byl to anděl?


20.02.2011 - 19:32
(Lev) kaivetka
byl to anděl?
už včera jsem psala sen o stromě.Ještě by mě zajímal názor na další z mých nezapomenutelných snů.Byla jsem ve starém sadě.Stála jsem u staré jabloně které jsem se dotkla jednou rukou.Vnímala jsem její kůru a pocity,najednou jse mi vybavili špatné věci v mém životě a cítila jsem takový žal a bolest,že jsem padala na kolena.Přišla ke mě žena v šedém pánském obleku a pomalu mě odvedla do staré kuchyně.Připadalo mi to jako v jiném století.Byly tam ještě dvě ženy vařili jsme polévku,byla ve skleněném hrnci a pak přišli dva muži a já jsem koukala aby jim jídlo stačilo.Sedli si ke stolu a já jsem si nalila kávu,dala do ní med a šla jsem si sednout na schody,ze kterých jsem koukala zase do toho sadu.Napila jsem se a cítila chuť medu.Přišla ke mě ta žena a já jsem se jí ptala proč to tak musí být?Ona mi odpověděla:Víš,u nás se říká,písnička už zpívá jenom ty ji ještě neslyšíš.Objala mě o v tuchvíli jako bych vše znala a pochopila.Poděkovala jsem jí a pak jsem chtěla jít zas k té jabloni,ale už jsem věděla,že se probouzím a nepustilo mě to tam.Tak jsem se otočila ke světlu,které bylo jako slunce a zavřela oči.Kde jsem byla?Co to má znamenat.Škoda,že tomu všemu nerozumím.

Řazení:
26.02.2011 - 17:10 | Filtr
(Býk) ave
Jde o Anděla Strážného,který Ti dává napojení míru,klidu a štěstí,která je součástí domova Tvé duše.Máš v sobě velký,mimořádný dar utěšovat lidi a dar léčitelství ke kterému Ti Anděl otevírá cestu tím,že Ti dává cestou ke kořenům duše sílu najít vnitřní rovnováhu,kterou k otevření daru potřebuješ.Časem budeš dostávat i vize,potřebné k pomoci potřebným.Je to jen začátek Tvé cesty - písnička už zpívá,jen Ty ji ještě neslyšíš- :68:
22.02.2011 - 12:19 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » dazing
no, ale říká se, že anděl může vystupovat i v lidské podobě, věřím tomu.
22.02.2011 - 12:00 | Filtr
(Váhy) inkateo www.pracesesny.cz » kaivetka
Zdravím Vás Iveto. Poslal jsem Vám mail na adresu, kterou uvádíte. Hezký den. Jirka
21.02.2011 - 11:41 | Filtr
(Blíženci) movvin
Přijde mi to jako kdyby ti Anděl ukázal, že za Tebou stojí zkušenosti a moudrost celé Tvé ženské linie... matka, její matka.....
21.02.2011 - 11:17 | Filtr
(Lev) kaivetka » ave
Ahoj,
už jsem nedočkavá,co mi napíšete.Děkuju Iveta :17:
21.02.2011 - 11:14 | Filtr
(Lev) kaivetka » inkateo www.pracesesny.cz
Milý Jirko,
jsem ráda,že jste mi napsal.Není v mém okolí moc lidí ,kteří věří a něco vědí.Proto budu ráda,když mi něco pošlete,z čeho budu moudřejší.
Iveta
21.02.2011 - 09:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele supremik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
takové hezké sny zustavají dlouho v paměti,ale mně se několik dní zdá o nějakých strašidlech a zlých cizincích dneska mne ve snu kousnul velký černý pes, podle Ružičkové je to nevěra,ale já řvala jak kůn...... :41:
21.02.2011 - 08:44 | Filtr
(Býk) ave
Ahoj Ivetko.
Je to krásný sen.Který vnímám jako dotek Anděla. :68:
Pokusím se na něj zeptat a pošlu odpověď na vzkazník. :74:
20.02.2011 - 22:36 | Filtr
(Váhy) inkateo www.pracesesny.cz
Hezký den paní Iveto. Možná, že pro Vás budu mít něco zajímavého. Hledám a hledám, ostatně jako mnoho lidí. Před několika lety mi bylo dovoleno poznat, že sny jsou rady od našich duchovních rádců. V chytrých knihách jsem se dočetl, že sny nemusíme mít nevyžádané, u nichž pak vlastně ani nevíme, čeho se mají týkat. Sny můžeme mít naopak vyžádané. To znamená, že sny mohou být konkrétními odpověďmi na naše konkrétní a pokorné otázky. Když se mi to potvrdilo, začal jsem cíleně pracovat se sny. Postupně jsem sbíral vlastní zkušenosti. Vypracoval jsem si časem vlastní postup interpretace snových sdělení a zjistil jsem, že je to vlastně univerzální postup. Život pak ukázal, že tyto interpretační metody souzněly s vnímáním obsahu snů i u dalších lidí z mého okolí. Ukázalo se, že postup je obecně velmi úspěšný i u druhých lidí. V žádné literatuře, ke které jsem se dostal, jsem nic podobného nenašel. To mě později navedlo k myšlence napsat o tom knihu. Nyní ji mám z cca 90% vypracovanou. Pokud byste měla zájem dozvědět se více o tom jaký je zdroj našich snů, co je smyslem takové komunikace, jak se dá trénovat zapamtování snů a jak se dá vytvořit vlastní interpretační postup snových dělení, tak mi prosím dejte vědět. Pošlu Vám některé rozepsané kapitoly. Testovací lidé z mého okolí to zatím hodnotí tak, jak jsem si moc přál. Je to pro ně objevné, smysluplné a otevírá se jim okno do nové dimenze vnímání okolního světa. Troufám si říct, že cílená práce se sny je také ideální příparava na otevření bdělé komunikace s duchovními rádci - anděli. Pokud se Vám to celé nezdá jako blábolení, ozvěte se mi. Něco Vám pošlu. Největší smysl má vždy vlastní práce na pochopení světa, snů a vůbec čehokoliv. Přeji hezký večer. Pozn. Vaše sny se mi moc líbí. Jirka


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »