Už několikrát jsem se ve snu


23.11.2011 - 21:07
(Kozoroh) Magnuss
Už několikrát jsem se ve snu
topil. Skočil jsem do vody a ztratil orientaci, nemohl jsem najít dno, abych se od něho odrazil. Najednou jsem se probudil a lapal po dechu jako by to bylo doopravdy. Celkem hnus :8:

Řazení:
25.11.2011 - 07:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bubobubo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bergruna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Primitivové? Nemůžou být- Werich? Atkinson?
Mě se zdá, že smysl pro humor souvisí s jistotou nebát se mluvit, trochu spíš se silou až agresivitou ( která samozřejmě znamená uhájit si svoje území a nedat ho) :15:
24.11.2011 - 14:33 | Filtr
(Kozoroh) Magnuss » bubobubo
Tak to jsem potom ultraprimitiv :4:
24.11.2011 - 14:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Magnuss
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale hroutí,jen si to ještě neuvědomuješ v reálu. :2: :61:Náhodou mám z psychologie jedničku. :75:Ber mě prosím z rezervou,jsem už takový primitivní vtipálek. :4:Jsem včera zaregistrovala tady někde v nějaké diskuzi,že lidí se smyslem pro humor jsou vlastně primitivové,takže???? :25:
24.11.2011 - 12:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Magnuss
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bergruna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslím...Anyam to hezky popsala (Vlastně jsi odpovídáš.....V reále máš z něčeho strach bojíš se změny, bojíš se něco uskutečnit, protože nemáš jistotu....Sám sebe moc limituješ. Ta situace s prací se ti odehrává i ve snech...Rozsekni to a sny ustanou).

Bazén? Nalajnovanej životní prostor- odsud někam, něco jiného by byl oceán, že? (volnost). Pak by, ale záleželo jestli by ses v něm taky topil, nebo byl na vlně (života). Sílu máš, a když víš, že funguje :3: (je to palivo ke splnění cílů) použij jí správným směrem. Dělat věci podle své "vnitřní pravdy" a ne podle představ okolí. Převzít moc nad svým životem a vytvářet život podle svých představ. Nemůžeš se mýlit v tom co chceš, jestli to je upřímně a s láskou myšleno. :68:
Když se sen opakuje, má vždycky co říct (naléhá).
Že jseš konzervativní naprosto jako zemský znamení chápu, jsem taky, ale když nás život vybízí ke změně (Tebe zatím podvědomě)je dobrý začít dělat změny sám a pozvolně a hlavně podle vlastních představ, nebo budem jednak nespokojení čím dál víc a nakonec se k nám vnutí změny, které nemusí být podle našich představ :21: A to silní jedinci nemají rádi.
24.11.2011 - 11:57 | Filtr
(Váhy) anyam » Magnuss
má pravdu a čím dýl se člověk brání tím složitější to pak má:o))))))))))))))))))nakonec, ale stejně až se vše usadí, tak řekne, proč jsem to tak odkládal sakra:O)))))))))))))))))))
24.11.2011 - 11:54 | Filtr
(Kozoroh) Magnuss » anyam
Vše do sebe tak nádherně zapadá. Jak jsem tady vzpomněl tu vědmu, tak ta mi kdysi řekla, že jsem hrozná konzerva, že se bráním změnám jak to jde, ale ony stejně přijdou. Řekla doslova-to máte jako se zkaženým zubem, stejně musí jednou ven :1:.
24.11.2011 - 11:50 | Filtr
(Váhy) anyam » Magnuss
někdy je potřeba skočit a jen věřit, že to dno tam dole prostě je:o)))))))))))))))))))změna je nutná a nevyhnutelná, pokud jí neuděláš ty sám, život tě přinutí:o))))))))))))kozorohy mám ráda, mají zásady a hodnoty, člověk jim může věřit:o)
24.11.2011 - 11:46 | Filtr
(Kozoroh) Magnuss » anyam
Tak to je ono?? Jo, změny opravdu nemám rád. A hlavně ty životní. Ale na druhou stranu, změny udělám, ale musím mít 100% jistotu, že to klapne. Nesmí být ani 1% ALE, jsem totiž puntičkář a hrozný detailista a vše do sebe musí zapadat. Hrozný chlap, že?? :4:
24.11.2011 - 11:42 | Filtr
(Váhy) anyam » Magnuss
Vlastně jsi odpovídáš.....V reále máš z něčeho strach bojíš se změny, bojíš se něco uskutečnit, protože nemáš jistotu....Sám sebe moc limituješ. Ta situace s prací se ti odehrává i ve snech...Rozsekni to a sny ustanou.
24.11.2011 - 11:39 | Filtr
(Kozoroh) Magnuss » Bergruna
viz. moje odpověď Anyam.
Co myslíš? :63:
24.11.2011 - 11:38 | Filtr
(Kozoroh) Magnuss » anyam
A falešných lidí je všude habakuk, ale na ty mám "nos".
24.11.2011 - 11:36 | Filtr
(Kozoroh) Magnuss » anyam
Byl to bazén. Skočil jsem do bazénu a tam se to vždy odehrálo. Přemet ve vodě, otočilo mě to a já jsem nemohl najít dno,abych se odrazil a vyplaval. Měl jsem zavřené oči,proto jsem nemohl asi najít to dno, páč já pod vodou bez potápěčských brýlí oči neotevřu, dělá mi to zle na oči. Ani v tom snu jsem je neotevřel. Ztráta zaměstnání možná hrozí, ale z mé strany. Nemůžu se pořád rozhodnout jestli skončit, nebo ne. Já jsem totiž "hráč, který hraje na jistotu", takže zatím je to u mě s tím končením v zaměstnání otevřené. Měl jsem tady na to téma založenou diskuzi.
24.11.2011 - 10:51 | Filtr
(Váhy) anyam
Do budoucna hrozí ztráta povolání nebo nečeho na čem ti záleží, pozor taky na falešné lidi ve tvém okolí. Pokud si o té vodě ještě něco pamatuješ, studená, teplá, čistá, špinavá, kalná, napil ses.....
V situaci tady a teď něco v sobě dusíš, něco s čím by ses měl svěřit.
24.11.2011 - 10:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Magnuss
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bergruna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Souvisí.
Souhlasím, s tím vnitřním nepřítelem. Vy- sám v sobě máte ledacos zaběhnuté, možná se totiž bráníte změně a jak jste silný (u)držíte neměnnou pozici. Síla je někdy tou největší slabostí. V tom snu Vám pomůže se neutopit, ale brání Vám v odrazu. :3:
Sny jak pravil Freud jsou královskou cestou do nevědomí, tím chci naznačit, že to co je v nevědomí si nemusíme v bdělém stavu uvědomovat :15:
24.11.2011 - 10:12 | Filtr
(Kozoroh) Magnuss » Bergruna
Já jsem konzerva, nejsem nějak extra nakloněný a otevřený změnám. Změny moc nemusím. Kdysi mi jedna vědma řekla, že není silnějšího člověka, že žádný můj nepřítel na mě nemá,že se na mě nedostane. Že jediný nepřítel jsem já sám sobě... Ale to s tím asi nesouvisí??
24.11.2011 - 08:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bergruna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zdravím, to co se jevilo pro Vás bezpečně a jistě, najednou zjišťujete sám, že to tak není. Dno bude o obratu v názorech a emocích. Otevřel jste se nějaké myšlence, citovému rozpoložení, ale současně jste si sám sobě nepřitelem ve vyplňování svých přání, směru života a cílů. Voda je sám život, životní energie a prostor, v kterém žijete. Je možné, že hledáte přesně bod zlomu, který poslouží změně ve Vás, ale zatím je tak daleko... a než byste se utopil a riskoval raději se vrátíte do výchozího bodu. Pracuje tam trochu strach ze změn?
24.11.2011 - 06:52 | Filtr
(Kozoroh) Magnuss » bubobubo
Z psychologie bys propadla :2:. Nic se mi nehroutí,ani manželství,ani práce. A navíc nepatřím do kategorie lidí, která si nechá přerůst problém přes hlavu (Kozoroh), takže tady jsi vedle :3:.
23.11.2011 - 23:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No dobře,tak já to vemu psychologicky.Je možné,že lapáš po dechu v běžném životě,začínáš se potápět a nevíš čeho se chytit,hroutí se ti něco,buď práce,nebo vztah,nebo cokoli jiného a ty nemůžeš popadnout dech,aby si byl schopný to vrátit na koleje. :3:
23.11.2011 - 23:37 | Filtr
(Váhy) Aika. » Magnuss
aaaaaha... no... a to by mohlo být ono - ta nehoda.... protože člověk se potřebuje dostat "nahoru", tak nemá čas řešit blbosti a přemýšlet.... tak se "téma" uklidí kamsi do pozadí... a pak vystoupá na povrch.... jde více o tu samotu, že? O to, že jsi tam zůstal sám..... to je ten pocit....
:17: :17: :17:
23.11.2011 - 21:37 | Filtr
(Kozoroh) Magnuss » Aika.
On je ten sen hodně živý, ležím na břiše a najednou vystřelím z polohy vleže na kolena a lapám po dechu. Úplně jako kdybych se vynořil z vody na poslední chvíli.. Manželka se kolikrát lekla co blbnu.. Stalo se mi to asi 4x. Životní situaci mi to žádnou nepřipomíná. Možná jen-před 17 lety jsem měl ošklivou autonehodu a zůstal jsem úplně sám (kromě rodiny). "Kamarádi" pryč, učil jsem se znovu chodit,hýbat s rukou, začínal jsem znovu od 0.
23.11.2011 - 21:29 | Filtr
(Váhy) Aika.
Magnussi.... dvě věci: první mi naskočila - když ses rodil - je možné, že sis loknul plodové vody... (to by ses musel zeptat doma maminky)... druhá věc: jakou životní situaci ti to připomíná? kdy jsi třeba zůstal tápat tak, žes měl pocit, že se nemáš od čeho (koho) odrazit? Je otázkou zda je pro tebe osobně důležitější kdo nebo co... (třeba potřeba mít kolem sebe někoho... )
:17: :17: :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »