Barvy aury..


06.09.2011 - 18:56
(Lev) růžička
Barvy aury..
Hledala jsem odpověd´ co znamenají určité barvy a našla jsem snad i odpověd´. Zajímá mne jesli s tím souhlasíte?Aura je vnímána a fotografována jako různobarevná. Na stav pa-cienta se usuzuje podle celkové barevnosti i podle podílů jednotli-vých barev v auře.ČervenáNadbytek červené barvy v auře poukazuje na sobeckost, tvrdohla-vost, na přeceňování důležitosti materiálních věcí. Napětí a nervozitase mohou jevit jako světle červená, hněv a smyslnost jako tmavě čer-vená.OranžováZnačí energii, zdraví, spokojenost. Její přílišné množství značí pře-hnaný důraz na vlastní cíle a ambice, případně ukazuje strach, iluzea rozčarování.ŽlutáHodně bledá žlutá je známkou slabosti a nerozhodnosti, případněstarostí a frustrace. Zlatavá znamená duchovní růst a vhled.ZelenáZnačí vitální, přizpůsobivé osobnosti s všestranně nadanou myslí.ModráBleděmodrá svědčí o schopnosti vzdělávat se a učit, modrá obecněznačí idealismus, čestnost a inspiraci.Indigo (tmavomodrofialová)Duchovní osvícení, vhled a láska.Šedá a černáAura je poškozena stresem, nemocí, anestézií.BíláDokonalost, ideál, pravda, vyrovnává černou a šedou.

Řazení:
09.09.2011 - 11:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Twiggina
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
pěkné :68:
08.09.2011 - 11:12 | Filtr
(Kozoroh) Twiggina
Ahojky,
to co si sem dala je velmi diskutabilní a neúplné.
Jinak i zde najdeš vysvětlení barev aury, ale ani to není úplné, pouze základní poznatky.
Zde:
http://tajemno.najdise.cz/vyuka-vid…

Diagnistikovat podle barev aury není vůbec jednoduché a hlavně opírat se jen o tuto diagnózu je ošidné, již proto, že každý člověk má vidění barev trochu posunuté . To co jeden označí jako modrou, může druhý vidět již jako zeleno modrou!

Zlatá barva v auře je velice vzácná a má jí pár lidí na světě. Velmi často je zaměňována se žlutou, vzhledem k tomu, že barvy aury jsou velmi jemné a mírně fosforeskují. Díky tomu si lidi vysvětlují žlutou barvu jako zlatou.

Solidní a opravdový léčitel, který používá auru k diagnostikování, využívá i jiných metod pro diagnozu.
Pokud bych navštívila léčitele a ten by mě diagnostikoval jen a pouze přes auru, tak se otočím a odejdu, protože v tu chvíli k němu strácím důvěru.
:17:
08.09.2011 - 10:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A co fialová? :25:
06.09.2011 - 20:17 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
celkem to souhlasí ale je to moc jednostrané, nehlede na to že každá čsakra má svou barvu, barvy aury mohou také signalizovat nejakou nemoc, zablokované čakry, temné energie atd. Je to na hloubkové studium.
06.09.2011 - 19:20 | Filtr
(Lev) růžička » Saly
Z hlediska diagnostiky, barva může pomoci .
Ukazuje jak je určitá část těla v pořádku, alespoń to tak já nějak vnímám :15:
06.09.2011 - 19:12 | Filtr
(Rak) Saly
Súvisi, či skôr zhoduje sa farba aury s tým, akú farbu človek uprednostňuje v oblečení alebo akou sa rád obklopuje?

Myslí, či ak má niekto napríklad zelenú aura, tak či taká farba ho aj priťahuje a páči sa mu, alebo naopak, nepáči sa mu zelená a priťahuje ho taká farba, ktorej má v aure málo napr. červená, prípadne mu chýba a preto takú farbu vyhľadáva či už v prostredí alebo veciach, oblečení?

Môže mať niekto dominatnú farnu aury takú farbu, ktorá sa mu inak nepáči, odpudzuje a vyhýba sa veciam tejto farby?
06.09.2011 - 19:00 | Filtr
(Lev) růžička
Viděla jsem zlatou , to stále nevím co znamená!
Šlo o dva lidi o ženu sedící předemnou v autobuse a o muže na mém masážním lehátku v oblasti jeho mozku, má tam nějaký útvar nepotvrzený co je , alespoń mi to tvrdí
Stále mne ta barva vrtá hlavou.. :63:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »