Cizina


09.10.2011 - 18:36
(Lev) Donut
Cizina
Dobrý den,Poslední dobou se mi zdá, že jsem v cizině...většinou je to někde jinde.Naposled se mi zdálo, že jsem studovala v Paříži, a protože mi docházeli peníze, tak jsem se rozhodla hledat brigádu a hned jsem ji našla. V květinářství hledali pomocnou prodavačku, sice měla pracovat v ranních hodinách, ale já jsem na prodavačku spustila cosi v angličtině (přitom moje angličtina stojí za starou bačkoru) a mohla jsem nastoupit hned druhý den a směny jsem měla odpoledne. Do květinářství chodila neustále moje babička a její sestra.Nevíte, co by to mohlo znamenat?

Řazení:
12.10.2011 - 20:10 | Filtr
(Váhy) Aika.
Don, já to vidím trochu jinak - tak si aspoň můžeš vybrat :))))
Mám osobně pocit, že máš na víc, než si myslíš.. zdaleka nevyužíváš svvůj potenciál, naopak ze sebe spíš děláš.. .ehm... no.. .víš co.. :)))) babička a sestra - ženská rodová podpora a opora... poradíš si ať jsi kdekoliv a kdykoliv .. .takže.. jak se na sebe začneš dívat? :17: :17: :17: :17:měj se krásně
09.10.2011 - 23:26 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni
To znamená, že ideální karmický program pro tebe by bylo studium v zahraničí, ale nouzový program, pocházející z rodové karmy, dosáhne zřejmě jen na prodavačku.
Tvé školní výsledky jistě sen vysvětlí jasněji. Pokud jsou špičkové, jistě tě studium na vysoké urovni nemine, pokud průměrné, tak tě prodavačka nemine.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »