Co si myslíte o antidepresivech?


04.02.2012 - 21:28
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tednicnevim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Co si myslíte o antidepresivech?
Vím, že už to tady bylo omílané mockrát ve starších příspěvcích, nicméně se zeptám ještě jednou, co si myslíte o ATD? Pohádala jsem se s psychiatrem..po mnoha měsících jsem se rozhodla se svým rozpoložením něco dělat a zašla jsem za ním, hodinu se vyptával na všechno možné, očekávala jsem radu. Jeho výstup ale bylo klasické "předepíšu vám antidepresiva". :47: Řekla jsem mu, že prášky brát nechci, zda není něco jiného, co by mi pomohlo. A že z toho mám strach, že už bez nich pak nedokážu už cítit štěstí. Nechci se cpát prášky, když neodstraním příčinu. Začal být nevrlý, že prý se nechci léčit a v takovém případě mi nic nepředepíše, že mám přijít, až si to rozmyslím..že prý jsem nevyrovnaná osoba a taky nepřizpůsobivá...tak jsme se tam dohadovali. No prostě já jsem z toho zoufalá. Chci se léčit, ale je tohle jediná možnost? Připadám si fakt jak blázen, mám ho tedy poslechnout a být "zodpovědná"? Nebo mám "rebelovat" a snažit se hledat jinde? Jaký na to máte názor? Pomohly vám nějak? Já se musím starat, nemůžu 14dní ležet a být mimo, páč mi bude z prášků blbě..i toho se bojím:( Chci ještě zapracovat na pozitivním myšlení, ale sama to při těch stavech asi nezvládnu. :25:

Stránka: 4 3 2 1
Řazení:
16.03.2012 - 08:34 | Filtr
(Rak) Jirka_H
Ještě takový dodatek k tomu Virapenovi:

Zamyslete se, kdyby to nebyla pravda, tak by patrně firma Eli-Lilly tohoto člověka zažalovala, vysoudila po něm obrovské peníze a patrně docílila i vězení pro něj.

Nic takového se nestalo a fakt, že "by se na něj vykašlali, že svoji knihou nic nezpůsobil a firmě neublížil" si myslím je mylný.

Takže ono to bude všechno pravda, zejména když pan Virapen má přímé důkazy v podobě kopií listin, audiovizuálních a video nahrávek v několik kopiích v různých místech.

Že na knize vydělal, to já beru úplně normálně (p. Klaus na svých knihách také vydělává, přitom jeho kuponové privatizace prodělala ČR mnoho a mnoho miliard Kč). Ať si na knize vydělává, já jsem rád, že to hnusný víko od kanálu odklopil a ukázal světu. Pokud by to neudělal, dál by milióny lidí žili ve snu, že Prozac a další podobná psychofarmaka lidem pomáhají :61:.
16.03.2012 - 08:16 | Filtr
(Rak) Jirka_H » emix
Jaj, tak to jsem moc rád za tyto slova, díky emix.

Nějak jsem se nezlobil :1: již několik let se řídim 4 dohodami, ale nemyslím, že jsi nějak útočil či se bránil. Vyměňovali jsme si s trochou zajiskření názory a výsledek se dostavil. Zajímavá diskuse všech lidí a velmi zajímavé (alespoň pro mě) hodnoty z měření Reiki.

Mě je 33 let, ač se cítím stále velice mladý :3:, tak si myslím, že už jsem aspoň trochu zmoudřel a myslím, že jsem zmoudřel i co se týká využívání Reiki.

Snažil jsem se u sebe také nějak změřit teplotu při Reiki. Dal jsem dlaně do mušle (ale neposílal na dálku) okolo teploměru, resp. té části kde byla rtuť a bez Reiki byla teplota cca těch 35-37 stupňů. Když jsem požádal o reiki teplota vystoupla na nějakých 42 - 44 stupňů.

Jelikož jsem celých 10 let dumal a přemýšlel jak své matce pomoci, když jsem viděl to její hrozné trápení, tak si dovolím tvrdit, že u mě to Reiki pro lidi s depresemi funguje a funguje docela silně. Obvyklé prožitky nebo pocity těch 3 lidí při Reiki byly "svírání levé části hlavy", úplně stejné jaké zažívali při depresích, pak se dostavilo teplo a svírání odeznělo. Z tohoto i celého výsledku jsem měl strašnou radost, zejména u mé matky. Ale když vidím její opakující se chyby v životě (je to holt Beran :4:), no se ani nedivím, že měla deprese.

Přeji ať se ti daří a pokud budeš budoucí lékař v oboru psychiatrie, přeji ať jsi jiný a dobrý než lékaře, které jsem z velké většiny zažil. Díky.
15.03.2012 - 21:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » emix
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lendulka*, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj emixi, moc děkuju za příspěvek a odpovědi.
ad 1.Každopádně je to pro mě zajímavá novinka s měřením Reiki - díky. :1: :15: (můžu se tě ještě ze zvědavost zeptat na pramen těchto informací?)
ad 2. Je fajn, když se mezi lékaři najdou i někteří přístupní alternativě a snad začnou i rozvíjet a používat léčitelské schopnosti. Je jich ale zatím dle mého velmi malé procento... Léčitelé, se kterými jsem se setkala já osobně pracovali spíše na mentální a energetické úrovni a opravdu nepotřebovali a nepotřebují znát lékařské termíny. Léčitelů je široká škála. Z mé zkušenosti jsou totiž všechny nemoci stejně způsobené špatnými vzorci v našich hlavách a ty je potřeba změnit a není k tomu třeba znát detailní anatomii. Jistě to může být i přínos, ale opravdu to není potřeba.
ad 3. Také Jirku H neznám, jenom to, cos mu psal tak na mě působilo :1:

I tobě hezký večer a ještě jednou díky za odpovědi. :3:

15.03.2012 - 21:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lendulka*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele emix, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,nebyl jsem tady,ale teď odpovím.Stručně:Měření energie Reiki a další se provedlo za účasti 120 léčitelů(dobrovolníků) přístrojem SQUID,navrženým speciálně pro studium lidského biomagnetického (energiteckého) pole-dále jen bmp).Je tak citlivý,že je schopen zaznamenat bmp před srdcem na vzdálenost až 15 metrů.Opakovaně se snímalo bmp dlaní praktikujících Reiki s výsledkem:od 3-30Hz/pulsní s velkým rozšířením(vzdálenost) a zesílením oproti normálu,bez kontaktu,asi 2cm od těla přijímacího(pacienta)….Dále se měřila mozková činnost během praktikování Reiki (EEG).Všichni praktikující měli podobné vzorce: 7.8-8.0 c/s……Dále se měřila teplota dlaní mistrů Reiki při léčení (infra termograf).Během 3-4 minut stoupla teplota dlaní až o 4°C a kožní teplota přijemce byla ještě vyšší…..Dále se zkoumal vliv rezonanční frekvence mezi objektem mistra Reiki a objektem pacienta(EKG,EEG)při přenosu energie,bez dotyku.S výsledkem: synchronizace mozkových rytmů. Závěr:Měřitelné účinky Reiki (fyzické systémy/úrovně/buněčné jádro)-prokázaný vliv.
2.Léčitel,člověk,který umí diagnostikovat,určit příčinu a vyléčit a používá metody alternativní medic.by měl ovládat aspoň detailní anatomii a další.. se při studiu samozřejmě s odbornými názvy setká a musí jim rozumět.Nejlepší léčitelé jsou z řad doktorů např.p.Jonáš...3.Ne,nejsem ani v nejmenším předpojatý vůči Jirkovi H. Já reagoval na příspěvek bez ohledu,kdo ho napsal.Neznám Jirku a taky jsem tam napsal,že nepíši v osobní rovině.Já se mu teda taky omlouvám,pokud se ho to nějak dotklo,prostě píši,jak píši,možná to vyznívá blbě-ještě jednou omluva..hezký večer:Tobě a Jirkovi H. :-))
15.03.2012 - 15:32 | Filtr
(Štír) ivy7 » alassea
Su rozne psychicke poruchy/vyse 800/ a na niektore sa prasky uzivat musia - doba zavisi od zavaznosti ochorenia.
Pokial clovek s intelektom vie, ze ma problem tak staci niekolko mesiacov a praca na sebe.
Takito ludia pricinu vacsinou vedia len v prvej tazkej faze potrebuju pomoc, potom zalezi na ich stupni odhodlanosti a tuzby byt zase v poriadku. Antidepresiva nie su navykove, narozdiel od praskov proti bolesti a ukldnujucich liekov, ako aj praskov na spanie.
15.03.2012 - 14:23 | Filtr
(Beran) Ruby
Hledala jsem původně něco jiného a narazila na tohle. Je to trochu delší a nic převratného co by tu ještě nebylo, ale přečetla jsem do konce a možná to i trochu patří do této diskuze:


http://www.celostnimedicina.cz/psyc…

Jinak osobně s antidepresivy mám kratší zkušenost , po přestěhování a celkové změně života jsem asi po roce a půl začala trpět "divnými stavy" nechuti se smát, radovat, chodit mezi lidi, neustále slzy na krajíčku-bez nějakého zjevného důvodu-až mě kamarádka "dokopala" k lékaři, nejdříve psychoterapeutka-a ta mi sama doporučila návštěvu psychiatra a předepsání léků. Kombinace obou těchto metod mi pomohla, po braní už dvou týdnů léků jsem byla nakoplá a schopna fungovat. Po třech měsících jsem je vysadila a od té doby se k nim nevrátila. Klepu na dřevo. Ale kamarádka se po rozvodu obrátila na psychiatra, psychoterapeuta odmítla- a bez prášků nefunguje. Když je vysadí, po pár týdnech trpí stavy beznaděje a ustavičného pláče. Přitom musí fungovat, dvě děti, těžká fyzicky náročná práce v zaměstnání, problémy s financemi... pokaždé se k práškům vrací. Už se to táhne 4 roky.
15.03.2012 - 13:31 | Filtr
(Střelec) :o)) Nori » Jirka_H
práve Cipralex sa v tej knihe od Virapena spomína v zlých súvislostiach-vyvoláva depresie aj u ludí ,ktorí ich nemali.Nemám osobnú skúsenost,ale moja mama ho brala a je to fakt začarovaný kruh.Odkedy ho neberie(brávala som ju na reiki a brala prírodné prostriedky z firmy Tianshi) je v poriadku,hoci občas sa to vráti a vtedy zopakujeme reiki a tianshi tabletky.
15.03.2012 - 12:13 | Filtr
(Blíženci) spliff
Antidepresiva jsem brala cca 1 rok v roce 95 kdy mi umřel táta, pomohlo mi to určitě, ale jsem pro to,když už není jiná cesta brát je po opravdu po nezbytnou dobu a krátkodobě, za ten rok mně to totálně emočně vygumovalo, nebrečela jsem, prostě nic celý ten rok... nebyla jsem to já ale někdo jiný. Určitě jsem proti tomu brát je dlouhodobě, navíc je výhoda u antidepresiv tzv. třetí generace, že u nich nevzniká závislost a jdou vysadit prakticky ze dne na den aniž byste zaznamenali nějaké odvykací problémy, je to samozřejmě individuální a na každýho působí jinak.Psychiatři jinak nevyřeší vůbec nic, nacpou práškama a tím to pro ně končí. Psycholog mim tenkrát taky neporadil, řekl mi věci který jsem už dávno věděla nebo je měla načtený, jen jsem je jaksi nedokázala použít v praxi. Zkusila bych určitě nějakou alternativní léčbu, držím palce, jednou to bude zase všechno dobrý... :3: :27:
14.03.2012 - 23:30 | Filtr
(Lev) mentalka » tednicnevim
dobrý psychoterapeut ti pomůže zpracovat minulost, protože minulost je za námi, ale stále si ji vlečeme sebou!! a zjistíš, že tady už všechno bylo.. každý si neseme svůj vlastní kříž.. kdo je bez viny ať hodí kamenem.. nesuďte abyste nebyli souzeni.. a to nejsem věřící člověk...
Sama sebe definuješ, určíš si co je a není důležité, změníš priority, přehodnotíš žebříček hodnot..
nejdůležitější je používat vlastní hlavu a srdce...
můžeš být jaká chceš být :20: i :76:
jo a ta nejdůležitější otázka -
víš co chceš???
14.03.2012 - 23:13 | Filtr
(Lev) mentalka
brala jsem nejsilnější antidepresiva Apoparox 2 roky. doktor mi nedoporučoval prášky vysadit. \"jsou to atidepresiva 3-tí generace na kterých nevzniká závislost\" a to je lež! já jsem měla strach jestli vůbec budu ještě někdy v životě fungovat bez pilulí, teď už je víc než půl roku neberu a jsem o.k.
Máš pravdu, nejdůležitější je odstranit příčinu, takže ti pozitivní myšlení pravděpodobně nepomůže. Já jsem měla deprese a panickou poruchu, maniodepresevní stavy a nevím co všechno, myslím, že bych to bez prášků jen těžko zvládla.. Netuším co máš za problémy, ale než začneš brát léky, zeptej se u více doktorů.. A dobrej doktor by tě měl nejdříve diagnostikovat a pak doporučit vhodnou medikaci a ne ti říkat, že jsi nevyrovnaná a nepřispůsobivá! Většina doktorů jen píše léky, protože má smlouvy s výrobci léčiv a dost často ti tzv. doktoři píší léky, které vůbec ani neléčí, je to byznys...Je to všechno o penězích.. hlavně si v hlavě nerozjížděj katastrofický představy určitě to všechno zvládneš :27: jen se nesmíš bát, strach je největší nepřítel..
14.03.2012 - 18:11 | Filtr
(Beran) Jesie.N
Moje zkušenost s depresemi není vůbec zanedbatelná.Pokud je člověk v opravdové depresi,rozhodně léky potřebuje.Ohrožuje svůj život,i jen tím,že přestane jíst a ztratí zájem o rodinu.Jenže psychiatr nemá tolik času,aby si s pacientem povídal,proto je dobré se domluvit zároveň na doporučení k psychologovi,který má čas si s vámi popovídat právě o tom,proč ty deprese jsou.Často jsou to právě problémy či traumata z dětství,která si v sobě neseme.Kombinací léků (která vyřeší akutní fázi) a psychologa,který pátrá po příčině,můžeme docílit toho,že se léky časem můžou úplně vysadit.Kdybych nebyla spokojená se svým psychiatrem,změnila bych ho :) Na to dneska máme všichni právo.
To,co se tu píše o knize,kterou vydal bývalý zaměstnanec Elly Lilly- ano,ve farma průmyslu je hodně zlého,ale musíme si všichni přiznat,že bez léků,které kolikrát zachraňují život (antibiotika,léky na rakovinu,na schizofrenii..apod.) bychom byli opravdu ve středověku.Pan manažer vydělal nechutné peníze i tou knihou,popřípadě odměnou za zastupování obětí u soudu,takže za dobré slovo to rozhodně nedělá.
14.03.2012 - 17:32 | Filtr
(Rak) Jirka_H » emix
Pokud má slova vyzněla arogantně, pak se omlouvám, rozhodně neměla vyznět arogantně a je to i pro mě zpětná odezva, že mam své myšlenky vyjadřovat lépe, pozitivněji.

Je možné, že třeba ty budeš patřit mezi lékaře, kteří chtějí a mají velkou snahu člověku pomoci, zaplať pánu bohu za takového lékaře. Mam zkušenosti různé. Například jeden doktor U Honzíčka, po velmi náročné hospitalizaci matky v opravdu velmi špatných stavech, se v hovoru se mnou a otcem zajímal co děláme za práci, otec, že dělá v lese a ejhle přišla od doktora další otázka, že by potřeboval palivové dřevo ... o matce jsme pár věcí také probrali, ale vlastně nic důležitého.

Přístup některých psychiatrů, konkrétně doktor Pachta z Písku, který nerozeznal stav těžké mánie, kdy tam byla matka dopoledne (to už měla ty velmi velmi špatné stavy) a až odpoledne, když jsme ji tam doslova dovlekli s otcem a lehkými otázkami matka začala říkat pravdu a on teprve poté pochopil, že je v těžké mánii. Podle mne on sám vypadá a jedná, že potřebuje odbornou pomoc.

Jsou samozřejmě i odborníci, za což pokládám i paní primářku od Honzíčka či některé lékaře z Bohnic či psychiatrické kliniky Ke Karlovu. Ale třeba Dobřany bohužel mám velmi špatný pocit z lékařů.

Ten příklad, který jsem napsal byl jediný, ale jestli chceš, mohu jich napsat klidně dvacet a budou různé.
14.03.2012 - 17:17 | Filtr
(Rak) Jirka_H » Ajzy
Ne z těch třech případů určitě ne (i když to byl Beran, Lev a Váha), ale průběžně jsem se ptal své matky během těch 10 let, jak se tam potkávala se stále stejnými lidmi se kterými (i oni navzájem) si vybudovali určitý kamarádský vztah (cca 30 lidí), a právě naprostá většina z nich byla oheň nebo vzduch. Když k tomu projdeš místní diskuse o depresích a že jich tady už bylo (tak nějak po očku sleduju už několik let), tak většina dotazujících i reagujících s vlastní zkušeností deprese je vzdušná či ohnivá, a opravdu převládají Berani. Holt jejich tvrdohlavost na tom má značný podíl.

Zajímavé by bylo, kdyby nějaký zaměstnanec, lékař či student psychiatrie udělal průzkum z karet pacientů.
14.03.2012 - 14:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » emix
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lendulka*, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj emix

Ráda bych se tě zeptala, jak se měří frekvence Reiki.
Pak bych tě ráda ujistila o tom, že léčitel NEPOTŘEBUJE znát odborné lékařské termíny.

A pak jak píšeš Jirkovi H - cituji:
Tvá zaujatost(předpojatost) vůči lékařům a lékům je nenormální.
---------------------------------------
Nevím, jestli není nenormální tvá předpojatost vůči Jirkovi H... ?

Byla bych moc ráda, kdyby i lékaři přistupovali ke svým pacientům s láskou a ne jen jako ke kusům masa... Mám sama spíše negativní zkušenosti s lékaři a bohužel i se studenty medicíny.
Narazila jsem "zaplaťpámbůh" i na dobré lékaře, ale kdybych to měla vyjádřit procenty, tak jich bylo tak 10%...
To je moje zkušenost - nepaušalizuju...
14.03.2012 - 13:54 | Filtr
(Blíženci) il*ča » emix
:15: :30: :30: :30: :15:
14.03.2012 - 13:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lendulka*, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Název diskuze mě přilákal... Co si myslím o antidepresivech?
Já osobně jsem je naštěstí nikdy nebrala (i když jsem je jednou v takovým blbým období mého života dostala předepsané), ale mám velmi smutné a bohaté zkušenosti z blízkého okolí.

Po 15ti letech každodenní "léčby" antidepresivama je z toho člověka troska...

Vzpomněla jsem si, když jsem byla malá, vycházel časopis Dikobraz a tam byla rubrika: "Lékař léčí, příroda uzdravuje" a to myslím platí pořád.

Přikláněla bych se raději k jiným alternativním metodám a zkusila bych toho klidně více - dobrat se příčiny a tu zpracovat.

Deprese je duševní onemocnění, takže je hlavně potřeba poléčit DUŠI a ne jenom potlačit její fyzické projevy.

Držím pěsti. :74:

PS: Viděla jsem dokument o farmaceutickém průmyslu a chtělo se mi plakat a zvracet zárověň. :42: :28:

14.03.2012 - 06:49 | Filtr
(Střelec) Ajzy » emix
:15: :30:
13.03.2012 - 22:24 | Filtr
(Váhy) Lynette
NEBRAT!!!

Pouze v případě, kdy si mozek ty své chem. látky na dobrou náladu apod. neumí vyrobit sám v dostatečném množství. Je mi jasné, že např. člověk s maniodepresivními sklony se bez toho neobejde. :5:
13.03.2012 - 22:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jirka_H
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele emix, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,já se Ti omlouvám za to užití cizích slov,srry.Já doteď netušil,že by mohl nějaký léčitel neznát základní výrazy z medicíny,(remise:návrat ke stavu před nemocí,komorbidita-souběžný výskyt několika nemocí) které se běžně používají,což ale naznačuje do jaké míry se zajímáš o studium lidského těla a psychiky.Píšeš o depresi v jednotném čísle a příčinu předkládáš taky jen jednu a to-trauma z dětství,mládí,bloky apod. a navrhuješ léčbu Reiki,tedy energie přibližně stejné frekvence v jaké vysílá mozek (0.3-30Hz).Je možné,že rozpouští určité psych.bloky,nehádám se. Jenže: deprese má řadu příčin, od traumat v dětství (6% pacientů) přes psychogenní vlivy v dospělosti až po faktory čistě biologické-tělesné,patologické nemoci nádorové,vředové,změny mozku (Hypothamalus apd),genetické(vrozené), atd atd….Další kapitola jsou léky,kterým nemůžeš přijít na jméno.Včasné nasazení léků je velmi důležité,zabrání se opakování deprese a vzniku dalších fyz.a psych.onemocnění a léčba trvá od 6-12 měsíců a ještě nějaký čas po odeznění nemoci ,aby se stav „zafixoval“.Ale to je individualní. Někdy se nemoc opakuje a tady velmi záleží na lékaři a jeho schopnosti správně odhalit pravou příčinu deprese a správném nasazení léku!! Psychoterapie je velmi důležitá součást léčby a taky spolupráce pacienta!! Úspěšnost úplného vyléčení se u nás pohybuje okolo 80% pacientů,takže to co píšeš není pravda!Tvá zaujatost(předpojatost) vůči lékařům a lékům je nenormální. Jiří Janča (vynikající léčitel) o tomto napsal: „Žádná metoda není všelék (protože ten neexistuje) a žádná monoléčba nemůže přinést maximální a hlavně trvalý efekt.Správná cesta je komplexní léčba(více metodami)Jsem nepřítelem všech,kteří mají „jen tu svou léčbu a ne jinou“ a cítí se pány všeho tvorstva,ať dělají cokoliv.Bohužel je takových mnoho…“. Na tyhle jeho slova jsem si vzpomněl,když jsem pročítal Tvé příspěvky,bohužel .Není v tom nic osobního,jen Tvá nevědomost a arogance mi připomněla,že opravdových léčitelů se skutečnými odbornými znalostmi a hlavně láskou k lidem je strašně málo. Ta láska je důležitá,víc jako peníze,sláva.Ta láska nutí léčitele celý život studovat,učit se,zkoušet nové metody a postupy.Nechat se zasvětit a přikládat ruce bez znalostí je málo, to je jen začátek. LÉČIT MŮŽE KAŽDÝ, ALE UZDRAVIT JEN MÁLOKDO….l-ahoj -:))..P.s…už Ti dám pokoj,víc k tomu už nenapíšu,tolik času nemám,mysli si co chceš-měj se.
13.03.2012 - 21:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tednicnevim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Teda tady se to rozjelo... díky mockrát za příspěvky a diskuzi, je vidět, že k tomu máte co říct, docela mi pomáhá to jenom číst, že když se chce, je způsob, jak se z toho dostat.Bohužel tohle je zákeřná věc a pokud má člověk opravdu krizi, zatemní to na chvíli úplně mysl, takže veškeré relistické a rozumné řešení, co by člověk udělal normálně, prostě v tom stavu neudělá, nemá prostě nad sebou kontrolu.. Mě trvalo hodně dlouhodu dobu, než jsem si uvědomila, co se vlastně se mnou děje, a to dost těžkým způsobem, schytalo to zdraví.. od té doby už člověk vychytá daleko detailněji byť každou reakci okolí, která naznačuje. No psala jsem to tuším před dvěma měsíci, kdy jsem na tom byla asi nejhůř, teď už je to lepší, zatím bez prášků:) Ale chystám se na ně, aspoň na chvíli, nechci riskovat, že se to vrátí zpět v takové podobě. Dál jsem si už našla znovu nějaký ten koníček se super pozitivními lidmi, nicméně člověk si tam připadá trochu jako exot, a to právě kvůli \"negativní náladě a neschopnosti se vůbec usmát\". Páč veselá nálada ostatních uvaluje člověka paradoxně ještě do horšího stavu než se kterým tam přišel. Je to opravdu začarovaný kruh. Velká pravda je i to smíření se s minulostí, z toho to hodně často vychází. Nicméně jak tady psal diskutující ráček o příkladu s tou dámou a reiki... nevím, jak dlouho tu paní \"zpracovával\", ale pokud měla opravdu tohle trauma, je to hodně hluboké a léčba dlouhodobá... těžko odpouštět takovýmto lidem.. Takže se mi nezdá, že by to tak okamžitě zázračně zapůsobilo. Navíc ta introspekce, no potěš koště:24: Mě osobně by jen tohle samo vyřadilo z provozu min. na týden. Nicméně díky moc za názory a hlavně zkušenosti, vyzkouším, co radíte. Miluju tenhle portál. :12:
13.03.2012 - 19:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No bodejť by Vám to necpal, když z toho má beztak prachy :39: :14: Doporučuji vám najít jinou alternativu... :17:

A proč jste šla rovnou k psychiatrovi? Proč ne psycholog? Co si najít nějakého koníčka? :44:
13.03.2012 - 19:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak se jukněte sem, snad Vám to bude jasný :17:
http://diskuze.najdise.cz/prispevek…
13.03.2012 - 19:00 | Filtr
(Střelec) Ajzy » il*ča
:30:
13.03.2012 - 18:58 | Filtr
(Střelec) Ajzy » Jirka_H
To jsi vypozoroval u svých tří případů?
13.03.2012 - 15:11 | Filtr
(Vodnář) Kiára.. » il*ča
Já ti nevím jak je to možné, já jsem kouřila několik let tak 10 denně, ale nárazově - spíš ráno a večer, přes den vyjimečně a vůbec mi nedělalo problém být několik dní bez cigaret a přestat taky ne a to víckrát. Vždycky jsem se k tomu nějak vrátila třeba po půlroce, po roce, bo jsem si řekla, že příležitostně proč ne když všichni kolem mě kouří a stejně kouřím pasivně, ale z příležitostně bylo pak vždycky pravidelně. Teď nekouřím 2 roky a bez problémů, bez chuti na cigarety. Jsem asi nějaká divná. :46: :46:
Příspěvky: 86-62 61-37 36-12 11-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »