Sen o vose


19.01.2011 - 21:42
(Býk) johanqa
Sen o vose
Ahoj, co podle vás může znamenat sen o vosevosách? V prvním snu je pouze jedna, jsem někde u lekáře, jsem tam já a nějaký muž, oba máme bílý plášť. Vosa na mě začne útočit, oháním se a zamotám ji do toho pláště a tím se ji zbavím. Ve druhém snu je vos víc, ale neohrožují mě, jen mi vadí jejich přítomnost, bojím se jich. Před probuzením vidím pár vos mrtvých. Jistou teorii mám, ale s výkladem vlastních snů teprve začínám, tak si nechám ráda poradit od zkušenějších :3: Díky a dobrou noc :34:

Řazení:
25.01.2011 - 20:17 | Filtr
(Býk) johanqa » dazing
Děkuji za výklad, v podstatě to na moji situaci sedí. Je pravda, že jsem na sobě začala pracovat resp. začala jsem se vnitřně léčit a vyhledala k tomu pomoc - což bylo až po prvním snu. A je pravda, že se momentálně učím ovládat svoje strachy a obavy z budoucnosti, které mě v minulosti a občas i nyní umí doslova paralizovat. Je to dřina přeprogramovat mysl, ale pomalu se to zlepšuje, což možná vyjadřuje ten druhý sen o neútočících vosách. ANO myslím, že celkově to do sebe pěkně zapadá. Ještě jednou díky! :27:
24.01.2011 - 19:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Criistiinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, sen o vose jsem měla jednou už je to pár let,ale ptala jsem se tenkrát na to mé babičky a ta se v tom vyznala a řekla mi že je to zklamání a měla pravdu :8:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »