opakující se sny - vrah/řeka


13.03.2012 - 23:35
(Panna) Achalteken
opakující se sny - vrah/řeka
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na opakující se sny, opakují se několik let. Ve snu mě chce zabít nějaký muž (zdá se mi to ca 15let) a já před ním prchám (většinou sny končí tím, že mě zabodne nožem a já se probudím). Po několika letech jsem přestala ve snu jen prchat a začala jsem na toho muže různě číhat a taktizovat s tím, že už nebudu jen utíkat a budu se bránit. Vždy si mě ale nakonec najde a zaútočí, moje obrana nemá šanci. Pokud má taktika nevyjde a mělo by to končit opět smrtí, tak si poslední dobou sen ve spánku přetočím zpět, jako videokazetu a děj se odehrává znovu s tím, že zvolím jiný postup pro útěk nebo obranu. Poslední sen, co se mi zdál bylo, že jsem toho muže namísto ukrývání sama vyhledala a šla se s ním dohodnout o smíru, ale žádná kladná reakce nebyla a cítila jsem , když mě nechal od sebe odejít, že stejně na mě znovu zaútočí. Další téma, které se mi opakuje je (ca 1rok), že sjíždím dokola rozbouřenou řeku se silným proudem, občas tam jsou vysoké nesjízdné jezy a je to nebezpečné. Já ji nechci sjíždět a mám strach, ale vím, že ji řeku sjíždět musím a tak se do ní opakovaně vrhám. Ta řeka mě ale nikam nezaveze, vždycky, když ji sjedu, odtáhnu své plavidlo na začátek a vrhnu se do řeky znovu.Moc bych ráda věděla, co sny mohou znamet.

Řazení:
26.03.2012 - 10:55 | Filtr
(Lev) Alberto
1) ten první sen se týká tématu vypořádávání se s vlastním stínem http://ografologii.blogspot.com/200… - vypadá to, že se k němu postupně přibližuješ... jednou by ses s ním měla ve snu i zkamarádit, ocenit že v něčem je vlastně i "dobrý" - a on tebe.

2) ten druhý sen - napadá mě: nějaké bloky v toku životní energie (hráze), které ti brání důvěřovat a odevzdat se životu a emocím naplno - strach. upozorňuje tě to, že si musíš rozpustit ty bloky (strachy), jinak nemůžeš plavat dál s proudem života. proto tě to pořád vrací zpátky proti proudu. zkusit si uvědomit svůj strach, prožít ho, jít do něj a přijmout jej s láskou. on se pak nakonec v lásce rozpustí. strach jít do strachu je větší než on sám. :1:
26.03.2012 - 05:31 | Filtr
(Blíženci) movvin
Jestli ona tě nehoní tvoje mužská stránka jen ten tvůj strach jí přijmout nezapříčiňuje tyto stavy - zabití.

Voda, to jsou city emoce, nevím ale já vždycky když v ní plavu tak je mi dobře... ovšem nikdy mě nenapadlo si brát kánoi. Vždycky jen sama volně :3:
26.03.2012 - 02:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Zaruhathor, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Kdyby to byl můj sen, podíval bych se, kdo je v mém životě cca 15 let a kdo mě neustále zraňuje a nedá si říct.

Ten druhý sen bych viděl podobně, divoké city, velmi nebezpečné, nechce se mi do toho a jakmile to překovám, prožiju, budu stát zase na začátku, pořád dokola. Bral bych to jako vztažené k předchozímu snu nebo k příčině onoho předchozího snu.
14.03.2012 - 00:07 | Filtr
(Panna) Achalteken » ryba 43
Děkuji za odpověď, i to ve snu bylo. Už jsem se mu několikrát poddajně vzdala s pokorou, že přijímám svůj osud, i tak mě zabodl, bez jediného zaváhání.
13.03.2012 - 23:58 | Filtr
(Ryby) ryba 43
Nevím přesně co sen s mužem znamená, ale vzpomínám si, že jsem četla podobný sen kde byl někdo v opakovaných snech pronásledován mužem, který chtěl zabít. nakonec se toho snu zbavil tím, že se ve snu k vrahu otočil a řekl:"No tak mě zabij, víc mě udělat nemůžeš!" Vrah se otočil a odešel. Sen se více neopakoval.

Myslím si, že to bylo v knížce "Sny a léčení" od John A. Sanforda. Možná bych ten sen našla, ale nevím to jistě.

Přeji jenom krásné sny. :17: :74: :4:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »