živly


27.02.2014 - 10:55
(Rak) Martin_B_D
živly
Zdravím, aké máte skúsenosti s ľuďmi, ktorí majú dominanciu nejakého živlu, alebo im nejaký živel chýba?

Stránka: 2 1
Řazení:
08.10.2015 - 18:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele plutarch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já jsem ohěň v zemi. Furt kouřím a pravidelně vybuchuju, hned to ale přejde. Když ale nastane erupce nezůstane kámen na kameni. Mám dva poznatky. Lidé ke mně lnou jako ke kamnům a zároveň se mě bojí, protože neustále hrozí erupce. Žít se mnou je jako žít pod Vesuvem.
08.10.2015 - 17:51 | Filtr
(Lev) Marhon
mam nejvíc oheň a vodu, vlastně dva protiklady. i sem přemýšlela, jestli to nemůže mít vliv i na to, že něco chci a nemůžu to mít. už sem to tu psala a ač mi bylo vysvětleno, že ne, pořád mi to vrtá v hlavě. protože se mi tenhle děj v různých podobách opakuje. třeba miluju výšky, ale nemůžu se z výšky dívat, protože se mi točí hlava.
když to začnu sledovat, tenhle stav je u mě poměrně častý. pořád si říkám, co když ty protiklady .... ten oheň a voda... :4:
08.10.2015 - 17:15 | Filtr
(Beran) Marie21 » Ilona Regina


Milá paní Regino,

velice pěkně jste to napsala, souhlasím s Vámi, jak to do sebe pěkně zapadá, ovšem z pozice človíčka, který si musí jednotlivé konstelace projít, to zase taková hitparáda není :39:.
Dnes jsem naznala, že kolem mě krouží nějaká černá magie. Od roku 2010 jsem již převálcovaná Saturnem konjunkce Pluto a předpokládala jsem, že už bude lépe. Bohužel nic. Není z čeho brát, žádný zdroj, ani zvenčí ani zevnitř.
Uran se Sluncem - konjunkce, který nyní proběhl, mi také nepřinesl očekávanou pozitivní změnu (např. novou práci) a to jsem človíček, který stále něco tvoří potom zase nechám v klidu Vesmír pracovat a ponechávám věci plynout. Řekla bych, že se pořád něco děje, ovšem pořád něco jiného, než by se mně zamlouvalo.....už si opravdu zoufám :9:.

Odpověď na příspěvek jsem vytrhla z kontextu, ale jen jsem reagovala na Vaši myšlenku. Často zde čtu Vaše komentáře i Vaše stránky astrologie. Moc pěkné. Zdravím Marie.
19.09.2015 - 21:49 | Filtr
(Váhy) pani Bežná
u mna je v prevahe ohen - vzduch (narovnako), rychlo sa viem pre nieco nadchnut, ale niekedy zacate veci uz nedokoncim, alebo len s namahou dotiahnem do konca.
Ale zda sa mi ze vekom je to trochu lepsie :-) :1:
19.09.2015 - 21:25 | Filtr
(Štír) vlna.c » Ilona Regina
Tak souhlasím. Zivly se doplňují od partnera. Ja mam převahu vody. Takže cítím emoce lidí. Protože mám taky hodně vzduchu. Tak jsem byla hodně v myšlenkách. Ale chybí mi oheň....ten doplňují sportem. Zemi doplňují manuální činnosti.....výroba svíček....keramiky....a siju
15.06.2015 - 14:09 | Filtr
(Štír) Ilona Regina » Martin_B_D
ano, tak, tak, není určitě náhoda, koho potkáme a kdo nám vstoupí do života....Z pohledu aatrologie je určitě zajímavé sledovat i hemisféry, kvality, polarity, planety a vlastně vše. Je úžasné, jak to do sebe vše zapadá a jak to funuje, na tom je astro krásné...
15.06.2015 - 13:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ilona Regina
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo jo naprostý souhlas,už jsem skoro jako Mičurin. :4:
15.06.2015 - 13:21 | Filtr
(Štír) Muriel.le » Martin_B_D
jak to vnímám?...no já nevím...:) možná že jsem trochu lenoch:) nechce se mi pracovat:) při práci jsem roztržitá...dělám deset věcí najednou a ani jednu nedokončím...takže tak asi...
ale necítím se být nepraktická...:) uklidit a ustlat umím:)
samozřejmě že ten živel doplňuju...chodím bosa, rejpu se v zahrádce, dělám keramiku, to mě dobíjí...
15.06.2015 - 13:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bubobubo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hmm... tak já k tomu nemám žádnej vzduch... jen nevím jak se to u mě projevuje... Kamarádka mi řekla, že jsem na to svoje znamení docela netypická :4: :29:
15.06.2015 - 12:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Neferlin
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No jo hezký,ale bez té země je to někdy na prd.Protože ta země by tomu dala punc....něco v tom smyslu jako,jo tohle udělat takhle a tečka.To mi chybí...jako bych měla pořád otevřené dveře a někdy by se přece jen hodilo pořádně zabouchnout. :1:
15.06.2015 - 12:56 | Filtr
(Rak) Martin_B_D » Ilona Regina
áno, tiež som si to všimol že sa zvyknú partneri živlovo dopĺňať, ale aj v ostatných veciach ako sú kvality, alebo hemisféry.
15.06.2015 - 12:54 | Filtr
(Rak) Martin_B_D » Muriel.le
Tak tej vody máš požehnane, ako vnímaš ten nedostatok zeme?
15.06.2015 - 12:51 | Filtr
(Štír) Ilona Regina
Miý Martine,

vždy se chybějící,či slabě zastouené živly projeví v povaze životě dotyčného. Ale určitá kompenzace je, když máem nějaký protějšek, nejlépe partnerský, který nám toto "dodá". Jinak se s tím dá hodně pracovat, doplňovat a podporovat barvami, obklopit se něším, co daný živel zastuuje, atd.
15.06.2015 - 12:43 | Filtr
(Štír) Muriel.le
mám převahu vody a žádnou zemi...jsem velmi velmi citlivá a hodně brečím...musím podotknout, že ráda brečím:) ...jde to úplně z duše a dělá mi to hodně dobře:) když se vybrečím, tak je mi pak několik dní hoooodně dobře:) jinak díky té vodě mám zvýšenou citlivost na emoce jiných lidí - ačkoliv oni je tají, nebo nedávají najevo, já je vnitřně cítím a prožívám s nimi...někdy nic moc:)
mám také málo ohně, takže nadšení pro věci sice nechybí, ale brzy opadne
mám pořád studené ruce...:)
15.06.2015 - 12:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bubobubo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak to máte hezký :17:

U mě to je oheň a voda půl na půl a převažuje země. Dýl přemýšlím jestli něco uskutečním a když se pro to rozhodnu, tak přes to vlak nejede :4: Umím se rozhodovat i rychle, ale po většinu to stojí za prd :4:

:29:
15.06.2015 - 12:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mám zkušennost jen se sebou,protože se lidí neptám na živly.A já to mám půl na půl oheň-voda a jeden vzduch.Jak se to projevuje?Zajímá mě mnoho věcí,z nich některé víc a těm se pak věnuji,dokáži rychle reagovat na určité nenadálé situace,mám ráda humor a obklopuji se lidmi,kteří dokáží být zapáleni pro věc,jak se říká - to je ten oheň.No ale také jsem hloubavá,často přemýšlím o všem možném,uchyluji se někam do ústraní a jen tak jsem,mám potřebu smysluplně pomoci a také mám potřebu cítit opravdovost ve vztazích - to je ta voda.
No a ten vzduch mi tím vším občas zavane a přinese nový nápad jak a co dál,když se mu zdá,že příliš dlouho váhám,nebo mám snahu se úplně zaseknout z jakéhokoliv důvodu. :1:
15.06.2015 - 10:27 | Filtr
(Váhy) Marcie
Výrazná prevaha ohňa, veľa nových nápadov, ale problém s realizáciou a doťahovaním vecí do konca ... oscilácia energie od maximálnej aktivity po " odpadnutie " ... väčšinou studené nohy a ruky :1:
13.06.2015 - 16:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mě chybí vzduch, ale potřebuju mít pořád nějaké změny nebo si změny najdou mě :4:
03.03.2014 - 14:03 | Filtr
(Panna) Arezet » Arezet
pardon vzdušný ascendent,blbnu
03.03.2014 - 13:56 | Filtr
(Panna) Arezet » Martin_B_D
jinak jako mám ohnivý ascendent,takže občas se zachovám tak že sama to nechápu,normálně bych řekla že jsem introvert,takový melancholik,jenže když mi o něco jde,tak se cítím jako extrovert,prostě mám v sobě 2 lidi no jestli né rovnou 3,jinak nejsme bezcitná,když nemám vodu,ale dám víc právě na rozum
03.03.2014 - 13:51 | Filtr
(Panna) Arezet » Martin_B_D
projevuje se to tak,že jsem více nervově labilní,je pro mě hodně těžké se uvolnit a relaxovat,pořád něco řeším analyzuju,snažím se o dokonalost ve všem,no nejdřív myslím a dá mspíš na hlavu než na srdce
02.03.2014 - 18:01 | Filtr
(Rak) Martin_B_D » Adrian
aha, tak ja beriem len planéty a ASC všetko po jednom bode, viem že sú rôzne metódy, ale toto sa mi zatiaľ osvedčilo ...
02.03.2014 - 17:32 | Filtr
(Vodnář) Adrian » Martin_B_D
Určitě tvůj :) Mám dojem, že se totiž počítá slunce,měsíc a 1. s 10. domem dvakrát. Potom máš v zemi sice jen měsíc v panně a 10. dům v kozorohu, ale už jsou to čtyři prvky... asi ale bude záležet jak kdo to počítá. Někdo započítává i všechny domy, někdo započítává všechno po jednom atd.
02.03.2014 - 15:02 | Filtr
(Rak) Martin_B_D » Adrian
Bol to môj radix? :)
No v zemskom znamení mám len Mesiac ...
Vo vzdušnom Venuš, Merkúr, Mars, Saturn, Pluto
02.03.2014 - 13:44 | Filtr
(Vodnář) Adrian » Martin_B_D
Jak jsi zjistil, že Ti chybí? Já jsem koukal na tvůj radix, a tam to máš všechno moc hezky vyvážené :)
Příspěvky: 42-18 17-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »