Deprese z operace...


16.03.2012 - 22:16
(Ryby) Roseanne
Deprese z operace...
..Jsem pět dní po operaci štítné žlázy,a nějak tento stav nezvládám.Je mi moc špatně duševně,že jsem to neměla dělat.Něco jsem zkazila,jako když jsem se nechala odříznout od něčeho co nedokážu popsat a už mně nic nezachrání,jako hřích na sobě samé.Je to hrozný stav!Mám obavy že jsem si odstartovala propad do čehosi....poradí mi někdo? ať se z toho nezblázním? děkuji moc :9:

Řazení:
17.03.2012 - 11:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele jojojo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Operace štítné žlázy může i takovýto propad způsobit. Je to o samotné operaci to už ti krásně napsala děvčata a já svými x operacemi jen mohu souhlasit. Ale u štítné žlázy je to hodně o hormonech. Můžou ti špatně fungovat zeptala bych se doktorky. :62: Může bolet hlava i srdíčko. Nevím přesně co ti operovali, ale já mám špoatnou funkci právě od těch všech operací a stejně ji často cítím. Souvysí to i se srdíčkem. Je to hodně propojené... :62:
17.03.2012 - 03:56 | Filtr
(Rak) karamel
:76:

možná jsi se strachem zablokovala, jestli můžeš dopřej si kvalitní masáž v oblasti krku a ramen...vím o čem mluvíš. Hormony jsou prevíti..


V období 2006/2008 jsem prodělala 9 operací byl to záhul nejen na tělo, hlavně na duši.
Zvládala jsem to pro okolí fajn.

Duše plakala, žalostí a nepřála bych ti vidět jaký mi narostl na krční páteří hrb.

Je to jen pár let a nikdo si s tím neví rady, cvičím...jen slyším, tady jste si toho naložila, nesete tu snad všechno trápení světa... :61: :75: :61: :75:


neplač svítí sluníčko a to je na štítnou žlázu také balzám....snaž se uvolnit a odprostit od všeho, co by tě tížilo, soustřeď se na sebe a buď aspoň chvíli sobec :62: :62: :62: :62: :62: :74:měj se ráda
17.03.2012 - 00:16 | Filtr
(Střelec) Piháček
ahoj :17:
netuším co operace štítné žlázy obnáší....ale stavy po operacích znám.....

je to "něco" nového...nové pocity a poznání...je to normální děj v tělě a v mysli....přijmi vše a věř, že v daný okamžik jsi se rozhodla správně a jiné řešení asi nebylo..určitě jsi vše konzultovala s odborníky a dali ti možnosti.

tělo si potřebuje zvyknout......přijmout tu změnu....vše bude dobré, uvidíš....buď v pohodě a věř :62:nevytvářej si zbytečné strachy a raději tu energii strachu přetransformuj na sílu se dostat nazpátek do běžnéo života a koloběhu......psychika je mocná čarodějka a použij optimismus k uzdravení....vše bude dobré.... :62: :62: :62: :68: :68: :68:držím ti také palce :74: :74:
16.03.2012 - 22:42 | Filtr
(Střelec) terere
:27:ahoj,nevim,jestli ti to nějak pomůže,ale onemocnění štítné žlázy je rozšířené po celém světě a statistiky uvádějí,že každý třetí člověk se s tímto problémem setkal...
...někdy je třeba zasáhnout i chirurgicky i když to pak znamená být na lécích -hormonálních ,dlohodobě..ale ber to tak,že bez té operace bys na tom byla zřejmě hůř
je to pro tebe zkouška a tak to přijmi jako velká holka ...to dáš... :3:a užívej si život ,bude zase dobře :27: :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »