Sen.


26.07.2011 - 20:04
(Štír) samajatu
Sen.
Zdál se mi sen, ve kterém jsem cestovala v autobuse , plném lidí.Na sedadlo jsem si položila kabelku a šla dozadu s někým mluvit.Když jse se vrátila,kabelka byla prázdná,ani doklady, peněženka, klíče, nic v ní nebylo.Chtěla jsem, aby šofer zavolal policajty, ale pak mne vysadil na štěrkovité ceste,která vypadala, jako by se po ní valila voda,ale rostli na ní kvítka a byla plná barevných loptiček,které jsem zbírala.Potkal mne muž,nesl nákup a já mu dala míčky pro dítě.On mne pak vzal k sobě do malého, selského domku a ukázal mi své dítě.Bylo malé a nejak postižené, nevím jak.Chytlo se mne zaruku a pak mne vedlo do jiné izby, abych ho přebalila.Videla jsem tam i jinou ženu,ale nebyla to manželka.A pak jsem se probudila.

Řazení:
27.07.2011 - 18:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bergruna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dobrý den, sen v rovině symboliky říká, že někdy je lepší o něco přijít, aby člověk získal. Voda je symbol životní energie a ještě k tomu se z ní dá něco "ulovit", třeba náhodou. Postižené dítě - odvaha zabývat se věcmi, které nemusí být na první pohled příjemné a přesto nás mají posunout vpřed. Zdravím.
27.07.2011 - 18:27 | Filtr
(Štír) samajatu » Glimmer Man
Díky za dobrou správu, já se už lekla, že zas to věští katastrofu,protože se mi často nezdávají sny a tohle bylo nějak zvlášť dlouhý a zamotaný.
27.07.2011 - 07:53 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Nic to neznamená. To jen mozek dělá to, co je jeho biologická funkce. A to když při probouzení "nabíhá" tak prostě jen šáhne do paměťovýho centra, pár věcí vybere z paměti i fantazie a udělá z toho guláš. Trvá to chvilku, než se mozek rozběhne na plno, je to kratičkej moment, kdy se probouzíš. Sen nikdy nezačíná, vždycky se objevíš uprostřed děje a končí zpravidla probuzením. Takže se neprobouzíš kvůli snu, ale sen se ti zdá kvůli probouzení. Úplně klidně na to můžeš zapomenout...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »