové zkušenosti, odpuštění někomu - třeba nějakému předkovi( to ale víte vy),uvolněním se z těch pout minulosti se z toho můžete dostat. Prostřednictvím pomáhání (speciálně u Vás) druhým, pomůžete i sami sobě.
Tak to je moje reakce na Váš příspěvek a vezměte si z toho, co sama uznáte. Nepřu se, netvrdím, ale tak to vidím a cítím já. Hodně štěstí. :12:
25.03.2014 - 10:06 | Filtr
(Panna) gulka
Pridávam sa k téme, lebo ani mne sa nedarí už 9 rokov otehotnieť. A to mám už za sebou 4 umelé a neviem čo všetko. Ja som nar. 18.9.1975 o 17,21 hod a manžel je nar. 26.12.1971 cca o 7mej hod.. Možno ak sa porovnajú dátumy s inými, čo majú tento problém nájde sa niečo spoločné? Možno aj postavenie čiernej luny v horoskope ...? Želám všetkým, aby sa ich očakávania splnili a dočkali sa príchodu dieťatka.
18.03.2014 - 21:08 | Filtr
(Štír) Ilona Regina » Pietra di Luna
No vzhledem k tomu, že Býk je o plodnosti a Černá Luna ukazuje na potíže, navíc v této oblasti, je to jistě jedna z indícií tohoto problému. Jistě na to mají vliv i další konstelace, a když se toho sejde víc, jak je to nic moc...černá Luna má dost významný vliv na plodnost, těhotenství, jedná se také o karmický vliv, je dobré podívat se do prenatálu, co se stalo. Je pravda,že v opozici na Pluta a ještě ve Štíru také nic moc, a v 8.karmickém domě.

Saturn ve Štíru - hodně ať se pročišťuje, nyní je nejlepší doba, ostropestřec, kopřivy, apod.

Ale i s tím se dá pracovat, nikdy není nic zracené, pokud to sám nevzdá. Držím pěsti :3:
17.03.2014 - 20:18 | Filtr
(Rak) Martin_B_D » Pietra di Luna
Ak tam nejaké zranenie bolo, tak určite ...
Alebo jednoducho vtedy, keď sa stanovila diagnóza ...
ale nie len tranzity, ale aj direkcie ...
17.03.2014 - 19:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Martin_B_D
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tím pádem by bylo dobré udělat tranzity pro dobu, kdy došlo ke zranění, které mohlo neplodnost způsobit?

17.03.2014 - 19:46 | Filtr
(Rak) Martin_B_D » Pietra di Luna
Tak ono je ideálne posúdiť horoskop ako celok.
Treba nájsť jeho slabiny a posúdiť dôležité body ako ASC, Slnko, Mesiac, 6. dom.
Tiež je dobré zistiť dobu, v ktorej sa problém odhalil, tranzitujúce planéty by mohli poukázať, s ktorou časťou horoskopu to najviac súvisí.
Tá opozícia Saturn Venuša zo Škorpióna do Býka je dosť pravdepodobná. Škorpión ovláda pohlavné orgány a Býk ako opozičné znamenie nepriamo tiež. V hociktorom znamení ak je Saturn, tak je náchylnejšie na choroby. Saturn brzdí tok energie v danej oblasti.
17.03.2014 - 18:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ilona Regina
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Černá Luna mě nenapadla!

Je v Býku v 8.domě, v opozici na Pluto ve Štíru a v kvadratuře na Merkur, takže tyhle tři "planety" tvoří T-kvadraturu. To se mi moc nelíbí...

17.03.2014 - 18:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Martin_B_D
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
TAky jsem si říkala, že se podívám na 5.dům, ale ten vypadá v pořádku - je ve Vodnáři a je zde Jupiter v sextilu na Uran ve 3. domě.

Ovšem Saturn ve Štíru je (3.dům), stejně tak Pluto (2.dům). Saturn je v opozici na Venuši v Býku. Úplně nejdřív mě napadlo to Pluto ve Štíru v kvadratuře na Merkur, ale to se mi nezdálo.

Teď mi ale napadá, jestli něco neznačí ta opozice Venuše-Saturn :63:

Děkuju!
16.03.2014 - 23:00 | Filtr
(Štír) Ilona Regina
Zkuste prozkoumat černou lunu:))
16.03.2014 - 22:29 | Filtr
(Rak) Martin_B_D
Podľa mňa by to mohlo súvisieť s domom detí (V.).
Ak je tam napríklad Saturn. Prípadne Saturn v Škorpiónovi (pohlavné orgány), ale to mohla byť skôr zdržanlivosť. Poškodená Venuša (žľazy) v 6. dome (choroby). U žien sa pozerá na Mesiac, ale neviem či aj u mužov. Ale to sú len také nápady. Treba pozrieť nejakú astromedicínsku literatúru, ...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »