Časté opakující sny O RYBNÍKU a...


31.12.2010 - 02:59
(Panna) Macek23
Časté opakující sny O RYBNÍKU a...
Zdravím Vás všechny, má dotaz ohledně mého snu. Velice často se mi zdává vždy něco o rybníku a většinou jsou na tom rybníku kachny a nebo v tom rybníce vydím ryby (pravděpodobně kapry). Nevíte náhodou někdo co to má znamenat? Díky moc.

Řazení:
31.12.2010 - 16:11 | Filtr
(Váhy) Turandot
jo, to je dobry, kdyz mas dobry pocit.
Ja tak miluju sny o vode, i kdyz se v ni skryva neco, co jde jen tezko identifikovat, prisery, temna voda a tak.. Rekla jsem si, ze se do tech vodnich snu \"ponorim\". Kdyz se mi leta nazad podarilo snit a neprobudit se pri tom uvedomeni ze snim, delam to tak ostatne porad, tak jsem zacala \"dychat\" pod vodou, aby se stala mym dalsim zivlem, ve kterem se citim prijemne, po tom, co nemam problem vzletnout kdyz moc chci, co je vyborny, pokud mas taky ty \"tezky zvykackovy nohy\". Je moc fajn takhle snit, kdyz uz ve snu rozebiras co se ti to vlastne sni, kdy se vedome zucastnujes na nevedomym procesu se ti dejicim, a hlavne tehdy, kdyz se ve snu dostanes do situace ne moc prijemne, a muzes ji zmenit, muzes si vymyslet dvere tam, kde zrovna nejsou, muzes sii vymyslet kridla kdyz ti chybi, nebo zbran, muzes byt lhostejny kdyz te sen nuti stydet se, a mnoho dalsich veci, ktere te tak nejak oslobozuji, a mozna take nekde uvnitr resis tim neco, co je zakoreneno hloubeji v podvedomi, nez si schopny vytahnout na svetlo vedomi...

pokus se vic komunikovat se svymi sny, pokus se uvedomit si ze snis kdyz snis, a ony ty sny ti prozradej mnohem vic, nez nejake forum, snar nebo symbolicky slovnik, i kdyz vsechno zde vymenovane ti muze jenom dopomoct.

Preju hodne stesti, v porozumeni sve dusicce!
:29:
31.12.2010 - 14:27 | Filtr
(Panna) Macek23 » Turandot
RE: ELVIRA Hej, díky moc za odpověď.
Musím říci, že na druhý břeh vidím, do vody většinou ne. Dokonce se mi zdálo, že jsem se v tom koupal, ale neutopil.
Ještě si pamatuji, že při prvním snu měla přijít nějaká pohroma, možná přišla, ale já přežil a pak jsem měl dobrý pocit.
31.12.2010 - 07:53 | Filtr
(Beran) Háňa*
Rybník (voda) není místo, kde má člověk pevnou půdu pod nohama.
Možná by sis chtěla jít zaplavat a užít si to jako ty ryby a kachny, které vypadají spokojeně, ale máš obavy, aby ses neutopila, protože je i jasné, že nemáš ploutve, žábry ani plovací blány a není to tvoje přirozené prostředí. Láká tě to, ale ta pevná půda pod nohama ti připadá bezpečnější
31.12.2010 - 03:32 | Filtr
(Váhy) Turandot
Ó, nadhera!

Pravdepodobne jsi momentalne uz nejakou dobu v jistym "prerodu", obdobi zmeny, jdes trochu vice dovnitr sebe. Mela jsem rok takovyto sny, a za ten rok se toho moc zmenilo, i kdyz to bylo prostrednictvim padu na drzku, jenomze to dno - to je plocha k odrazeni se.

Jezero - voda - zakladni zivel vzniku zivota, je to neco co je hloubjeji nez uroven zeme - hmoty, po ktere se my lidi pohybujeme, taky jako zivel neni pro nas lehce proniknutelny, proto je fajn, kdyz do vody vidis. Vidis v ni ryby - vznik neceho noveho, zeny mohou byt tehotne, ale taky to muze znamenat, ze vznika neco noveho, co projde "porodem", a bude to treba "piplat". Kdyz vidis az na dno, pak je to uplne supr, no muzes tam videt i prisery, ale neni to snad tvuj pripad. Kdyz vidis i na druhy breh, pak je to uplne vyborne, protoze taky vidis i cil sve cesty - dosavadni, na kterou ses vedome nebo nevedome vydal.

Kachny - povetsine domaci zvirata take odpovidaji nasi povaze.. Dive - znovu, ptaci - neco, co leta, a potrebuje k zivotu vodu - vzduch a voda, muze byt hloubka podvedomi a nadvedomi, nad to pragmaticke racio. Kachna je vetsinou lovena nez by lovila, i kdyz neco plzu jiste sporada, take tva povaha je spis "ptaci", a ne drava, jako by to bylo treba u orla, koukni se do nejakeho symbolickeho slovniku na kachnu. Je to inteligentni ptak, s moc silnym materskym pudem, ktery ma moc zajimave strategie ochrany svych mladat, i kdyz je vejcoroda.. Vytrvalej letec umirajici za letu.. Sedi na vode - tedy je "doma", voda potrebuje vzduch, aby mohli v ni vznikat a zit organizmy, a taky dle tveho snu - vzduch, resp. jeho zastupce, potrebuje ke svemu zivotu vodu, protoze jeji generace mnohe roky tvarovali jeji telo i dusi pro toto prostredi.

Krasny sen, jen si odsleduj, jestli to ma breh, jestli tam sviti slunce, zda je videt hloubeji do vody, co ty ryby, co kachny, jestli tam neni napeti, nebo neco, co na kachny ciha, mozna staci jenom to, jak se v tom snu citis, to castokrat staci i tehdy, jestli si sen nezapamatujes, pak jen vnimej ten pocit z nej, on se ti otevre, nebo zacnes rozumet svym snum skrze dalsi smysl, resp. nesmysl, protoze nevim, CIM se da pocit analyzovat, kdyz ne nesmyslem - smyslu mame jenom pet....


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »