auto / mlha


29.05.2011 - 18:47
(Kozoroh) Čmelucha
auto / mlha
už podruhé se mi zdálo, že mi ukradli auto. Tentokrát se to stalo před mým domovem (z dětství), zaparkovala jsem ho u silnice a po dvou dnech tam nebylo. V tom samém snu jsem šla v mlze, to občas chodím, ale tato byla hustá, skoro "karamelově" bílá, vůbec nic jsem neviděla a orientovala jsem se pamětí.Občas v mlze chodím, nebo v noci, ale vidím na pár kroků, tentokrát vůbec. Ve snu už mi auto "ukradli" asi před měsícem...v tom snu se šeřilo a nemohla jsem se dovolat pomoci.I v tomto snu jsem byla zoufalá, bála jsem se reakce manžela.Ve snářích jsem našla mlhu - jakože ztráta uvědomění....nerozumím jak poznám odkud hrozí nebezpečí? Děkuji

Řazení:
04.06.2011 - 17:31 | Filtr
(Kozoroh) Čmelucha » dazing
Děkuji Ti moc, zkusím se rozhlédnout kolem sebe a také do sebe a poprat se! :27:

Poslední dobou vše naznačuje, že bych se měla zabývat hlavně s sebou a to asi zevnitř.

děkuji moc za čas i trpělivost! :17:
03.06.2011 - 23:52 | Filtr
(Kozoroh) Čmelucha » dazing
...ale já měla dojem, že jsem to v sobě překonala...že je to pryč, že jsem starší a moudřejší. Já se k rodičům nechovám špatně, nebojuji s nimi, s otcem jsem bojovala v pubertě, snažila jsem se ho přelstít, což se mi dařilo. Dělala jsem to s kamennou tváří, kdy on byl blízko infarktu a já pak dva dny brečela v koutě, aby neviděl mou slabost.

Měla jsem dojem, že jsem to svou rodinou a svým manželem "sešila" a vedu vlastní život.

Dle letošního horoskopu bych měla řešit rodinu a rodinné vztahy. Letos je to tak strašně specifické, spousta náhod i odkazů, třeba na tyto sny...na astroložku...

Snažím se sama sebe přesvědčit, že vše tak mělo být a že to bylo dobře. Měla jsem dojem, že rodiče mám vyřešené. Nemám. A ještě jsem do toho zatáhla svého manžela a ve finále i své děti. To vůbec půjde napravit?

Nevylezla jsem jako kozoroh moc vysoko a nesnažím se jen na ostatní kopat kamení? Ale vrátit se také nemohu - to jsem měla ve snu dneska - prudce jsem couvala, nemohla jsem brzdit. Pocit : strach že odřu AUTO! jenom AUTO!

Je zvláštní že zrovna naše auto má pro mě v současném životě neuvěřitelný význam z hlediska lásky....kterou nemohu prožít.....
03.06.2011 - 13:25 | Filtr
(Kozoroh) Čmelucha » karamel
ano - to co píšete s Dazing je pravda.

Rodičům nemůžu odpustit, zkoušela jsem jim to říci, ale vůbec mi nerozumí, nechtějí poslouchat.

Ano bojím se pustit dál city a všechno co citama zavání v sobě udusím a ušlapu rozumem.

Nevěřím si, za to může můj otec. Snažím se s tím bojovat, zbavila jsem se sebelítosti, ale není to ono.

Nejsem chudák to ne....ale mám dojem, že svůj život nežiji naplno.že se pořád před něčím schovávám.

Bohužel nevím, jak to změnit, co mám udělat? Jak mám věřit - jak se mám naučit si věřit?

To ale asi možná patří do jiného diskuzního fóra.

Moc děkuji - zkusím otevřít více oči...třeba mě něco víc uvidím....


03.06.2011 - 12:42 | Filtr
(Rak) karamel
cítila jsi barvy, což může svědčit o tom, že jsi plna lásky , citů a pochopení, ale jde o tvé nitro a tvé krásno jako by nechtělo naplno ven. Možná se bojíš, nebo jsi už moc zklamaná..je to uzavřeno vhluboko v tvé duši.

Mám pocit, že v tom období jsi něco řešila, příp. pochybovala. Jak jsem psala, city jsi dala stranou a v životě zapojuješ spíše chladný rozum a to s tím, že se bojíš že tvé myšlenky nebo postoje bude zneužito. Nemáš tzv. pevnou půdu pod nohami a často se trápíš. Možná něco řešiš a nevíš kudy se dát. Máš si více věřit, a povede se ti opravdu dobře. Sen tě taky, varuje abys něco už vyřešila, jinak může hrozit nemoc - formou imunitního systému.
31.05.2011 - 10:27 | Filtr
(Kozoroh) Čmelucha » dazing
Děkuji - bude to patřit asi k minulosti, ale v souvislosti s mým manželstvím. Poslední dobou tápu v tom, zda jsem udělala dobře, že jsem se vdávala, mladá a tak. Možná.

Naši nám nepřipravili hezké dětství ani v dospělosti nás nijak zvlášť nepodrželi. Řešíme si vše sami a ani mi to nepřijde ani je z toho neviním. Myslím si, že nás to dost posílilo.

Díky za výklad! M.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »