plynová komora


10.11.2011 - 11:57
(Býk) Och
plynová komora
Dobrý den lidičkyUž se Vám stalo,že jste si koupili nový nábytek, koberec, lino atd. a najednou jak kdyby Vám začala vysychat sliznice v nose i v krku, měli jako rýmu,ale rýma to není nebo Vaše dítě začalo kašlat?Zdravotní problémy se mohou projevovat různě u každého jedince- třeba náhlou alergií,zhoršené dýchání atd.Ale podstata je pořád stejná zhoršení zdravotního stavu dochází po nakoupení nového zařízení do pokoje.Chtěla bych Vám předat osobní zkušenost a jak jsme ji vyřešili.Větrání pokoje nepomohlo.Nakonec jsme vyřešili situaci tak, že jsme koupili penetraci+detoxikolor a natřeli na stěnu a přestali jsme mít zdravotní problémy.Více informací se dozvíte na netu.Čím větší plochu natřete tím líp.Penetrace + detoxikolor stojí kolem 2000Kč,ale zdraví je přednější.Moňa

Řazení:
10.11.2011 - 18:02 | Filtr
(Štír) Dr.Voštěp
jasně, protože ten novej nábytek z IKEJí, Scont a nevím jakých dalších lowend výrobců obsahuje těkavá rozpouštědla a pojiva.
Poznáte to tak, že se vám v kvartýru začnou špiňit/černat rohy.
Ne ty vaše na hlavě, ale rohy mezi dvouma sousedníma stěnama a stropem. Prach nevíří, ale začne se, díky těm těkavým pojívům, lepit na stěny.
Osobně proto preferuji starej nabytek z bazaru a z masivu, nebo laťovek. Lepší než předražené piliny s prachem potažené papírem, nebo umělou hmotou.
..a také po ekodvorech se dájí najít zajímavé kousky -- lidi toho navyhazujou, byste nevěřili :1:
10.11.2011 - 17:56 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
no vidíš, co všechno může dělat problémy, tak je klidně možné, že mýmu synovi taky nový nábytek, který si pořídil, způsobuje neustálou rýmu.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »