Bývalý partner ve snech


22.06.2011 - 08:18
(Beran) Klarkamart
Bývalý partner ve snech
Ahoj mám jen takovou otázku už po několikáté se mi zdálo o bývalém partnerovi a pokaždé se snaží abych se k němu vrátila,v tom posledním mi dokonce vzal pejska kterého jsme si pořídili těsně před rozchodem.Když jsem si pro ni pak se svým stávajícím přítelem přijela,tak měl doma 2 kočky A bydlel někde na vesnici.Jen pro upřesnění nejsme spolu už rok ,psa jsem si musela vydobít,on ji nechtěl,nechtěl žádné zvíře a na vesnici by v životě nezůstal.Maximálně na víkend na chatu. Děkuji za pomoc při výkladu tohoto snu v žádném snáři jsem nic podobného nenašla. :(

Řazení:
22.06.2011 - 09:19 | Filtr
(Štír) tentady
Mozek v noci uklízí.:-))
22.06.2011 - 08:36 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Zkus taky nastudovat něco o biologické funkci mozku. Tam možná najdeš odpověď.

Když se probouzíš, tak mozek nabíhá a v týhle fázi tu kratičkou chvilku sáhne do paměti a něco z ní vybere, náhodný věci nebo jen jednu a nabíhá ji. Ať už je to něco z tvojí paměti nebo fantazie nebo podvědomý paměti, prostě se to přehraje. Všimni si, že sen nikdy nezačíná, vždycky se objevíš uprostřed rozjetýho děje. A téměř vždy se odehrává před probuzením nebo při dřímání, když mozek vypíná a zapíná pořád dokola.

Ty máš prostě bejvalýho v hlavě, s tím naděláš asi kulový, byl součást tvýho života. Stejně jako na něj myslíš, tak ho mozek někdy použije a přimíchá ho snu.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »