Cesta k moři


05.02.2012 - 14:39
(Vodnář) Bosorka81
Cesta k moři
Ahoj, dlouho jsem sem nepsala, sny, které se mi zdály jsem řadila jen do promlouvání mého podvědomí. Dnes nad ránem se mi zdál sen, který si myslím, že mi něco chce říci, asi možná vím, co znamená, jen bych chtěla poprosit i o jiné názory nebo výklady. Začátek by vždy trochu zmatený,vím, že jsem říkala sestře, že jsem si najednou vzpomněla, že jsem dostala před rokem od bývalého přítele zájezd do Itálie pro dvě osoby (ve skutečnosti jsem od toho člověka dostala k narozeninám prstýnek, který vymyslel horkou nití, zájezd by mi v životě nedal), a protože byl pro dvě osoby a já jsem sama, chtěla jsem vzít svou starší sestru, souhlasila a obě jsme se těšily. Radila jsem jí, co si má sbalit, ovšem sama jsem před odjezdem zjistila že v kufru mám spoustu věcí, které tam nemají co dělat a nějak jsem vůbec nechápala, jak se mi tam dostali. Trochu ve spěchu jsem si tam dávala ty správné a přitom jsem sgéře říkala, jestli je tam má také, tohle je jeden z okamžiků, který ve snu beru za zlomový. Ty zabalené věci mě úplně rozhodily, byly tam takové věci, které bych tam nikdy nedala, třeba stará tepláková souprava, šála-k moři? Staré hadry, které jsem myslela, že už jsem dávno vyhodila. Přebalovala jsem ten kufr ve spěchu, v panice, že to nestihneme. Pak jsme přiběhnly na letiště a čekaly jsem na otevření stánku CK a mě napadlo, že bývalý si ty poukázky nechal, že to ze své podstaty pojal tak, že jeden si nechá a jeden mi dá, když jsme rozešlí a tak jsem se rychle běžela zeptat, zdali s námi v letadle nepoletí on a pani, co rozdělovala sedada v letadle mi řekla, že ano. Vůbec jsem nevěděla, co mám dělat, sbalená sestra na letišti a já mám vlastně jen jedno místo. Začala jsem s pani dojednávat místo v letadle, popsala jsem ji situaci a ona mi s klidem řekla, že ano, že tam místo volné má a že za menší poplatek mi jej uvolní, zaplatila jsem tedy nějakou taxu a že nastoupíme do letadla. Ale nenastoupily jsme, uvědomila jsem si, že místo v letadle nestačí, že problém bude v samotném letovisku s ubytováním a když jsem po letištní hale viděla přejít bývalého, řekla jsem si, že nepoletíme...pak nastal střih, opět jsem se pokoušela dostat na letiště, tentokrát sama, pomáhal mi v tom i složitě táta, od kterého bych to nečekala. Cesta tam byla složitá a stejně jsem se do konce snu na něj nedostala...vzdala jsem to a aani mi to nepřišlo líto...

Řazení:
05.02.2012 - 17:29 | Filtr
(Ryby) MG34 » Bosorka81
otec ...a přesně to možná potřebuješ, aby podvědomí mělo o čem dumat

Jinak pokud to bereš tak, že se na situaci nedá nic změnit ("Já jsem člověk, který se..."), pak světe div se, na situaci se nedá nic změnit. :3:
05.02.2012 - 16:27 | Filtr
(Vodnář) Bosorka81 » MG34
Já jsem člověk, který se s lidmi je schopen bavit o všem, ale své soukromí si nechávám pro sebe, nevím proč, ale tak to mám. Málokdo o mě cokoliv ví, snad jen mé sestry a ty zase mají málo zkušeností na to, abych dala na jejich prostořekost. Otec se mnou mluví bez skrupulí, ale nejsem schopna s ním probírat své soukromí, nepochopil by to a myslím si, že spoustu věcí by i odsoudil.
05.02.2012 - 15:53 | Filtr
(Ryby) MG34 » Bosorka81
Obávám se, že tohle ti zatím žádný sen nenaznačí.

Chtělo by to setkávat se s lidmi a bavit se s nimi o tvých situacích a vyslechnout si jejich soudy a pokud možno aby ti lidé byli dost odlišní a pozitivně i negativně vůči tobě naladění a hlavně bezskrupulózně upřímní.

Nemáš nějaké prostořeké kamarádky/kamarády, co si "nevidí do huby"? Takové by byly ideální. Co ten otec?

Až budeš mít dost impulzů, pak se ti to třeba někdy v nějakém snu utřese a zjeví... :-)
05.02.2012 - 15:32 | Filtr
(Vodnář) Bosorka81 » MG34
:-) Děkuji. Kostlivci tam jsou, jen stále nemohu přijít na to jací a brzdí mě to, někdy mi přijde, že se z toho už asi zblázním. Hlavně stále mě to vrhá do svazků se zadanými muži a toho bych se chtěla už vyvarovat, vím, že toho dosáhnu jen odstraněním kostlivců...tak možná i doufám, že nějaký sen mi je prozradí nebo alespoň naznačí.
05.02.2012 - 15:27 | Filtr
(Ryby) MG34
No, to je nadílka...

Dosavadním životem sis vytvořila určitý dluh vůči tobě samé, který se prohloubil neuváženým přijetím onoho daru/nedaru.

Potřebovala bys o životě přemýšlet úplně jinak, ale stále ti v tom něco brání a kostlivci spolehlivě vylézají ze skříně jako ty hadry z kufru. Takhle prostě ne.

Nakonec však bylo dobré, že jsi dar vlastně nepřijala. Teď ještě vyřešit tu minulost, aby přítomnost a budoucnost neopakovala stejné chyby a dalo se o ní přemýšlet úplně jinak. V sázce je tvůj (potenciální?) nový vztah.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »