začínám s tarotem


10.01.2014 - 16:16
(Býk) toy
začínám s tarotem
Ahoj všichni kolem, ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti s tarotem a jestli tu není někdo na povídání o tarotu a o zkušenostech.. předem moc děkuji a všechny přítomné zdravím

Řazení:
12.02.2015 - 18:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sellyn
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sellyn, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak jsem se rozhodla taky přesedlat na taroty.Už je mám objednané a nemůžu se jich dočkat :75: :1: :3:
11.02.2015 - 23:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Samanthaa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sellyn, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dobrý večer.Máte někdo zkušenosti s kartami paní Ivy Hüttnerové?Děkuji
22.03.2014 - 08:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojky,ještě jsem si vzpoměla, že Lubomír Kříž, český esoterik a bylinkář říká, že největší okultní tajemství jsou zakódována ne ve velké arkáně, ale ve 14 listech oros ( malá arkána hole,meče poháry pentakly) cítí z toho kosmickou energii (jako nejvhodnější pro otázky běžného života, ačkoli velká arkána bývá často upřednostňována). Doporučuji meditace nad každou z těchto barev. Je to taky jedna z mnohých cest blíže k promluvě ty -tarot. Třeba to nebude úplně to pro tebe to pravé,protože jsme každý člověk jiný, ale ono si to řekne samo co máš dělat....Držím palečky. :74: :74: :74:
17.03.2014 - 19:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To zní zajímavě. Dostala jsi dle mého mínění nejhezčí a nejzvláštnější karty. Jejich tvůrce byl moc chytrý pán. Kabala je ale nutná, myslím,že si zatím vedeš skvěle. Kdybys něco chtěla vědět,piš. :1: :1: :1:
30.01.2014 - 09:42 | Filtr
(Býk) toy » ES
Díky za povzbuzení - s tím tarotem to myslím vážně, ale zatím se kartami probírám a snažím se o nich hodně dozvědět. Občas zkouším, co mi řeknou a pak o tom hodně přemýšlím. Bylo by fajn moci ty myšlenky a hlavně nové nápady, které ve mě karty probouzejí, s někým konzultovat, mluvit o nich.
Nyní třeba přemýšlím o vztahu kabaly a tarotu, o systémovosti, o jiných světech a hledám někoho, kdo by mi třeba i víc řekl, naznačil..
30.01.2014 - 05:28 | Filtr
(Kozoroh) ES
Aj ja používam rovnaký,ak budeš mať konkrétne otázky,rada Ti odpoviem,ak budem vedieť :29:
11.01.2014 - 19:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » toy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji Ti Toy za odpověď,
každopádně je vidět, že svůj smysl v rámci odkazu, který to v Tobě zanechalo, to splnilo. Máš na co (i geneticky) navazovat... :12:
11.01.2014 - 18:43 | Filtr
(Býk) toy » Madahi
Pradědečka nepamatuji (jen z vyprávění), a ani nevím kde bych to datum mohla zjistit, asi někde na matrice - ale vlastně neznám ani jeho křestní jméno, jen příjmení, byl truhlář, živnostník. Maminka vyprávěla, že jeho prostřednictvím mluvili jiné lidé - mluvila třeba o středověkých rytířích.. a také o patronovi naší rodiny, stále se snažím vzpomenout na to jméno..
Zvláštní na tom je, že jsme byli materialisticky založená rodina, maminka o těchto věcech nerada mluvila, musela mít nějakou světlejší chvilku, že se tenkrát o všem rozpovídala.
Asi něco, co jen můžeme tušit a přibližovat se, existuje. Když maminka zemřela, vrátila se za mnou mi vysvětlit, že už jí je dobře, chtěla jsem ji zadržet, ale nešlo to. Zůstal ve mně jen ten pocit, že je jí dobře. A úleva.
11.01.2014 - 17:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » toy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak to je super...,
o tom pradědečkovi je to zajímavé... Kdyby jsi věděla jeho datum narození, bylo by to zajímavé...
Měj se hezky. Madahi :27:
:12:
11.01.2014 - 17:42 | Filtr
(Býk) toy » Madahi
Moc děkuji za slova podpory, Madahi. Doopravdy se se mnou poslední dobou něco děje - jako bych se snažila vidět doředu, vím, že tam něco je a že se to ukrývá a jakoby chvílemi je to tušení silnější..
Pamatuji, že mi kdysi maminka vyprávěla, že můj pradědeček byl nevšední médium. Nikdy jsem nezapomněla, co povídala - jak ten člověk, obyčejný řemelsník, co těžko vzal tužku do ruky - míval chvíle, kdy se dostával do zvláštního stavu mimo vědomí - kdy maloval třeba krásné obrazy, nebo psal básně.. ale normálně tyto vlohy neměl.. prý zpívali zvláštní písně.. hm.. byla jsem moc malá, když o tom maminka vyprávěla.

Jen se s kartami zatím seznamuji, zkouším o nich číst, o historii, o kabale, co kde kdo prozradí - a pak se s nimi seznamuji... je to takové pomalé "oťukávání"... zajímá mě, jak na mě budou působit.. co přijde dál, zatím nevím.

Ještě jednou díky :)
11.01.2014 - 15:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zdravím Tě Toy,
také dělám pár let tarotové karty i jiné. Nejsem žádný specialista a ani bych si to o sobě netroufla tvrdit. Ale karty mi dobře slouží a používám je i k dalším technikám jako doplněk. Karty člověk může umět nazpaměť a naučit se je jako básničku, ale pokud nemá v sobě "to něco" navíc, nepohne se moc z místa. Na karty musí také přijít ten "správný čas" a ten člověk vycítí nebo je právě v ten správný čas od někoho dostane...., a tehdy se od karet nemůže odtrhnout. Dle mé zkušenosti to přichází pozvolna, někdy je člověk odloží a pak se k nim zase vrací a najednou "ví", i když předtím absolutně nechápal. A pokud mohu a podívám se na datum tvého narození a tedy přímo na Tebe, na Tvé energie, tak vidím, že máš k dispozici energie k tomu, aby Ti tato disciplína šla dobře. K dispozici máš také intuici a ezoterické předpoklady, i to "něco navíc", co třeba ostatní nemají nebo to mají jinak. Akorát, aby případný výklad mohl, až se k němu postupem času propracuješ, padnout na úrodnou půdu, měl by být vždy "vyzvaný", tedy neměla by ses do něj pouštět předtím, než si o něj někdo řekne. Neříkat nic, když nejsi vyzvaná - potom by se Ti nedařilo, mohla bys se svou snahou narážet. I když budeš vědět a znát cokoliv sebevíc, když vyložíš karty dříve, než si o to někdo řekne, potom bys i Ty sama mohla být z reakce zklamaná.
Samozřejmě bez znalosti karet, co která znamená, to nejde. To se člověk naučit musí, ale i "číst mezi řádky" - to je to, co člověku dokresluje ten příběh a odpovědi.
Tak to je můj názor a pohled........
Tak, ať Ti to jde a hlavně, ať Tě to baví...... :12:
10.01.2014 - 20:14 | Filtr
(Býk) toy » Laki
No, ježíšek donesl Crowleyho tarotové karty, tak se jimi přebírám a učím se jich nebát - mám k nim zvláštní úctu.. :)
10.01.2014 - 18:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a s jakym zacinas? :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »