Rakovina čípku


22.08.2011 - 15:52
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele yennefer69, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Rakovina čípku
Máte s tím některé zkušenost ? Jak probíhala vyšetření ? Kolik jich bylo ? A kdy je už důvod k panice ? Díky za zkušenosti ...

Stránka: 3 2 1
Řazení:
23.08.2011 - 21:30 | Filtr
(Štír) celebrita » Kruhan
:39:si mám volat o výsledky a nejsem smířená s tím být ženou..neděs mě :39: :61:
23.08.2011 - 21:28 | Filtr
(Beran) yocarnero » Kruhan
OK :4:
23.08.2011 - 20:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele yennefer69, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji Všem za příspěvky a názory, mám o čem přemýšlet ...
23.08.2011 - 20:35 | Filtr
(Lev) Quick » yocarnero
Protože nepřijaly svou ženskou roli. Ženská role neznamená být dominantní... :3:
23.08.2011 - 20:16 | Filtr
(Beran) yocarnero » Kruhan
... potom si,ale neviem vysvetliť podľa tvojej teórie, prečo tú rakovinu čípku dostávajú aj dominantné ženy a ženy vysokým sebavedomím
23.08.2011 - 18:10 | Filtr
(Beran) yocarnero » Kruhan
nerozumiem tomu,čo píšeš ... rakovinu čípku spôsobuje vírus, ktorý sa prenáša sexuálnou cestou ... a máš pravdu,že ide o potlačenú ženskú sexualitu tak,že žena počas liečenia chemoterapiou nemá ani pomyslenie na sex a ani po vyliečení, aj vtedy potlačuje chuť na partnera,ktorý jej ten vírus preniesol do tela...
23.08.2011 - 14:33 | Filtr
(Střelec) :o)) Nori » Ajví
tak ako píšeš...súhlasím :15:
23.08.2011 - 14:26 | Filtr
(Střelec) :o)) Nori » Ilona Regina
:3:mám pocit,že hovríme o tom istom ale rôznymi slovami

1. prijímaním rozumiem to,že nečakám nečinne
ale konám-Pre zdravie! nie proti chorobe -bojovat proti niečomu-pre mňa- znamenáva dávat tomu nad nami moc a venovat boju energiu-to vyčerpáva,nelieči

2.choroba mi len ukazuje kde a na čo mám zamerat pozornost,čo som zanedbávala a ako mám zmenit svoje myslenie a konanie :3:
23.08.2011 - 11:27 | Filtr
(Štír) Ilona Regina » :o)) Nori
Pokud uz nemoc je,je treba s ni bojovat,paklize to nechcete vzdat a jen necinne prihlizet ci odevzdat se tomu,nebo cekat na dalsi,vetsi potize.

Zivot je boj sam o sobe, neustale celime nejakym zkouskam,jsme vystavovani ruznym nastraham,ale jestlize se jim postavime-je to boj...

Je smaozrejme lepsi tomu predejit a vubec to nedopustit a to je pak na nasem chovani,vnimani a na tom,jak se stavime ke svetu.lidem,prirode,apod.
23.08.2011 - 11:16 | Filtr
(Býk) Jyotis » celebrita
rozpoznám zvýšenou sedimentaci, zánět, lehce zvýšenou teplotu, napětí v oblasti, nervozita..dále to bylo stálé nebo velmi časté drobné krvácení...

nevím, jak to říct lépe, ale dá se to rozpoznat od běžného zánětu, protože je to chronické a já navíc pomalu rozpoznávám nemoci i čichem..

Hold ten Býk :D

23.08.2011 - 10:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kruhan
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ajví, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jasně, to k tomu patří. Homeopatie není jen jemnohmotná, umí skvěle fungovat i na fyzické úrovni...
Asi mluvím ze soukromých poznatků, kdy jsem kdysi bývala hodně nemocná, mnoho let mě trápila alergie, astma, na operaci čípku jsem byla 2x. A do toho jsem posilovala a léčila tělo jako blázen, cvičila, jedla téměř makrobioticky, dělala vše možné i "nemožné". Stav se sice trochu zlepšoval, ale nic moc. Až když jsem začala pracovat na jiných úrovních nebo spíše začala více "chápat", uvědomovat si souvislosti a měnit své myšlení i cítění za pomocí homeopatie - tak pak teprve došlo k uzdravení. Díky :27:
A to už jsem byla na celkem běžné stravě.
23.08.2011 - 09:30 | Filtr
(Štír) celebrita » patatina
:24:bohužel kondom nechrání :24:
23.08.2011 - 06:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » :o)) Nori
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ajví, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, já se také vyléčila homeopaticky, ale homeopatie jde do vyšších těl (mentálních, emocionálních, duchovních..) - TAM je příčina, né ve snížení imunity. Snížení imunity je následek ...
Tudíž začnu jinak myslet, začnu jinak prociťovat - uvědomím si svou vnitřní ženu, své skutečné potřeby, které do té doby byly "mrtvé" a začnu něco dělat. Konečně i začnu jinak chápat, začnou mě docházet souvislosti, které jsem neviděla atd. Tak působí homeopatie. Pak teprve "sednou" tyto jemnohmotné energie na tělesnou úroveň. Ale TO, jak jsme zdraví či nemocní - to určují vyšší jemnohmotná těla a TAM je vždy příčina, energetický blok, jež se projeví někde na těle...
22.08.2011 - 23:57 | Filtr
(Střelec) :o)) Nori » Ilona Regina
nee...s nemocou nebojujeme,prijímame ju ako učitela,ktorý nás zastaví a prinúti zamysliet sa nad sebou,čo nerobíme dobre a ako to máme zmenit...
22.08.2011 - 23:55 | Filtr
(Střelec) :o)) Nori » celebrita
nie...vedecky je dokázané,že to má 85% populácie a prenášajú to muži aj ženy,pekne si to nevedomky odovzdávajú :24:

a kondóm proti vírusom nechráni..sú také maličké ,že kondóm nemá šancu...viem,že táto info nepoteší,ale je to tak...

proste sa nedá čakat,že to lekári vyriešia,môže pomôct homeopatia a koloidné striebro a posilnenie imunity..rezanie nič nerieši...zhubné bunky sa nedajú 100% dostat z tela rezaním,(môže sa na čas zmenšit ich počet)treba ich vyliečit.
Ak sa nevylieči príčina a to zníženie imunity,tak sa to bude rozvíjat. Ale toto nám povie máloktorý lekár oficiálne,oni by skôr radi rezali-ale telo potrebuje čas aby sa posilnilo a možno nebude treba rezaŤ.nejde to zo dňa na deň,minimálne tie 3 mesiace treba dať telu šancu na posilnenie.
22.08.2011 - 23:47 | Filtr
(Střelec) :o)) Nori » patatina
ten hezoun to ani nemusí vediet...nechcem ich chránit,ale ani baby nevedia ,že ten vírus majú,kým nemajú problémy...

mno..HPV vírus človek chytí,ani nevie kedy a od koho..Mmôže v tele čušať a čakať roky na svoju príležitost a presne ked je človek vynervovaný a oslabený tak vyrazí do útoku a radostne a utešene vyčíňa :47:

Na to aby ho niekto dostal nemusí byt promiskuitný-stačí raz.Chlapom sa to nezistuje,ale nie je pravda ,že im to nič nerobí,aj oni z toho môžu mat problémy.

Prenášačmi sú aj ženy aj chlapi a má to vraj 85% populácie,ale nie u každého sa to prejaví,kto má silný imunitný systém ani sa to nikdy nemusí dozvediet,len to odovzdáva.

Lekári nevedia zistit číslami stav HPV v tele,ale existuje software,fakt neviem ako sa volá ,a ten to vie identifikovat v jednotkách.
Ak prekročí určitú hranicu ,stroj to vypíše farebne,nedá sa to prehliadnut.Stroj ešte môže ukazovat kritickú výšku ale cytológia je už o.k. :8:
22.08.2011 - 21:33 | Filtr
(Blíženci) patatina » celebrita
no..ja to reknu natvrdo jak vejce...

ono si priznat,ze jsem dala nekomu/teda evidentne kretenovi/-bez ochrany...chce asi to duchovno...o kterem se tu pise...... :39:


ja chtela jen dat poselstvi mladym a naivnim....ne kazdej hezoun,co vas dostane...je zdravej a hlavne pred vama nemel milion dalsich....

to bylo,co jsem chtela predat-no a ted me klidne bijte..... :17:
22.08.2011 - 21:33 | Filtr
(Štír) celebrita » Jyotis
Jak si to poznala????? :22:
22.08.2011 - 21:32 | Filtr
(Býk) Jyotis
Mám odpoperováno dr. Rottou specialistou v r. 85. Chodím na kontroly, OK.

Obvoďák diagnózu nepoznal, tvrdil, že mám hormonální poruchu. Poznala jsem to já a zašla jsem si za Rottou do Londýnské, kde jsem rodila.

22.08.2011 - 21:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ajví
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Popsala jsi docela přesně, k čemu jsem před lety potřebovala dojít ( měla jsem střední ohrožení, seříznutí povrchu čípku a následné kontroly již negativní ). Ptala jsem se na to PROČ, vždyť se snažím dělat vše správně, jak se má .. tuto otázku si položilo nejspíš více žen a své onemocnění posuzovaly jako nespravedlnost .. vždyť se snaží. No, to je právě to - snaží se, ale necítí to. Chtějí, aby to tak bylo, ale nežijí ten pocit. Než jsem na tento rozdíl přišla, uteklo ještě spoustu vody, ale dnes už můžu napsat, že mezi snažením se ( o souhru v partnerském životě ) a žitím v partnerství ( být plnohodnotným partnerem ) je rozdíl :74:
22.08.2011 - 21:26 | Filtr
(Štír) celebrita » patatina
Je to vědecky dokázané, že za to může promiskuita :3:a že to přenáší muži :24: :3:
22.08.2011 - 21:20 | Filtr
(Štír) celebrita » mitea
Jak se projevuje potlačování ženskosti prosím? :25: :17:
22.08.2011 - 21:20 | Filtr
(Blíženci) patatina » :o)) Nori
to se nehadam,ze souvislosti jsou mnohem sirsi...nez se zda....

ja se asi blbe vyjadrila...reagovala jsem jen na to...ze by se snad tahle nemoc dala ziskat protoze jsi oslabena,nesva,psychicky mimo a takove ble ble ble-ne tahle nemoc se ziskava od muzu stykem...nicim jinym....

ze potom nastane logicky obdobi leceni i duse-bodet by ne-to chapu a akceptuju..... :17:
22.08.2011 - 21:19 | Filtr
(Vodnář) mitea » Kruhan
Potlacovanie zenskosti mi uz urobilo vela zdravotných problémov(som samostatná matka),takze,niekedy nie je cas si to uvedomit.Mala som problémy hlavne s ladvinami a v podbrusku stále bolesti...
teraz si mi to znovu pripomenul,lebo zase na to zabúdam :4: za to písem,ze si mi pomohol. :17:
Nic nie je náhoda.. :3:
22.08.2011 - 21:14 | Filtr
(Střelec) :o)) Nori » patatina
Pati,má pravdu,aj ked je chlap,mne pomáhal tiež chlap-liečitel-prešla som si tým,je to aj o hlave,nestačí liečenie lekárov,musíš si zrovnat myšlienky a vztah k svojej ženskosti.
Ja som sa vyliečila homeopatikou a prírodnými prostriedkami na zvýšenie imunity a odpúštala som,poplakala som si a zrovnala v hlave..lekári len sekundovali sledovaním stavu a chceli rezat,čo je nezmysel-treba vyliečit príčinu a tá je aj v hlave.
Ak zarežú do poškodeného tkaniva,nevedia vybrat všetky poškodené bunky a môžu porcovat kým je čo. A to nemá zmysel,tie bunky treba vyliečit a ide to.
Telu pomoct a v hlave zrovnat.Detaily som zakladatelke poskytla do vzkazov-sú osobné,také intímnosti na sklo ,to mi nejde.
Příspěvky: 51-27 26-2 1-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »