O příchodu člověka na svět ...


15.08.2011 - 10:35
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele eXistence X, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

O příchodu člověka na svět ...
Máme tu velmi zajímavý článek od doktorky, která se odvažuje dělat věci jinak :http://ona.idnes.cz/antikoncepce-pr…(v Praze má psychosomatickou kliniku - viz. odkaz na stránkách výše)"Shodou" okolností píše na toto téma i osud :http://www.osud.cz/porod-dvakrat-ji… zajímavé, jak je celá tato oblast málem démonizována a pod úzkostnou kontrolou tzv. systému - viz. očkování proti rakovině čípku, hormonální antikoncepce, umělá oplodnění, lékařsky prováděné porody (často chirurgicky), ultrazvukové kontroly, odběry a rozbory plodové vody ...Přitom se říká, že prenatální vývoj a porod má klíčový význam pro celý následný život člověka ... jakoby už ani člověk nemohl v klidu přijít na svět ... :25:

Stránka: 4 3 2 1
Řazení:
16.08.2011 - 22:32 | Filtr
(Střelec) libas » ivy7

:25: Tak sem o tom něco hledala na internetu a nic sem nenašla . :8:
Uznávám že jogíni dokáží divy ,jen tohle mi pořád nesedí :14:
16.08.2011 - 17:58 | Filtr
(Štír) ivy7 » libas
Poslechlo, u joginu...to je ovsem tvrdy a celozivoyni trenink...

Vis, ze muzes otehotnet i pocas menstruace?

Vic naslouchaly prirode a jejim zakonitostem...ted pilulky na vse :23:

Spermie s plodnym obdobim zeny tam nemaji co hledat. :27:
16.08.2011 - 17:48 | Filtr
(Štír) ivy7 » Glimmer Man
S tim respektovanim prirodnich zakonu uplne souhlasim.
16.08.2011 - 17:18 | Filtr
(Střelec) libas » ivy7
Lidi prosím vás neříkejte mi že tělo poslechlo mysl na slovo. Když třeba ovulaci řídí hormony .Jak asi ta mysl obešla tohle :22:

Ovulace je odborný lékařský termín označující okamžik, kdy dojde k uvolnění zralého vajíčka[1] z vaječníku.[2] Uvolněné vajíčko začne pomalu sestupovat vejcovodem k děloze pomocí pohybů řasinek výstelky vejcovodu. Pokud se během této cesty setká se spermií, dojde k jejich vzájemnému splynutí a oplodnění vajíčka. Vajíčko po ovulaci zaniká velmi rychle, může být oplodněno pouze v intervalu kratším než 24 hodin.[3] Spermie si však v ženském těle mohou uchovat oplodňovací schopnost i po dobu 3-5 dnů.[4] Součet životnosti spermií v těle ženy a životnosti vajíčka se nazývá tzv. plodné období.


Jediný čemu jsem ochotná věřit ,je to, že dřív uměly ženy víc vnímat svoje tělo a tak se těm 24 hodinám vyhnuly. :45:
16.08.2011 - 08:23 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » ivy7
Ale jo, to říkám taky, ale potřeba se držet reality a respektovat přírodní zákony a pan kostěj už dlě mě trochu ulítnul do světa víry a fantazie.
16.08.2011 - 08:21 | Filtr
(Štír) ivy7 » Glimmer Man
Nase mysleni - negativni, muze za mnoho nemoci...s mysli se da ucinne pracovat no dlouhodobe...vid jogini :25:
16.08.2011 - 08:14 | Filtr
(Štír) ivy7 » libas
Mozno by to slo dlouhodobym treninkem jak je to u joginu, nevim :25:
16.08.2011 - 07:52 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » eXistence X
Problém je, že mícháš hrušky a jablka pokud ty kukáš bez ochrany a naplno, tak si nechte oba udělat test plodnosti... možná pak najdeš odpověď na svoje psychický umění.
15.08.2011 - 23:11 | Filtr
(Střelec) libas » eXistence X

:41: :25: :43: :63: :22:
To asi uměli jen muži .......
15.08.2011 - 23:04 | Filtr
(Střelec) libas » eXistence X

Nějak se mě nechce věřit že na to stačila jen myšlenka.Že zastavila ovulaci.Nebo muž svou myšlenkou změnil svou plodnost . :22:

15.08.2011 - 18:00 | Filtr
(Štír) ivy7 » eXistence X
Skvele, pozoruji cernosky 20 let a plati to...neberou zadne leky na nic, maji krasne zuby i plet, nejsou nestastne ani psychicky nemocne, zvladaji i nejhorsi problemy v pohode, nestezujou si, ani neplacou, rodi doma, nebo v statnich nemocnicich, a hned po porodu jedou domu, na druhy den jsou schopne nastoupit do prace...obdivuji je!!!
15.08.2011 - 17:44 | Filtr
(Štír) ivy7 » il*ča
Ano, ved nase matky alebo babicky nic take nepoznali a prezili...sice moja matka mala rakovinu no clovek nikdy nevie...HA nikdy nebrala...v niektorych pripadoch su vsak lieky nutne....ale naozaj lekari zneuzivaju ich predpisovanie :19:
15.08.2011 - 17:14 | Filtr
(Blíženci) il*ča » ivy7
Já už bych do hormonů taky nešla - jen v případě největší nutnosti a krajní nouze . Existují i přírodní alternativy ,s kterými se dá tohle období zvládnout. :15:
15.08.2011 - 17:11 | Filtr
(Štír) ivy7 » il*ča
Este som to necitala, ale zaujali ma niektore prispevky...idem si ju precitat, zrejme vyjadruje aj moj nazor...aj tento tvoj.
Som za prirodzene "vsetko", aj pocatie, aj porod aj prechod....Citala som knihu Natural alternatives to HRT od Dr Marilyn Glenville, ktoru mi pozicala kamaratka Jane, anglicka zurnalistka zijuca v JAR a pochadzajuca z rodiny kde takmer vsetci su lekari.
HA a HRT sposobuje rakovinu, to je uz dokazane, a vsetky "zname", ktore si ju po prichode sem v 1968 "nasadili", na rakovinu zomreli alebo sa na nu liecili...bolo to tu popularne...ona je teraz v prechode, rodila 3 deti prirodzene, a hoci ma obdobie "prechodu" a trpi niektorymi priznakmi tak by nikdy nesla na HRT-hormonal replacement therapy...ktore jej lekarka predpisala, no ako mi povedala, ona sama by na nu nikdy nesla kvoli uvedenym faktom. Takze ak pride i moj "cas" budem hladat ine metody, alebo si to obdobie "prezijem" ako nutnost a prirodzenu zmenu.
15.08.2011 - 16:52 | Filtr
(Blíženci) il*ča » Glimmer Man
:4: ..no,přesně tak - a kdo z nás nemá základ něčeho problematického? Existuje na světě 100% zdravý člověk? Asi ano - ale takových je minimum. A o tom to je- doktor,místo toho,co by si s tím dal nějakou práci a zjistil, zda je žena vhodnou adeptkou na HA raděj sedne, napíše recept ( a vyinkasuje svoje peníze) - a o zbytek se nestará.

U nás je čistička, která sbírá vodu z obecní kanalizace. Z téhle čističky vytéká potok, který se po někaolika kilometrech vlévá do přehrady, z které mi bereme vodu ...takový kolotoč, víš?

Pokud bere žena 15let HA a v pětatřiceti se rozhodné mít dítě a ono to nejde - na vině HA klidně může být. Zdá se mi, že nevíš, jak HA vlastně funguje - ono to pro tělo není úplně OK být 15 let jakoby těhotné - a přitom nebýt ... hormony z HA zabraňují přirozenému dozrávání vajíček,simulují těhotenství, působí jak na mozek, tak na cílové ženské orgány a když v těle 15 let nedochází k přirozené ovulaci, těžko se pak může taková pětatřicítka divit, že se jí nedaří otěhotnět hned po vysazení.
15.08.2011 - 16:32 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » eXistence X
Se zeptám :3:
15.08.2011 - 16:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele eXistence X, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
něco z toho to bude :3:
15.08.2011 - 15:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Cagey
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele eXistence X, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jo, koukni do diskuzi http://diskuze.najdise.cz/prispevek…
jsou tam odkazy na videa a diskuze Jardy Duška, mluví tam o těle, stravě, půstu, očistě, o nemocech ... je to velmi poučné, trefné :15:
Určitě si z toho něco odneseš, rozhodně ty půsty jsou prý velmi očišťující, zároveň to chce pročistit i psychiku - probrat třeba stará dětská traumata, vzpomínky - projít si tím, smířit se a tím se člověk hodně pročistí, tělesně i duševně ... chce to hlavně vůli a trpělivost
15.08.2011 - 15:42 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » eXistence X
Ad kontroverzní bod 2: mě vždycky zajímalo, jak to naši dědové a babičky (v mém případě narození ve 20.-30. letech minulého stol.) dokázali, že měli jen 2 děti a pak už nic, když nebyla antikoncepce? Coitus interruptus? Opravdu? nebo abstinence? Anebo že by měli fakt tu plnou kontrolu nad svým tělem? :22: :63:
15.08.2011 - 15:25 | Filtr
(Ryby) Cagey » eXistence X
To teda jo, az prijdu na to, jak se obejit bez zapadnich leciv a budu umet se svym telem komunikovat a davat mu to, co potrebuje...jidlo, pohyb a tak, tak budu nejstastejsi clovek...zatim se i to nepodarilo, ale uspesne pomalu vysazuju vse, co jsem dlouhodobe brala...plus to doplnuji homeopatii. A nejdulezitejsi je pro me ocistit telo nez budu chtit pocit dite...:)
15.08.2011 - 15:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Cagey
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele eXistence X, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
dík, jojo s těma nemocema je to tak, člověk tak dlouho něco ignoruje, až mu tělo (nebo spíš duše přes tělo) rázně řekne dost :43:
15.08.2011 - 15:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele eXistence X, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
sem měl tzv. hnátu zlomenou minulej rok a západní péči jsem samozřejmě potřeboval a pečlivě ji sledoval :3:
ale opět - ta událost nebyla náhodná a pokud by člověk udělal změny v psychice už při prvních náznacích, nemuselo dojít až k drsnému fyzickému upozornění :41:
to že psychická antikoncepce nikomu nefungovalo, bych se neodvážil tvrdit - ten kdo to necvičí, nerozvíjí - tomu to nefunguje. Takovej provazochodec taky musí hodně cvičit a soustředit se, aby lano přešel ... a našinci může připadat chození po laně tak neskutečné :2:
15.08.2011 - 15:13 | Filtr
(Ryby) Cagey » eXistence X
Moc krasne napsano...lip bych to nevystihla...naprosto tomu verim a jsem o tom vnitrne presvedcena. Zapadni medicina se takovemu vnimani tela a mysli vzdaluje, na vse je pilulka, kt se spolkne a stane se zazrak:D:D Cim dal vice verim, ze zadna nemoc neni nahoda, kazda nas ma na neco upozornit...a mmt, ja si v breznu zlomila zapesti, jasne ze jsem potrebovala nemocnici a doktory, aby mi ji narovnali, ale nicmene taky vim, ze jsem si tu zlomeninu sama privolala...vnitrne sem touzila odpocnout si od prace, byla jsem psychicky i fyzicky vycerpana a z toho pramenila moje nepozornost a "touha", aby se stalo neco, co me dovoli byt doma a odpocivat...tak se stalo tohle...takze dekuji za tvuj prispevek :17:
15.08.2011 - 14:59 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » eXistence X
No jo, realita bude taková, že až si zlámeš hnátu, budeš potřebovat západní péči... nebo tě chci vidět. Ale jo, vím kam míříš, s něčím souhlasím a s něčím bych nebyl tak extrémní...

A mimochodem, číňanům nebo indům to s tou "psychickou antikoncepcí" evidentně nefunguje a ani nefungovalo.
15.08.2011 - 14:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele eXistence X, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
je to o tom, kam až vědomí umí zajít v ovládání těla a kam až lze posunout hranice těla. Lidé na západě mají o tomto velice mylné představy, protože většinu věcí se snaží řešit technologicky (viz. vrcholné sportovní výkony) a opomíjejí zapojit sílu mysli. Jsou odděleni od těla, nerozumí mu a neumějí ho ovládat (respektive umí, ale jen velmi omezeně).
To máš i v pokročilé tantře u mužů, kteří umí vyvrcholit aniž by došlo k ejakulaci. Vyvrcholení je totiž stav mysli, nikoli stav těla - tělo je jen prostředník (a dokonce jím být ani nemusí)...
Příspěvky: 83-59 58-34 33-9 8-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »