Oci


17.10.2011 - 17:25
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele agajka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Oci
Asi tak rok sledujem, ze sa mi v kutikoch oci objavili tmave flaky,alebo skor ze mi pokozka viac stmavla a moje kutiky oci su upadnute a tmave.Stretol sa niekto s niecim takym a co to signalizuje pre cloveka, je to signal nejakej choroby alebo nejakeho nedostatku v organizme?Dakujem

Řazení:
17.10.2011 - 21:25 | Filtr
(Panna) alassea
trošku dlhé,ale rozhodne zaujímavé /prípravok čínskej medicíny/ www.energy.cz


REGALEN

je bioinformační širokospektrální bylinný regenerační přípravek, vyrobený podle moderních poznatků fytoterapie, psychotroniky, krystaloterapie a biorezonance. Jedná se o vysoce koncentrovaný produkt obsahující bylinné výtažky, éterické oleje a bioinformační složky ve vzájemně vyváženém synergicky působícím komplexu.Regalen
Bioinformační přípravky firmy Energy působí na lidský organismus v několika úrovních současně. Zatímco účinné přírodní látky ovlivňují přímo orgány a pochody v těle, informační složky působí prostřednictvím biorezonance na samotnou příčinu onemocnění.

Regalen má díky komplexu výtažků z rostlin a informací silné detoxikační, antioxidační a regenerační účinky. Lze jej využít při léčbě poruch zažívání souvisejících buď se zhoršenou činností trávicích orgánů (např. nedostatečná tvorba trávicích šťáv), nebo špatnou životosprávou (přejídání, nepravidelná strava, množství tuku v potravě, …). Díky vysokému obsahu hořčin výrazně podporuje trávení a pomáhá tělu zbavovat se odpadních látek. Zároveň lze tento přípravek použít k důkladné celkové detoxikaci těla – krve, tkání i trávicího systému. Vzhledem k tomu, že Regalen stimuluje činnost orgánů, které souvisejí se zpracováním a odstraňováním toxických látek z těla (játra a střeva), je velmi vhodným přípravkem pro jarní očistné kúry. Zlepšením činnosti jater příznivě ovlivňuje i všechny ostatní fyziologické procesy v těle. Regalen je také velmi vhodný při řešení všech alergických stavů (kožní i systémové projevy), které jsou způsobené právě nedostatečnou funkcí jater a žlučníku a zhoršenou schopností těla zbavovat se škodlivých látek. Regalen napomáhá celkové regeneraci buněk a tkání prostřednictvím odstranění toxického zatížení organismu.



Energetické působení Regalenu podle principů TČM:

Regalen harmonizuje především energetické dráhy jater, žlučníku, tří zářičů a dráhu tlustého střeva.



Použití Regalenu:

• vykazuje silné detoxikační a antioxidační účinky; díky vysokému obsahu hořčin ovlivňuje metabolismus a zažívání, odstraňuje z těla
jedy, parazity, plísně a odpadní látky;
• upravuje zažívací procesy, trávení a správné vstřebávání živin, vitaminů a minerálů, pomáhá při nechutenství, pálení žáhy, pocitech
plnosti, nadýmání, dráždivém tračníku, při žaludeční nevolnosti a zápachu z úst;
• účinně regeneruje játra po žloutence, infekční mononukleóze, při poškození alkoholem, toxiny nebo léky, je vhodný u jaterní steatózy –
ztukovění jater;
• stimuluje činnost žlučníku a tvorbu žluče, slouží jako prevence zánětů žlučníku a tvorby žlučových kamenů;
• pomáhá při problémech kůže – ekzémy, kožní vyrážky, akné, lupénka;
• působí příznivě při alergiích – prachových, pylových a při astmatu;
• zlepšuje činnost srdce a krevního oběhu, čistí krev;
• snižuje hladinu cholesterolu a upravuje jeho metabolismus;
• osvědčuje se při únavovém syndromu, psychickém a fyzickém vyčerpání, při migrénách, bolesti hlavy v oblasti čela, spánků a
vlasových kořínků;
• zmírňuje příznaky premenstruačního syndromu a upravuje menstruační cyklus (hlavně při vynechávání menstruace);
• podporuje obnovu a výživu chrupavek a vaziva (šlachy a vazy);
• pomáhá při únavě a onemocnění očí;
• podporuje imunitu a působí preventivně proti nádorovým onemocněním.



Použití Regalenu z hlediska psychiky:

• podrážděnost a impulzivní jednání, vznětlivost, výbuchy vzteku a zuřivosti, chronická nespokojenost spojená s pocity nespravedlnosti, plačtivost a časté stavy neadekvátního dojetí, přecitlivělost na hluk a potlačování emocí

K docílení většího léčebného účinku doporučujeme kombinovat Regalen s krémem Protektin z Pentagramu© krémů (aplikace na postižená místa, reflexní zóny, masáž akupunkturních drah).

Regalen pomáhá člověku uvolnit se a svobodně vyjádřit své opravdové pocity, probourává vnitřní zábrany a zároveň učí rozpoznávat hranice.

Pro podrobnější informace doporučujeme brožuru Regenerace v pentagramu, kde jsou mimo jiné detailně popsány základní energetické dráhy a vztahy mezi jednotlivými orgány.



Bylinné složení Regalenu:

Řepík lékařský: Používá se při zánětech jater, žaludku, střev a žlučníku, při srdeční slabosti a únavě. Napomáhá při poruchách metabolismu a trávení.Vlaštovičník větší: Osvědčuje se při těžkých nemocech jater a žlučníku, při ekzémech, alergiích, žlučových kamenech a astmatu. Uvolňuje křeče, tlumí průjmy a byly u něj prokázány protirakovinné a protiplísňové účinky.
Svízel syřišťový: Kladně ovlivňuje lymfatický systém, činnost sleziny, jater a ledvin. Užívá se jako diuretikum a spasmolytikum.
Hořec žlutý: Podporuje tvorbu červených a bílých krvinek, užívá se při nadýmání, špatné činnosti žlučníku a jako neurostimulans a stomachikum.

Bedrník obecný: Podporuje trávení a tvorbu žaludečních šťáv, užívá se při bronchitidě, močových kamenech a při zánětu sliznic hrtanu.
Jitrocel kopinatý: Užívá se při nemocech jater, při žloutence, žlučových kamenech, zácpě nebo při chronickém kataru průdušek. Urychluje hojení. Obsahuje germanium, které působí proti plísním.
Mochna nátržník: Je vhodná při zánětu žaludku, tenkého střeva, při průjmech a vnitřním krvácení. Rozpouští žlučníkové a ledvinové kameny, podporuje činnost jater, působí antibakteriálně a antivirově.
Silymarin z ostropestřece mariánského: Silymarin je směs flavonoidů s vynikajícím účinkem při léčbě téměř všech chorob jater. Regeneruje a ochraňuje jaterní buňky proti průniku některých jaterních jedů.

Pampeliška lékařská: Aplikuje se při chorobách jater, slinivky, žlučníku a ledvin. Čistí krev a střeva, podporuje trávení. Je velmi účinná při cukrovce, žloutence a kožních nemocech. Obsahuje betaglukany s protirakovinným účinkem.
Rozrazil lékařský: Je účinné diuretikum, čistí krev, snižuje hladinu cholesterolu v krvi, užívá se při chorobách jater, ledvin a sleziny, blahodárně působí na ekzémy.
Lomikámen zrnatý: Užívá se při kamenech žlučníku a ledvin, při plísních, akné, regeneraci buněk, při narušeném metabolismu a nemocech jater, sleziny a kůže. Působí diureticky.
Jablečník obecný: Je účinný při vnitřních hnisavých procesech, při peptickém vředu, srdeční arytmii, při zácpě, onemocněních dýchacích cest, žlučníku a jater.

Pelyněk brotan: Podporuje vylučování žaludečních šťáv, zlepšuje metabolismus, činnost jater a je účinný při horečkách, plísních a onemocněních srdce.
Zanthoxylum piperitum (fagara): Rostlina z čeledi routovitých se širokým spektrem působení, zejména na oblast jater, plic, sleziny, slinivky a CNS. Má tonizační, antimikrobiální, antivirové účinky, působí proti parazitům ve střevech.


Regalen dále obsahuje éterické oleje (např. kardamomový, skořicový a geraniový) a informace z rostlin, olejů a nerostů (např. malachitu a bizmutu).
17.10.2011 - 21:15 | Filtr
(Lev) růžička
Jednotlivé části oka jsou spojeny s různými tělesnými orgány: oční koutky odpovídají našemu srdci, horní víčko je spojeno se slezinou, dolní se žaludkem, bělmo s plícemi, duhovka s játry a zornička s ledvinami.


Oči jako celek jsou pak nejvíce spojeny s našimi játry. Pokud je oslaben právě tento orgán, projevuje se to řadou příznaků, jako jsou například nadměrná únava a červenání očí, pocit suchosti a „drhnutí“, slzení ve větru, poruchy vidění, světloplachost či záněty spojivek a očních víček. -

Léčba pak spočívá v aplikaci akupunktury, reflexní terapie, doplnění potřebných vitaminů a minerálů a užívání příslušných medikamentů. Zapomenout nesmíme ani na nápravu případných psychických potíží.

Z živin jsou pro zdraví očí (stejně jako třeba pro zdraví kůže a pohlavních orgánů) důležité zejména zinek a vitamin A. Z českých bylin se používá zejména světlík lékařský (zevně na obklady i vnitřně), popřípadě i kopřiva, rozrazil, měsíček, přeslička, zlatobýl, komonice lékařská a listy borůvky.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »