vhodný termín pro lékažský zákrok k nosu


10.03.2014 - 20:43
(Blíženci) Modano
vhodný termín pro lékažský zákrok k nosu
Dobrý den,potřeboval bych poradit s termínem kosmetického lékařského zákroku týkající se chrupavčité části nosu pro svou partnerku. Nos ovládá štír ačkoli je na hlavě (ovládá beran), týká se to kostí, kůže i chrupavky, tedy není vhodný kozoroh, pro narkózu je špatný měsíc ve vodnáři a ryby nechceme riskovat kvůli jejich X faktoru a lékařský zákrok by neměl být prováděn ani při přibývajícím měsíci, ani při úplňku a novolunní také není bezpečné. Tím pádem jsou termíny operací do května více než omezeny, když přihlédneme, že 21.3-20.4. je slunce v beranu-což znamená ne zákrokům týkající se hlavy a neoperuje se v pátek a vhodné termíny připadají na víkendy.Moc prosím o radu, které faktory jsou významnější pro lékařský zákrok- zda fáze měsíce, či znamení ve kterém se měsíc / slunce nachází a konkrétní část těla. Děkujeme

Řazení:
05.06.2014 - 21:08 | Filtr
(Střelec) Janssen » Modano
Ahoj,vůbec se Ti nevysmívám, jen jsem napsal svůj názor. To, že se kdokoliv zde zaregistruje, neznamená, že musí se vším souhlasit - jsi na Diskuzi - to znamená různorodost názorů a určitě ne vztahovačnost, ublíženost a pocit křivdy pro nesouhlas s Tvými názory....Každý v něco nebo v někoho věří, ale jsou rozhodnutí, které musí každý učinit sám za sebe, s plnou odpovědností a možnými důsledky. Spoléhat a přenášet odpovědnost na něco (někoho) jiného,je znakem nedospělosti, osobní nezralosti, nevyzrálosti.
Neznáš mě, nevíš čemu rozumím a čemu ne, vůbec to nevíš, ale hned děláš závěry a to je špatně,nauč se diskutovat a ovládat, jinak se Tě někdo příště zeptá proč tady vlastně jsi, když tohle neumíš. A nakonec: znám několik vynikajících lidí, kteří se taky zajímají o horoskopy apd. Ale vždy jsou tak trochu nad věcí, je to jejich koníček, ale svůj život si dokáží řídit podle sebe a ne podle hvězd....to je vše - Konec.
15.04.2014 - 23:39 | Filtr
(Blíženci) Modano » Janssen
Myslím to naprosto vážně, je mi jedno, jestli tomu věří lékaři dokud to nebude dělat někopmu, kdo o tom něco ví. A pokud tohle považuješ za srandu, pak nechápu, proč jsi registrovaný na těhle stránkách a řešíš tyhle věci, aby ses vysmíval něčemu čemu nerozumíš????
21.03.2014 - 19:49 | Filtr
(Střelec) Janssen
To fakt myslíš vážně?...nebo sranda? To druhé by bylo přijatelnější. Zkus tohle říct nějakému lékaři a uslyšíš určitě vyčerpávající odpověď nebo taky nestihneš ani odejít dveřmi....
18.03.2014 - 14:13 | Filtr
(Blíženci) Modano » Ida 29
Ahoj Ido, děkuju za příspěvek
18.03.2014 - 12:39 | Filtr
(Blíženci) Modano » Martin_B_D
Ahoj Martine, děkuji za odpověď
11.03.2014 - 09:34 | Filtr
(Ryby) Ida 29
Ještě bych upozornila na Saturn ve Štíru - nos - chronické problémy, dlouhé léčení. Luna by neměla být ve Štíru. Doba po úplňku je vhodná k hojení ran.
Když byl Saturn v Panně, tak jsem šla na operaci kýly - operovali mi jí 3x. :41:
11.03.2014 - 08:33 | Filtr
(Rak) Martin_B_D
Okrem týchto všeobecných faktorov, odporúčam brať do úvahy natálny horoskop, tranzity, direkcie, lunárne a solárne horoskopy. Tak neviem či sa nejaký vhodný termín nájde :).


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »