Sen o umírání


20.04.2010 - 11:28
(Kozoroh) Sesilia
Sen o umírání
Ahojky, dneska jsem mela divnej sen, ze jsem se nejak pripletla nekam a sla jsem s nejakou partu unest letadlo nebo proste jsme byli se zbranema jak z pocitacovejch her nekde na letisti a ja to zjistila az tam, ze delame neco nekalyho. Jenze pak se to zvrto a uz nas skoro meli, a 3 lidi se zastrelili sami, zbyla jsem jenom ja, navic tam byl i pritel, protste vzal pistol a bezeslova se zastrelil (nastesti me moje podvedomi usetruje detailu jako rozmazany mozky a tak) a ja dalsi pulku snu resila, co budu delat ja, ze se zastrelit nedokazu a ze me zavrou nebo zabijou a hroznej pocit, ze pritel je mrtvej a nic nerekl, strasna litost a hruza.. Jeste si pamatuju, ze najednou z nich byl jeden kolega z prace a jemu se neslo zastrelit, mel pistoli v puse a kdyz zmackl, tak mel jen cervenej flicek na tvari :61: Potom jsem uz byla jinde a pritel se zjevil jako duch, objimal me a rikal, ze moc mluvit nesmijou jako duchove. Toto se mi zdalo uz driv, kdyz se mi zdalo, ze umrel tatka (tu noc se to zdalo i jemu, ze sjel s autem z utesu), byl to skleneny dum, jak obri sklenik a byli tam hadi a nekdo zvenku strilel a zastrelil ho a ja pak brecela a jela jsem v dlouhym kloubovym autobuse a on tam byl a ja ho objimala a jakoby takovy to posledni rozlouceni nebo stejnej pocit smireni, jakoze uz je vsechno dobry.. :64:

Řazení:
20.04.2010 - 21:10 | Filtr
(Rak) karamel » xzorro
:64: :44: :21:
20.04.2010 - 19:25 | Filtr
(Rak) karamel » Sesilia
věřím, že pochopíš..sny nelžou..jen si musíme je učit přeložit..
20.04.2010 - 17:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele cui6, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
sen je pouze obrazem prožitku ze současné doby či z minulých životů..může nám ukazovat,co nás čeká...v tomto případě si myslím a veškeré věci mi ukazuji,že se ted jedná o nějaký zlom v Tvém osobním i pracovním životě..že přijde něco nové..a Ty z toho vytěžíš...budeš z toho mít nějaký užitek...
20.04.2010 - 12:27 | Filtr
(Kozoroh) Sesilia » karamel
Tak je pravda, ze nevim, co se mnou bude v praci, rozpada se nam tym, i ty penize mi ted ubyly necekane a nahle a to jsem si rikala, ze zrovna zacinam mit trosku nasetreno :42: Jeste me napadlo, ze v otci a potom v priteli vidim nekoho, kdo me "ochrani", protoze jsem bez nich v tech snech ztracena a pak vlastne jsou duchove a je vsecko dobry. Nevim, budu o tom premyslet :32:
20.04.2010 - 11:47 | Filtr
(Rak) karamel
děsivé sny vyprávějí o zklamaných nadějích.Mám pocit, že se něčeho bojíš, ztráty zaměstnání nebo to svědčí o strachu ztráty kamarád-a(ky), nebo bojíš se o své zdraví.

Zdá-li se ti o duchu, znamená to, že někdo v tvém životě chce upoutat tvoji pozornost. Mluvíš-li z duchem, tak bys ses měla konečně dovědět pravdu, která ti byla v životě utajována. Sděluje ti něco, tak se soustřeď na to co ti říkal..Varuje-li tě - neber to na lehkou váhu.

Ten zmatek tě varuje, že máš v běžném životě se zamyslet nad svým rozumem a city.. Nepospíchat a řečit vše v klidu. Ztrácíš sílu a energii, tak dávej na sebe pozor a relaxuj. Zkontroluj si svůj zdravotní stav.
A neboj se podívat pravdě do očí. Neutíkej před něčím co tě opravdu trápí. Ruku na srdce, nezávidíš něco někomu? Jsme lidé? Projev trochu citu a srdečnosti, aspoň chvíli buď sama se sebou o samotě, prospěje ti to. Možná jsou to asi peníze, trápíš se, ale vše má svůj čas..věř si.
Ten závěr je asi strach ze zrady, ale myslím si že mám v otci báječného zpovědníka, je nutno mu říci, že ho máš ráda...

:62:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »