vesmír


21.01.2011 - 11:51
(Býk) 5Anavi5
vesmír
Ahoj všichni, zdají se mi různé sny, vím například o létání, že je to snaha odpoutat se, velká voda mi vždy přinesla nějakou chorobu, obvzlášť když byla rozbouřená, klidná a čistá voda nic. Na dnešek se mi ovšem zdálo, že jsem se stala členkou vybraného týmu, který byl vypuštěn do vesmíru. No, a já šla jako první. Byl to úžasný a povznášející pocit, plula jsem v nekonečném prostoru,´v lehké bílé mlze .... a pozor hned za mnou jako druhý byl vypuštěný muž ... černoch, krásný černoch .... dotýkal se mi nohou, neboť plul těsně za mnou. Neměla jsem v životě žádný vztah, ani netoužím, s černochem .... jen tak na upřesnění. Celá skupina se měla možnost vrátit zpět .... bylo to docela bombové. Co myslíte, že mě poslalo až do vesmíru? Pa, přečtu si postupně vaše sny, jsem někdy z těch svých docela vedle. Iva

Řazení:
15.04.2011 - 20:53 | Filtr
(Lev) t.k.Grey
Ten černoch je zajímavý... nedávno jsem četl něco o Jungovi, a ten černoch by mohl být váš stín (stín má prý ve snech většinou jinou barvu pleti, na druhou stranu má ale prý stejné pohlaví), část osobnosti, kterou nechceme přijmout, opak naší "masky (persony)" - toho, co ukazujeme ostatní. Takže by to možná mohlo znamenat, že je čas vypořádat se se svým stínem - přijmout svůj stín jako součást svojí osobnosti. Prý to pak vede k mnohem plnějšímu životu a člověk tím získá mnoho energie.
Podle toho co vím, sny se nám snaží (mimo jiné) nahradit nedostatek něčeho v realitě. To znamená, že je možná potřeba se na chvíli odpoutat od reality... a buď se soustředit do svého nitra (možná meditovat, spojit se se svým nevědomím), nebo naopak popustit uzdu fantazii. Ale bůh ví, nejsem žádnej profík, ani vás neznám, každopádně tohle je můj výklad... :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »