Pomoooc


31.01.2011 - 18:54
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele BARUŠKA.BÁRA, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Pomoooc
Včera jsem si zajela na diskuzi.Bylo to o kartách a jejich výkladu a já si zajela na konkrétní stránky a vyzkoušela to.No...vyšlo mi něco na minulost,přítomnost a budoucnost a měla jsem se prý pomodlit ke svým andělům a archandělovi.Udělala jsem to.V brzké době snad poznám,jak se zachovat.Hned včera se mi zdál sen a v něm se objevili všichni mí blízcí,již zemřelí,můj děda mi otevřel dveře od domu,kde bydlím a smál se na mě,moje máma stála vedle něj a smála se na mě a moje babička byla jakoby za mnou a usmívala se a já měla najednou děsnej strach,protože jsem věděla,že jsou mrtví a z mojí babičky se najednou stával jakoby stín a všechno za ní tmavlo,až se za ní objevilo jakoby dvojokno a ona měla tvar anděla a ten mi pověděl:"Vem si Libora."Nebylo to předpisově podle českýho jazyka,ale znělo to příkazově a já dokonce na něco podobnýho odpověď hledala v těch kartách.I když jsem v skrytu duše doufala,že bude jiná odpověď...Chci ještě dodat,že jsem se probrala a otevřela oči a viděla jsem zase to dvojokno,který nemáme a tam ten anděl pořád byl a já se tak strašně bála,že jsem se schovala pod peřinu a usnula nanovo.Může mi někdo vysvětlit význam tohoto snu?Byla bych strašně moc vděčná.Děkuju :27:

Řazení:
01.02.2011 - 20:39 | Filtr
(Kozoroh) Dannys » BARUŠKA.BÁRA
Nebo bych to pochopila i tak, že rodina chce, aby jsi si vzala Libora víc než Ty. Ty to cítíš jinak a bojíš se jejich reakce. Dala bych Ti radu - pokud cítíš jen trochu pochybností - neber si ho. I kdyby sis to logicky vysvětlila, jak to nejde z Tebe...Toto je rozhodnutí na celý život a ovlivníš tím vše, hlavně život vašich budoucích dětí a to je sakra zodpovědnost. :14:
01.02.2011 - 06:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Marinka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele BARUŠKA.BÁRA, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vidíš,to mě nenapadlo.Děkuju :15:
01.02.2011 - 06:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ilon spí s měsícem
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele BARUŠKA.BÁRA, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Asi budu muset :4:
31.01.2011 - 19:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Marinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já spíš myslím,že je tam důležitý ten strach, bojíš se, co na to řekne rodina, když si nevezmeš toho, koho by sis měla vzít? Je tam jasný strach z rodiny, tak si to zkus převést do tvého života, proč se jich bojíš (jejich reakce apod.)Anděl ti řekl, ať si vezmeš Libora, takže si asi myslíš, že by sis ho vzít měla, že si to myslí ostatní, že je to tak správně a chtějí to tak.. Nevím, takhle bych to vyložila já :3:
31.01.2011 - 19:07 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
No,asi :63:vem si Libora. :4:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »