dobre ranko


04.05.2011 - 08:21
(Štír) skarabeus2222
dobre ranko
Dobre ranko, pisem hned ako mi to cas a povinnosti dovolia, aby mi snik nevyfucal z hlavy...... isla som naha cez chodbu,mala som len nohavicky na sebe, na prsiach som mala ruky, vyzeralo to ako skola, na oknach bolo kopec chlapcov, bola ich plna chodba, ale v pohode som prechadzala okolo nich, akurat som mala hlavu dolu,na nikoho som sa nepozerala. vosla som do nejakeho kabinetu, boli tam moji rodicia, mama sedela a otec upratoval nejake cd-cka. vosla som dnu, som ich pozdravila a otec mi povedal, ze som mu nevratila nejake cd. ja som mu povedala, ze som ho vratila.zrazu som sa ocitla v dome mojich rodicov, moja mama mi chrbtom sedela, mali sme navstevu...... ked nas je vela, vzdy sa stane, ze niekto sedi niekomu chrbtom. videla som sesternice, bratancov.... proste, kopec rodiny tam bol a rozpravala len krsna. nemala som ziaden pocit, len som tak sedela a pocuvala, o com hovoria. niekam som odisla, zrazu som bola s priatelom v inom meste, isli sme ku zlatnikovi ( je to nas rodinny priatel ), boli sme si davat robit obrucky. pamatam si len jeho dielnu, pamatam si samotneho zlatnika, priatela a viem, ze mi skusali na prst tie kruzky, podla ktorych sa robia prstene..... bol to taky divny sen, raz som bola tu, raz tam..... ak mate niekto cas, viete mi to prosim vysvetlit???? dakujem vam velmi pekne :27:

Řazení:
12.05.2011 - 16:08 | Filtr
(Ryby) MG34 » skarabeus2222
No, tak s tím otcem o tom popřemýšlej. Občas mu něco vyjádřit neuškodí - bude rád...
12.05.2011 - 10:03 | Filtr
(Štír) skarabeus2222 » MG34
DAKUJEM PEKNE :27:
ANO, NEDOKAZEM SA OTVORIT PRED INYMI, ANI PRED NAJBLIZSIMI LUDMI VO SVOJOM OKOLI.
to, co ma trapi ostava len v mojom vnutri....
ano, otcovi dlzim vela v citoovej rovine, nie som clovek, ktory pride a napriklad objime rodicov, s otcom mame pekny vztah, ale fakt sa mu nevenujem tak dostatocne ako by som mala.....
co sa zlatnika tyka, planujeme svadbu a mam obrovsky strach, nemam tajnosti pred partnerom, dokonca vie aj o tom, ako sa svadby bojim a ze sa nechcem vydavat :8:
a krsna je.... no, neviem ako sa to povie po cesky, ale myslim, ze kmotra
DAKUJEM EšTE RAZ VELMI PEKNE
S POZDRAVOM EVA
:27:
12.05.2011 - 09:33 | Filtr
(Ryby) MG34
Takže je tu jisté otevření se před ostatními, ale není to v pořádku, protože se sama za sebe podvědomě stydíš, nedokážeš se otevřít a vyrovnat zcela.

S matkou je to problém, s tou se prostě míjíte a s tou nepočítej. Otci skutečně něco dlužíš, pravděpodobně v citové rovině.

Nevím, co je "krsna".

Ad zlatník - jedná se skutečně o něco, související s posunem ve vztahu k příteli - "stvrzení prstenem". Pravděpodobně to souvisí i s tím, co je ve snu úplně na začátku - s pravdou ven, ale zatím ne úplně.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »