prosbicka o vyklad


19.11.2011 - 13:14
(Panna) ha ma va
prosbicka o vyklad
DOBRY DEN ANDRIJKO!MAM PROSBICKU NA DNESEK SE MI ZDAL ZVLASTNI SEN NEJDRIVE JSEM VIDELA TRI ZENY JAK JAKOBY LETI POVETRIM A NAJEDNOU DO NICH UDERIL BLESK A ONY SPADLI NA ZEM.NAJEDNOU SE KOLEM NICH OBJEVILI MRTVI LIDE KTEŘI SI JE ROZDELILI DO TRECH SKUPIN.A NEKAM SLI.PROBUDILA JSEM SE A POTON ZNOVA USNULA A ZDALO SE MI ZE VIDIM TRI MUZE MLADE A KOUPOU SE VE VODE V TOM DO VODY UDERIL BLESK A OBJEVILI SE TRI KOSTLIVCI.ZVLASTNI SEN NEVIM CO SI O NEM MAM MYSLET PROSIM O VYKLAD BUD VAS NEBO KOHOKOLI KDO MI S TIMTO MUZE PORADIT DIKY S UCTOU A LASKOU HANKA :63:

Řazení:
19.11.2011 - 20:44 | Filtr
(Panna) ha ma va » tronco
no nevim co jsem citila v tom nu snad zmatenost??alle po probuzeni opravdovy strach to vim jeste ted mi z toho neni prilis dobre.jinak nevim zda to ma souvislost ale tomuto snu predchazelo to ze muj tati nasel strejdu lezet na zemi podchlazeneho a odvezli ho do nemocnice a vcera mu amputovali nohu a je tu strach o jeho zivot.
19.11.2011 - 15:26 | Filtr
(Štír) tronco » ha ma va
No ejhle.... ono v těch snech nejsou důležité jen obrazy,kterým se pak dle snáře dá význam.Blbost.Jsou tam důležité souvislosti i právě v tom celém dějství.Proč jsi tam šla,proč jsi nebyla třeba věšet prádlo.... k jaké záležitosti to má vztah... bych to založil na té trojici,páč se ti opakuje i v druhém snu...
Mrtví lidé,takže zombíci? Chodící mrtvoly,které každý potkáváme ve svých životech všude...atd...promiň,nemám moc chutí se pouštět do rozboru,ani to třeba nedokáži.To,že jsem si o snech přečetl jednu knížku neznamená,že mám snový rozbory vžité,mívám pramálo snů,rozebírám vše vzhůru tak dlouho,až jsem z toho vzhůru nohama,tak jsem vlastně rád,že alespoň v noci vypnu,vše má svůj čas.... :6:...jen mi ten sen něčím zaujal.... nic neslibuji,když nenapíšu zítra,už asi nenapíšu... :3: Pokusím se zeptat na podstatu,páč tu mi sám několikrát poupravil i u věcí za snů,či živých vizí do lepšího stavu,než jsem to dokázal sám a byl jsem přesvědčen o správnosti mých úvah....
19.11.2011 - 15:07 | Filtr
(Panna) ha ma va » tronco
ti mrtvi si ty tri zeny rozdelili utvorili i s nimi tri skupiny.oni to meli i nejak pojmenovane melo to nejaky vyznam ale ja to jak na potvoru zapomela byla tam jedna mladicka holcina a s tou to snad melo dopadnout po tom rozdeleni nejlepe.
19.11.2011 - 14:45 | Filtr
(Štír) tronco
zajímavý sen...zkusím jej probrat zítra s mým pastorem,dostanu-li se na schromko,nic neslibuji,jen.... není mi jasné toto:
NAJEDNOU SE KOLEM NICH OBJEVILI MRTVI LIDE KTEŘI SI JE ROZDELILI DO TRECH SKUPIN
Kdo koho rozdělil? Gramaticky mi to svádí k tomu,abych si myslel,že ti mrtví si rozdělili ty tři ženy do třech skupin...ale skupina je několik lidí a tady mi na jednu skupinu připadá jen jedna původně létající žena... o to mi jde,že je to nejasně napsané.....
19.11.2011 - 14:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele adamson26, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, toto je stručný výklad z velké knihy:
Vaše snové myšlení vykonává cosi jako rentgen, t.j. prochází vašim tělem "až na kost" a upozorňuje, že někde skrytě ve vás nebo kolem vás zůstává nevyřešený problém, který vám ztěžuje život.
Vaše skrývané obavy z něčeho špatného nejsou asi bezdůvodné.
Ačkoliv vlastně čekáte komplikace, jinak by se takto nehlásily, zastihnou vás z nenadání a bez varování. Na druhou stranu byste se měli zamyslet, jestli si svým jednáním v poslední době o potíže přímo sami neříkáte.
Pokud blesk zasáhne osobu, tak s ní budete mít potíže.
Další také, že máte potřebu "smýt ze sebe" něco. :29:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »