Obři ve snu


18.10.2011 - 10:46
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Helena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Obři ve snu
Na dnešek jsem toho, pravda, moc nenaspala, ale když už jsem usnula, zdál se mi sen s velkým S! :4: Zdálo se mi o obrech, o opravdu obrovských obrech, bylo jich hrozně moc, běželi městem, ničili domy, auta - vše na co šlápli... no, já s nimi nějak chtěla bojovat, pak jsem si přikryla hlavu polštářem (v tom snu) a doufala, že když na mě šlápnou, tak to díky tomu polštáři přežiju... :61: :61: ... jinak jsem normální - víte někdo, co znamená obry ve snu viděti?? :63: :1:

Řazení:
20.10.2011 - 14:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tyna_Tynka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Helena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, docela by to tak mohlo být. Možná i proto, že problémy, které momentálně řeším, si přes den moc neuvědomuji, ale před spaním mi defilují před očima a nedají se dost dobře odehnat... Mockrát děkuju za výklad, i za snahu pomoci. :74: :74: :74: :1:
18.10.2011 - 17:56 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka
Nejsem žádný odborník na překlad symbolů podvědomí, tak to ber jen s rezervou, ale ti obři budou pravděpodobně nějaké opravdu velké (obrovské) problémy, které vnímáš. Vnímáš je ve svém životě, či okolí a cítíš, že mají velkou ničivou sílu a mohli by i Tebe "zašlápnout" a "rozdrtit". Bráníš se jim "polštářem" - což bude symbolicky důležité, ale nevím přesně, co to znamená. Schováváš se za "polštář", který je oproti "síle obrů" daleko jemnější energie a taky vytváří určitou izolační vrstvu - asi máš tendenci se od těch problémů izolovat. Možná by to mohlo být, že od velkých čistě materiálních problémů se snažíš distancovat pomocí "krytí" a zábalem do jemnějšího, duchovnějšího... Podle mě by to ale spíš chtělo postavit se tomu čelem, co Tě tíží, a dát do souladu jak duchovní, tak hmotný život.

Ale je to spíš jen tak, co mě napadlo, klidně se můžu plést, zkus si to nějak přebrat. :1:
18.10.2011 - 14:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Helena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No ano! Přesně tohle jsem chtěla slyšet. :4: Zejména ta pozitiva by se hodila... , ne, vážně - znáš pohádku od Jana Wericha - Splněný sen? Taky jsem občas jako ten Loudal z Radětic, a jasně že vím, že sen je sen - probudí se, je den. Ale když někdo jako já i tak rád koukne do snáře, aby tak jako zjistil co a jak. Jen tak, pro srandu. Život by byl jinak moc stejnej, bez těch malých chvilek nadějí. :1:
18.10.2011 - 14:23 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Helena
Pro sny a paměť není nic dávno... to může bejt i film viděnej před 10 lety... Nicméně pravda je, že čím je to v paměti živější, čím je větší pravděpodobnost, že bude použito.

A na jakej lepší nápad čekáš?? Že ti někdo napíše, že tě čekaj už jen samý pozitiva a sociální jistoty, nebo že máš nadpřirozený schopnosti a nebo že ses právě zbavila trápení?? A nebo co chceš slyšet??? :75:
18.10.2011 - 14:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Helena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:61: :4: jsem čekala, takovouhle reakci...

ale vážně, filmy jako Transformers, Hulk a podobný jsem nikdy neviděla, maximálně se to mohlo přenést z posledního HP, kterého jsem viděla o prázdninách... :4: a to už je dávno...

lepší nápad by nebyl? :63:

18.10.2011 - 12:31 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Myslím, že to znamená, že jsi někdy viděla filmy jako Transformers, Hulk a podobný a pak se tahle paměť spojila s tvojí fantazií a podvědomím a výsledek je tohle... klidně na to zapomeň.

Ono obři jsou prej nic moc, daleko lepší je si najít muže s průměrným rozměrem a naučit ho s tebou zacházet.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »