Nemocnice


13.07.2011 - 14:45
(Ryby) Julija
Nemocnice
Dobrý den,chtěla bych požádat někoho o vysvětlení mého snu: Ležela jsem v nemocnici,v jedné ruce měla kanilu a z těla mi vycházely hadičky.Byla jsem při vědomí.Zrovna přicházel nějaký doktor,který mi chtěl dát injekci,ale druhou ruku jsem měla krapek rozpíchanou a do pozadí jsem odmítla si nechat dát injekci,tak našel místo na zápěstí,ale špatně jsem ležela na posteli a spadla z ní a v tu chvíli přišli rodiče mě navštívit a já se probudila...

Řazení:
21.07.2011 - 21:44 | Filtr
(Váhy) Aika. » Julija
no.... i u mě se to občas tluče, neboj se nic :) :) :74: :74:
21.07.2011 - 14:52 | Filtr
(Ryby) Julija » Aika.
Ta maska-u tý nezáleží na věku-tu si snad nenasazují jen malý děti....
Ale tak někdy je tý masky třeba...lidi jsou různí a je třeba s nimi po různému jednat:-)
Jo Mikeš chodil na různý obludy holýma rukama-jako malá jsem se tý pohádky bála:D No snad nechybí-mrtvoly dědečka jsem se nebála-aspon ne veřeně:D
Intuice je hodně dobrá věc,akorád mě občas nehorázně vytáčí...jsem zároven hodně hrdá a občas se intuice a hrdost pěkně tlučou:D :68: :68: :68:
20.07.2011 - 21:17 | Filtr
(Váhy) Aika. » Julija
Juli - tobě je 19, mně je 38 - a přesto se občas nachytám, jak si nasazuju masku - a pak si říkám: máš tohle zapotřebí? V klidu. Opravdu, přesně jak píšeš - zkoušíme, učíme se, rosteme. a to je super :)
Hele... Mikeš taky byl odvaha, jestli se nepletu a ta ti nechybí. U té důvěřivosti - máš intuici - a výbornou, takže se tou nechávej vést :) Však - jsi holka šikovná a poradíš si :) :) :17: :17:
20.07.2011 - 20:21 | Filtr
(Ryby) Julija » Aika.
K těm maskám-baví mě sledovat,kdo si jakou vytvoří...je to celkem zajímavý na co lidi sází...akorád u mě tadle maska vznikla nějak nevědomky,když za mnou s tím přišli-kooukala jsem jak blázen:D
Nemůžu si pomoct,ale který 19letý člověk našel pravdu-doopravdy našel? :1:
Ted jen pevně doufám,že jako ten Mikeš i přes tudle důvěřivost uspěju...ale mám to štěstí,že se mi toho moc nenabízí,že si všechno musím získat sama...a taky těžko usoudit,co je skutečně to dobré,dokud si to nezkusíme?...ale to je možná další příznak mládí-všechno si musím zkusit sám... :3: :68: :68: :68:
20.07.2011 - 16:12 | Filtr
(Váhy) Aika. » Julija
No, tož jo. Souhlas s tím, že "vypadáš" nepřístupně, ale to je pouze maska - obal, kterým se chráníš před vnějším světem. Vnitřek je jiný - je citlivý a důvěřivý. Takový - jako bys tu svou sebedůvěru ve vnitřní systém neměla a spíš hledala - kde je ta pravda.. :)
pak máš snadno tendence uvěřit těm okolo - v tom jsi důvěřivá - a to je ten tvůj Mikeš - nehlídáš si, zda to, co se ti zvenčí nabízí, je pro tebe skutečně to dobré.. víš? :) :)
:74: :74: :74:
20.07.2011 - 15:48 | Filtr
(Ryby) Julija » Aika.
Děkuju...máte pravdu-nějak na sebe moc nedohlížím a abych zbystřila,tak mě něco musí praštit hodně silně do čumce...na těle mám jizev,že bych mohla otevřít sbírku:D
Ale s tou důvěřivosti-spíš se setkávám s opačným názorem-nepřístupná,uzavnřená,chladná a nedůvěřivá...málokdo o mě ví něco hlubšího-spíš povrchní nedůležitosti...občas se až moc ptám an to,proč se něco děje,ale ne vždy objevím odpověd-tak to uzavřu s tím,že co s emá stát stalo se a časem třeba poznám proč :1: :1: :1: :68: :68: :68:
18.07.2011 - 22:23 | Filtr
(Váhy) Aika.
Juli, ahoj :) mám pocit, že ten tvůj sen byl trochu o tom, že jsi neohrožený Mikeš. Mám pocit, že jsi na sebe neopatrná. Pád z postele tě v podstatě zachránil a návštěva rodičů ve snu zřejmě taky. Chci říct - jsi hodně důvěřivá. Málo sleduješ co se ti přiházívá a proč.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »