kam jdu?


20.11.2011 - 18:13
(Střelec) lilion
kam jdu?
Už po páté za sebou se mi zdá stejný sen. Jsem v uzavřené místnost ve, které je tma, najednou vykopnu dveře a utíkám a nevím kam. Za mnou se zničehonic oběví 14 lidí, ale nemají obličej, nebo ho alespoň nevidím. Chití mě a zavřou do té místnosti ze které jsem utekla. Ten sen nejde zaspat a pokaždé je o něco živější. Co to znamená?

Řazení:
23.11.2011 - 16:23 | Filtr
(Rak) almas
Pravdebodobne se citis necim nebo nekym ohrozena a snaziz se s tim vyporadat, nebo naopak na to nemyslet.
A ve snu prozivas ohrozeni ktere jsi ve dne odvratila nebo potlacila. :74:
23.11.2011 - 14:27 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Znametá to, že tvůj mozek vymejšlí blbiny a že se ti špatně spí. Nejspíš nějaký drobný křeče, zkus jíst víc hořčíku. Najdi si v jakým jídle se vyskytuje a trochu pouprav jídelníček. Možná výměna matrace či přesunutí postele na jiný místo by stálo za zvážení.

Pak přestaň řešit, co se ti zdá. Protože si to pak moc ukládáš to paměti a pak to má větší pravděpodobnost, že se to zopakuje. Sen se ti zdá kvůli probouzení; jak ti nabíhá mozek, tak šáhne do paměti, podvědomí a fantazie a něco vyplivne semletýho; nikoliv že se probouzíš kvůli snu.

Pak asi taky koukáš na zombiácký filmy a či filmy typu SAW. A máš tam nějakou asociaci. Musíš se naučit rozlišit mezi fantazií a realitou.

No a pak by taky nebylo špatný zapracovat na fyzický kondici, beží za tebou 14 úchyláků a ty jim ani neutečeš, to je napováženou. Takže trochu zaber a zkus jim příště zdrhnout, ukázat prostředníček, poslat mozek do řiti, že vymejšlí takový hovadiny, s úsměvem se přetočit na bok a spát dál. Nemá totiž smysl se tím zabejvat.

Kdyby se ti tahle odpověď nelíbila, tak budu hodnej a nabízím ještě jinou a to tuhle: je to velice zvláštní sen, máš magický nadpřirozený schopnosti a ten sen značí že se ti brzo něco podaří. Brzo se před tebou ukáže ta správná cesta, po který máš běžet životem, takže jednou bude všechno lepší.
20.11.2011 - 19:03 | Filtr
(Kozoroh) arnaldo
Nyní mě dobře sleduj..Tento sen je celkem velice emotivní..Znamená to,že se snažíš :1: před něčím utéci,ale realita tohoto světa ti v tom velice brání.Ty toužíš po něčem,co se jmenuje osvobození od čehosi,co Tě někde ve Tvé blízkosti spoutává.Chceš tomu velmi uniknout,ale vždycky Tě někdo stáhne dolů.Mšj na paměti,že musíš opustit zlé lidi i špatné přátele,aby jsi se projevila taková,jaká opravdu jsi,jinak nebudeš š´tastná..Ahoj.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »