nějaká dobrá rada?


28.01.2012 - 22:00
(Býk) PYTHIE
nějaká dobrá rada?
moc prosím nevite co by to mohlo být?často mě bolí u srdce,někdy tlačí nebo píchá po větší námaze to svírá a mám pocit že se nenadechnu,trvá to už od léta na kardiologii nic nezjistili,jen že mám vysoký tlak,tak nevím od čeho by to mohlo byt?děkuji předem budu moc vděčná :27:

Řazení:
01.02.2012 - 16:57 | Filtr
(Beran) Pan Božský Nesympatický
Já to měl taky, snad dvacet let, bylo to od páteře. Už se to pár let neopakovalo, takže jsem asi v pohodě. A ta páteř bolela od nervů, takže se dej do klidu, žádné rychlé pohyby, udělat si pořádek v práci a doma, a relax :36:
01.02.2012 - 16:46 | Filtr
(Lev) růžička
Hluboká dechová cvičení pro mezižeberní svaly a bránice Fotografické obrazy Kreditní Thinkstock / Comstock / Getty Images

Hluboké dýchání cvičení jsou často označovány jako pránájáma v józe, starověký systém holistické zdraví. Pravidelné cvičení hlubokého dýchání cvičení může pomoci tón, mezižeberní svaly, skupiny svalů, které tvoří hrudní stěny a bránice, tenký sval umístěný pod plícemi. Nejlepší je naučit se pránájámy od zkušeného učitele a konzultovat se svým poskytovatelem zdravotní péče jako první.
Hlubokým hrudníkem dýchání

Chcete-li provést hluboký hrudník dýchání, budete potřebovat dvě jógu bloky. Zatímco sedí na zemi, místo bloky za sebou - jeden z vodorovné poloze a druhý na střední pozici. Položte si lopatky na ploché blok a hlavu na straně druhé. Uvolněte paže, na každé straně dlaně lícem nahoru, a protáhnout si nohy před sebe. Nadechněte se zhluboka a nechte své hrudi zcela vzestupu. Při výdechu, aby váš žaludek padat první, pak se vaše bránice, pak se vaše plíce a nakonec hrudi. Tento postup opakujte cvičení devětkrát s pravidelným dechem, mezi každým opakováním. Hluboké tóny dýchání hrudník i bránice a mezižeberní svaly.
Create PERT Charts Professional PERT Chart Visuals See Examples. Free Download! www.SmartDraw.com
Sponsored Links
Pod dech

Níže dech, také známý jako Bhastrika pranayama, je detoxikační dechové cvičení dobré pro svaly bránice. Zatímco v sedu, samozřejmě nádech nosem. Při výdechu, snap břišní svaly dovnitř, nutit výdechu. Tento postup opakujte dýchání po dobu 30 sekund, postupně se zvyšuje tempo.
Mezižeberní strečink dechu

Chcete-li provést mezižeberní protahování dech, přišel do vzpřímené polohy a protáhnout obě ruce nad hlavu. Nadechněte se zhluboka a při výdechu, natáhnout ruce na pravé straně, protahování si mezižeberní svaly na levé straně těla. Nadechněte se a vrátit se do centra, na další výdech, natáhnout ruce na levé, pravé pocit, mezižeberní svaly protáhnout. Zopakujte ještě dvakrát na každé straně.


31.01.2012 - 22:23 | Filtr
(Lev) růžička
Mohly by to být od mezižeberních nervů a takzvané otočené žebro, které tlačí na srdce.
Dýchat do břicha a tím roztahuješ mezižeberní nervy hrudníku.
Měl by pomoci chyropraktik :15:
vitamíny..B-complex forte :15:
30.01.2012 - 19:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele emix, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
mezižeberní nerv.Pomalu se nadechovat až do bolesti,vydechnout a znovu nadechnout-trochu víc,vydechnout atd....-:))
30.01.2012 - 18:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Radmila 2005
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kamila-Anastázie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Těžké ano,ale né nemožné :27: Asi to se máš naučit, řešit sama sebe. Někdy i tím pomůžeš ostatním, protože si tak budou muset řešit sami sebe a to je prostě cesta, jak dál, pro více lidí. Věřím, že to dokážeš :1: :17: Měj se :3:
30.01.2012 - 18:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kamila-Anastázie
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Radmila 2005, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
děvčata děkuji moc,s tou páteří problémy opravdu mám,a dali jste mi radu k zamyšlení sama nad sebou,-srdeční záležitosti,stím musím něco udělat,když to tak vemu,tak neustále musím řešit problémy matky a bratra zahrnují mě starostmi se kterými se neví rady a já se tím pak trápím,takže změnit přístup to tedy bude těžké, :27:
30.01.2012 - 17:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kamila-Anastázie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,
zkusila sis nechat prohlédnout páteř? Druhý hrudní obratel je spojený se srdcem a pokud je s nim nějaký problém,tak může způsobovat tyto problémy a lékaři nic nezjistí. Po navrácení do původní polohy tyto problémy vymizí. Každopádně to může mít spojitost i s Tvými "srdečními" záležitostmi. Měj se krásně a brzy najdi cestu k uzdravení :27: Kamila- Anastázie
29.01.2012 - 21:03 | Filtr
(Kozoroh) duha 53
možná napojení které bere energii nékdy to bolí až svírá hrudník pocit jako srdečí slabost
29.01.2012 - 20:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » yocarnero
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Radmila 2005, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no je pravda že mi chtěli nasadit silné antidepresíva ale to jsem nebrala a magnézium,spíš jako na tetánii. :27:
29.01.2012 - 11:39 | Filtr
(Beran) poeta
ahoj,mohlo by to mít spojitost s ledvinami a moč.měchýřem,nemáš nějaké problémy,když tak mě písni na můj meil HlubinkovaPetra@seznam.cz a když budeš chtít,něco určitě vymyslíme.Přeji krásný den Petra :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »