opakovany sen


22.09.2011 - 09:30
(Blíženci) fezolot
opakovany sen
ahoj,mela bych jen prozbicku.Zda se mi uz nekolik mesicu jeden sen o jedne osobe ale v jinem podani ale figuruje tam ta sama osoba..Nedavne se semnou ta osoba rozesla a ja na ni chci zapomenout pac semnou nechce byt v kontaktu..moc me to trapi a nemuzu si pomoct aby se mi porad ty sny nezdaly..v tech snech me porad odmita..prosim o pomoc..

Řazení:
22.09.2011 - 20:26 | Filtr
(Váhy) Aika. » fezolot
je to pořád o tom přehlížení jeho "chyb"... víš, taky si budeš vážit jinak partnera, který tě upozorní na to,že něco ve vašem vztahu není okay, než když ti nic neřekne, a bude tiše vše tolerovat.. :17: :17: :17: :17:
22.09.2011 - 19:54 | Filtr
(Blíženci) fezolot » Aika.
ja vim uz hodne lidi mi rikalo proc porad snim sem kdyz je takovy ale nekde v hloubi mi to nevadilo..nevim nemohla sem si pomoct..kazdy chybuje je jaky je kazdy ma nakou chybu ja sem ji jen normalne prehlizela..snad se casem srovnam a pochopim par techto veci..
22.09.2011 - 19:49 | Filtr
(Váhy) Aika. » fezolot
Dobrá... tak měla jsi kluka (muže), který byl, jaký byl a tys mu to stále tolerovala... změnil se nehorázně k horšímu a pořád jsi to tolerovala... přijde ti to v pořádku? To si myslíš, že nemáš ty nějaký vnitřní obranný mechanismus, který prostě nedovolí,abys byla s někým takovýM?
Na druhé straně - i on potřebuje, aby mu někdo vyrovnával jeho pohyby, pocity... taky nelze mít partnera, který ti "nic" nedá.. chápeš?
:17: :17: :17: :17:
22.09.2011 - 19:44 | Filtr
(Blíženci) fezolot » Aika.
jo zda se mi uz nekolik mesicu o nem,moc si preji abych byla zase s nim ale uz to neni mozne:(.no bylo by ale je hrozne tvrdohlavy a narocny..vubec mi nevadilo jaky milovala a miluju ho porad jaky je i kdyz se nehorazne zmenil k horsimu..sem dost citliva a je tezke zapomenout a nechat ho jit kdyz sem snim byla pres 2,5roku..zvyk je zvyk nic nenadelam...predtim pezi temi sny se mi zdalo o smrti vrazde,a bolesti...chvili bylo klid a zase ty sny o nem zacly..snazila sem se napsat co bych mu chtela nad aby si to precet co me trapi ale nic se nestalo a vubec to snim nehlo..moc me to trapi..uz si nevimrady :9:
22.09.2011 - 19:36 | Filtr
(Váhy) Aika. » fezolot
no moment.. z téhle odpovědi jsem mírně zmatená....
zdá se ti o něm - o tom příteli.. ? pak ses ty ale nesrovnala s jeho odchodem... víš.. ale on to tak potřebuje mít... a tobě nezbude než to respektovat.. neodpoví ti, pokud to tak necítí... smyslem té rady bylo, vypsat se z toho, vypsat se z emocí, z důvodů, co a proč ti na tom tak moc vadí... :)
:17: :17: :17: :17: :17:
22.09.2011 - 19:09 | Filtr
(Blíženci) fezolot » Aika.
no diky za radu ale uz nekolikrat sem mi psala nekolik zprav ale ani jednou mi neodepsala ta osoba.kazdou noc k ranu se mi zda porad o ni..v jinem smyslu ale o ni..sem vzdy stoho nestastna..kdyby bylo lehke zapomenout kdyz semnou nechce ani kamaradit:( :9:
22.09.2011 - 17:31 | Filtr
(Váhy) Aika.
Ale to je jasné - ta osoba se s tebou rozešla- chceš na ni zapomenout, protože:
- ta osoba s tebou nechce být v kontaktu
- ve snech tě pořád odmítá

Nepřijala jsi tak, že ta osoba TEBE odmítá.. :( to je ti líto, zřejmě tam mezi vámi zůstalo cosi nevypovídaného, nezpracovaného.. .(

Doporučuji vizuálně se s tou osůbkou srovnat, nebo napsat dopis - a ten buď předat nebo ne, ale vypsat se emočně ze všeho, čím ještě s tou osůbkou zůstáváš emočně spojena :)
:17: :17: :17: :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »