Noční hrůzy


03.03.2012 - 11:05
(Lev) Lenula4
Noční hrůzy
Prosím, nemá někdo vysvětlení?V poslední době se mi zdají strašné noční můry kdy já jsem vrah a ubodávám nějakého muže-všude krev, já mu nasilim zabodávám nůž do hrudníku a v duchu si ještě říkám že musím přesně do srdce aby to nepřežil! mám strašnou zlost v sobě v tu chvíli! Navíc při té vraždě se ještě na mě někdo dívá, ale vůbec nevím kdo to je a přijde mi jakobych si tu jeho smrt vychutnavala!Dalši noc se mi zase zdálo že jsem byla s mojí mamkou a bratrem na nějakém pohřbu v obrovském kostele, všude černa barva, smutek..také jsem viděla rakev! No ale za chvíli se zašli bortit stěny a strop kostela a najednou jsem se octla doma a obvolávala nemocnice že mamka s bratrem jsou mrtvý!! na druhou stranu pocit bezmocnosti a neuvěřitelného strachu.Pak takové malé ale nepříjemné sny se mi zdaji jako např. že na někoho čekám a on nepřijde..hned si z toho vyvozuji scénáře že je mrtvý nebo se stala nějaká šílená událost jako třeba že začla třetí světová válka.Už se skoro bojím usínat! Mám ale období kdy se mi sny nezdají vubec..

Řazení:
06.03.2012 - 21:48 | Filtr
(Lev) Sabu
Jakoby mi někdo nedávno říkal,úplně ten samý sen,co se zdá tobě..už jsem o tom slyšela.Souhlasím s názory a odpovědmi ostatních tady.Nic dobrého to není,bud opatrná,myslím,že tvůj sen je spíš varováním pro tebe samou.
03.03.2012 - 20:53 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni
Pravda je, že teď takové období, které často odhaluje naši karmu i karmu našich blízkých a příbuzných. Jde o to, jak se s tím vypořádáme.
03.03.2012 - 20:49 | Filtr
(Beran) Tiskar94
Je zajímavé, jak do sebe vždy všechno krásně zapadá. Všechny věci se schodují v jednom: špatné znamení. Mohlo by se to týkat nějakého tvého vztahu. To, že se skoro bojíš usnout, s tím souvisí. Nejsi sama se sebou spokojena, hledáš klid v duši. Neměj zbytečné starosti a řiď se tím, co cítíš v srdci. :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »