Sen o cestě, koupališti, banánu a ostružinách ...


31.01.2011 - 10:29
(Býk) johanqa
Sen o cestě, koupališti, banánu a ostružinách ...
Ahoj,poslední dobou se mi zdají velice divné sny, z kterých nemám dobrý pocit. Jeden z nich se mi zdál i dnes. Jedu autobusem, je celkem plný, ale lidé kolem mě nezajímají. Je krásný letní den, ale já to ani nevnímám. Sedím odevzdaně a jen koukám nepřítomně z okna ven. Na sobě mám černé triko, bílé šortky a pod trikem mi vykukují bílá ramínka podprsenky. Přesto, že je léto mám přes sebe hozenou bílou deku. Nevím kam jedu a kde jsem, jedu celkem dlouho. Vidím nějakou rodinku jak vystupuje u louky, vystupuji také jakoby řízená neviditelnou rukou. Všude kolem jsou krásné rozhledy, louky, modré nebe, je příjemně teplo, ale já jsem jakoby bez života. V dálce vidím plno červených sloupů v řadách za sebou nerovných tvarů některé s oky. Nechápu co to je. Jdu pěšky až narazím na koupaliště. Je tam bazén s čistou vodou, nikdo se v něm nekoupe. Jsou tam tři hřiště na beachvolejbal částečně zarostlá trávou. V dálce vidím svého bratra, i když jako bratr vůbec nevypadá. Ptá se mě proč nejsem v práci, říkám, že už tam nepracuji, nevím jak se do práce dostat. Jím banán, který má v sobě ostružiny. Brácha si část ulamuje. Šlupku vyhazuji. Sedám si mezi bráchovi kamarády, říkám, že chci hrát volejbal. Všichni jsou nepřítomní. Dívám se na své nohy. Jsou pěkné, opálené, ale neoholené. Trochu se stydím a přemýšlím, jestli si toho někdo všimne. Pak mě vzbudí budík. Co si o tom myslíte? :-O

Řazení:
31.01.2011 - 18:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » johanqa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Marinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ta hřiště vůbec netuším, co by mohlo znamenat, na to mě nic nenapadá..Bílá a černá jsou protiklady, dobro a zlo.. :25:
31.01.2011 - 14:49 | Filtr
(Býk) johanqa » Marinka
Ahoj Marinko,

děkuji Ti za výklad. S autobusem a bazénem to vidím podobně, ale zaráží mě pocity z toho snu. Cítila jsem se tak odevzdaně, ani pozitivně ani ne vyloženě negativně, spíš jako když člověk vzdal usilovnou snahu o něco a jen odevzdaně čeká jak se to vyvine :-) ještě jsem tu snahu ve skutečnosti nevzdala, ale možná je sen o tom, že bych měla nechat věci plynout a nesnažit se příliš ovlivňovat výsledek? Kdo ví? A hodně mi vrtá hlavou co znamenají ta tři hřiště zarostlá částečně trávou, to jsem ani blíže nepopsala .. jedno hriště bylo bez trávy, druhé už částečně zarostlé a třetí zarostlé z větší části .. takovou pěknou zelenou zarovnanou travičkou :-) A pak ten můj oděv .. černá a bílá, bílá deka .. snažím se analyzovat si sny pomocí snáře, ale často mi pomůže až pohled jiné osoby, která neví co právě prožívám a čím se zabývám, ale přitom trefí hřebíček na hlavičku :-)
31.01.2011 - 13:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Marinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Máš tam spoustu věcí, které souvisí s postupem na duchovní cestě. Třeba hned jízda autobusem - všechny dopravní prostředky znaší náš postup na duchovní cestě, čím rychlejší prostředek, tím rychlejší postup. Ale pozor, pokud je to příliš rychlé (třeba tryskové letadlo), znamená to příliš rychlý postup, který může i uškodit. Naopak když jdeme pešky, postupujeme hodně pomalu. Autobus je fajn, tak akorát :3: Dále čistá voda - je znakem očištění. A nahé nohy - nahota je čistota, je znakem připravenosti přijmout nová pravidla života. Souvisí to s přijetím nových, čistějších vibrací. Kdo se chce účastnit této změny, musí se zbavit starého, zašlého, špinavého a zatěžujícího. Že byly neoholené a styděla ses za to, bych vyložila tak, že ještě nejsi v některém ohledu připravená na to zbavit se všeho starého, co ti pomůže posunout se na cestě v před. Možná všichni nechápou cestu, kterou sis zvolila a tobě je to někdy nepříjemné. Měla by ses přijmout jaká jsi, nestydět se za to a nebát se zbavit se všeho, co už na své cestě nepotřebuješ. Otevře ti to nové obzory :3: Tak bych si to vyložila já..


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »